julij
|
Mater, sem smotana. Sem še htela nekaj napisat, pa sem po pomoti kar sporočilo poslala. No, snega imamo mi za izvoz, pa še kar pada. Mi je prav všeč. Pa počasi tudi mene že grabi to praznično vzdušje. Pa še nimamo smrekice, pa ne okraskov... Bova pa prvič letos postavla smereko, je še nikoli nisma. Sma vedno bila pri mojih za božič, pa itak je imela tašča v zgornjem štoku "velikanko". Z slikicami pa ste mi kar lušte naredle. Pa prav luštne so, vsaka po svoje lepa. Smo pa imeli naporen vikend. Naši so imeli koline, pa smo malo pomagali. Ana pa je bila kar sitna, ker nikak ni mogla zaspat. Zgleda, da je ful navajena svoje pojstlice. Ima katera prenosno pojtlo za ? Sma razmišljala, da bi jo bilo dobro kupit, pa ne vem, kako bi se obneslo. Ula, v tujino bi pa jaz šla, če še ne bi imela Ane. Sicer odvisno kam in za koliko časa. Meni ni bilo nikoli problem, saj sem tudi zdaj "daleč" od svojih. No, hočem povedat, da sem totalno spremenila okolje, prijatelje sem našla tudi tu, seveda pa še imam stike z kolegi iz domačega kraja. Je pa moj dragi bolj navezan na domače okolje, ljudi... Zvesta, tudi jaz nisem korenčka z nobenega slinčka in cotike ven dobila. Sma popackale novo majčko, pa ne spravim več ven. Sem nalila oxija, pa vanish, pa nič ni boljše. Zdaj pa ful pazim, ko jo hranim z korenčkom, da ne namažema vsega. Ninaintomaž, dobrodošla! Tašonka, si se naspala? Za vse, ki imate težave z zobki, polnimi noski, neprespanimi nočmi in ostalimi problemčki, želim, da čimprej mine. Sem v soboto vidla, kako je hudo, ko mala pikica joče, ko ne more zaspat. Sem se kar na vse vas spomnila, katere imate vsakodnevno take muke in borbe. Torej za vse par
|