|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
23.12.2007 21:26:16   
krkatja
Končno lahko malo zadiham. Danes sem medenjake pekla in seveda sem naredila dve masi, ker se eno ne splača...in ven je prišlo 4,5 kg medenjakov!!! Tako dolgo jih nisem delala, da sem pozabila, kaka količina je tega. Saj so res dobri, pa dišijo, samo kaj, ko sem se jih nasitila že v procesu izdelave. Sem dolgo tehtala, a bi se vrgla v mass production in poskusila srečo v Mercatorju user posted image  , a sem se na koncu odločila, da jih podarim mami in tašči.

Razen vonja po cimetu (in dekorativnih zaves rdeče barve) pri nas še nič ne kaže, da bo jutri božič. Bo pa user posted image  jutri doma, tako da imam veliiiike plane, kaj vse bom naredila. Sovražim veseli december. Vedno imam take plane, kaj vse bom naredila, pa me vsako leto prehiti januar.

Baja, glede bolečine-sem se kar spomnila prvih dnevov dojenja- auuuu. Pa kasneje me je tudi že parkrat nekaj pikalo, a le za kakšno minuto, pa je minilo. Če bi bile glivice, ti bo Daktarin itak pomagal. Za mastitis si tudi rekla, da ni (da si ga baje že imela). Je pa še ena možnost. Če si že dobila menstruacijo, se lahko ta bolečina pojavlja tudi ciklično ob menstruaciji. Začne se ob nastopu menstruacije in izgine v enem tedno (lahko traja tudi 2 tedna) nato pa izgine. Po ovulaciji pa se spet pojavi, najprej blažja, ki se potem stopnjuje.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
23.12.2007 21:28:21   
krkatja
Vau...končno mi je ratalo prit na vrh strani!!! Če bi napisala kakšno vrstico manj bi bila spet na podnu user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
23.12.2007 21:56:14   
Anonimen
Joj, Baja, upam, da čimprej mine ta bolečina user posted image Mora biti verjetno res hudo, če ti gre na jok user posted image

Majrim, jaz bi tudi geslo user posted image

Joj, GabiW, sem si pogledala tisti link - kakšen nasmeh user posted image

Bojana, jaz bom itak naročila na tej spletni strani, druga mi ne preostane...

Zdaj me pa nekaj zanima... Malemu danes full noro dogaja.. Smo šli k babici gor, na pokopališče pokojnega dedka.. Vse super in prav... Ko smo prišli domov, se je full igral, ... Ko pa je kazal znake za spat, sem ga hotela dati spati, a se je takooo drl, kot da bi ga iz kože dajala? No, ratalo mi je ga uspavati, nakar se čez nekaj časa zbudi in začne noro dreti... A so to mogoče zobki? Ker sem mu dlesni potem namazala s Calgelom, pa spi sedaj dolgo... user posted image Jaz sem se kar jokat začela, ker ga nisem mogla umiriti, saj ga ne poznam takega, še bolj huje se je drl, kot takrat, ko so bili krči... user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
23.12.2007 22:11:20   
Anonimen
Aja, pa še to... Razmišljam o nakupu glasbenega vrtiljaka, pa me res zanima, če se ta nakup sploh splača? Glede na to, da zaspi brez problema, nevem... Kaj mislite?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
23.12.2007 22:20:12   
Anonimen
A_R..po moje se ti glasbenega vrtiljaka ne splača več kupovati. Naši otroci se bodo kmalu začeli postavljati na kolena, potem na noge in bodo v posteljci stali. Posledično pomeni, da bodo vrtiljak strgali dol, ga polomli in se po možnosti poškodovali. Jaz ga bom umaknila, kakor hitro se bo Izak začel v posteljci vstajat.

Zdaj grem pa spat...

Nočko...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
23.12.2007 22:26:31   
baja*
krkatja mastitisa nisem imela, sem pa imela zamašene mlečne vode. Pa M tut še nisem dobila... Malo sem brskala na netu in vedno bolj sumim, da so glivice.user posted image  Pa zakaj sploh nastanejo glivice? Mater se počutim kot ena usrana babauser posted image . Nekje sem prebrala, da so sladkarije (ki jih jaz itak preveč požrem) idealni pogoj za razvoj glivic. Zdaj se bom pa še temu mogla odrečtuser posted image , najprej čiki, pol sladkarije, pa pivo baje tudi stopnjuje razvoj glivic... kaj mi te še preostane? Brokoli?user posted image  

A_R mi full malo uporabljamo vrtiljak. Zvečer ga zelo redko šaltamo, ker ponavadi na joški zaspi, če pa ne, bi ga pa vrtiljak samo še bolj predramiluser posted image . Vklopim mu ga samo kdaj čez dan, ko bluzi v posteljici in se špila s kužijemuser posted image

Majrim jaz bi tut geslo plisuser posted image

zvesta nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
23.12.2007 22:27:23   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Aja, pa še to... Razmišljam o nakupu glasbenega vrtiljaka, pa me res zanima, če se ta nakup sploh splača? Glede na to, da zaspi brez problema, nevem... Kaj mislite?

Mislim, da se ti ne splača več, ker so že preveliki in premočni. Jaz sem ga kupila kmalu na začetku in je blo kar fajn. Sedaj pa se mi zdi, da hočeta vse dol potrgat tako močno vlečeta. Pa smo že tudi posteljico spustili nižje, ampak sta čisto divja.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
23.12.2007 22:40:33   
tini6
Krkatja, to pa si pekla celi dan! Jaz sem prejle spekla iz 0.5 kg moke. Sem jih lani peveč napekla, da nisem vedla kam bi jih dala.

Baja* ful se mi smiliš, sploh si ne morem mislit kako je to, čeprav sem imela na začetku ful občutljive bradavice.
A_R mi nikoli nismo imeli vrtiljaka, ker je mala vedno hitro zaspala in bi jo te stvari le predramile.

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
23.12.2007 22:52:12   
Češnca
A_R glede vrtiljaka se strinjam z ostalimi. Pri nas ga tudi nikol nismo uporabljali za uspavanje, zavrtela sva mu ga zjutraj, da sva midva še kakšno minutko potegnila (itak pogovarja s figuricami ali medvedkom, ki ga ima pri sebi), pa včasih čez dan, da se je malo zamotil (npr. ko sem pospravljala postlo).

Danes sm pa spekla nekaj verzij mufinov za jutri, kuhno sm delno popucala, ker smo dobili obiske. Je božiček malo pohitel in nam prinesel take luštkane majčke! Bom en dan pofotkala in pokazala.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
23.12.2007 23:09:51   
Anonimen
No, hvala za nasvete... user posted image

Midve z mamo bova pa jutri naredili Rafaelo... Mnjamiiii...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
23.12.2007 23:16:43   
krkatja
Tini6 sem se kar postarala zraven. Vse skupaj je bilo dela za 6ur. Verjetno bom danes sanjala, kako pocam glazuro na medenjake.
Baja če so glivice bo trajalo nekaj časa da izginejo.Ni se treba izognit sladkarijam, ker drugače bi jih jaz že fasala (še malo pa se mi bodo začeli prsti lepit na tipkovnico, ker vedno nekaj sladkega polega pc mažem).
Seveda je materino mleko super gojišče, ker je sladkasto.Včasih še kaj ven teče in so bradavice malo na vlažnem - to za glivice sploh fajn, kot da bi mene dali v wellnes center. Pa če si slučajno v zadnjem času bila na kakšnem antibiotiku, se tudi potem lahko glivice namnožijo (ker jim umrle bakterije dajo plac).
Če bi bil mastitis, bi pa imela verjetno rahlo rdečkasto dojko, pa na tudi na otip bolečo. To bi verjetno G morala videti. Se pa zdravi z antibiotiki. Kolegica ga je imela že dvakrat. Obupne bolečine. Jo kar občudujem, da je kljub temu vztrajala pri dojenju.
A-R mi imamo vrtiljak, naš mali je nor ne te živalice. Se ful pogovarja, vriska...nasmeji se kak jih vidi. Daleč od tega, da bi ga uspavalo. Je pa zdaj že tako velik, da se že slona dotakne, tak da bom morala počasi odstranit vrtiljak, da se ne bi po njem vesil.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
23.12.2007 23:22:24   
rumba
Čer!
Da se pofočkam.user posted image
Do danes popoldna smo bili na Primorskem. Sprva smo mislili, da bomo že v petek doma, pa smo si premislili.
Punce, do danes je bilo v Vipavski dolini okoli 18 stopinj na sončku.user posted image  Bilo je fantastično! Seveda smo bili celi dan zunaj, se sprehajali, iskali drevešček, pa nabirali mah in dobro voljo. user posted image  Joj, vedno se spomnim na našo majrim, kako uživa v lepem vremenu. Sem ji kar fauš.user posted image  
No, danes smo uspeli postaviti še drevešček in jaslice.

Tako, sedaj vas grem pa še brati za nazaj..... kolikor uspem...čveke.user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
23.12.2007 23:44:59   
pupi
Se moram hitro javite ker sem vidla neke predloge ,da se tiste ki se ne javljamo zbrišejo. Saj nisem niti rpreverlače sma še gor z Najo. Sem res pravi lenuh postala glede rr-a pa še takart ko mam voljo,inetrnet zajebava,...

Hvala za čestitke ob Najini 5. mesečnici, vem da je že daleč od tega pa vseeno ne morem mimo tega.

Pri nama ni nič novega, mama zdaj atija 14 dni doma in sma ful vesele. Spima lepo kot vedno vsak dan do 10ih, zato tudi ne vem kak se naj s tem našim plavanjem uskladim, če nas niste pri tem tudi skenslale oz. če se še spolh da kaj za mene oz. naju porihtat.

Kapica mimo tebe ne grem kljub tolko napisanega in upam da se boš odločla tako, da bo tebi najboljše in če bo tebi bo tudi Dinotu. Verjameme da j hudo ampak res glej na sebe  user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha to so pa res hudo plave okice, jaz sem na onih slikaz alergijo prvo okice vidla pol še le alergijo, je pa huda ta alergija, res.

Vsem katerih mesečnice sem spet zamudila vse naj, naj in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A-R vrtiljak je zdaj brezzveve kupovat, ker se ti bo čez par mesecev začel na noge postavljat pa bo to dol vleko pa boš mogla umaknit, no vsaj jaz bi ker bi mi blo škoda da uniči user posted image

Ženske lahko noč in upam da se bom zdaj bolj pogosto javljalauser posted image

Samo ne me s seznama zbrisatuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
23.12.2007 23:46:18   
pupi
Joj ja pa Jelenche čestitam!!!!!! Jaz bi tudi user posted image  user posted image user posted image user posted image
Mate ene ful lepe nove slikice od tamalih za avtarjeuser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
23.12.2007 23:55:08   
ikonca
Res da sem malo tu gor na forumu nisem pozabila na vas julijke. user posted image user posted image

Veliko sreče in lepih sanj naj vam prinese božični dan in novo leto 2008, naj zaživi radosti polno, brez težav in skrbi. user posted image user posted image  Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse to vam iz srca želim user posted image Ikonca

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
24.12.2007 0:25:46   
Anonimen
Nočka punce, lepo in mirno nočko vam želim... Noč user posted image

(odgovor članu ikonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
24.12.2007 0:27:45   
Afnica
A_R lahko noč. Jaz bom še malo dežurala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
24.12.2007 0:36:57   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pa se nekaj me  zanima, kako priblizno zgledajo izpuscaji, ce malcki ne prenesejo ene vrste plenic?

Moji so po "napačnih" plenicah dobili rdečo kožico, Julija pa dobi tudi rdeče izpuščaje. Pa ni bilo zadosti menjati l vrsto plenic, pač pa tudi kremico. Najbolje se je pri nas izkazalo lekarniško hladilno mazilo.

Oooo, še sedaj sem prebrala, da si že šla na pot. No vseeno, srečno pot in lepe praznike ti želim!

quote]IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Aja, pa ko jim dajete GH, a jim pol takoj zadaj daste mleko ali počakate kaj časa?

Jaz ji ne dam. Mi je pa zdravnica v RA ravno ta teden rekla, da naj ji kako uro za tem še ne dam mlekca.

IZVIRNO SPOROČILO: tini6

Kje pa boste za Božič?

Mi bomo na predbožični večer doma, 25. pa gremo na Koroško, ker ima moja mami naslednji dan rojstni dan, pa se tradicionalno zbere vsa žlahta že en dan prej.

Ja, petarde!user posted image  Pri nas je res, kot da bi bili na fronti. Me pa ful razpiuser posted image , da jih mečejo v naselju, pa četudi te vidijo z vozičkom in majhnimi otroci, ti jo zabrišejo par metrov vstran.user posted image

madejka, jaz bi tudi geslo pliiiiiiz!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Nujno vprašanje:Kolikšna mora biti vlaga v sobi kjer otrok spi?

Takoj ko je pri nas vlaga padla na oz. pod 30%, smo kasirali suh kašelj. No, tako da se jo trudim vzdrževati okoli 50%.

majrim, tudi tvoje geslo, pliiiiz.user posted image
baja*, joj bogica, upam da se ti čimprej porihta ta bolečina. Če so glivice, bo še trajalo, je pa to fuuuul hudo. Jaz sem jih dobila pri Hani in sem jokala kar kaka dva tedna, tako me je bolelo. Bradavico sem imela že prav not zažrto in ko se je prisesala, me je tako hudo zabolelp, da bi lahko kričala. Ma ne znam opisati bolečine.... kot da bi ugriznila direkt na živec, bolelo ni le na enem mestu, pač pa kar daleč vstran... kot po živcu... Jao, tega nikomur ne privoščim. Mazala sem z Daktarinom pred in po vsakem dojenju sebe in njo po ustih. Prej umila, fajn posušila in namazala.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
24.12.2007 0:37:59   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

A_R lahko noč. Jaz bom še malo dežurala.

A bom jaz ta zadnja ali še dežuraš?user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
24.12.2007 0:40:25   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: rumba
A bom jaz ta zadnja ali še dežuraš?user posted image

Še dežuram.
Končno sem se cot rešla. Trenutno ni niti ene umazene krpice v bajti. user posted image  Zdej pa tri dni brez skrbi štrajkam.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
24.12.2007 0:41:30   
madejka
Ikonca iiii hvala!user posted image

Rumba dobiš takoj! Welcome back!user posted image Sem ti full fauš... meni se pa ne da nosa ven porinit v tem mrazuuser posted image

Majrim joooooj kaki srček je Neža! Ona fotka na previjalni je full lepa!user posted image

Pupi lepo da se javiš... priznaj da samo zarad tega, da te ne skenslamo s seznamauser posted image

Nič grem jaz spat, jutri bo naporen danuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
24.12.2007 0:42:48   
madejka
Aja še to: hvala za komplimente za slikce!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
24.12.2007 0:46:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce koliko ste že kaj zgubile kg?

5. Pa sem jih že nazaj dobila, tako da jih imam vse skupaj še vedno oz. spet 25 preveč.user posted image

Freycha user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

tašonka...ne delaj gušte s čiki!!

Sorry.user posted image

Zvesta user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Tašonka, dobra si, bediš celo do 4h, ajmene...

Že treniram za službo.user posted image Joj, a veste, da čez 12 dni začnem delat.user posted image

Baja* user posted image .

Majrim
, prosim za geslo.user posted image

Bačko, glede vlažnosti - moje laično mnenje je, da 60%, ker kaj dosti več ti pa že plesen lahko začne nabirat, pa spet ni fajn.

Kapica, meni se zdi normalno, da malo težje kakajo, sploh dokler se črevesje še navaja na vse skupaj.

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tašonka a si dobla mejl z naslovom OJ sam vprašam, ko nobenga fidbeka, da vem a prebavljaš, a sploh dobla nisi, a nimaš komentarja al kej tretjega

Dobila.user posted image Imam komentarje in tudi vprašanja, malo tudi še prebavljam user posted image , predvsem pa rabim čas in mir za feedback, ker me je pa zdej čist not potegnilo. Sem pa sinoči, ko sem zelo očitno imela čas do 4h zjutraj user posted image , pozabila na ta mejl in sem raje cele romane spisala na blog. Če se mi nocoj spet kaj poslabša in bom tako dolgo pokonci, čeprav nimam v planu tega, ker sem skurjena, ti že nocoj pišem, če ne pa najkasneje v torek. Itak sem pa totalni firbec.user posted image

A_R, meni se tudi zdi, da se vrtiljaka ne splača več kupovat.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
24.12.2007 0:51:54   
rumba
madejka, hvala za geslo.user posted image  Ful lepe slikce.user posted image  V rokice se pa prav z lahkoto zaljubiš. Kako lepo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
24.12.2007 0:57:20   
Anonimen
Pozabila - Neža, čestitke za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?