Freycha
|
No v vezi s to debato bi imela še jaz kak stavek ali dva za dodati. Debata je debata. Imamo različna mnenja in včasih pridemo bolj skupaj, včasih manj. V najinem primeru z Ullo nobena niti ni hotela prepričati drugo, nobena se ni ne kregala ne nič. Sama sem tak človek (in tako nekako dojemam tudi Ullo), ki pove, kaj si misli. Sem se naučila, da sem ti raje dostikrat tiho in ne povem svojega mnenja, ker bi bile prehitro kake zamere. Ampak za Ullo sem pa že skužila, da četudi sediva na čisto drugih bregovih in se s čim res ne strinjava je to pač samo takrat, sicer pa se čisto normalno pogovarjava. Tudi vem, da njej lahko povem tako, kot si mislim, pa ne bo užaljena. Oz. bi bila kar malo presenečena, če bi bila užaljena. Jaz tega ne jemljem osebno. Zakaj sem sploh začela s to debato? Sem si res že zadnjič obljubila, da v raznih debatah okoli GH in kaj kdaj začeti uvajati niti ne bom debatirala. Jaz nisem ničesar uvajala, Dita je kar začela s celimi obroki in tudi od začetka ji dajem Hipp kašice. Takrat je kar en mali halo ratal okoli teh kupljenih kašic in vas/jih je kar nekaj skočilo v luft, da kupljenih kašic pa ne. Prav! Mene to osebno ne prizadane, tako ste se odločile in hvala bogu bo vsaka mama ubrala svojo varianto za lastnega otroka. Ampak tokrat pa se mi je Ullina izjava, da imajo pediatri vsi enako mnenje kar se tiče KM malo zdela kot žalitev. Češ, samo ve babe ga neki serjete s tem mlekom, pediatri so vsi proti. Zato sem se tudi umešala in tudi nekatere stvari probala Ulli prikazati iz drugega zornega kota, predvsem iz zornega kota nekoga, ki ima alergije že celo življenje. Fora je pa v tem, da se v bistvu z Ullo čisto strinjam (in se s tabo Ulla strinjam večkrat, kot si misliš), ampak njen način, kako je to napisala mi ni bil ok. Če bi napisala to meni, me ne bi ganilo. Ampak ker sem že dojela, da večina ljudi takega načina ne sprejema dobro, sem jo probala malo zabremzati in ji povedati, da ni vse tako grozno, kot pravi..... Uff.. pomoje sem full zakoplicirala.... V glavnem, jaz se z nikomer nočem kregati, se mi pa zdi prav, da kdaj izmenjamo kako mnenje in prosim ne pričakovati, da se bomo vedno z vsemi stvarmi strinjale. Vsaka ima svoje mnneje in ne jemati to kot osebni napad, ampak pač drugačen pogled na situacijo...... _________________________________________ Sicer pa smo iz posvetovalnice, kjer je dobila še drugi del cepiva proti rota virusu, dobila je napotnico za alergologa in pomirila, da ni z njenimi rebri nič narobe, da se ji pač malo bolj vidijo, ker je bolj suha in nima toliko maščob. AD3 kapljice ji sedaj dajeva po 3 na dan in ni videti nobenih znakov krčev ali česarkoli drugega, zato bova počasi povečala dozo, da pridemo na tistih predvidenih osem kapljic dnevno. Škodovati res nima kaj. Sicer pa je vse v mejah normale, teža je sicer bolj tako tako, ampak glede na to, da je tak živec in full pokuri tekom dneva, da naj ne bi bilo nič narobe..... V glavnem zdrava pupa! A še kaj? hmmmm ne... to je to......
|