|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
8.1.2008 12:13:39   
Freycha
Ulla malo mi je kot napad delovalo. Pa čeprav se strinjam s tabo, mi ni bilo primerno, da nekoga napadaš...... če pa ni bilo mišljeno kot napad, pa se opravičujem.....user posted image

glede na to, da imam ogromen izkušenj s temi alergijami lahko samo povem, da nekega recepta ni. Najbolj sem občutila, kako se lahko alergija kasneje pojavi ko sem uporabljala raznorazne kreme za boljšo kožo, pa so bile nekaj časa ok, potem sem pa razvila alergijo nanjo. Hvala bogu sedaj že kakih 10. let uporabljam isto kremo (iz lekarne), na katero nisem še razvila alergije. Upam, da se to ne spremeni, sicer ne vem, kaj bom uporabljala, ker sem že svašta hudičev zamenjala....

Rumba tudi pri meni je bilo tako za določena sadja. Pa sem jih jedla ker drugega nisem smela, pa sem sčasoma tudi na to alergična postala.... veš kako pravijo: če gre user posted image srat, gre na kup......

So mi pa tudi govorili, da se koža navadno izboljša (oz. alergija izveni) ob hormonskih spremembah (puberteta, nosečnost in porod, menopavza, itd). Da je 80% možnosti, da se ti izboljša. No, ob vseh hormonskih spremembah sem bila nažalost med tistimi 20%, kjer se ti še vse poslabša..... včasih imam občutek, da sem že na življenje alergična user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
8.1.2008 12:18:21   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

So mi pa tudi govorili, da se koža navadno izboljša (oz. alergija izveni) ob hormonskih spremembah (puberteta, nosečnost in porod, menopavza, itd). Da je 80% možnosti, da se ti izboljša. No, ob vseh hormonskih spremembah sem bila nažalost med tistimi 20%, kjer se ti še vse poslabša..... včasih imam občutek, da sem že na življenje alergična user posted image

Boga... Men je tud dermatologinja rekla, da zna po porodu alergija minit. In je! Za 14 dni! user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
8.1.2008 12:19:59   
Češnca
Pa še user posted image  je, ker se dotiku pa res ne morm izognt! Razen, če bi bla v breztežnostnem prostoru! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
8.1.2008 12:22:06   
Češnca
Mija vse naj naj! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
8.1.2008 12:25:02   
bačko
user posted image so alergije!Jaz imam večinoma po rokah in to samo ko se začne ta user posted image mraz!Če pa se spotiš pa še bolj pride do izraza!Jaz bolj mal kreme uporabljam!Skoraj nič!Če imam zelo suho kožo uporabljam kar ognjičevo kremo!Pa je malo bolje!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
8.1.2008 12:27:06   
Češnca
bačko jest na začetku nism mela pojma, kaj me daje in sm se šla stuširat. Itak je blo po drgnjenju še slabš, user posted image  jest! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
8.1.2008 12:30:08   
Češnca
Kakšno mate vreme? Pri nas je bil še prejle tak lep sonček, zdej smo pa zaviti v meglo... user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
8.1.2008 12:33:29   
rumba
Ljubljana še ni videla sončka.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
8.1.2008 12:34:48   
rumba
Mija, vse naj, naj, naj..... za pol leta!user posted image  user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
8.1.2008 12:59:47   
*maja
OOOOOO hvala v Mijinem imenu user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
8.1.2008 13:22:46   
Ajvy
Mija vse najboljše za  pol leta....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
8.1.2008 13:24:04   
Ajvy
GH; jst pa mislim ,da mi moramo vsaka po svoje delat, saj ni enega skupnega recepta, ker imamo različne otročke.....

samo, nisem pa vedela, da bom mogla diplomirat, da bo moj otrok začel jesti....user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
8.1.2008 13:25:30   
bojana2
Mija vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila pa kr ok, začuda...jedli smo le 1x, malo čez 3...user posted image user posted image , sej se je mal premetaval in zbujal, ampak ni bilo panike. Je pa on hotel vstati že pred 6, pa sem ga vzela v svojo posteljo , se delala da spim, pa je tud njega kmal zmanjkalo...in sva ninala do 8!!! user posted image user posted image

Glede GH se pa tud jaz strinjam z Ullo in Rumbo - če lahko preprečiš, zakaj ne bi, se nikamor ne mudi. KM se mislim nekaj časa kar še izogibat. Res pa je, da je tudi aptamil na osnovi KM...user posted image
Sem pa samam po 18 letu ratala ful občutljiva na mleko - bolečine v želodcu in slabost, tko da malemu nikakor ne mislim usajat mleko - čeprav punce - v vrtcu je pa kar nekaj časa zajtrk strogo mlečni (cele jasli, za kasneje pa nisem sigurna) - nič drugega!!! (razen v primeru potrjenih alergij oz. diet)

Kapica mislim, da si ti spraševala - Milupa ima kašico po 4. m starosti - nočna kašica za lohko in dolgo noč...s polnozrnatimi kosmiči in banano - brez glutena. Kupila sem jo v Mullerju, sprobala jo bom pa v naslednjih dneh. Upam, da bomo spali dooolgooo...user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
8.1.2008 14:02:04   
bačko
Mija vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No midve sva bile malo vzunaj.Toliko da sem šla na pošto in v trgovino.Danes bo Žana jedla brokoli in riž in jutri isto.Sam brokoli je že jedla in ni bilo problema.Potem pa bom probala por in kolerabo rumeno.Mleko ji bom pa že dala enkrat.Se bom pa tudi malo posvetovala pri zdravniku.Sem pa skuto vseeno kupila in ji bom probala dati malo.Med vikendom bomo sprobali skuto in sadje!
Pa moje punce ne se kregati.Vsaka ima svoje mišljenje.Bom žalostna če se boste med seboj kregale!user posted image user posted image user posted image user posted image Imejmo se rade!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
8.1.2008 14:25:39   
Freycha
joj, kako se je luštno sprehajati v prijetni družbi in po sončku user posted image user posted image user posted image  sem si kar baterije napolnila!

Evo, zdej pa zrihtamo tamalo in gremo v posvetovalnico, pa drugi del proti rota virusu dobi
Mija vse naj naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
8.1.2008 14:26:49   
Freycha
bačko nič bat, temu se  samo reče izmenjava mnenj user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
8.1.2008 14:29:06   
Anonimen
sej se mamo radeuser posted image

no resno, jaz takih nestrinjanj in nesoglasij ne jemljem kot kreganje, niti ne jemljem tega osebno. se mi zdi pomembno da to zdaj napišem. in kot sem že rekla niti slučajno ni mišljeno kot soljenje pameti ali bohnedaj kritika - se ne počutim toliko nad, da bi se mi zdelo to primernouser posted image in vem da je dostkrat tako, da se ktera verjetno ne strinja z eno drugo, samo je rajši tiho, ne komentira sploh in se izogne kakšni zameri. kar je tudi čist kul. tko kot noben ne more rečt da ne smeš svojga mnenja izrazit, glih tko ne more da ga morš. samo jaz sem pač tak kaliber, da mi je nekako ravno in sem mišljenja, da če kdo ne more sprejeti in prebaviti drugačnega načina je to njegov problem in ne moj. in pač pametujemuser posted image in ne delam nek big deal iz tega. resno. recimo za primer ( že vnaprej brez zamere, nouser posted image ) midve s freycho se redko strinjava, saj to ni neka tajna, ste verjetno tko opazle, a ne.mava pač drugačne poglede na vrsto stvari. ja in ? iz moje strani bi se v živo verjetno čist dobr ujele. ker jaz pač to tko jemljem. no, če pa ona recimo zavije oči in si misli jao, spet ona kokoš, k kr neki pametuje in si ne vem kaj misli....no pol bi se mal težje, ker bi ona že apriori mela distanco in pač tako mnenje. pa tud iz tega nebi delala zdaj nevem kaj. ker v končni fazi vsi vsem res ne mormo ustrezat. bi blo bedno.
drugače imam pa jaz čisto rada različna mnenja in debato potem, seveda na nivoju in brez žaljenja itd. rada imam izmenjavo različnih mnenj in pogledov.no, zato pa verjetno pametujemuser posted image k drgač bi mi dohcajt blouser posted image

zdej grem pa kuhat. takuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
8.1.2008 14:48:27   
bačko
No lepo da se ne kregamo!Jaz ne maram krega!Se zelo nerada kregam.Sem bolj nežna dušica in me boli ko vidim da se ljudje kregajo.Imam doma primer:moja mami in njena mami(moja babi) sta že skoraj 2 meseca skregane.Na sve načine sem že sprobala da bi se pobotali pa brez uspeha.Sta obe trmasti.user posted image Bom že uspela in ju bom pobotala.
Žana pančka!Mi v Ljubljani pa ima to user posted image meglo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
8.1.2008 15:13:10   
Češnca
bačko sej se ne kregamo, sam mal na trdo mnenja menjamo! user posted image  user posted image

Anžej cepljen (pljuča, grlo bp; zgleda, da je kriv suh zrak). Mere so pa sledeče:
69cm, 8990g (8.1.2008)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
8.1.2008 15:18:15   
bačko
Češnca velik fant je Anžej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
8.1.2008 16:16:50   
Anonimen
Ooo, Češnca sta pa enako velika z mojim user posted image Misliš, da bo Zvesta videla to? Glede na to, da se ne javi več? user posted image

Mater, so vaši težki, moj pa full lahki po teži... user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
8.1.2008 16:45:50   
Češnca
Ja, res je težek! Uf! user posted image

zvesti bom poslala še zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
8.1.2008 16:54:28   
Češnca
Bi človek mislu, da je po mamici, pa ni! Men je bla pižama, ki je njemu že premajhna v tej starosti še ful prevelka! user posted image  Sem kasnej nadoknadla...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
8.1.2008 16:55:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Pozna katera kakšno domače zdravilo za vnete ušeske?

Netresk ali uhec, samo zdajle pozimi nima mesnatih listov, je težko sokec ven dobit.user posted image  Upam, da se hitro pozdravite!user posted image
Aha, vidim, da so ti že druge povedale za to.user posted image

Ajvy, jaz sem si želela vsaj 3 otroke, če ne 5, ampak mislim, da bosta dva kar dovolj.

Ronči, kolk pa košta ta mrcina? Jst bi tud...

Nič, do strani 170 sem vas predelala, zdej pa nimam cajta več. Zaključujem šiht. Se zvečer od doma javim in pokomentiram do konca.user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
8.1.2008 16:55:47   
Češnca
Tašonka user posted image . Hitro napiši kej, mam ob 17h inštrukcije. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?