![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 14:14:38
|
|
|
|
Magi*
|
Raho je končno dočakala svojo Živo, ki ima 3480g in 52cm. ČESTITKE
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 14:16:22
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Tejka, pa sem odprla temo na starši čvekamo. Upam, da se bo pridružilo še kaj mamic. Ve pa tudi pridite na kak čvek
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 14:18:28
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Oooooooooooooooo draga Raho čestitam
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 14:32:09
|
|
|
|
ElaM
|
Čestitke Raho in Organu za Živo!!!!! Mere so pa čisto prave.
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 14:35:45
|
|
|
|
hokejistka
|
Raho čestitke za malo princesko .
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 14:52:47
|
|
|
|
baby27
|
Hello Nekaj casa me ni bilo, pa se zdaj malo javljam.Sva se vedno 2 v 1 . Drugace pa cestitke vsem mamicam , veliko crklanja s svojimi . Drugace sem pa mela danes G in je vse bp, popadkv nimam, ceprav mene zvecer kar zvija. Me pa se tako medenica in kolki bolijo da bom znorela. Do zdej sm dobr spala, zdej sm pa kr naprej na WC, par kapljic pa nazaj v poslo . Cez dan mi je ful dolgcas, ker stanovanje sem ze v nulo spucala in nimam vec kaj , spakirano mam tud za v P, tko da se sam prekladam, sprehat se mi glih ne da, ker me zacne ful v krizu bolet,da mi je zal ker sm sla Lep dan vam zelim
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 16:06:52
|
|
|
|
Skaana
|
bravo Raho in mala Živa... Vesele čestitke tudi od nas. Ali mogoče katera ve, točno v kateri P je rodila Raho? Razmišljam, da bi ji poslala kakšno poštico .
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 16:13:45
|
|
|
|
Magi*
|
na njenem seznamu je napisana Murska Sobota, pa sem skoraj 100%, da je res tam rodila. zakaj skoraj 100%? zato, ker me folk že celo popoldne sprašuje, če sem prepričana, da je v MS rodila. do včeraj sem bila 150% prepričana, danes se pa že sprašujem, če je res tako? Skaana, pozdravček tudi vam :) mi smo še kar silni in obilni.
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 16:33:12
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Bravo RAHO Mere so pa res čist normalne, čeprav so ji z UZ namerli že 3800g, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 17:03:44
|
|
|
|
Ayo
|
CESTITKE RAHO SE TUKAJ, zelim ti cimprejsnje okrevanje, tako da bos lahko spet cim hitreje opravljala 1000 in 1 stvar!!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 17:10:44
|
|
|
|
ElaM
|
Jaz sem tudi razmišljala, da bi Raho poslala kakšno čestitko, jo bom verjetno na domač naslov. Magi*, a se ti SD kaj oglasi? Sem se danes nanjo spomnila, kako se rihta s svojima puncama. A danes ni šla nobena rodit, razen Raho???
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 18:23:01
|
|
|
|
lana38
|
Raho, čestitam za Živo! ursa1981, jaz sem bila lani v LJ P na E oddelku in sem bila tudi zeloooo razčarana nad osebjem. V porodnem bloku so super, pa tudi na oddelku A. Drugje pa so zaposleni sami "zmaji", z izjemo ene ali dveh sester. Te sploh nihče niti ne pogleda, kaj šele da bi ti pomagal. Jaz sem bila na UPN, ker je moja imela Downov sindrom. Potem sem imela ene komplikacije, ker jim ni uspelo cele posteljice odstraniti. Ponoči so me take bolečine zgrabile, da se nisem smela niti premakniti v postelji, kaj šele obrniti, pa sem to povedala sestri, ki mi je rekla naj kar počakam na dnevno osebje. Ti pa so me potem takoj zašibali v operacijsko. Potem sem bila na A oddelku, kjer je bilo osebje OK. Moj je rekel, da me na E oddelku verjetno še pobrali ne bi, če bi okrog padla, ker te tako nihče niti ne pogleda. Bil je namreč z mano v bolnici. Naše decemberske mamice pa še niso ujele ritma, zato se verjetno bolj malo oglašajo. Bodo že, počakajte malo. LP
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 19:41:12
|
|
|
|
Magi*
|
Hojla! najprej sporočilce od Raho. do 12.00 so čakali na anesteziologa, potem so se odločili, da zaradi previsokega pritiska naredijo CR v splošni anesteziji. no, na koncu se je vse lepo izteklo in sedaj je vsa kalvarija za njimi ter cartajo malo Živo. SD se mi je enkrat prejšnji teden oglasila (saj menda sem napisala - ali pa tudi ne. ne vem več kje se me glava drži) in napisala, da so v redu. princeski se obe pridno dojita in pridobivata na teži. ni mi pa napisala do kdaj bodo ostale notri. mi smo imeli obiske, eno letno punčko od bratranca in Zarja se je pokazala v vsej svoji veličini. sprva je bila cel cuker, potem pa je začela 100 na uro težit, se zaletavat v punčko, pa po meni plezat in me davti ... na koncu je uprizorila huronski jok za prazen nič. ojej kaj nas čaka. se še ogalsim malo kasneje, grem narest red in mir v kopalnico, sicer se bosta še pobila.
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 19:54:56
|
|
|
|
ursa1981
|
Zdravo, lana38, potem verjento nisem edina s slabimi izkušnjami. Noro. Ja meni je potem mami povedala, da ji je bivša sodelavka povedala, da je baje C oddelek najslabši v porodnišnici in naj bi bil b najboljši. To ji je povedala njena snaha, ki je letos rodila že drugič in po izkušnjah prijateljic je baje zdaj tko, da tiste, ki so že kdaj rodile in poznajo situacijo zahtevajo, da jih namestijo na B oddelek. A kaj ko prej tega ne veš. Hvala bogu, da je tri dni minilo dokaj hitro. Moja Anja je bila tudi zelo lačna, ker se mleko drugi dan in tretji še ni čisto vzpostavilo in kako težko je bilo osebju prinesti dodatek. Šele potem, ko je dobila tisti dodatek je bila malo pomirjena in je zaspala. Še danes se vidi, da je Anja pravi jedec, je ravnolar pojedla 100 g mleka, pa bi še kar jedla, če bi še teklo:) No malo pa je tudi razvada, ona kar zaspi ob dojenju in samo da zavoha dojko že spi:) Včeraj zvečer je bila tako lačna, da va ji pač morala dati malo dodatka (za pol centimetra v flaški, čisto malo), a zgleda da je zadoščalo, saj smo prvič spali 4 ure skupaj:) Upam, da bo danes enako. Se še kaj oglasim. URŠA
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 21:15:12
|
|
|
|
ElaM
|
kaj je zdaj bejbe, a ste vse šle rodit, ker ni nikjer nobene? Da ne bom res sama strašila gor po forumu?
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 21:23:06
|
|
|
|
Ayo
|
Ja ElaM jz sm tle, sam se pa res nc pamtnga ne dogaja, ker jih je ze kar nekaj rodilo...ostale pa cakamo in cakamo...in cakamo!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 21:25:10
|
|
|
|
Magi*
|
še ena čakajoča ... bolj ko sem aktivna, manj dogaja.
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 21:26:54
|
|
|
|
NatašaC
|
Ojla vsem! Vikend je mimo, jaz pa sem imela odklopljen računalnik, ker sem imela res generalno v kuhinji. Moj možek je prebelil kuhinjo in kopalnico, jaz pa vse pospravila. V kuhinji (in dnevni in jedilnici in računalnici) - prostor v enem, sva premaknila skoraj vse pohištvo razen kuhinje. In sledilo je generalno, da bo res vse čisto za praznike, predvsem pa za dojenčka. Seveda sem vedno bolj utrujena, sam zadovoljna, ker moram zdaj konkretno pospraviti le še kopalnico. Eno veliko delo je za nami. Sam spakirano pa še vedno nimam za v porodnišnico. V soboto je moj možek postal 8. stric - njegova sestra je rodila punčko. Seveda en teden pred rokom. In zdaj mi je porod tako realen, da me je vedno bolj strah. Ona je pa 14 ur rojevala. Ojojojoj! V petek je moj sonček dobil novo posteljo, da bo imel dojenček kje spati. Sva mu kupila kar veliko 90×200, pa je čisto ok. En kup pliškotov je takoj dobilo mesto na njej, tako da je ravno prav velika. tejka - ja bo treba kar radiator v spalnici odpret in se navadit na toplo (ti pa v kratke rokave), ker ne priporočam delat velikih razlik med bivalnimi temperaturami Nč, gremo še mal delat - moram možeku še en kombinezon mal zašit, da ne bo hodil okrog kot klošarji ves raztrgan. Lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 21:27:56
|
|
|
|
baby27
|
Ne nismo sle vse rodit , ceprav si zelimo. Jaz sem se danes spet tok zmatrala, da me vse boli. mi pritiska na zivce na nogah tko da komi hodm. Ful se mi ze spi in upam da bom lahko spala, glede na to da prejsnjo noc nism. No, ce pa ne bom se beremo . Lahko in mirno noc vam zelim
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 21:28:14
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* še ena čakajoča ... bolj ko sem aktivna, manj dogaja. Se podpišem, danes sem šla celo na dva sprehoda v klanc, pa nič. Pa malo sem nosila, ker se je uprla hodit, pa spet nič. No, ja kdor čaka dočaka. Ayo, jutri štartava 40t. Nisva od muh.
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 21:30:18
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby27 Ful se mi ze spi in upam da bom lahko spala, glede na to da prejsnjo noc nism. enako
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 22:44:58
|
|
|
|
loncica
|
Še ena čakajoča. Me vse boli, grem raje kar spat. Lp
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 10.12.2007 22:51:27
|
|
|
|
Magi*
|
lepo spančkajte! jaz se grem še skopat, pa potem spat. itak so noči za mene predolge. imam pa za ponoči 2 tortici v hladilniku. če bo prehudo, ju do jutra ne bo.
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 0:44:42
|
|
|
|
Ayo
|
...evo mene, spet dezuram, fino a ne!! Tko da ce se katera, jaz sem tle. grem igrat mal tarok na netu... Me pa ze od vceraj ful zvija po zelodcu, ne vem kaj sem staknila Sem vzela zdej en sirup, upam da bo bols...
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 2:15:26
|
|
|
|
Magi*
|
sem spala. do zdaj. kaj čmo, naj bosta vsaj ti dve uri blagoslovljeni. Ayo, mi smo pa vsi nekaj u izi zagiftani. "na srečo" sta jo najbolj fasala mož in Zaki, mene je res samo malo zvijalo. pa sploh ne vemo od česa mogoče pa je kak "virus light" Zaki iz vrtca prinesla. joooj, zadnje čase skoz roke v usta daje, ne vem kaj ji je to za ena finta. pa smrklje iz nosa je začela jest. in njej se to zdi frajersko. tako dela Eva. bože mili, ne vpraši na kake načine vse smo ji v glavo vbijali, da je to nagravžno in se ne dela. upam, da se jo je kaj prijelo. iz vrtca pa res svašta privlečejo. se vidi, da je med mlajšimi v skupini, večina njenih pajdašev je že pred šolo, pa ona je bila prej "v vato" zavita v privat varstvu in je zelo doveztna za "nove ideje in podvige". in že zdaj ata in mama nimata pojma, a si lahko misliš? grem poskusit srečo med rjuhe.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Nomalna nosečnostFLASK_APri normalnem poteku nosečnosti sem rodila:čez rok (
39%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
40T (
19%)
![](/slike/poll/poll.gif)
39T (
15%)
38T (
9%)
37T (
8%)
prej (
10%)
Število vseh glasov: 463Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!