rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Pa se nekaj me zanima, kako priblizno zgledajo izpuscaji, ce malcki ne prenesejo ene vrste plenic? Moji so po "napačnih" plenicah dobili rdečo kožico, Julija pa dobi tudi rdeče izpuščaje. Pa ni bilo zadosti menjati l vrsto plenic, pač pa tudi kremico. Najbolje se je pri nas izkazalo lekarniško hladilno mazilo. Oooo, še sedaj sem prebrala, da si že šla na pot. No vseeno, srečno pot in lepe praznike ti želim! quote]IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Aja, pa ko jim dajete GH, a jim pol takoj zadaj daste mleko ali počakate kaj časa? Jaz ji ne dam. Mi je pa zdravnica v RA ravno ta teden rekla, da naj ji kako uro za tem še ne dam mlekca. IZVIRNO SPOROČILO: tini6 Kje pa boste za Božič? Mi bomo na predbožični večer doma, 25. pa gremo na Koroško, ker ima moja mami naslednji dan rojstni dan, pa se tradicionalno zbere vsa žlahta že en dan prej. Ja, petarde! Pri nas je res, kot da bi bili na fronti. Me pa ful razpi , da jih mečejo v naselju, pa četudi te vidijo z vozičkom in majhnimi otroci, ti jo zabrišejo par metrov vstran. madejka, jaz bi tudi geslo pliiiiiiz! IZVIRNO SPOROČILO: bačko Nujno vprašanje:Kolikšna mora biti vlaga v sobi kjer otrok spi? Takoj ko je pri nas vlaga padla na oz. pod 30%, smo kasirali suh kašelj. No, tako da se jo trudim vzdrževati okoli 50%. majrim, tudi tvoje geslo, pliiiiz. baja*, joj bogica, upam da se ti čimprej porihta ta bolečina. Če so glivice, bo še trajalo, je pa to fuuuul hudo. Jaz sem jih dobila pri Hani in sem jokala kar kaka dva tedna, tako me je bolelo. Bradavico sem imela že prav not zažrto in ko se je prisesala, me je tako hudo zabolelp, da bi lahko kričala. Ma ne znam opisati bolečine.... kot da bi ugriznila direkt na živec, bolelo ni le na enem mestu, pač pa kar daleč vstran... kot po živcu... Jao, tega nikomur ne privoščim. Mazala sem z Daktarinom pred in po vsakem dojenju sebe in njo po ustih. Prej umila, fajn posušila in namazala.
|