|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
11.12.2007 7:58:59   
pikica*
Dobro jutro!

Najprej čestitke Raho za malo Živouser posted image user posted image user posted image !!! Pa se je končno losala trebuhauser posted image .

Tukaj se pa situacija malo umirja. A je šla večina že rodit, al kaj? Jaz sem pa od včeraj uradno sitna in zoprna. Že tako sem se počutila celo dopoldne bolj povoženo, potem mi je pa še možek držal pridigo o tem, da bi bilo pa res fino, da do poroda končam magistrsko (manjka samo še par strani). In me je čisto sesulo. Še najbolj zato, ker vem, da ima prav. Ampak resnico je itak najtežje slišat. Tako sem bila najprej jezna, da bi mu pregriznila vrat, potem pa me je zagrabila kar ena togota. Čista kriza.
Zdaj imam res že vsega poln kufer. Po eni strani si želim it kar rodit, ker sem že totalno okorna, ponoči slabo spim, roke imam zatečene, medenica se mi razpada in še bi se našlo kaj. Potem pa se spomnim, da moram prej še to klinčevo mag. napisat in me zagrabi panika, da bom šla prej rodit. Mislim, tile hormoni so me čisto povozili. Včeraj sem šla potem malo v šoping, da si kaj kupim v tolažbo, končalo pa se je tako, da je Zoja dobila nove čevlje (v Massu so znižani tudi do 50%) in majčko z napisom I want a cat please (ditrekt njej na kožo pisanauser posted image ), mali je dobil majčko z napisom My dad is stronger than your dad, mož pa eno mikico za pod srajco (me že celo večnost mori, da jih ima premalo). Mami seveda ni dobila ničesar. Je pa  skrajni čas, da grem rodit, ker se bo drugače začelo poznati na našem proračunuuser posted image .

Magi*, naša Zoja je tudi v privat varstvu in me kar malo skrbi kako bo, ko bo šla v vrtec. Varuška jo zavija v vato in vidim, da že zdaj kaže rožičke.
A sta tista dva koščka tortice dočakala jutro?user posted image  Sta še meni zadišala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.12.2007 8:36:14   
Magi*
dobro jutro!

kljub temu, da sem se ponoči enkrat zbudila, sem v povprečju spala zelo dobro. saj veste, zame je 3x 2 uri v kosi krasno spanje. user posted image  pikica*, tortici sta še v hladilniku. prideš?

celo Zarja je spala kot polh - seveda po večrajšnjem večeru, ko je mamicii dvignilo pokrov in sem tako zaropotala, da sta oba z atijem (Zarja in ati) utihnila in se odplazila v sobo in je Zarja v momentu zaspala. smo pa imeli zjutraj spet scene. je šla na WC in sedela na školjki 1 celo uro - hujša je od atija. in potem je izsiljevala kaj bi, pa kaj ne bi oblekla ... na koncu me je med oblačenjem davila, pa se mi izmikala ... sem spet tako zabentila, da jo je ati moral "rešit" in sta v joku odšla. ampak kaj naj, prej mi ni bil problem jo ulovit in jo oblečt, pa tudi red je bil veliko bolj strikten kot sedaj. odkar jo pedena ati, je pa čisti raztur. ati zraven jadikuje in jo prosi, ona ga zeza v živ mozeg, jaz moram pa to poslušati in itak na koncu vedno jaz posežem vmes. pa, a niso atiji tisti tabolj strogi?

pikica*, jaz sem zadnje čase zelo kratkih živcev. resnične te razumem, ko se ne moreš zraven k tistim parim stranem spravit. saj ni point, da je še čisto malo za narest, če moraš biti za vsak sleherni stavek skoncentriran. hormoni pa terjajo svoje. koncentracije od nikoder, pa nervoza, ki ubija. jaz bi najrajši grizla. user posted image

v bistvu se počutim ene 100x hujše kot sem opisala. user posted image  

o počutju raje ne bi. levo roko imam odrevenelo - ful fajn filing, medenične kosti, predvsem sramne me pečejo, ko hodim. da vstanem iz postelje rabim vsaj 2 minuti: da se dvignem v sedeči položaj, potem počakam, da se trebuh namesti in me vezi nehajo bolet, zajamem sapo in vstanem ... potem pa prenesti težo iz ene noge na drugo ... auč ... boli in peče. nobene romantike ni v tem.

trebuh imam precej trd, ampak dogaja se pa prav nič. sicer pa jutri teden imam "ofišel dedlajn" in ma da grem rodit. v četrtek pa še pregled, vključno z vaginalnim. user posted image  sem upala, da bodo preverjali odprtost le še, ko bom šla rodit, pa zgleda, da bodo še do takrat parkrat po meni brkljali.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.12.2007 8:53:05   
pikica*
Magi*, a tebe tudi leva roka matra? Jaz imam precej bolj zatečeno kot desno, sklepi me pa prav bolijo. Nič kaj prijeten občutek. Vstajanje pa izgleda podobno, kot si ga sama opisalauser posted image . Poooočaaaaasi. Ni kaj......baruuuuu (beri: slonček)user posted image .

Očitno smo zdaj vse bolj v tečni fazi. Meni tudi hitro pokrov dvigne, sploh, ko začne Zoja s svojim ignoriranjemuser posted image . Ampak pri nas je na srečo mož tisti, ki jo zna hitro v red spravit.

Tortica....mmmm....ne me rajcatuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.12.2007 9:17:42   
ElaM
Dobro jutro,
še ena se javlja.user posted image
Spala še kar ok, ampak mene tako user posted image  medenica boli, da je že prav grozljivo. Pa noge mi drevenijo, prvič so mi roke, zdaj mi noge. Tudi jaz sem živčna razvalina, sva se z mojim skregala, pa sama sebi se zdim največja matrona.user posted image  Sama si že grem na živce, kako šele drugim.
Znakov, hmmm, nobenih. Zjutraj me ej nekaj zvijalo kot pri M, pa je hitro ponehalo.
Pa še čisto sem hormonska, je Tinkara božala in lubčkala trebuh, jaz pa tulila zraven. Res si ne predstavljam, kako bo to zgledalo, ko bo pruišla v P. Najbrž se bom utopila.user posted image
Še to, a še kateri paše samo junk jest? Sem obupna, jedla bi sam čips, pa smokije, za zajtrk pašteto, pašejo mi tudi hrenovke. Ma, res zadnji čas, da rodim, drugače bo to moje dete že v trebuhu vsega hudega navajeno.user posted image
Aja, še to, ko sem že mislila, da bo punca Manca, je moj prijavil, da se vedno spomni na Manco Špik.user posted image  In kar je najhuje, se od takrat tudi sama. Tako, da bo mogoče Neža, če bo seveda rozika.
Gremo na en kafe,.. lepo bodite.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.12.2007 9:28:52   
Magi*
pikica*, tortica še vedno vabi. zdajle se pod tuš zvlečem, da sperem sitnobo z mene, potem pa vabljena. user posted image

danes bi tako rada šla v šoping pa me mož noče peljat. user posted image  pa ja ne boš šla v to gužvo, pa boš še rodila ( user posted image , pa saj to hočem), sestri sta obe tolk bizi v službah, da zvečer domov hodita. spet bom kot domačica skuhala kosilo, počakala na naša dva, da prideta in začneta s popoldanskim kravžljanjem živcev. še celo službo pogrešam. I must be sick. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.12.2007 9:50:55   
pikica*
Pismo, Magi*, si me že skoraj prepričalauser posted image . Me je res kar prijelo, da se pripeljem do tebe na tortico, pol bi te pa še na en šoping peljala. V tisto našo ladjo od avta bi te že spakiralauser posted image .  Ampak danes si moram res malo olajšat vest in kaj napisat, potem imam pa še kontrolo pri zdravnici. Pa ne bi bilo ravno fino, da sem cel dan na nogah, potem pa šibam direkt na kontrolo. Bi me po moje direkt v P poslala.

ElaM, če ti bo kaj v pomoč....mi bi dali punčki ime Zara ali Iza. Drugače mi je pa tudi Lana lepo ime. In če je kaj tolažbe...naš sine še vedno nima imena.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.12.2007 10:04:19   
lana38
No, jaz sem še tudi tukaj. Pa saj veste, da jaz bi kar počakala 2008 v enem kosu.user posted image  Jaz se trudim čim bolj počivati, da me ne zgrabi prej.
Še vedno spim kot polh. Danes mi sploh ni bilo za vstati. Ko sem vstala, pa me je taka lakota zgrabila, da sem komaj k sebi prišla, ko sem se najedla. Kar tresla sem se. Ne vem, kaj so to za eni čudni znaki. Pa energije tudi nimam ne vem koliko. Bi lahko skoraj še kakšno rundo odspala.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.12.2007 10:29:33   
Magi*
pikica*, saj je verjetno res bolje, da kak stavek napišeš, drugače me bo še tvoj mož preganjal. user posted image  ideja pa sploh ni bila slaba. sicer pa tortice, sadne kupe in tako tudi prodajajo (mmmmm, Rustika) in greva lahko kteri drugi dan. user posted image

lana, saj veš, da več kot spiš, bolj si zaspan. user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.12.2007 10:53:37   
NatašaC
Jutro vsem!
Mi smo pa tudi imeli eno slabo prespano noč, ker je Nino celo noč kašljal, pa za nobeno ceno noče biti pokrit. In potem so borbe. Drugače spim vredu, sam mali mora zdravila na 8 ur dobivat, pa mi ne uspe več odspati 8 ur. WC pa mogoče srečam enkrat na noč. Se mi prov smilite, da ne morete spati.
Magi - očki strogi? No, pri nas sem jaz zmaj. Sinoči sem visela na netu (tudi mojemu možeku plačevala položnice), pa sem mislila, da bo malega spravil spat. Pa sta se samo igrala. Ok no. Sam kaj, ko moram oba non stop opozarjat, pazi, da ne narediš to, pazi ono. Moj možek se kar v tv zagleda in ne ve za nič. Dokler mali ne skuha kakšne neumnosti. In ko gremo spat itak moj mož zaspi prvi in moram hočeš nočeš vedno jaz uspavat Ninota. Ipd. Jutri me cel dan ne bo in me je groza, kaj bo. Ker pridejo neki delat k hiši (moj mož bo pa varuška, pa mali ven ne sme, ker je bolan). Beda. Se kar bojim kako ga bo porinil v roke tašči (kar iz srca sovražim, ker se ženski drugače še po tleh ne da pomest oz. pravi, da ne more). In se bojim, da se bo Ninotu kaj zgodilo. Sam itak moram bit tiho, ker tko neodgovoren pa ni in njegova mama je itak ok (njemu). In zato me je zelo zelo strah iti v porodnišnico, ker se bojim, kaj bo z malim. Po eni strani bi se rada rešila trebuha in že imela dojenčka, po drugi strani pa me je vsega skupaj zelo zelo strah. Pa tega ne morem nobenmu razložit, ker itak delam baje paniko za prazen nič. Ja bo že poskrbu za malega, saj to ni nič takega pravi. Da o tem, da bi mi mogoče zdaj posvetu še kakšno minuto pozornosti, sploh ne govorimo. Jaz pa tako dobro vem, da se bo z rojstvom spet vse spremenilo. No coment. In potem sem jaz samo utrujena in zatežena. Ma dost sem se razjokala. Sej vem, da nimam samo jaz takih problemov.
Moj dojenček tudi še nima imena. Spola pa itak ne vem. Tako da je to še ena stvar, ki me muči, sam bo že.
Jaz bi tudi šla mal v trgovino. Pa me moj sonček bolan in ne smeva ven. Jutri grem sicer v Lj na preglede, sam tudi takoj nazaj varuško špilat. Pa itak bom najbrž že utrujena. Moj dragi pa itak cele dni dela in nima namena letat po trgovinah z mano. Se je pa včeraj spomnu, da bomo nov voziček kupili, ker baje takega starega pa res ne moremo imeti. Pa še to je najbrž se spomnu le zato, ker sem mu povedala, da najin dojenček že ne bo v družbi z punčko njegove sestre, ker bo ona itak totalno upedenana, glede na to kolk poznam njegovo sestro. Ma ne vem.
Zgleda da je danes res en zamorjen dan. Naj bo vaš lepši.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.12.2007 11:07:27   
pikica*
Magi*, te držim za besedouser posted image . Samo, da ne pobegneš prej rodituser posted image . Drugače pa...en stavek že imam napisan (sej ne vem, al čem jokat, al se režatuser posted image ).

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.12.2007 11:13:51   
t*e*j*k*a
Ola da se vam še jaz mal oglasim:

Spala sm kokr tok vredi, od pol štirih pa do šestih sem mela mal pavze, potem pa naprej do osmihuser posted image .

Včeri sem teti poslala dispozicijo in sm pozabla priponko zravn poslatuser posted image . Trola trolasta.  Sploh ne vem kje mam glavo, še sreča da sem se dans spomnila da mogoče pa nism priponke poslala. In potem sem šla gledat in glej ga user posted image , res je nism.

NatašaC bolj se boš obremenjevala slabše bo. V P itak moreš it, tiste tri dni bodo pa že preživeli brez tebe. Tko da ne se sekirat, kr ne bo nič bolš!!

Šibam diplomo pisat user posted image user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.12.2007 11:14:47   
t*e*j*k*a
pikica* sej bo, sam še mal. Ti si že proti koncu, jaz pa komi na sredini.user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.12.2007 11:43:36   
Magi*
meni je pa dooolg tuš zgleda pomagal. sem takoj boljše volje - sam zmatrana. od tuša user posted image  

pikica*, jutri te peljem (OK, povabim, peljat te ne morem user posted image ) na tortico / sadno kupo /jogurtov napitek, če danes napišeš vsaj 1 stran. OK?

tejka, da se ne bi sekirala zaradi priponke. to se meni stalno dogaja. user posted image

NatašaC, Nino bo čisto v redu, boš videla. ko ni mamice zraven, potem pač morajo drugi prevzeti vajeti. mogoče ne bo ravno najlepše oblečen, pa bo umazan, pa neumit, pa bo puzal po nesnažnih tleh in jedel z umazanimi rokami ... ampak bo pa v redu. ko sem jaz videla v kakih razmerah nekateri otroci živijo in so zdravi in zadovoljni, sem precej popustila v svojih kriterijih. da bosta ati in Zaki sama doma sem pa tudi bila trda od strahu, zdaj si pa mislim: prav privoščim jima, da se bosta malo bolj spoznala. user posted image  da bo ati videl koliko je v resnici dela in kake živce moraš imeti, da cel dan z otrokom sfuraš. pa še to ne bo čisto enako, ker jima bo za jesti sigurno moja mati spedenala, pa oprano in pripravljeno bosta vse imela. čeprav, Zarja bi bila vsak dan s pico nad-zadovoljna. user posted image

v glavnem, ne skrbi, se bodo znašli! ko pa prideta nazaj z dojenčkom pa bo precej drugače. jaz sem možu že kar predočila plan: jaz bom Zarjo dajala spat (da spet uvedem vojaški red), on pa bo med tem "tkal vezi" z novorojenčkom. v nasprotnem primeru se mi zmeša, da bi ju vsak večer 2-3 ure poslušala kako se pregovarjata za v posteljo. pa še Zarja se bo počutila manj prikrajšana. OK, to je plan. kako bo v resnici bomo pa, upam, kmalu videli. user posted image

aja, pikica*, ne skrbi kako se bo Zoja znašla v vrtcu. super je, da je že sedaj navajena vsak dan iti v varstvo. večji problem je, da se do sedaj bila dovolj izolirana od raznih lumparij - ja, če lahko verjameš. user posted image  Zaki prav vsak dan prinese kako novost iz vrtca. trenutno vsakemu odralsemu reče: "kje si stara goba", pa "adijo stara bolha", in to tako naglas, da ni dileme al so slišali ali ne. pa čudne pesmice, pa zdaj tepe in davi. user posted image  tamalim gre zelo hitro v glavo, predvsem neumnosti.

levo roko imam pa že čisto nemo, samo še malo mravljincev čutim. pa fejst je natekla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.12.2007 11:57:46   
ElaM
Da se malo pohvalim, sem ravno iz 3 km sprehoda po sončku. Saj hodim tako, kot Fredi Miler, ko pleše elektro bugi, al kaj že on pleše.user posted image  Ampak sem ponosna sama nase, da sem zmogla. zdaj se pa bašem s temno čokolado s pomarančami. Božanska je.
Mene pa nič ne daje, kako se bosta moj in tamala rihtala, ko bom v P. Lačna vem, da ne bo, žejna tudi ne, če pa ne bo vse po reglcih, mi je pa tudi vseeno. Bolj me skrbi kako bo, ko bomo vsi 4 doma. To si pa še čisto ne predstavljam.user posted image
V glavnem magi*, da ti povem dons kličem babco, pa ji jamram, kot vsakemu, pa mi reče, no do roka pa le zdrž. user posted image  Jaka, tolažba.
Grem zdaj z malo knjige brat, lepo se imejte.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.12.2007 12:54:48   
lana38
Jaz pa ne morem nič brat že od začetka user posted image . Če berem, sploh ne vem, kaj berem, pol mi je pa brez veze. Ne morem se ravno koncentrirati, da bi brala kakšno knjigo.
Na sprehodu sem že bila in sem se kar malo zbudila. Mi je pasal svež zrak. Sem se pa zelo težko sploh odpravila ven.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.12.2007 13:22:31   
trdozimc
Hej punce!

Samo na hitro vam poročam, ker je moj računalnik spet crknil in sem spodaj na ljubijevem (računalniku namreč).

Jaz sem v četrtek zjutraj ob 2.33 rodila Ivo. Šlo je tako hitro (30 minut), da sem komaj uspela priti do porodne mize (pa še tako ne bi, če ne bi mož vse rdeče v LJ prevozil) in ko sem že rodila, mi tišček še vedno ni našel žile, da bi mi vzel kri. user posted image

Je šlo res vse super, zdaj se pa doma cartamo in malčica je res taaaaakooooo zeeeeeloooo pridna, samo za pohvalit.

Želim vam vsem, ki ste še tukaj, vsaj tako lep porod, kot je bil tokrat moj, vsem ki ste se že preselile na temo starši čvekamo pa čestitke! user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.12.2007 13:23:39   
NosečkaL
Ojla punce...
O mojem veselem dogodku vam je sporočila že moja prijateljica...zdaj pa se oglašam še jaz... Bilo je nepozabno...Moja deklica je popolna... Porod je bil čisto ok...ja, popadki so sicer boleli...ampak glede na to, da je vse potekalo brez zapletov in hitro za prvi porod (imela sem svoje popadke)...je bilo super in že naslednji dan sem trdila, da če se odločiva za še enega, ni problema it rodit...po naravni poti... Toliko od mene za vse tiste, ki še čakate dan D...
Zdaj sicer ponoči bolj malo spimo...ampak prinesem notri čez dan... vendar delamo na tem, da mala zamanja nazaj dan za dan in noč za noč...

LP vsem...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.12.2007 13:25:00   
Magi*
trdozimc, čestitke za deklico Ivo user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo se rihtajte, pa držite pesti, da se vam kmalu pridružimo na "starši čvekamo".

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.12.2007 13:36:10   
MT
Ojla punce :) Sicer že dooolgo nisem nič napisala sem (že tam od poletja), sem vas pa ves čas spremljala.
Da boste lahko dopolnile seznam:
V sredo, 5.12.2007 se je rodil najin sincek Teo, velik 50cm in težek 3340g.

Vsem ostalim mamicam iskrene čestitke, tiste pa, ki še čakate, čimlažji porod :) Držim pesti!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.12.2007 13:43:38   
ElaM
Čestitke, vsem novopečenim mamicam.user posted image user posted image user posted image  Uživajte s svojimi zakladki.user posted image

Pa kaj je zdaj to, a res same stare kljuke ostajamo na tem forumu???user posted image

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.12.2007 14:21:45   
hokejistka
Čestitke, vsem novopečenim mamicam. Uživajte s svojimi zakladki.

Se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.12.2007 14:24:20   
Ayo
No, pa da se jaz kaj napisem. Itak da mi je tolk dolgcas, da se mi od tega nic ne da. Plus neprespane noci. V glavnem - sitna! Ponoci mi je uspelo spati od 2.30 - 6.30 (kar je zelooo pohvalno!), ampak se je pa user posted image  zacel premetavat in pol je blo tud zame konc veselja! user posted image

Sem potem oddremala od 10-11.30, ampak itak da to ni isto!

Magi*, no vids jz bi pa sla v shoping, ker lahko se vozim in tko, ampak kr ne bi sama in itak da ne najdem nobenga da bi sel z mano. Skoda, da sem tolk dalec, ce ne bi prsla pote in bi sle zapravljat! user posted image

Ja ElaM, midve dons 40t, ampak pri meni je tko kt da ne bi bla noseca user posted image  No edino vstajanje s postelje/kavca je pa isto kot je opisala Magi*, cela procedura, kljub temu da je busi majhen.

Vceraj sem govorila z user posted image  sestro in ocitno ji moj ni razlozil situacije s praznovanjem bozica. Namrec vceraj je bil due date, tko da glede na to da user posted image  se kar noce na svet, verjetno ne bo nic z obiski in bozicnimi vecerjami/kosili. Pa je bila sestra ful presenecena nad to mojo izjavo! Halo!?! In pol se rekla, da nej se ne obremenjujem, da bomi vidli. Kaj pa bomo vidli?? Itak da bo tko kt bom jz rekla!! user posted image  Uf!
Potem sem se mojmu naredila pridigo, da zakaj se ni razlozil situacije, ker ocitno se ze vsi pripravljajo na praznovanje pri nama!! In je bil jasno uzaljen cel vecer. Grrrrrrrrrrr!!

Joj, men se se na sprehod ne da!! user posted image  Pa tak lep soncek je!!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.12.2007 15:18:47   
NatašaC
Ojla!
Cel dan sem že na nogah - pospravljam, šivam, kuham itd. Zdaj me pa tako trebuh tišči oz. otrdeva, da sem se prav mogla usesti. Bova z malim pojedla kosilo, potem pa upam, da ga pripravim, da se utaboriva na kavču.
Kje so časi, ko sem še lahko hodila na sprehode. Nazadnje na poletje, ko sem še lahko prenašala Ninota tudi na daljše proge. Zdaj pa itak odpadejo sprehodi. Voziček odpade, ker imamo tukaj samo makadam pa hribe, peš pa ne gre. Pa tako ali tako ne smeva ven, ker je Nino bolan, moj kašelj pa tut še kar noče nehat. Vam prav zavidam, da se lahko greste šetat ven. Dejte še zame mal uživat.
Pozdravček!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.12.2007 15:20:05   
t*e*j*k*a
ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak res zgleda da samo še stare sable ostajamo na forumu. Držimo skup do konca.
Pr nas je bla dons spet ena soseda in je izjavla da mi pa še ne mormo met letos user posted image , k mam tok majhn trebuh da otrok še dve kile nima. Halo!!!!
JAz ne vem no a je res treba trodelna omara bit da folk verjame da je z user posted image vse ok. No, tko da mi je ženska svetovala naj čimveč jemuser posted image .

Komi čakam da rodimo, da bo pol konc komentarjev glede mojga buša. In pol če slučajno ne bom mela mleka bo to itak zato kr sem presuha - kao.

Ayo ti kr vstrajaj glede večerje!! Sej pa morš najprej za sebe poskrbet in šele potem so na vrsti ostali. Bodo pač drugo leto prišli k vama za Božič.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.12.2007 15:34:16   
soncek.djukelica
ojla,

sam na brzaka se javim,da smo mi ze od vceraj doma! KONČNO!user posted image user posted image user posted image
Tamali dve sta pridne, Sara je zlat otrok, ne joka brezveze,sam ko je je lačna, Victoria pa je mal bolj težavna, ampak bo že nekak! Še vedno sta lahki po kilaži, celih 2 kg imata user posted image , se pa dojimo na polno, nič adaptiranega mleka ne dodajam, upam,da ga tudi ne bo treba!user posted image
Vidim,da vas je akr nekaj ki se caka, dejmo punce,da ne boste januarja strasile po P!user posted image
Porodno izkušnjo vam opišem kasneje, naj le povem da je bila boleča in dolga! Sprejem v porodno je bil ob 00.30 rodila pa ob 8 zjutraj, bila na umetnih popadkih, počasi sem se odpirala, vendar na koncu vseeno rodila naravno,vendar šivana!
ElaM, želja se mi je uresničila, ob 7 zjutaj je nastopil  šiht dr.Kavšek, tako da je on dokončal porod! user posted image
Sara je dobesedno priplavala z veliko vode, mi je moj povedal!user posted image

lp od mene in mojih dveh punčk

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?