Anonimen
|
Prej sem pozabila voščit: Lana in Julija, čestitke za 5 mesecev! IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ponavai spi dopoldne 1 uro, opoldne 2-3 ure in popoldne 1 ur. Oh, kaj bi jaz dala za tako spanje! Meni spi opoldne 1 uro, popoldne eno uro in zvečer (med 19. in 20. ga zmanjka) pol ure, ponoči pa 10 ur. Če je to dost za tazga majhnega... Ampak očitno mu je. Žal. Bojana2, Jure tud ne mara ne banane, ne jabolka in ne korenčka (samo to je dobil), rad ima pa riževo kašico. Mu pa malo zamešam v to kašico ali jabolke ali banane ali korenčka, samo ne sme bit preveč, če hočem, da poje. Meni se zdi, da mu sladko ni preveč všeč. Bom videla, kako bo zdaj cvetačo sprejel. Drug teden jo nameravam dat za probat. Madejka, super, da sta zrihtala! Fajn sta se znašla in še dobr, da sta se lahko! Rumba, super, da je oeracija Hani tako pomagala! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 da pridejo takele enkrat naše srčice domov ajoj...sj so kjut, samo dokler ni moje dete to.... No, če bi prišla kot skrajno leva domov, potem se ne bi pritoževala, drugi dve varianti bi me pa na rit ruknili. Si ne morem zamislit, kako bi reagirala, res ne. Ampak če že, imam raje, da je čisto brez las kot una skrajno desna. Se pa strinjam s tvojo izjavo - jaz sem bila tud obupna in podivjana pubertetnica, ampak toliko sem pa imela pameti in spoštovanja do telesa, da si nisem šla kaj takega delat. Najhuje je bilo, da sem si v en uhelj dodala še dve luknji in sem imela tri. O zvesta, spet si me narežala s tem mavričnim sranjem. Anja7, krasne slikice so! Tam na zadnji si je pa že diskretnoo skril premoženje. Siskamiska, škoda, ker se nisva srečali. Sem bla tud ob podobni uri v BTC-ju. Ja, očkati morajo pa ponavadi nekaj časa sami samcati preživet z mularijo, da jim mal scene nardijo, potem pa vidijo, da to ni kar tako. A_R, filmček sem pogledala, ampak brez tona. Mi mulčka že spita, slušalk pa nimam. Poslušala ga bom jutri. Je pa ful srčkan. Corfu, danes je bil uredu dan, ker je imel dragi frej in je bil doma, pa malo sem šla ven v šoping. Žal nisem nobenga dobila za kofe, da bi šla na odklop še tako, ampak s tem res nimam sreče. Vedno, ko imam jaz čas, ga noben drug nima. Saj res, Freycha, če boš vseeno kaj po LJ hodila, si še vedno toplo vabljena na obisk! Rumba, ful maš lepi pupi! No, tako, zdaj pa še malo po netu na hitrco pogledat, pa malo TV pobuljit in spat. Punce, držite pesti, da v Ljubljani ne bo snežilo čez vikend, ker sem spet cel vikend sama in mi je mission impossible z vsemi štirimi v sneg it. Sem že zdej živčna.
|