|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
8.1.2008 16:56:51   
Češnca
se beremo zvečer!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
8.1.2008 17:01:22   
mateya24
ah zdaj ko pa imam jaz nekaj časa...pa ni nobene tukaj..

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
8.1.2008 17:54:13   
tejči77
Pozdravljene čvekice. Imam jaz slučajno mal časa pa nobene ni tu. Kakorkoli, vam bom napisala kaj sem naumila. Moja pametna buča.
Moja mala ni več hotla spat v svoji posteljici. Zvečer je bila vedno huda kot hudič, not je pa zdržala do ene polnoči, potem sem se pa jaz navadno vdala. Pa moj lubi že počas nori ker vstaja ob štirih zjutraj. In sem tuhtala in tuhtala kaj naredit, jaz se nikakor nisem mogla naspat s tamalo v postelji, se je takoj zbudila kakor sem se premaknila. Skratka težke noči.
Smo poskušal sledit knjigi Spi dete spi - pa po osmih dneh popolnoma nobenega učinka, kljub temu da smo se strogo držal. Men se je pa srce paral. Niso vsi otroci narejen po tem kar tam piše. Naša je pač drugačna. No, da končno napišem kaj sem naumila.
Sem tamalo včeraj posadila na mojo posteljo, da je videla kako prestavljam njeno posteljo in kam jo peljem. Posteljico sem ji namreč prestavila točno poleg moje, da se mi ponoči niti ni treba vstati, če jo hočem potolažiti, ko ji pade npr. duda ven. In prvo noč po ene petih mesecih je prespala v svoji posteljici. Se je zbudila ob polnoči, sem jo takoj potolažila, potem sva se hranile ob enih, nato se je malo zbudila ob štirih, ob petih sva se spet dojile in nato je večinoma prespala do pol osme. Jupi in obe sva se zbudile dobre volje.
Celo zaspala je takoj, ker je vedela da sem ob njej. Še ni pripravljena spati brez mene očitno. Bom tole prakticirala nekaj časa, da bo bolje spala, potem jo bom pa poslušala navadit, da bi spala tudi v svoji sobici.
Kako pa vam gre nočno spanje?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
8.1.2008 17:54:21   
Freycha
No v vezi s to debato bi imela še jaz kak stavek ali dva za dodati.

Debata je debata. Imamo različna mnenja in včasih pridemo bolj skupaj, včasih manj. V najinem primeru z Ullo nobena niti ni hotela prepričati drugo, nobena se ni ne kregala ne nič. Sama sem tak človek (in tako nekako dojemam tudi Ullo), ki pove, kaj si misli. Sem se naučila, da sem ti raje dostikrat tiho in ne povem svojega mnenja, ker bi bile prehitro kake zamere. Ampak za Ullo sem pa že skužila, da četudi sediva na čisto drugih bregovih in se s čim res ne strinjava je to pač samo takrat, sicer pa se čisto normalno pogovarjava. Tudi vem, da njej lahko povem tako, kot si mislim, pa ne bo užaljena. Oz. bi bila kar malo presenečena, če bi bila užaljena. Jaz tega ne jemljem osebno.

Zakaj sem sploh začela s to debato? Sem si res že zadnjič obljubila, da v raznih debatah okoli GH in kaj kdaj začeti uvajati niti ne bom debatirala. Jaz nisem ničesar uvajala, Dita je kar začela s celimi obroki in tudi od začetka ji dajem Hipp kašice. Takrat je kar en mali halo ratal okoli teh kupljenih kašic in vas/jih je kar nekaj skočilo v luft, da kupljenih kašic pa ne. Prav! Mene to osebno ne prizadane, tako ste se odločile in hvala bogu bo vsaka mama ubrala svojo varianto za lastnega otroka. Ampak tokrat pa se mi je Ullina izjava, da imajo pediatri vsi enako mnenje kar se tiče KM malo zdela kot žalitev. Češ, samo ve babe ga neki serjete s tem mlekom, pediatri so vsi proti. Zato sem se tudi umešala in tudi nekatere stvari probala Ulli prikazati iz drugega zornega kota, predvsem iz zornega kota nekoga, ki ima alergije že celo življenje. Fora je pa v tem, da se v bistvu z Ullo čisto strinjam (in se s tabo Ulla strinjam večkrat, kot si misliš), ampak njen način, kako je to napisala mi ni bil ok. Če bi napisala to meni, me ne bi ganilo. Ampak ker sem že dojela, da večina ljudi takega načina ne sprejema dobro, sem jo probala malo zabremzati in ji povedati, da ni vse tako grozno, kot pravi.....

Uff.. pomoje sem full zakoplicirala....
V glavnem, jaz se z nikomer nočem kregati, se mi pa zdi prav, da kdaj izmenjamo kako mnenje in prosim ne pričakovati, da se bomo vedno z vsemi stvarmi strinjale. Vsaka ima svoje mnneje in ne jemati to kot osebni napad, ampak pač drugačen pogled na situacijo......

Sicer pa smo iz posvetovalnice, kjer je dobila še drugi del cepiva proti rota virusu, dobila je napotnico za alergologa in pomirila, da ni z njenimi rebri nič narobe, da se ji pač malo bolj vidijo, ker je bolj suha in nima toliko maščob. AD3 kapljice ji sedaj dajeva po 3 na dan in ni videti nobenih znakov krčev ali česarkoli drugega, zato bova počasi povečala dozo, da pridemo na tistih predvidenih osem kapljic dnevno. Škodovati res nima kaj. Sicer pa je vse v mejah normale, teža je sicer bolj tako tako, ampak glede na to, da je tak živec in full pokuri tekom dneva, da naj ne bi bilo nič narobe..... V glavnem zdrava pupa!

A še kaj? hmmmm ne... to je to......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
8.1.2008 18:11:07   
tejči77
Uh, ste se razpisale danes. Kaj lahko tudi jaz okoli GH, ker še do zdaj nisem nič komentirala. Medve sva začele počasi ker ni hotela več kot žličko ali dve. Drugače bi ji pa jaz rada dala več. Jaz ji sicer podušim zelenjavo in sadje in tudi zmešam s kakšno riževo kašico brez glutena. Ampak hotela sem napisat da sadje in zelenjava, ki ji kuham ni vedno biološko pridelana, ker je enostavno ni vedno za dobit. V kozarčkih že pripravljena hrana pa je kar se tega tiče nadzorovana in naj bi vedel kaj otrok je. Kaj je potem bolje za otroka. Tisto kar otrokova mamica misli da je bolje. Razno prepričevanje in nestrinjanje je odveč.
Punce tale čvek na ringaraji je dober ravno zaradi množice različnih si mnenj in izkušenj, ki ti marsikdaj dajejo razmišljati. Kar tako naprej, obsojati in prepričevati pa ni treba. Vsakdo si naj ustvari svoje mnenje.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
8.1.2008 18:14:12   
SANEK1
Jaz tudi mislim, da se nismo kregale, ker ko se babe kregajo zgleda to malo drugače. user posted image user posted image user posted image   No vsaj pri meniuser posted image user posted image user posted image , ker ko se jaz razuser posted image , boljše da vsi bežite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No zdaj pa res. Mislim da smo dovolj stare da vemo da smo različne, da ima vsaka svoje mnenje, svoje izkušnje, svoka načela...zato je normalno, da si pridemo kdaj navzkriž. Ene smo pač teke, da se samo včasih vključimo, ene modro molčimo, spet druge vedno povemo to kar si mislimouser posted image user posted image user posted image

Take ali drugačne, rade se mamo. Zato vsem julijkam pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
8.1.2008 18:15:16   
tejči77
Freycha, sem vesela, da je s tvojo malo vse v redu. Jaz sem mojo tudi dala cepit proti rotavirusu, pa še zdaj ne vem če sem naredila prav.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
8.1.2008 18:16:11   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mija, vse najboljše za 6 obmesečnico!!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
8.1.2008 18:19:39   
SANEK1
Mi2 pa sma bli ful dolgo v laboratoriju, ker se šefica ni htela polulat. user posted image
Jaz sem ji seveda doma narobe namontirala vrečko in sma morali čakat, ampak si je vzela čas. Noter je blo vroče ko pes. Pol pa se čudijo da pridejo ljudje od zdravnika  še boj bolani kot so bli.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
8.1.2008 18:24:48   
Češnca
Sanek user posted image user posted image user posted image  Sm se prov nasmejale zdejle! user posted image user posted image user posted image  Babnce, sej zato smo tu, da slišmo še kater drugo mnenje! user posted image

Smejim se pa tud zato, ker moj malega uči rečt "otorinolaringolog", Anžej mu pa od konca odgovarja "g-g-g-g-g". user posted image user posted image

Je bil pa pri p pohvaljen, pa da je firbec so rekli (itak po mamici!). Pa še danes se cel dan smeji in vriska. Ko je pa dobil pikico, je mene pogledal, zajokcal. Ko sm ga k sebi stisnla, je blo pa že pozabljeno. In ko sem ga oblačla je vpil "a-dej-dej-dej". Vsi so se smejali. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
8.1.2008 18:46:47   
bačko
Tašonka lepa nevesta si bila.Tudi ženin ni slab!user posted image
Freycha sem vesela da je Dita zdrava.user posted image user posted image user posted image In da ti nekaj povem.Tudi jaz ji kdaj pa kdaj dam kupljeno kašico od Hippa.Si zelo uredu oseba.user posted image user posted image user posted image user posted image Kadar ti kaj napišeš z takim veseljem preberem ker se bom sigurno kaj novega naučila.
Pri vseh vas mi je všeč da ste odkrite.Od vas vseh sem se zelo veliko naučila!Ste super punce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malo sem sentimentalna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
8.1.2008 19:06:26   
bačko
No punce želim vam čim mirno noč!Lahko noč!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
8.1.2008 19:11:03   
poldy
Vidim, da se mnenja krešejo.... Jaz sem ji danes naredila zelenjavno juhico iz pora, korenja, cvetače brokolija, ter spasiranega parad.(kupljenega v tetrapaku), ter malo soli in majarona, je tko jedla da je blo veselje jo gledat. Včeraj pa sem ji spasirala jabolko in dala notri malo smetane. Glede na to, da sva že parkrat jedle mlečne izdelke in ni pokazala kake reakcije na karkoli, ji bom še dala.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
8.1.2008 19:17:51   
corfu
Sem vam rekla, pred meseci koliko bo šele debat okrog uvajanjauser posted image user posted image user posted image . Vsak po svoje...

Tašonka, zelo lepa nevesta si bila in mož lep ženin.

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
8.1.2008 20:14:47   
tinispela
Pozdravljene punce po parih dneh! Nam internet ni delal 2 dni. Sem komaj prebrala za nazaj, ste imele pa močne debate (a ne Ulla in Freycha)! Važno, da si izmenjamo mnenja in se imamo radiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolikor vem ima Zvesta tud pokvarjen internet, ker se ji je vsa elektrika skurla (so pri sosedih nekaj delal).

Medve z Nio30.6 pa sva že dva dni cele dopoldneve zunaj na sončku, kako paše, sploh ko mi mami pol reče kakšna megla je v  LJ. Vedno sem najbolj sovražila to user posted image meglo v LJ! Tukaj v MB pa jo je res mal, bi lahko na prste preštele dneve z meglo.

Tašonka, bi lahko prosim še meni geslo za slikice, prosim,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to je od užitka, saj med tem ko sem to pisala, me je user posted image  masiral! Kako paše!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
8.1.2008 20:17:49   
madejka
Ojla! Da se javim danes...
Opala, kake debate so ble touser posted image user posted image Tud jaz sem mnenja, da vsaka pač dela po svoji presoji. Je pa res, da ste me s to GH kar malo potisnile naprej... jaz bi še kar samo dojila mendauser posted image

Smo bli pa danes v shoppingu, ampak samo hrano. Pa v Ariela sem šla pogledat za Flipperja, pa jih je zmanjkalo. Bojo še naročili. Jih imajo pa še vedno v akciji za 22€, če katera še rabi. V Pikapolonici pa Babycetru je pa 30€. Pa seveda sem mogla nekaj vseeno kupit - en lepi kompletek, majčka, hlačke in brezrokavnik.user posted image

MIJA ČESTITKE!!!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
8.1.2008 20:43:38   
baja*
Hojla!
Najprej se moram pohvalit, da smo doživeli prvo prespano nočuser posted image user posted image user posted image  mali je spal od 20-ih do 6-ihuser posted image , če bi blo po mojem bi ga lahko še malo dlje zategnil, sam si ne upam preveč šimfat, ker mi bo še prehitro žaluser posted image . Tak da hura za malegauser posted image user posted image user posted image

Druga novica: danes so nam okne zamenjali in nimamo več natur klimeuser posted image  user posted image .Ful sem vesela, ker je bla že kar kriza, sploh ko je zunaj pihalo.

Pa še to: včeraj, ko sem vas brala, sem celo tipkovnico polila z vodo in je valda crknilauser posted image , zato vam nisem mogla nič napisatuser posted image . Prebrala sem vas in spomnim se samo to, da moram Tašonko prosit za geslo, torej pliiiiiiis geslo še meniuser posted image

Aja, pa Kapica ti si me vprašala, kje kupujem Milupino kašo. V DM-u in BC-ju, samo imajo ful malo zalogo teh kaš. Ne vem, zakaj jih ne naročijo več, če pa tak grejo v promet.

zdaj vas grem pa za nazaj brat, vidim da ste bile danes prave čvekeuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
8.1.2008 21:10:57   
corfu
Jaz grem pa ninananauser posted image  tamaladva spita, mož pa je ravnokar šel na rekreacijo.

Lahko noč, punce, predvsem dolgouser posted image  

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
8.1.2008 21:18:54   
Afnica
Joj, sej ne vem, če naj sploh napišem kaj o GH. user posted image  
Pri nas je tako...doma imamo alergika, sumim, da celo 2 user posted image , saj je Lana sedaj pri uvajanju nekaj krat postala pikčasta in izpuščajasta po ritki. Sumim, da korenček . Lan ima tako že dalj časa težave. Potrjeno KM in beljak. Torej mi uvajamo vse počasi. 3 dni eno novo živilo. Glutena se bomo izogibali še en čas. Ne prehitevamo- čeprav bi si želeli malo pohitet, da že mine ta čas prehoda. No, jaz sem tudi izgubila voljo. Po vsaki novi hrani je eno sranje. user posted image  Lana bruhanje po korenčku. Lan po krompirju. Oba izpuščaji po korenčku. Jabolke, banane, cvetače, brokolija, kolerabe Lan (s tem tudi Lana) ne sme zaradi biresonančne terapije. Upam, da bomo kmalu pozdravili. Bučke, grah, por in nasplošno zelenjava jima ne gre najbolj. V glavnem cela štala. Sej ne veš kaj bi jima dal. Zakon je riževa kašica in kakšna hruška še, pa breskev.
Danes sem skuhala juhco iz piščančjih prsi, zelenjave in riža ter jima spasirala, pa sta se bolj žalostno držala. Meni je blo pa dobro. user posted image  Od kupljene hrane kupim edino breskev od Hippa. Ravno zaradi alergij se trudim z domačo kuho. Če pa se gremo Hipp proti Fruteku- Hipp ima bio sestavine, ni dodanega sladkorja. Frutek ne more zmagat le zato, ker je slovenski. user posted image   Sem čisto razočarana. Sploh pa frutek sokeci...50% sadni deležuser posted image  Boljše litrski sok kupit z 100% sadnim deležem.

Pa še en vidik- to se jaz skoz sprašujem- če primerjamo Hipp z bio sestavinami in kupljeno sadje,zelenjavo v trgovini, seveda špricano in totalno nezdravo. Kaj je bolje???user posted image  Isto sranje.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
8.1.2008 21:24:13   
rumba
Dajte mi prosim nekaj povedat: ali vaše otročke kaj napenja po cvetači, brokoliju, poru, grahu...?
Mene je kar malo strah te zelenjave, ker je Julijo oz. jo še vedno napenja, če jaz to pojem.user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
8.1.2008 21:27:08   
tinispela
Afnica se strinjam! Moje mnenje je tako da če je možno, za male kupujmo zelenjavo od bio proizvajalcev. Jaz tud jabolka iščem vse naokoli, da so ja čim manj špricana. Če pa se ne da dobit, pa je najbrž res boljše, da se kupi že narejene kašice, ki so narejene iz bio sadja/zelenjave.

Zdaj še počakam Špelo, za hranjenje ob 22 30, pol pa spat!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
8.1.2008 21:28:55   
tinispela
rumba, Špela je premalo cvetače pojedla, da bi jo napenjalo.user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
8.1.2008 21:29:06   
Freycha
čer.....

mi smo iz obiska pri sosedih, kjer so bile prav burne razprave, ampak ker je to javen forum in imajo očitno moji sosedje preveč časa, da za mano berejo, kje kaj napišem, raje ne bom komentirala user posted image

imate prav, vsak po svoje user posted image  jaz sam vem, da mam jaz najbolj prav user posted image user posted image user posted image  hecam se malo user posted image

jah nič, pogledam House-a, potem grem pa spat... glede na to, da sem včerajšnjo noč prespala user posted image user posted image  bom to zagotovo jaz na vrsti, pa ne smem predolgo pokonci vztrajati, da ne bom spet v komo padla zvečer user posted image

V glavnem danes sem full vesela, ker je Dita po dveh obrokih GH zdržala brez hrane 4 ure user posted image user posted image  če bo tako pridna pri "uvajanju" (kar to pri nas ni, ker ji jaz dam kar obrok brez preizkušanja po par žličk), bomo hitro en obrok črtali iz seznama..... hmmm če lahko izbiram, bi tistega nočnega user posted image

vas še malo kasneje pridem pogledat.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
8.1.2008 21:32:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Dajte mi prosim nekaj povedat: ali vaše otročke kaj napenja po cvetači, brokoliju, poru, grahu...?
Mene je kar malo strah te zelenjave, ker je Julijo oz. jo še vedno napenja, če jaz to pojem.user posted image

danes sem hotela brokoli in cvetačo skuhati na pari, pa je dragi rekel, da full napenja vse, kar je kuhano na pari. No, tako sem potem v vodi skuhala, poskrbela le, da ni bilo prekuhano in nimam občutka, da bi jo kaj napenjalo.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
8.1.2008 21:33:08   
pupi
Dober večer

Otrok v postli, ata po kitajsko mama na računalnik. Me je danes skoraj kap. Tamala se je cel dan ful napenjala in očitno ni mogla kakat in sem se odločla, da jo zvečer malo odvijem in da malo potelovadima. Šefica zasppi za 20min kar naga, sem jo pokrila in se zbudi, čez par minut pazverinsko drenja nitit ne zverinsko, ne vem kak bi opisala, ker se še tak ni jokala in začne smrdet je pokakal mali trdi drekec po tem pa je še kar nekaj časa kakala in to ful. Zraven se revica boga tak jokala user posted image user posted image user posted image  očitno jo je moglo ful šraufatmt, ker ko se je pokakala do konca je blo vse OK. Se mi je tak zasmilila, saj ne vem mogoče sem se jaz malo prenaglila s to GH, al pa jo je pač naključno zašraufalo tak kot pač vsakega kdaj zašraufauser posted image  Bom vidla jutri kakašna bo situacija

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Pupi a pire krompir narediš tako kot za odrasle ali sam krompir speštaš?Nisem še Žani dala krompirja.Ji ga morem danes res dati!

Pire sem ji naredla z adaptiranim mleko, tistega ko mažema za zajterk in večerjo. Sem tudi sama poskusla pa sploh ni blo tak slabo. Jaz še ne upam dat kravjega mleka in ga tudi nekaj časa še ne bom dajala.
Ulla prava faca je ta tvoja deklinauser posted image user posted image . Glede kravjega mleka (KM naj tele pije, čeprav sem jaz ljubitelj mlekauser posted image , ampak za tamalo od 1. leta naprej, mogoče malo prej, bomo vidli) se popolnoma strinjam s tabo, no čeprav moj otrok tudi mojega mleka ni kaj dosti dobiluser posted image .

Kak pa ma od Karmen Mlinar hčerka lepo ime user posted image user posted image

kapica saj se pa z roko tudi da nekaj mleka nabrzgat, al neuser posted image  Zakaj bi kupovala pumpicouser posted image

Freycha tudi jaz nisem nič uvajala, ampak kar dala kolko je pač pojedla, mogoče sem ji dala par krat samo malo za probat. Me pa od danes skrbi, da sem ga kaj pofiksalauser posted image

Tak kot je Tejči napisala mislim, da danes tudi če kupimo sadje to ni BIO ampak nekaj pač na silo pridelanega in če bom kdaj, ko me bo čas basal dala otroku Hippovo kašico si zaradi tega ne bom žil rezalauser posted image

Fajn bodite grem jest, mama danes posovilno od mojega nočnega prehranjevanja, ker od jutri z dragim ne jema več po šesti no mogoče še po sedmi uri, grema malo preveč narazenuser posted image

Mogoče se še pol kaj oglasim

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?