kapica
|
Danes sem pa menda jaz ta zadnja tule gor, sem vas do sedaj brala, ko ste ble pa tak pridne. Ulla , ti si me spet nasmejala, pa sem ze pozabila, s cim . Glede teh daril za bozicka, je boljse da ste vsaj nekaj dobili, kot pa nic no. Aja, zdaj vem, zaradi kolaca sem se smejala . Ce pa ne bi nic dobila, bi pa rekla, lej jih , se enga kolaca nam niso mogli dat . Zvesta, pa ti bi verjetno isto rekla kot Ulla . Saj se mal hecam, lepo voscilo si napisala. Nia, a si se uspela danes cez dan kaj naspati? Upam da no, sicer pa meni pomaga, da ce imamo take nocke, oz. smo imeli, da sploh nisem na uro gledala. Saj ni vazno kolk je ura, ker nam ni treba zjutraj vstat, recimo. No, ne vem, na uro je res brezveze gledat, ker se samo obremenjujes. No, vsaj meni pomaga. Freycha, lepo da si se imela fajn vceraj in da je pasalo, verjamem . Tasonka, revica, saj kaj drugega tako nimam za rect. Majrim, kako te je fajn prebrati, vazno, da ste dobro . Corfu, sam res no, same samohranilke tu gor visijo. Mogoce je pa Rr kriv za to, al kaj pri no . Al pa samo vse tak rade jamramo, ces, kak nam je hudo... Ampak se pa res grozno slisijo tile delavniki, od tvojga in od Rumbinega mozeka. Pa vseeno je boljse da so v sluznah, kot pa da doma na kavcu polezavajo. Ker takrat bi se tud jezle . Saj en vem vec no, sem mislila se nekaj komentirat, pa ne vem vec. Ena je sprasevala, pa ne vem vec katera, ce lahko ze zacne dat GH 2krat na dan. To tud mene zanima. Kdaj lahko dobijo recimo za zajtrk nekaj malega, pa za kosilo spet nekaj malega GH? Jaz mu sedaj dajem ze kr nekaj casa, recimo se je navadila na jabolko, banano, mal korencka, recimo da gre to vse skupaj ene 2 tedna, al se mogoce mal vec. A mu lahko dam zdaj zjutraj mal jabolka al ap banene, za kosilo pa malo korencka? A l raje te kasice o katerih se pogovarjate? Pa se nekaj me zanima, kako priblizno zgledajo izpuscaji, ce malcki ne prenesejo ene vrste plenic? Ker dinova rita zgleda ze posteno grozna, nekako vedno bolj. Da sem danes sla po druge plenice, sem kupla Pamperske, ceprav sem bila z njimi tud ze enkrat zelo nezadovoljna. Ampak ne vem vec kako naj tole pozdravim. Sem mislial jutri k P, da pogleda, preden gremo v slo . Zdaj pa samo ocke zaprem in zaspim, ker sem ze v postelji . Nocko .