Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz grem pa na čik pavzo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:43:07
|
|
|
|
Afnica
|
Jaz pa nikamor ne grem. Tu sedim in delam obračune za kavarno. Hja, konc mesca je, pa še konc leta. Pa da si malo naprej spravim.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
A imate kavarno?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:49:03
|
|
|
|
Afnica
|
Ne. Delam za tisto kavarno v kateri sem delala pred nosečnostjo preko študenta.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:53:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja. Pridna.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:56:50
|
|
|
|
Afnica
|
Katera se oglaša.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 2:28:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej boste misnle, da sem ubrisana, ampak jaz še kar strašim tu. Sem bila zunaj s psoma, pa Maksija sem poštimala (mu je treba vsak dan glavo pucat - dolga zgodba...), pa eno žehto cunj sem pospravla iz sušilca, eno žehto sem dala prat, stuširala sem se in se pobrila (se ful dobr zdej počutim), zdaj sem pa razbujena zaradi tuša. In grem še malo po netu strašit, da me uspava.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 3:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdaj grem pa spat. Nočko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 7:11:22
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Jaz strašim že od 5.30, moj je prišel malo pred šesto iz silvestrovanja , otroci spijo, sem pa že spila kavo, se stuširala, oprala lase...danes greva pa z Aljažem ob 11 na Dedka Mraza . Ate pa Manca se bosta pa doma zabavala . Freycha, si danes že kaj boljše volje? Punce koliko ste že kaj zgubile kg? Jaz imam zdaj 2 kg manj kot pred nosečnostjo, moram se spravt še kaj migat, pa sem tako nedisciplinirana
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 7:49:54
|
|
|
|
Freycha
|
Ne, ker celo noč nisem dobro spala zaradi jeze.... ob 6h se je pa mala že odločila, da ne bo več spala Verjetno ne rabim razlagat, da sem takrat glih dobro zaspala. Danes gremo pa še k tašči na kosilo. Ne vem, če ne bo kar zbolela. Sem tako slabe volje še vedno, da bi enega pregriznila. Pa še tamala se mi iz postelje dere, ker ni po njeno..... eh..... SOVRAŽIM BOŽIČNO NOVOLETNE PRAZNIKE!!!! nič, grem malo poštimat, da se neha dreti....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 9:02:46
|
|
|
|
tini6
|
Jutro! Jaz sem kar dobro spala! Za spremembo mala ponoči ni hotla flaške in tud ful manj se je dojila (beri ne na 1.5 ure ampak na 3 ure!). Dragi je prišel ob 4-ih, ne vem če je kaj smrčal, saj le na pol slišim, nos imam pa tak al tak zamašen! Tak rogljički so pečeni, še malo podojim, pol pa na zajtrk! Pa en za vse ki to rabite.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 9:09:14
|
|
|
|
corfu
|
Freycha
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 9:22:35
|
|
|
|
majrim
|
dobro jutro.... .... freycha...pa daj ne nori...vsako stvar moraš vzet za dobro..moraš vedno mislit pozitivno...kolkokrat sem jaz "jezna" na Nežo ker ne spravi eno noč skupaj..po drugi strani pa si rečem, da so to samo najini trenutki,ki mi jih nihče ne more vzet in katere nihče nikoli ne bo razumel ...in še vedno sem trdno odločena,da hočem še enega otroka tašonka...ne delaj gušte s čiki!! madejka..lahko tudi meni geslo corfu... v h, vv c zjojkčćizfr5hreefhg....to je pozdrav od neže
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 9:24:50
|
|
|
|
Freycha
|
majrim čakam fotke od Neže še
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 9:28:55
|
|
|
|
majrim
|
obljubim...danes ko pride dragi domov
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 9:35:44
|
|
|
|
Afnica
|
Good morning. Evo, mala dva sta sita. Lana se igra, Lan dela akrobacije in se spet stavi na glavo. Jaz pa že kuham juhco. Drva so pripeljana v kurilnico, kuža zrihtan. Dragi dela. Zdej pa spet malo pospravljat, pa cote zrihtat. Mah to se nikoli ne konča.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 9:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom povedala samo: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 9:54:00
|
|
|
|
bačko
|
Dobro jutro!Noč je bila super!Ob 21 uri sva zaspali.Ob 3 jedli in zaspali do 7.10.Potem smo se vsi trije še cartali v pojstelji do 8.Jure je pripravil potem zajtrk in skuhal kavo.Žana trenutno spi,Jure pa je šel v trgovino. Freycha zate Zvesta zate tudi Madejka meni geslo prosim! Afnica kakšen riž kupuješ v DM? Ampak ste dobre klepetulje.Ko pogledam uro kdaj klepetate si rečem da ste fenomenalne.Jaz grem kar spat ko Žana zaspi. Nujno vprašanje:Kolikšna mora biti vlaga v sobi kjer otrok spi?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 9:55:41
|
|
|
|
bojana2
|
Dobro jutro... Madejka..jaz bi tudi geslo, prosim. Neža vse naj naj... Dans sem pa mal potegnila s spancem..je moj vzel malega ob 7 in sta v dnevni uživala in pustila mamico še spati eno uro... Zadnjič sem pisala, da mali noče jesti GH...sem sedaj začela z milupino riževo in sadno kašico - kaka razlika...tolk usta odpira da je joj...fuul lepo in velik poje!! In ko končava, celo spije nekaj čaja!! Prej pa skoraj nič. Smo nabavli antilop stolček - evo slikico - frajer že tko lepo sedi...naju je ful presenetil!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 10:00:08
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Afnica kakšen riž kupuješ v DM? bačko...mulupino bio riževo kašico. Nam tega tak hitro sfali.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 10:07:44
|
|
|
|
bačko
|
Afnica sem malo butasto vprašala!Se opravičujem! Mi bomo pa na božični večer doma.Popoldne edino bomo šli k tašči in tastu.Je rekla tašča da bi prišli na večerjo pa sem rekla da nočem Žani uničiti ritma za spanje zvečer in da naj raje prej kaj naredi.Recimo ob 17 uri.Na božični dan pa gremo k moji mami. Bojana lepo sedi in sem vesela da zdaj je!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 10:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro dekline Tašonka, dobra si, bediš celo do 4h, ajmene... IZVIRNO SPOROČILO: majrim vsako stvar moraš vzet za dobro..moraš vedno mislit pozitivno...kolkokrat sem jaz "jezna" na Nežo ker ne spravi eno noč skupaj..po drugi strani pa si rečem, da so to samo najini trenutki,ki mi jih nihče ne more vzet in katere nihče nikoli ne bo razumel S tem se pa absolutno strinjam... Zvesta Bačko, me veseli, da ste imeli lepo nočko... Afnica, ti si pa ultra pridna... Bojana, super, da je le začel jesti GH in da sedaj ni več problema A ta Antilop stolček si nabavila preko tiste spletne strani? Ker je ena na RR napisala, da češ, kakšen nateg, pa kakšna cena... Samo, če dobro premisliš, te isto košta, če se pelješ tja, kupiš Antilopo za 15 €, potem pa še benz do tja in nazaj, tu pa samo naročiš... Pa lepo spi na sliki, super...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 10:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Popravek : LEPO SEDI NA SLIKI, ne spi...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 10:56:44
|
|
|
|
tini6
|
đ+erwa<0 3w3vcx hbšyX AX><<<<<<<<<<yyyyy> PĆĐŽ Špela vas pozdravlja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 11:04:20
|
|
|
|
bačko
|
Tini reči Špeli hvala za pozdrave!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?