|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
9.12.2007 14:58:34   
t*e*j*k*a
Ola!!

Magi* ti si si pa za danes kr velik dela naložlauser posted image .

Raho za jutri držimo pesti!!!!!!user posted image user posted image user posted image Kako more bit fajn ko točno veš kdaj boš vidla svojo Živo, me smo pa vse še v dvomih kdaj bo.

Vrtnica79 res nebi blo slabo če bi ti tud svojga bušija pokazala, da vidim kakšn bo moj po poroduuser posted image .

Ayo  uf ti si pa res ena manekenka med nosečnicami, sicer je moj buši po obsegu enak tvojemu ampak vseen.

Lana38 a ti maš tud že spakirano za v P?? To pomeni da je že skrajni čas da jaz tud spravim skup. Bom naslednji teden 100%!!!

ElaM
zgleda da še nič ne bo, pa smo že mislili da si na poti v P zadnjič.

No bejbe uživajte na to nedeljo, jutr je pa itak nov dan.!!!

ČAo

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
9.12.2007 15:59:35   
lana38
Svoje stvari imam spakirane za v P. Za user posted image  za domov pa bosta zrihtala moja mama in user posted image .
Čisto sem zanič. Po kosilu sva šla z Blažem na en kratek sprehod. Potem sem pa zaspala zraven smučarskih skokov. Zdaj sem pa brez vsake energije. Bi še kar naprej spala in ležala. Pa sem raje šla malo na RR. Drugače res ponoči ne bo nič od spanja, če zdaj prespim celo popoldne. Oči pa se mi kar zapirajo.user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 977
9.12.2007 16:07:40   
Raho
No, drage moje - vse je pripravljeno, jaz tudi (upam). Sedaj grem še malo s sinom v akcijo, potem pa mojemu dam še zadnja navodila.

Najverjetneje se zvečer še kaj javim, ker dvomim, da bom lahko spala. Če je katera za nočni čvek, se priporočam.user posted image

Hvala vsem za lepe želje. Jutri pa javim, takoj, ko bo za mano.user posted image

Vsem, ki vas zvečer ne bo, pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 978
9.12.2007 16:13:06   
želva
Čau!
Klarisima vam sporoča, da ima zdravo punčko špelo!Kaj več vam pove sama, sva pa skupaj v Postojni.

Moja Mnca, 3130,dolga 51cm, pa je že pod lučkouser posted image .Drugače pa smo vsi presrečni,mleka je dost,zdaj si črpam, ker je ne morem dojit.
Ko sem šla zvečer nazaj v P, so me komaj not obdržal, ker mi niso vrjel, da je to to, ctg ni nič zaznal, pol sem se pa v eni uri in pol odprla na 5 cm in so me pošibal v porodno, kjer je blo v dveh urah in pol vsega konc! ME pa šivi pečejo za znort!
Ostale držte se, se splača!Kaj več pa v torek, ko prideva domov in upam, bom lohk že sedelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 979
9.12.2007 16:48:10   
t*e*j*k*a
Klarisma čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa mamo spet eno punčko, zgleda da so fantje dali puncam prednostuser posted image , tko da proti koncu decembra bojo sami fantje.

Želva tebi tud čestitke, pa v torek se javi ko prideš domov. Šivi se bojo pa že zacelili.

PAPa

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 980
9.12.2007 16:59:10   
loncica
Klarisima, čestitke!

Raho, tebi želim vso srečo. Bom jutri mislila nate.user posted image Imaž dopoldne ali popoldne?

Jaz sem pa danes ful tečna. Tudi meni gre vse na živce. Popoldne sem spala, pa sem še vedno zaspanauser posted image . Nimam se kam dat. Po eni strani bi kam šla, po drugi se mi pa nikamor ne da. Šla bi edino v P, da se znebim trebuha in končno spoznam mojegauser posted image , ki pa se mu očitno nikamor ne mudi.

ElaM, ja rok se nezadržno bliža.user posted image  Kako si ti, kaj kaže na odhod? Sem kar vesela, da nisi šla, da me boš počakala.user posted image

Magi, pridna si. Jaz tudi zdaj malce bolj gospodinjim, vse v upanju, da bo kaj pospešilo porod.user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 981
9.12.2007 17:23:21   
lana38
klarisima, čestitam za Špelo!user posted image

Fantje pridejo konec decembra.user posted image

loncica, torej je tudi tebe zdelal popoldanski spanec. Jaz sem še zdaj zanič. No, malo sem že prišla k sebi, ampak še vedno nisem "prava". Bolje spati ponoči in zjutraj.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 982
9.12.2007 17:45:33   
ElaM
Klarisima, čestitke za Špelo!user posted image  Sem pa resnično vesela zanjo, ker je rodila z ritko naprej. Bravo mami.user posted image
user posted image

Raho, jutri močno držim pesti zate in tvojo princesko! Javi, ko bo za tabo.
Loncica, ja midve se bova pa kar počakali, enkrat do Božiča upam, da bo. No, Magi* še vzameva zraven, itak so v Lj P sobe za tri.user posted image

Mene je pa prej nekaj tako štihnilo, da sem hudega šla kar spat, zdaj pa je bolje. Sem se res ustrašila, da me je usekalo v križu.
Aja, še to, samo res kje so fantje? Mogoče res čakajo na konec meseca, mogoče bo tudi pri nas presenečenje, ker dete kar čaka.user posted image
Sem verjetno, še kaj pozabila,..

< Sporočilo je popravil ElaM -- 9.12.2007 17:51:02 >

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 983
9.12.2007 18:13:47   
benika
Raho, vso srečo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 984
9.12.2007 18:53:43   
mala pikica
Si bom drznila sporočiti, kako je z vašo mat3jo. Že lana vam je sporočila, da je včeraj rodila fantka user posted image Ime mu je Nick, težek je bil nekaj več kot 3400 g in velik 51 cm. Od petka zvečer do sobote zjutraj sva bili skupaj v sobi. Popadke je imele, CTG pa ji nič ni pokazal, tako so jo pustili do sobote zjutraj. Nekaj pred osmo so ji predrli mehur in malo po deseti uri je k sebi že stiskala svojega malega Nicka. Oba sta v redu, sploh Nick je pravi lepotec user posted image Kaj več pa vam bo povedala sama, ko se vrne domov.

Mat3ja, čestitke še enkrat user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 985
9.12.2007 19:32:27   
SuzanaKK
Raho, sem zadnjič zasledila na neki drugi temi, da greš jutri po svojo princesko, tako da še voščilo za vse dobro tudi z moje strani. Lp, januarka (upam, da ne decembrka!!!) Suzana

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 986
9.12.2007 19:46:00   
Raho
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image  

03.12. 
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

06.12. 
Foxina user posted image   

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Klarisima user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)
ANJA - mamica Urša1981 (3360 gramov, 50 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80 (2890 gramov, 48 cm)
ZOJA - mamica lilprincess (3090 gramov, 50 cm)

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL

04.12.2007
MAJA - mamica Kajča (2740 gramov, 55 cm)

05.12.2007
AJDA - mamica DANVARI (3630 gramov, 51 cm)
HANA - mamica MojcaG (3710 gramov, 52 cm)

06.12.2007
EVA - mamica Andreja2000 (4200 gramov, 54 cm)
?????? - mamica Trdozimc (???? gramov, ?? cm)

07.12.2007
MANCA - mamica želva (3130 gramov, 51 cm)

08.12.2007 
NICK - mamica Mat3ja22 (3400 gramov, 51 cm)

0X.12.2007
ŠPELA - mamica Klarisima

Do današenjega dne smo dobili: 
15 user posted image user posted image  
5 user posted image user posted image

OMG - kje so fantje?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 987
9.12.2007 19:54:08   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Raho, sem zadnjič zasledila na neki drugi temi, da greš jutri po svojo princesko, tako da še voščilo za vse dobro tudi z moje strani. Lp, januarka (upam, da ne decembrka!!!) Suzana

Saj nas je več januarčic, ki ti želimo vse dobro user posted image
Pozdravček od male pikice, ki pa bo verjetno postala decembrska januarčica user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 988
9.12.2007 19:54:44   
Raho
Torej, drage moje...

Najprej Klarisimi čestitke za Špelo!user posted image

user posted image

Seznamček sem ažurirala. Naj ga ena vodi namesto mene teh 5 ali 6 dni, ko me ne bouser posted image

Vsem hvala za lepe želje. Sedaj imam vse pripravljeno, za finale sem danes fasala še hemeroide, tako da je kapa polna.

Jutri vam javim, kako je šlo. Magi* - Organu sem dala tvojo telefonsko (ne me tepsti), da boste na tekočem. Sedaj se bašem z Merciji (še zadnjič).

Pridem še nazaj. Vsem pa pošiljam topel user posted image .

Vesela sem, da sem vas spoznala, moje decemberke. Se pa kmalu spet beremo, ne?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 989
9.12.2007 20:00:19   
Magi*
klarisima, čestitke za hčerkico Špelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

jah, bolj malo nas je še na seznamu nosečnic. jutri nam odpeketa še Raho, Foxine sumljivo dolgo ni na spregled.

pikica* se tudi nič ne oglasi - no ja, čez vikende so običajno okoli. upam, da se danes kaj javi.

loncica in ElaM, da me ne bi slučajno same pustili!!!!

jaz sem bila danes zelo aktivna po dolgem času. čisto vsega sicer nisem psotorila, sem pa veliko. popoldne RD in smo se fajn nažrli, da zdaj komaj diham. fantek brca in nima prav nobenega namena, da bi prišel ven.
ati in hči pa se v kopalnici spet dereta. torej, pri nas nič novega.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 990
9.12.2007 20:02:24   
Magi*
Raho, veš da ni problema za cifro. sem vesela, da bom takoj izvedela. pesti pa itak cela family držimo že sedaj. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 991
9.12.2007 22:23:41   
Raho
Punce moje, držite se ta teden. Grem sedaj jaz probat it malo v mižuleuser posted image .

Bilo je nepozabnih 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Pa da mi ne bi pozabile javiti, kdo vse je še rodiluser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
9.12.2007 22:28:37   
Magi*
Raho, lahko in mirno noč ti želim. jutri boš že imela v naročju svojo Živo, ki ji želim vse najlepše. user posted image  pozrdavček tudi bodočemu starejšemu bratcu in atiju.

se čujemo!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 993
9.12.2007 22:33:43   
ElaM
Raho, še ena stara borka se javlja. itak, saj veš,..user posted image
Sem pa šla, prav brat naše začetne poste, sem si zaklenjeno temo shranila in jo bom verjetno ob priliki sprintala. Res je hitro minilo teh 9 mesecev, polno lepih trenutkov, pa tudi tegob, kako so nas na začetku mučile slabosti, pa trepetanja in strahovi kako bo na prvih pregledih, pa NS, morfologija in zdaj na koncu, ogromni bušiji. Ti jutri obračaš novo stran, me pa gremo za teboj.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 994
9.12.2007 22:42:32   
Magi*
ja, ElaM, meni so tudi solze v oči stopile, ko sem prebrala od Raho, da je bilo nepozabnih 9 mesecev. user posted image

no, ene smo še kar v tem nepozabnem filingu, zato pa še tolk več user posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 995
9.12.2007 22:48:11   
ElaM
Ma, res si že tako zelo želim spoznati tole malo bitje, da že v vsem vidim znake bližajočega se dneva D.user posted image
Prvič nisem bila tako nestrpna.user posted image 12.12. bi bil tudi odličen datum za rodit.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 996
9.12.2007 23:21:58   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
12.12. bi bil tudi odličen datum za rodit.

To sem jaz hotela - da bi bil Črto rojen 1.1., Iraja Živa pa 12.12., ampak sem potem ugotovila, da je, če se pupa rodi 10.12., točno 2 leti in 49 tednov razlike med Črtojem in Živouser posted image

Ne bo nič s spanjem :)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 997
9.12.2007 23:41:39   
Magi*
ja, verjamem, da ne moreš spati. jaz sem se sicer zdaj stuširala in cela namazilila - edina uteha - in grem poskusit prvvo rundo odspat.

če mi ne bo ratalo, pridem na rr.

Raho, saj bo! tale nemir zdaj je prav sladki nemir, veselo in nestrpno pričakovanje in seveda tudi strah pred neznanim. ampak rezultat prinaša toliko sreče, da je vsaka muka nična.

nočko vsem skupaj.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.12.2007 7:57:49   
pikica*
O, ste se pas spet razpisale čez vikenduser posted image . Nisem še nič brala za nazaj, tako da še ne vem koliko novih mamic imamo. Zdaj sem hotla samo na hitro zaželet srečo Raho. Drži se. Danes bo vse za tabo in boš končno spoznala vašo Živouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.12.2007 8:29:03   
Magi*
dan!

al ste vse tako pridne, ali še spite, ali ste v P, ali ste novopečene mamice ... ampak tukaj je postalo prav srhljivo tiho.

kaj je zdaj babe? zdaj bomo pa menda ja prišle na vrsto tiste, ki imamo med 10. in 20. decembrom rok? (pobožne želje)

ponoči nisem nič spala, verjetno bo zaradi lune. jaz sem res lunaren človek, samo zgleda, da našega bejbija to ne gane. nimam pojma kaj bi danes počela. najbrž bom šla temeljito spucat kuhinjo. kaj pa čem drugega. še malo pa mi bo zmanjkalo dela v stanovanju, potem pa najbolje, da grem en par rož kupit, itak mi jih je par crknilo, ko pretekla meseca nisem bila pozorna in so jih tu in tam drugi zalili. vedno mi jih utopijo. ne vem kako jim to rata.

jah, če bi me kdo peljal v trgovino, bi šla pa res po rožice. do konca porodniške bom spet imela đunglo doma :) kot prvič.

kaj pa ostale? ste v redu? kaj boste danes počele?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.