Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:10:53
|
|
|
|
SANEK1
|
Ubogi Domen.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:11:43
|
|
|
|
Freycha
|
Ana čestitke za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:12:13
|
|
|
|
SANEK1
|
Ana, vse najboljše za pol leta
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:14:48
|
|
|
|
bačko
|
Dobro jutro! Naša noč je bila pa bolj grozna.Od 21.30 do 1.45 je spala potem pa do 4 nič.Potem sem obupala in sem ji dala mleko za jest in je potem zaspala do 7.50. Freycha čestitke za nočko! Sanek jaz sem tudi hotla da bi šli v Čatežke pa je moj rekel da letos ne ker ni denarja. Siskamiska .Upam da se bo David kmalu pozdravil! No bodite pridne!Saj res!Kako pa kaj plavalni tečaji za malčke?Jim je všeč!Pri nas je spet ovira denar!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:15:11
|
|
|
|
SANEK1
|
Bojana, to pa je bil napor. Se veš kaj pravijo ko ima mlade, jih ma 100!!! To v trgovinah pa tudi mene raz . Bolj se ti mudi, bolj se devajo. Se mi zdi da so glede hitrosti še najboljši v Sparih.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:15:28
|
|
|
|
bačko
|
Ana vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:17:30
|
|
|
|
Freycha
|
evo, plenice so zlikane, zdej pa naprej v pospravljanje... danes imam en tak dan, ko bi ga bilo fino izkoristiti za pospravljanje...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro.. Nočka.. Hm.. Enkrat se je zbudil, ampak ni panike bilo.. No, mali je pogruntal, kako se lahko začne plazit... In z vozička obračat... Šhit... Ojej, Šiškamiška... Davidu čimprejšno okrevanje Ana, čestitke za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:29:42
|
|
|
|
tinispela
|
Afnica, trenetno je MB tržnica dol na Lentu, ker to prenavljajo. Je pa ob petkih in sobotah pred Rotovžem biološka tržnica. Ampak je fajn prit čim prej, drugače je hitro pobrano! No vidim , da sta ti pristne mariborčanke že vse pojasnili
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:30:25
|
|
|
|
bojana2
|
Bačko tud men se zdi plavalni tečaj fajn, malčki sigurno uživajo, sam če je kje blizu organizirano...pri nas pa ni, tko da tud pri nas ne bo nič iz tega...škoda... Joj vam moram napisat kake dela moj mali...je začel pokašljevat, če mu kaj ni všeč... ...a se to tud vam dogaja? Smo bli zadnjič na obisku in ko je imel že vsega dovolj, je tko uvidevno pokašljeval in gledal mene in mojga - pomoje si je mislil: a bi lahka že šli, sem zaspan... ...pa pri mojih, ko ga kaj zmoti ali pa se naveliča in bi šel rad domov, tudi pokašljuje...pa ne dost, tko ene 3x; joka pa skor nič več. Tko da smo napredovali v načinu neverbalne komunikacije. Se mi zdi da bom ponoči pa jaz začela pokašljevati, ker mi to neprestano zbujanje nič kaj ne diši... ...sam sigurno ne bo hotel skapirat, kaj bi mu rada povedala...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober je mali
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:34:30
|
|
|
|
tinispela
|
Tašonka, kako lepe slikice! Sem kar mal nostalgična postala, ko em se spomnila na najino poroko. Sva pa imele podobno obleko, pa podvezico je tud moj dol jemal!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:43:35
|
|
|
|
julij
|
Hvala za čestitke v Aninem imenu. Mi pa Miji čestitamo za včeraj. Sem včeraj pozabila. Spali smo ok, edino mene ta presneti nahod še kar mantra. Mi pa imamo danes popoldne cepljenje, pa upam, da bo vse vredu. Malo me skrbi glede teh AD3 kapljic. Jih na začetku nisem dajala, potem me je pa pred mesecem in pol pediatrinja ful skregala. Od takrat šibama z polno dozo 8 kapljic, pa je nič ne šraufa. Se ji pa tudi rebrca vidijo. Pa baje se rahitis pokaže kasneje, ko je že prepozno... Sanek, jaz bi tudi šla nakupovat oblačilca zase, pa sem se zaklela, da moram malo shujšat prej. Imam polno omaro cot, ki mi niso prav. Imela sem številko 38, zdaj pa nobene srajce ne morem čez joške zapret. Pa so to stvari, ki sem jih oblekla dvakrat, trikrat, pol pa sem že imela trebušček in večje joške. So vam tudi tak "zrastle"? Jaz bi kar stare imela nazaj, da bi bile manjše. Freycha, pošlji še malo delodiša k meni. Ker mene pa noče zagrabit. Aja, pa glede plavanja, kako je z mailom? Uh, toplice bi tudi meni pasale. Pa na žalost letos na smučanje ne bomo šli, ni denarja. Ne vem, če je res vse že tak drago, ali samo jaz ne znam teh evrov obrnit. Mi je mesec kar predolg.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Oja, Julij, jaz imam tudi prevelike.. Pa ne dojim, ampak zize.. Eh, raje ne rečem.. Bi rada nazaj dobila tiste moje zizike Lahko se pa pohvalim, da sem dva dni že na dieti - uspešno! Sicer sem že odlaševala, a zdaj pa resno.. In mi kar dobro gre, pa še malček mi pomaga, da se zamotim z njim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:53:40
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Spali super od 20.30-7.00 čestitke Miji in Ani zdej greva pa malo v šoping, pa mami rabi bundo za na smučanje, pa kopalke 1. februar bo vsak čas tu
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 9:57:29
|
|
|
|
baja*
|
Jutro:) Pri nas spet sonček sije Rene bi tud mogo bit včeraj cepljen, a ni bil, ker ima še vedno malo zabasan nosek. Niti nisem v ZD hodla, sem nas kar po telefonu prenaročila. Dobla sem menstro , po 15 mesecih. tašonka fuuuuul sta bla lušna nevesta in ženin krkatja dobra fotka Ana čestitke za Davida pa , da se čim prej pozdravi tolko zaenkrat... šibam dalje mejte se!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:00:18
|
|
|
|
Ajvy
|
Siskamiska, kakšne znake je pa imel David? Želim mu čimprejšnje okrevanje.... ANa vse najboljše za obmesečnico...... KAr se tiče pa nakupovanja, Bojana, en teden nazaj je bila popolnoma ista slika...ne vem ,al Muller ne shaja, al imajo inventuro pa nečejo nabavljat...v glavnem komaj sma kaj dobila.... Tašonka, jst pa mislim ,da si vsaka mama ´zbere´ stvar kjer bo komplicirala in kjer ne.....eni pri hrani, drugi pri preoblačenju in oblačenju na sploh, spet drugi v sterilizaciji......tak pač je..... Krkatja, htela sem ti povedat, da imaš skrajno zanimiv način pisanja in me vedno nasmeješ super slikica
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:00:34
|
|
|
|
corfu
|
Je že katera bla na koncertu od Laibach-a? Mene je mož ravnokar povabil, če greva v petek
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
julij jaz sem čisto navdušena nad svojimi joškami mislim pa da ko bom nehala dojit bom kak tedn jokala pred špeglom (tule pride zdaj oni smeško k farba, ne vem zaka mi jih noče odpred ) siskamiska se čist strinjam okol tega bio....to je men bl tko, sem malo skeptična...ker vem kok je....japka še za komu v glavo vržnt ni dobra, če ne špricaš, breskvo ti celo drevo propade v dveh, treh letih če ne špricaš proti kodravosti itd. sam pomoje je vseen bolj to kar maš doma, k mogoč res sam ene dvakrat špricneš, kt pa ono kupljeno, k je dobesedno preparirano s tem. ja pa pr man dobr to, ka mamo in tule in pr mojih doma ogromn vrt in ful sadnega drevja in tega. in jaz sem čisto sezonska jaz jem sadje in zelenjavo takrat ko dejansko zun raste, tko da mi na kraj pameti ne pade da bi zdaj jedla paradajz al pa jabke še spomnem ne....polet pa kislega zelja ne jem recimo. evo že cmevka naš čudežni otrok
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:07:21
|
|
|
|
tejči77
|
Pozdravljene. Se samo na hitro javljam.Zgleda da moja akcija deluje. Je danes že spala od pol devete do pol tretje, sva se podojile in je spala skor do sedme zjutraj. Bravoo. Upam , da bo le tako naprej. Poljubčke Davidu, da bi bil čim prej zdrav. Kapica, če primanjkuje mleka, je res najbolje, da si ga stiskaš (takrat ko daš gh, ) pri meni deluje, pa je bila že dvakrat skor čista suša ko sem bila bolana. Jaz sicer črpam, ampak vedno uspem dobiti mleko nazaj. lp vsem
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
tejči ful dobr da se javiš kej se dostkrt nate spomnem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:10:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Baja, bodi vesela, jst sem imela že 4 ..... Corfu, baje je dobro....nisem pa bila,je bil en moj prijatelj...se je imel super...jst bi šla pa rada na Within Temptation, pa nimam družbe...bom šla spet sama, kot na mnoge poprej..
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
joj pa kaka lepotička je larisa ma skor tk fajn frizuro k moja ula
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:13:30
|
|
|
|
tinispela
|
krkatja, daj malo več napiši kako je bilo na plavanju, da vemo kaj pričakovat od naših, ko bomo začeli na Fontani! Zjutraj sva se z mojim strinjala, da enostavno ne veva več, zakaj se mala non stop zbuja! Zvečer je sita, dobi in kašico in zizo, vseeno se zbudi po 3 urah, pol pa skoraj na 2.5. Ne vem več. Al pa tko pač je! Upam, da bo kmalu minilo, ker že prav rabim malo lepotnega spanca!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 9.1.2008 10:24:16
|
|
|
|
siskamiska
|
Ajvy David mi je ful kašljal in ponoči tako lovil sapo da me je bilo pošteno strah. Sanek1 Domen je tud prehlajen ja . Hvala še zanjega za pikepoke Hvala vsem za lepe želje. Mija in Ana ČASTITKE za pol leta. Včeraj sem jima skuhala ajdo in bučke skupaj. David je ful jedel Domen pa lih ni prekipeval od navdušenja . Je bolj ven pljuval.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?