|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
23.12.2007 11:06:46   
Anonimen
Hvala Špeli za pozdrave.. user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
23.12.2007 11:07:40   
Anonimen
Kdo sploh je ta *dina*, je med nami sploh? Ker nas kar pogosto bere...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
23.12.2007 11:08:15   
bačko
A mi bo katera odgovorila na moje vprašanje?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prosim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
23.12.2007 11:10:08   
Anonimen
Bačko, žal jaz tega nevem, zato ti ne znam pomagati... Kaj, pa če odpreš temo v forumu novorojenček, dojenček? Ti bodo verjetno bolj pomagali...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
23.12.2007 11:21:59   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Nujno vprašanje:Kolikšna mora biti vlaga v sobi kjer otrok spi?

to ti čisto laično govorim: pomoje tam nekje med 50 in 60%.... sam za bolj točen odgovor pa raje malo pobrskaj po netu....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
23.12.2007 11:33:22   
coca cola
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Kdo sploh je ta *dina*, je med nami sploh? Ker nas kar pogosto bere...user posted image

lep pozdrav.....*dina* pa je sestra ene "vaše" julijke user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
23.12.2007 11:33:29   
Anonimen
Čestitke Neži za obmesečnico

user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
23.12.2007 11:34:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *dina*

lep pozdrav.....*dina* pa je sestra ene "vaše" julijke user posted image  user posted image

Aha, tako torej.. Pozdravljena.. user posted image

(odgovor članu coca cola)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
23.12.2007 11:37:43   
coca cola

IZVIRNO SPOROČILO: *dina*

Aha, tako torej.. Pozdravljena.. user posted image

oooooo user posted image  hvala, hvala. Vas je lepo brat, da vidim kako lepo rastejo vaši otročki in napredujejo, kot moja nečakinja user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil *dina* -- 23.12.2007 11:38:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
23.12.2007 12:05:41   
Freycha
Neža čestitke za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3060
23.12.2007 12:06:24   
SANEK1
Dober dan!
Evo mene končno spet na RR!
Računalnik je popravljen, hvala bogu ni blo hujšega. Verjetno je samo malo pregorel zaradi prevelike uporabe RR! user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem htela malo počvekat z vami, ampak mi Živa nekak ni pustla. Sem pa vas šla pa nazaj prebrat.user posted image user posted image user posted image . Sem vas brala nekje do dveh zjutraj, pol seveda do 5 nisem mogla spat, zapomnila pa si nič nisemuser posted image user posted image user posted image . Bom kar malo posplošla:

Za vse, katerih obmesečnice sem zamudila:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse malčke, vključno z Živo, ki so šmrkavi:user posted image user posted image user posted image

Za vse šmrkave mamice:user posted image user posted image user posted image

Za vse, z takimi in drugačnimi problemi in problemčki:user posted image user posted image user posted image

Madejka, jaz bi tudi geslo prosim!

Neposredna povezava do sporočila: 3061
23.12.2007 12:28:39   
tini6
bačko, ne bi vedla koliko mora biti vlage. Mislim pa da se je nekje že debatiralo o tem. Mi imamo novo stanovanje in je itak preveč vlage. Če pa živiš v naših blokih na Bebl.trgu pa je najbrž presuh zrak, vsaj mi ga imamo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
23.12.2007 12:38:14   
bačko
Sem gledala v zapiske iz šole za starše in mi piše 70% do 80%.Sem že gledala nazaj pa nisem nič našla.Mi imamo vlažnosti 50%.Bom še malo po netu pobrskala.Hvala za odgovore!user posted image
Neža čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
23.12.2007 12:42:03   
bačko
Madejka  super slike!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
23.12.2007 13:56:53   
baja*
Danes imam pa slab danuser posted image . Prej me je joška bolela skoraj 3 ureuser posted image  in to tak fejst, da sem jokalauser posted image . Pa glih danes sem sama, dragi dela. Komaj mi je ratalo malega previt. Jaz ne vem več, kaj bi lahko blo to narobe?!? Če ima katera kako info, je bom zeloooooo vesela. Bila sem pri G, pisala sem na MON... ne vem, kaj naj še naredimuser posted image . Mažem si z Daktarinom, če bi slučajno bile gliviceuser posted image . Ko me najbolj boli, sem že celo pomislila, da bi prenehala dojituser posted image . Pa saj ne bom, samo dolgo pa tudi ne bom več zdržala. Al pa da bi dojila samo iz leveuser posted image  user posted image

Še 20 min pa pride dragiuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
23.12.2007 13:57:45   
baja*
Neža čestitkeuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
23.12.2007 14:10:08   
majrim
evo,pa mi je le zneslo dat slike v albumuser posted image user posted image user posted image ...a še katero prime melanhonija,ko gleda tiste prve slike??user posted image user posted image ..kako hitro čas beži
Neža...en velik poljubčekkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
23.12.2007 14:11:09   
majrim
baja...zakaj pa ne pokličeš tiste svetovalke za dojenje??..one so super punce!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
23.12.2007 14:34:49   
Češnca
bačko 50% vlažnost je kar ta prava. Mi smo včeraj prvič spali ob vlažilcu zraka. Lahko rečem, da je super!!! user posted image  Anžej je spet sam zaspal in se ni prebujal, midva pa zjutraj nisva imela zasušenega grla in zamašenih nosov. Prej je bila vlažnost nekje 33%, na vlažilcu smo jo nastavili na 50 in se je dvignila v roku 1 ure.

Naža vse lepo ti želimo tudi mi! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
evo,pa mi je le zneslo dat slike v albumuser posted image user posted image user posted image ...a še katero prime melanhonija,ko gleda tiste prve slike??user posted image user posted image ..kako hitro čas beži
 /quote]

Joj, imaš čisto prav... Si sploh ne predstavljam več, da je bil pikec tako mičken. user posted image  user posted image  Po drugi strani je pa prav fino, ker zdaj že tolk bolj komunicirajo z nami. user posted image
Sem firbčna, pa bi za geslo prosila... user posted image

baja jest ti na žalost ne morem svetovat... user posted image user posted image user posted image  Sem pa ful vesela, ker še dojiš! Tudi jest bi... user posted image  Ah, kje je že to!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
23.12.2007 14:38:27   
Češnca
Za praznično vzdušje... user posted image  user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
23.12.2007 14:40:03   
majrim
ta pa je doberuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
23.12.2007 15:01:07   
tini6
majrim, prosim za geslo

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
23.12.2007 16:05:19   
Anonimen
madejka in majrim... tudi meni geslo, prosim....

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
23.12.2007 16:09:32   
Ajvy
Meni tudi geslo, prosim.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
23.12.2007 16:30:12   
corfu
Hello

Neža čestitke in hvala za pozdravčekuser posted image ...vidim, da ste vse ok, jaz šibam pa na sladoled...user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?