|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
20.12.2007 20:33:43   
majrim
itak...ni da niuser posted image user posted image user posted image ....obljubim,da bom bolj pridna ratala...zdej pa grem tret orehe...bo treba še kej spečt...pa še te usrane petarde mi zbujajo Nežouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
20.12.2007 20:35:21   
GabiW
Poldy in majrim naša je tudi imela temenca. Pa jih z oljem nismo dol sprvili. Potem pa sem kupila šampon Mustela proti temencam in je po dveh pranjih šlo vse dol.
Če nista čisto proti šamponom poskusita.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
20.12.2007 20:37:50   
Češnca
majrim tudi jest sem te vesela. Pa kako je Neža fletkana! user posted image

user posted image  je doma! user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da bo mal pocartal Anžeja, ker ga danes jest nisem več sposobna, sem preveč napsihirana. user posted image  Čist sm že smotana.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
20.12.2007 20:42:26   
majrim
freycha...bom dala v album...javim...se je pa res fulllllll spremenila...prava pupa je zdej...samo na nogah bi bla

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
20.12.2007 20:43:12   
majrim
gabiW...kje ga kupim ta šampon??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
20.12.2007 20:45:02   
tini6
Majrim, mala ful luštkana zgleda! Res jo mal pofotkaj in nam jo pokaži

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
20.12.2007 20:59:54   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Bačko, tako kot pravi corfu, ni nujno da je alergija. Moji imajo vsi trije prav suhe lišaje po nogah in rokah, Julija tudi na ličkah, pa gre le za suho kožo. Meni je P priporočala, naj te suhe zaplate mažem z Linola Fett kremo.

Nam so pa priporočali Bebi val, ker je nekoliko manj mastna. Anžej nima več flekcov suhe kože.

< Sporočilo je popravil Češnca -- 20.12.2007 21:00:01 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
20.12.2007 21:04:35   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

gabiW...kje ga kupim ta šampon??

Samo v lekarni se ga da dobit. Je pa cca 10€.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
20.12.2007 21:10:45   
Češnca
V pričakovanju prihajajočih praznikov (slikano že pred časom...):
user posted image

Zdaj pa zares: lahko noč! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
20.12.2007 21:20:24   
corfu
Majrim, dobrodošla domauser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
20.12.2007 21:29:13   
poldy
temenca, jaz sem tudi z glavnikom dol praskala, pa je šlo lepo, zdaj skoraj nič več nima, bomo pa vidli kaj bo v naslednjih dneh. Pa še tko dolge lase ima, da se ji vse sprime od olja, sem ji irokezo nardila(zej še lohk, pol si jo bo pa itak samauser posted image )
Glede stanja na nogah punce(spet bom izpadla ful pametnauser posted image ):
ne prakticirajte preveč, ker zaradi tega otrok dobi vraščene nohte na nogah, pa krivo hrbtenico. Meni so tako rekli v RA,ker jest Uršo v skrajnih primerih samo tako umirim, da jo postavim na noge, pa se smeje.....Pa sem šla to razlagat v RA terapevtki kako lepo že skoraj sama stoji, pa sem bila kreganauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
20.12.2007 21:38:07   
poldy
tko pa to zgleda:

user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
20.12.2007 21:42:18   
Freycha
jaz Dito toliko postavljam na noge, da ko jih dvigne ostane na istem mestu. Torej vso težo držim jaz, ona nogice samo za filing na tla postavlja...... se mi zdi čisto dovolj za sedaj..... še sedet ne zna samostojno, ker nima dovolj ojačane hrbtenice, je ne bi še na noge postavljala.....

Dita je z veliko muko pojedla Allernovo mleko. Tega sranja raje niti ne probam, smrdi pa ko strela. Tako smrdijo pasji briketi user posted image user posted image user posted image

zdej pa jo uspavam do konca, jo fliknem v posteljo in šibam še sama...... nisem več navajena ponočevanja do 3h zjutraj user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
20.12.2007 21:58:42   
Anonimen
Tako.... Službeni božiček je za nami. Izaka je fasciniralo dogajanje s kupom otrok, palčica in Božiček sta bila zakon. Ampak ko je prejel darilo, je bila pa samo vrečka zanimiva. Tako imamo sliko, kjer božiček veselo maha, Izak mu pa vrečko iz rok vleče.

Zdaj sem razposlala še voščila po mejlih. Zdaj ga pripopam še vam, pol grem pa spat, ker pričakujem pestro noč.

Nočko vsem...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
20.12.2007 21:59:47   
Anonimen
Voščilo ob prihajajočih praznikih:
Pokličimo snežinke,
veselo naj zaplešejo.
Povabimo jelenčke,
s sanmi naj pridejo.
Pomahajmo Božičku,
naj želje se izpolnijo.
Objemimo prijatelje,
v miru in sreči naj praznujejo.

Z najlepšimi željami,

Izak, mamica Vesna in ati Gregor

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
20.12.2007 23:02:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Voščilo ob prihajajočih praznikih:
Pokličimo snežinke,
veselo naj zaplešejo.
Povabimo jelenčke,
s sanmi naj pridejo.
Pomahajmo Božičku,
naj želje se izpolnijo.
Objemimo prijatelje,
v miru in sreči naj praznujejo.

Z najlepšimi željami,

Izak, mamica Vesna in ati Gregor

user posted image

Kako lepo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
20.12.2007 23:03:40   
Anonimen
kak cukruser posted image user posted image user posted image

no, moj cukr je končno mrknil...nekako nam ne gre tole vzpostavljanje večerne rutine in spanca in tegauser posted image ma bo že...zjutraj jo vglavnem ne pustim spatuser posted image nekam bo že dalo,,,,

zdej grem pa malo bratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
21.12.2007 0:15:39   
kapica
Danes sem pa menda jaz ta zadnja tule gor, sem vas do sedaj brala, ko ste ble pa tak pridne.

Ulla , ti si me spet nasmejala, pa sem ze pozabila, s cimuser posted image . Glede teh daril za bozicka, je boljse da ste vsaj nekaj dobili, kot pa nic no. Aja, zdaj vem, zaradi kolaca sem se smejalauser posted image user posted image . Ce pa ne bi nic dobila, bi pa rekla, lej jihuser posted image , se enga kolaca nam niso mogli datuser posted image user posted image .
Zvesta, pa ti bi verjetno isto rekla kot Ullauser posted image . Saj se mal hecam, lepo voscilo si napisala.
Nia, a si se uspela danes cez dan kaj naspati? Upam da no, sicer pa meni pomaga, da ce imamo take nocke, oz. smo imeli, da sploh nisem na uro gledala. Saj ni vazno kolk je ura, ker nam ni treba zjutraj vstat, recimo. No, ne vem, na uro je res brezveze gledat, ker se samo obremenjujes. No, vsaj meni pomaga.
Freycha, lepo da si se imela fajn vceraj in da je pasalo, verjamemuser posted image .
Tasonka, revica, saj kaj drugega tako nimam za rect.
Majrim, kako te je fajn prebrati, vazno, da ste dobrouser posted image .
Corfu, sam res no, same samohranilke tu gor visijo. Mogoce je pa Rr kriv za to, al kaj priuser posted image  nouser posted image user posted image user posted image user posted image . Al pa samo vse tak rade jamramo, ces, kak nam je hudo...user posted image
Ampak se pa res grozno slisijo tile delavniki, od tvojga in od Rumbinega mozeka. Pa vseeno je boljse da so v sluznah, kot pa da doma na kavcu polezavajo. Ker takrat bi se tud jezleuser posted image user posted image .

Saj en vem vec no, sem mislila se nekaj komentirat, pa ne vem vec.

Ena je sprasevala, pa ne vem vec katera, ce lahko ze zacne dat GH 2krat na dan. To tud mene zanima. Kdaj lahko dobijo recimo za zajtrk nekaj malega, pa za kosilo spet nekaj malega GH?
Jaz mu sedaj dajem ze kr nekaj casa, recimo se je navadila na jabolko, banano, mal korencka, recimo da gre to vse skupaj ene 2 tedna, al se mogoce mal vec. A mu lahko dam zdaj zjutraj mal jabolka al ap banene, za kosilo pa malo korencka? A l raje te kasice o katerih se pogovarjate?

Pa se nekaj me  zanima, kako priblizno zgledajo izpuscaji, ce malcki ne prenesejo ene vrste plenic? Ker dinova rita zgleda ze posteno grozna, nekako vedno bolj. Da sem danes sla po druge plenice, sem kupla Pamperske, ceprav sem bila z njimi tud ze enkrat zelo nezadovoljna. Ampak ne vem vec kako naj tole pozdravim. Sem mislial jutri k P, da pogleda, preden gremo v slouser posted image .

Zdaj pa samo ocke zaprem in zaspim, ker sem ze v posteljiuser posted image .

Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
21.12.2007 0:20:04   
Anonimen
Urša, čestitke za 5 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, končno se malo javljaš. Čisto si mrknila, nikjer te nič ni.user posted image

Nia
, sožalje za obupno noč.user posted image

Bačko
, škoda, ker ne rabiš kombinezona št. 80, ker jaz enega prodajam. Ful lepega roza.
Ampak se vidi, da si zdaj ful prestrašena od teh alergij. Ne bit, verjetno je res od
centralne.user posted image

Corfu
, madonca, moja Špela ima 12 kil, pa bo januarja 2 leti stara, tvoj pa pri 3 letih 12,5 kg. Uhhhh. Pa Špela sploh ni med težkimi. Suhec mali, tale tvoj Aljaž.

Freycha, veš kako je meni pasal tvoj obisk! Se priporočam!user posted image user posted image user posted image

Poldy, oprosti, če sem kaj pozabila ali spregledala, ampak mi možgani samo na pol funkcionirajo. Zakaj si pa spokala? Sicer pa bravo za lekcijo!

Hej, majrim. Lepo, da si se oglasila!user posted image

Češnca, svetovna fotka!user posted image

Poldy, kak cuker je Urša!user posted image user posted image

Zvesta, ful lepo voščilo!user posted image

Današnji dan je bil znosen. Seveda tudi in predvsem zato, ker nisem bila cel dan sama z mularijo in ker sem zvečer šla sama v trgovino. Mi je že to pomagalo, da sem odklopla malo. Sem pa tako izmučena na splošno, da se bom zdaj s težko muko spravila pod tuš in komaj čakam, da se uležem in grem spat. Se beremo jutri.user posted image Nočko!

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
21.12.2007 0:20:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Danes sem pa menda jaz ta zadnja tule gor

Ne pa ne.user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2820
21.12.2007 0:23:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Nobena od vaju ne bo danes zadnja tu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
21.12.2007 0:25:28   
Anonimen

Ena je sprasevala, pa ne vem vec katera, ce lahko ze zacne dat GH 2krat na dan. To tud mene zanima. Kdaj lahko dobijo recimo za zajtrk nekaj malega, pa za kosilo spet nekaj malega GH?

Naš je danes že četrti dan dobil pozno popoldne oz. zgodaj zvečer pol banane. Popoldne pa že tako dobi kašico. No, danes je ni, ker me ni bilo doma takrat, babici pa nisem hotla komplicirat življenja še s tem. Mu je kar flašo nardila.

Pa se nekaj me  zanima, kako priblizno zgledajo izpuscaji, ce malcki ne prenesejo ene vrste plenic?

Nimam pojma. Naša dva k sreči dobro prenašata vse plenice. Vsaj vse do zdaj sprobane.
Bogi Dino.user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
21.12.2007 0:25:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Nobena od vaju ne bo danes zadnja tu user posted image

To ti misliš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
21.12.2007 0:28:51   
Anonimen
Ja, no, če boš spet do 1h tu, potem pa res ne bom zadnja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
21.12.2007 0:32:54   
Anonimen
Ob 1h se pridem pofočkat, preden zavijem v pojstlo.user posted image Zdej grem pa v kopalnico.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?