ursa1981
|
Zdravo, da se malo oglasim. Komaj najdem kaj časa, da se vsedem zaračunalnik:) Ali počivam, ali pa se ukvarjam z Anjo. Noči so zelo, zelo dolge. Danes smo prvič spali 4 ure skupaj nato pa od 3.15 do 5.00 nič. No potem pa smo se spet prilepili na dojko in zaspali:) Na koncu smo spali do 9.00.Nekako najina Anja ne mara preveč svoje posteljice, mene pa je strah, da bi vedno spala med nama, ker se kar bojim, da bi prišlo do kakšne nesreče, tako, da mi je danes patronažna rekla, da jo komot dam spati skupaj s povštrom za dojenje, ker se baje tako počuti bolj varno, ker je manjši prostor. Bomo poskusili kako bo danes, vidim pa da ji res ustreza manjši prostor, ker podnevi recimo in tudi zvečer zelo rada zaspi v svojem koški, medtem ko posteljica ni tako zanimiva. Včeraj nama je že odpadel popek, danse sva izvedeli, da sva se lepo poredili glede nato, da je moja Anja izgubila 300 g po porodu - sva jih zadj pridobili 350 g od torka, ko sva zapustili porodnišnico. Zdaj iz ene dojke že lepo poje 60 g mleka - prej jetoliko pojedla iz obeh skupaj ali še manj:) Zgleda da mleko dobro vre:) Drugače pa sva se zdaj že ustalili, sama sem malce prišla k sebi, vsake toliko se mi še zvrti a je dosti bolje, kot je bilo v porodnišnici. A je kaktera izmed vas rodila v Lj. porodnišnici? Kakšne imate izkušnje. Sama sem bila zelo zadovoljna z osebjem v porodni sobi, medtem ko sem bila nad osebjem na oddelku zelo razočarana, predvsem med vikendom, ko sta baje za 26 otročnic le dve sestri. Sama sem bila zelo slabotna in se nisem mogla niti stuširat, pa mislite da mi je katera prišla kaj pomagat. Kje pa, kljub temu, da je pri ginekološkem pregledu ginekologinja obljubila, da mi pridejo pomagat jih ni bilo, le čez 3 -4 ure me je ista sestra ki je bila poleg vprašala ali sem se stuširala:) Groza! Je pa ful en prijazen zdravstveni tehnik - mislim, da mu je ime Beni - res vse pohvale njemu. Tak lep odnos do otročnic in do novorojenčkov, da ga malokje zaslediš. No, kakšne so vaše izkušnje. Sem pa silišala, da sem baje pristala na najslabšem oddelku porodnišnice (C oddelek) - no ja važno, da je za nami. LP URŠA
|