NatašaC
|
Jutro vsem! Mi smo pa tudi imeli eno slabo prespano noč, ker je Nino celo noč kašljal, pa za nobeno ceno noče biti pokrit. In potem so borbe. Drugače spim vredu, sam mali mora zdravila na 8 ur dobivat, pa mi ne uspe več odspati 8 ur. WC pa mogoče srečam enkrat na noč. Se mi prov smilite, da ne morete spati. Magi - očki strogi? No, pri nas sem jaz zmaj. Sinoči sem visela na netu (tudi mojemu možeku plačevala položnice), pa sem mislila, da bo malega spravil spat. Pa sta se samo igrala. Ok no. Sam kaj, ko moram oba non stop opozarjat, pazi, da ne narediš to, pazi ono. Moj možek se kar v tv zagleda in ne ve za nič. Dokler mali ne skuha kakšne neumnosti. In ko gremo spat itak moj mož zaspi prvi in moram hočeš nočeš vedno jaz uspavat Ninota. Ipd. Jutri me cel dan ne bo in me je groza, kaj bo. Ker pridejo neki delat k hiši (moj mož bo pa varuška, pa mali ven ne sme, ker je bolan). Beda. Se kar bojim kako ga bo porinil v roke tašči (kar iz srca sovražim, ker se ženski drugače še po tleh ne da pomest oz. pravi, da ne more). In se bojim, da se bo Ninotu kaj zgodilo. Sam itak moram bit tiho, ker tko neodgovoren pa ni in njegova mama je itak ok (njemu). In zato me je zelo zelo strah iti v porodnišnico, ker se bojim, kaj bo z malim. Po eni strani bi se rada rešila trebuha in že imela dojenčka, po drugi strani pa me je vsega skupaj zelo zelo strah. Pa tega ne morem nobenmu razložit, ker itak delam baje paniko za prazen nič. Ja bo že poskrbu za malega, saj to ni nič takega pravi. Da o tem, da bi mi mogoče zdaj posvetu še kakšno minuto pozornosti, sploh ne govorimo. Jaz pa tako dobro vem, da se bo z rojstvom spet vse spremenilo. No coment. In potem sem jaz samo utrujena in zatežena. Ma dost sem se razjokala. Sej vem, da nimam samo jaz takih problemov. Moj dojenček tudi še nima imena. Spola pa itak ne vem. Tako da je to še ena stvar, ki me muči, sam bo že. Jaz bi tudi šla mal v trgovino. Pa me moj sonček bolan in ne smeva ven. Jutri grem sicer v Lj na preglede, sam tudi takoj nazaj varuško špilat. Pa itak bom najbrž že utrujena. Moj dragi pa itak cele dni dela in nima namena letat po trgovinah z mano. Se je pa včeraj spomnu, da bomo nov voziček kupili, ker baje takega starega pa res ne moremo imeti. Pa še to je najbrž se spomnu le zato, ker sem mu povedala, da najin dojenček že ne bo v družbi z punčko njegove sestre, ker bo ona itak totalno upedenana, glede na to kolk poznam njegovo sestro. Ma ne vem. Zgleda da je danes res en zamorjen dan. Naj bo vaš lepši.
|