Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 16:30:56
|
|
|
|
majrim
|
uživaj še zame
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 16:39:29
|
|
|
|
Freycha
|
majrim jaz bi tudi geslo prosim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 17:04:01
|
|
|
|
kapica
|
Evo punce, mi smo ze tu . Je bilo kr v redu po poti, smo bili hitri, dino je pa ves cas ajal. Sem ga na 3 ure ven dajala iz lupinice, da se je pretegnil . A bi bila katera tako dobra, da mi naredi kratko obnovo zadnjih 20strani? Ker ne bom utegnila prebrati, pa bi bila rada na tekocem . Aja, dinova rita zte boljse zgleda, one gljivice so pa tud ze mal manj obsezne , kar pomeni da prave kreme gor mazem . Hotla sem vprasat, ce je normalno, da malcki po uvajanju GH mal tezje kakajo? Se mi zdi da se dino kr namatra da nekaj malega ven stisne. Sem mislila, da nardim kak dan pavze, pa pol naprej. Ceprav je dobival samo 1/4banane, al pa 1/4 jabolka, pol hruske, ker je bila taka majhna...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 17:09:11
|
|
|
|
kapica
|
Backo, tud ne vemkolko vlage je potrebno. Ampak pri nas doma je zgleda glih prav, ker zjutraj nimamo polnih nosov in lahko se lepo normalno diha. Je pa res da gretja ne dajem na maksimum. Tu recimo, pri tasci, je pa gretje na ful in je zrak obupen. Tako da . Sem prej vedno spala pri odprtem oknu, sedaj pa zaradi dinota ne morem. Corfu, a ti bos pa sladoled . Dobra si, jaz si bom pa pol en koscek tortice privoscla . Baja, nimam pojma kaj je z tvojo josko no, da te tak matra. Grooza, upam samo, da bi cimprej bolje . Cestitke vsem obmesecnikom, tud za zadnje dni, ko sem zamudila .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 17:13:24
|
|
|
|
Freycha
|
Kapica ne vem, če je bilo kaj res pametnega napisanega zadnjih 20. strani nisi kaj dosti zamudila Mislim tudi, da je čisto normalno, da težje kakajo. Tudi Dita se fuull napenja, pa čisto rdeča rata ko kaka pa kar glasove zraven spušča, ampak mislim, da ni panike....... super za Dinovo rito pa za mamimo pravo mazanje s pravimi kremami mami je itak the best! Vi sam uživajte
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 17:40:44
|
|
|
|
bačko
|
Majrim jaz bi tudi geslo! Kapica mi imamo vse radiatorje zaprte.Samo kadar jo kopamo jih odpremo. Možek je danes tako kot vsak vikend pravo srce in čuva Žano!Jaz pa sem šla z sestro malo v BTC.Sama gužva. No bodite pridne in si pišemo jutri.Pa vsem želim mirno noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 17:46:56
|
|
|
|
Anonimen
|
evo da se pofočkam na brzino ma ste spet naštepale, nemogoče brat zdaj pa sploh ne bom mela tolk cajta, ko bo dragi doma, pa tko ne bom folgala ma, katastrofa vam rečem tašonka a si dobla mejl z naslovom OJ sam vprašam, ko nobenga fidbeka, da vem a prebavljaš, a sploh dobla nisi, a nimaš komentarja al kej tretjega lepo praznujte, babike
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 17:51:24
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Kapica ne vem, če je bilo kaj res pametnega napisanega zadnjih 20. strani nisi kaj dosti zamudila zdej sm pa užaljena!!! majrim neža je lepotička!!! Kake oke...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 17:57:51
|
|
|
|
Afnica
|
Česnca...jaz se grem zdaj lotit medenjakov. A je kak poseben vrstni red? Ja treba maslo stopiti ali je dovolj, da je mehko? A kroglice se pol kaj fejst dvignejo? Da vem kak velike delat.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 18:44:08
|
|
|
|
tini6
|
Jaz mam tud že testo narejeno, bom zvečer pekla, ko bo mala spala. Jutri zjutraj pa bom še jogurtovo strjenko naredila, da ne bo rano vse ful kalorično!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 18:53:50
|
|
|
|
bojana2
|
Majrim jaz bi tudi geslo.. ..in Češnica tvoje tudi, prosim (mal z zamudo). Kapica lepo da ste imeli fajn pot, pa Dino je tak priden ...moj mali dvomim da bi tkole spal...a zdej ste pa že v slo?? Tud moj mali drugače kakca, odkar je GH. Ne samo da je malo bolj gosto, tudi manj je... ..prej je naredil kupček vsak dan, zdej pa kr štrajka...upam, da ga ne bo zaprlo... Glede vlažnosti - mi imamo0 tudi 50%, je čist ok... Joj Baja se mi smiliš...ker vem kake bolečine so to...so pa res punce (moja sodelavka), ki dojijo samo z ene dojke..pa jim gre čist ok - je za premislit! Ajvy...ja si pa boga, a kr gnojno angino.. ...a Tarja je pa ok? Eno zate. A_R...ja stolček je mal dražji, sam se najbrž res pokrije z bencinom do AUT...mi gor ne hodimo, tko da nam je fajn prišlo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 18:54:40
|
|
|
|
Afnica
|
Jaz sem pa zdej probala naredit lunice iz tega testa. Pa so zaenkrat fajn mehke, upam, da ne bodo trde, ko se ohladijo.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 19:03:26
|
|
|
|
poldy
|
majrim in madejka, jaz bi tudi geslo prosim...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 19:07:46
|
|
|
|
poldy
|
afnica, kaj pa ima Lana na glavici?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 19:13:16
|
|
|
|
GabiW
|
Živjo, mi vsi vam želimo miren božič in srečno novo leto. lp Neža, mami in oči
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 19:27:41
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poldy afnica, kaj pa ima Lana na glavici? To ima hemangiom, žilno znamenje, ki je začelo rasti 2 tedna po rojstvu. Do 2 leta popolnoma izgine. Nič nevarnega. So delali tudi UZ, saj je ravno na mehkem delu glavice, pa je vse o.k.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 19:31:42
|
|
|
|
poldy
|
Joj, samo da je vse ok, oprosti ker sprašujem kar takole!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 19:33:45
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Česnca...jaz se grem zdaj lotit medenjakov. A je kak poseben vrstni red? Ja treba maslo stopiti ali je dovolj, da je mehko? A kroglice se pol kaj fejst dvignejo? Da vem kak velike delat. Joj, oprosti, sem šele zdejle vidla... Vrstni red ni pomemben, dvignejo se pa mal, ja. Upam, da si že sama poštimala.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 19:39:13
|
|
|
|
Češnca
|
Afnica vidim, da si. Se pa nekolk strdijo, ja.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 19:45:42
|
|
|
|
madejka
|
Majrim jaz bi tzd geslo prosiiiim!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 20:03:51
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober večer babike! Živa je zaspala, me res zanima za kak dolgo. Upam, da vsaj tolko, da dokončam rum kugle. Mater sem si spet teh keksov namlela. Vsako leto ko delam kugle, zraven klejem, ker jih pride mali miljon in si zaprisežem, da bom drugo leto delala samo iz pol kile keksov, pol pa začnem mlet in se mi zdi da bi lahko še malo, pa malo... in tak spet pridem na kilo. Mater sem smotana. Se vsi vemo zarečenega kruha, se največ... Eh se bo. Madejka, res so luštne slikice. Maj je pravisonček, kar žari. Majrim, jaz pi tudi geslo prosim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 20:19:10
|
|
|
|
tini6
|
Pr nas tud že prav lepo diši. Danes pa Špela sploh ni hotela kašice Mogoče je bila že preveč zaspana?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 20:22:59
|
|
|
|
Afnica
|
Evo, končano. Jaz sem malo po svoje delala. Taka sem. Recepti so mi muka. Kuham vse po svoje. No, tako da sem testo valjala in izrezala okrogle modelčke (lunice so premale). Z ledom sem pa dekoracijo naredila- take črte. Bom pol slikala.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 20:28:05
|
|
|
|
tini6
|
Iz česa si naredila dekoracijo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 20:50:58
|
|
|
|
majrim
|
češnca...vsaj nekaj,da ima po meni...vse ostalo(oz.skoraj) je po tatu... kapica...zdej pa uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 bojana2...kje si naročila Antilopo?? ...punce,kje pa je siskamiska???????????''
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?