Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 15:44:43
|
|
|
|
Ayo
|
SD kako sem te vesela spet nazaj med nami!! In lepo je slisat, da sta punci v redu!! Lepo se zrihtajte, mi te cakamo! Kot vidis se kar strasimi tle gor!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 16:04:17
|
|
|
|
Ayo
|
...ce vam je dolgcas (ker men je!!), jz sm mal brskala po starih mailih in vicih, ki jih dobivam, pa mi je tale ful dober: Voze se Mujo I Haso u autobusu, vrućina, kad će šofer. - Da vam pustim air condition? - Nemoj, pusti neke narodnjake, nijesmo mi za taj hard rock
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 16:09:02
|
|
|
|
lorch
|
sem nekoliko zaposlena z našo princesko, zato še nisem uspela nadoknadit zamujenega. mi smo včeraj imeli kontrolo bilirubina v bolnici in so nam malo komplicirali še zaradi kilaže, nervirali smo se seveda cel dopoldan in še dlje, zato je bil rezultat, da mi je v nekaj urah zmanjkalo mleka . Danes se mi že vrača, ampak ga še ni toliko kot prej (patronažna je v petek komentirala, da ga imam za celo porodnišnico). se pa lahko pohvalim, da je naša Tjaša od včeraj do danes pridobila 100g Včeraj pa nisem mogla dopovedat zdravnici in sestram, da so se mlekarne verjetno posušile zaradi nerviranja . sem se pa oglasila predvsem zato, da še tukaj čestitam naši Raho vse najlepše družinici in da bi se čimprej doma cartali s svojo princesko .
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 16:11:10
|
|
|
|
lorch
|
glede na to, da nisem na tekočem bom čestitala kar vsem decembrkam . ki so že rodile, vsem želim veliko cartanja z vašimi sončki in seveda držim pesti in diham z vsemi ki jih to še čaka
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 16:32:12
|
|
|
|
andreja2000
|
Pozdravljene! Najprej vsem hala za čestitke! Smo že doma in z Evo sva vredu,rokica pa je tudi videti vsak dan boljša,sicr pa pravijo,da se pri novorojenčkih zlomljena ključnica hitro in sama pozdravi,le pazti moramo pri oblačenju in njenih gibih.Drugače pa je vse vredu in tudi dojenje nama je že lepo steklo. Zelo smo srečni! raho in stalim novim mamicam pa iskrene čestitke!
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 17:02:43
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Čestitke SD za pogumni punci in pa tudi ostalim za prijetno cartanje bejbijev doma
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 17:23:46
|
|
|
|
loncica
|
Čav punce! Še ena stara sablja se oglaša. Sem bila danes na pregledu, CTG krasen, malemu se dobro godi. Odprtosti mi ni preverjala, tako da 18.12. me pregleda in, če bom 3 cm odprta grem v P. Pikica, nisi edina, ki si sitna. Meni gre že vse na jetra. Moje kg, marogast trebuh, okornost... Ponoči sem šla neštetokrat na wc, vsakič ko vstanem mi otrdi trebuh. Možu konstantno nekaj utrujam, v glavnem počutim se zelo depresivno. Kot je razvidno iz tega kar pišem, se kar precej smilim sama sebi . Vsem mamica, ki se nam oglašate pa še enkrat čestitke. Uam, da se vam kmalu pridružimo. ElaM, Magi - kaj je zdaj to? A gremo al ne? ElaM, ti maš veze. Naj nas pošibajo v porodno . Tejka, ampak tako komentarji so pa res brezvezni. Če imaš majhen trebuh to še nič ne pomeni. Kaj bi eni dali za majhen trebuh . Glede mleka pa itak ni važno, a si suh/debel, imaš majhne/velike. Nihče ti ne garantira, da bo mleko 100%.ž Lp
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 18:13:49
|
|
|
|
lana38
|
Trdozimc, čestitam za Ivo! andreja2000, lepo, da ste že doma. Ravno danes sem se spraševala, če sta že doma ali še vedno v P. LP
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 18:31:47
|
|
|
|
ElaM
|
SD in Andreja, lepo je vaju brat, da se fajn rihtate. Še enkrat čestitke za princeske. Loncica, saj jaz bi uporabila tele moje veze, samo kaj ko mi je danes rekla, do roka boš pa že zdržala. No, še en teden. Lahko pa prideš k meni, pa bova hribolazili, ni vrag, da bo katero zagrabilo. Glede na moje znake me resno skrbi, da bom za praznike v P. jaz sem pa imela že vse splanirano, da za novo leto bo mala stara približno en mesec in bomo že iz tahujšega. ja, računi brez krčmarja. Si grem noge masirat, lepo bodite.
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 20:33:38
|
|
|
|
15.7.
|
no, se mene dodajte, da bo ena več; PDP 19.12.2007, 15.7., 20 let, 1. , Ljubljana, Klemen
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 20:56:57
|
|
|
|
loncica
|
Pozdravljena 15.7., še ena kandidatka za cimro v Lj
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 21:02:52
|
|
|
|
Magi*
|
pa to ni res, napišem cel roman ... we are sorry ... sorry my ass še enkrat: dobrodošla 15.7., si se na le pridružila. andreja2000, čestitke za pravo bejbo Evo. glede zlomljene ključnice pa ni panike, je zelo pogosto in se hitro in lepo zaraste. kako pa kaj noge? je kaj bolje? SD, me veseli, da se tako lepo rihtate, tudi gramčki bodo šli gor, brez skrbi. no, tebi pa dol. lorch, ne se sekirat zaradi mlekeca. ti samo malo pristavljaj in veliko pij, pa vse nasvete starih tet presliši. se ti bo itak še dostikrat zgodilo, da bodo joške čisto izžete in boš že mislila, da mleka ne bo več, potem pa, čez dan, dva, bodo spet polne, da bo vse špricalo naokoli. ostale stare sablje: na tem koncu nič novega. moja2 se spet preklata glede spanja. popoldne sva šli z Zaki v trgovino čez cesto (k sosedu:) in mi je elastiko od hlač dol odrolalo. kar naenkrat sem ostala z razgaljenim trebuhom sredi trgovine. pulover pa že zdavnaj čez ne seže. sem tako hitro nategnila lupover čez trebuh ... ampak ubogemu stariju je vseeno skoraj proteza iz ust padla. Ayo, res škoda, da nisi bližje, bi naredili raztur po trgovinah. aja, Raho vas lepo pozdravlja čvekice! samo SMS mi je poslala. jutri jo kaj pokličem. zdaj grem pa na pmaranče in se še kasneje oglasim.
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 21:13:45
|
|
|
|
15.7.
|
JA VEM, DA JE LEPO, sam sem bolj malo prisotna, so mi odsvetovali forume in internet, ker ko kaj groznega zvem ali slišim, je potem tudi mene zelo strah, npr, da bom umrla pri porodu (vem smešno sam tok je), da bo z kej narobe, al pa da bi mi ga zamenjali, (na češkem so dve zamenjali), no in pol me to bega, čeprav si full želim it čimprej rodit. Drgač mi je pa G 16.11 rekel, da mi bo dal spasmex ali nekaj podobnega, da ne rodim prehitro, delal mi je UZ in rekel, da je posteljica že zelo zrela, in da bom rodila po njegovem že 30.11. No in mi smo že 11.12 pa še zmeraj ne kaže nič na to, da bi jaz rodila, ampak po moje bom čez rok, tok ko pravijo, da so fantki, čez rok. Bojim se pa še tega, če je mel moj 16.11 3 kg, kaj bo šele sedaj. Okoli 4 kg. Sej težek pa je res. No, mal sem se sčvekala, imejte se jaz grem gledat Hausa. Papa
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 21:14:41
|
|
|
|
loncica
|
Čer! Magi, pozdravi Raho, ko jo boš klicala. Midva sva pa danes poskusila še eno zadnjih varijant, kako pospešiti porod. Po 10 tednih je prav noro pasalo . Ampak očitno nič ne gane. Se je zabubil v mojem trebuhu. ElaM, jutri grem v tvoj konec, ampak ti si čist predobra zame. Kljub temu, da sem drugače kar precej športna, ti sedaj po dveh mesecih ležanja izdihnem na 3km sprehodu. Še šetanje po trgovinah me čisto izmuči. Mi je pa G rekla, ja 18.12, pa res morate it rodit, da boste za božič doma. Ja ne, a res? Jaz bi šla danes. Se mi je pa trebuh še dodatno spustil. A je možno, da moram zaradi tega zdaj 5krat na noč na wc, prej pa 1krat? 15.7.: te napovedi G so itak en larifari. Meni je bilo pred 4t rečeno, da še max 2 tedna. No zdaj sem v 40t, pa še nič ne kaže. Lp
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 21:15:37
|
|
|
|
ElaM
|
Čveke, nikjer nobene, meni je pa dolgčas. In jem že eno 5 mandarino v pol ure. Saj potem bom spet jamrala, da me zgaga peče. 15.7, dobrodošla, kje si se pa do zdaj skrivala? Videla slikco od Iraje Žive, kera luškana pikica. Res že komaj čakam na svojo. Jaz bi tudi šla kar zapravljat, pa čeprav nič ne rabim, ampak človek se takole doma, počuti tako nekoristen. Če bi pa kaj zapravila bi me bili pa vsaj trgovci veseli. Loncica, a je bil šoping uspešen? Magi*, kaj ga ti nekaj serješ s striptisom? dejte kaj napisat, da mi bo malo manj dolgčas.
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 21:18:34
|
|
|
|
loncica
|
ElaM, očitno hkrati piševa. V šoping sva šla samov Buhaus po umetno travo za jaslice, potem pa je mene že minilo. Ti pridna ješ mandarine, jaz se pa bašem z Milko. Imam izgovor, da pol čokolade ne bom mogla jest.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 21:21:51
|
|
|
|
15.7.
|
kje sem se skrivala, nikjer, sam mam prepoved brat forume in sama sebe plasit, tok da grem kdaj pokukat na rr k je moz na sihtu.
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 21:24:54
|
|
|
|
ElaM
|
No, Loncica, ce ti povem, da sem danes pojedla tamali enega čokoladnega miklavža (otroci itak ne smejo preveč čokolade, skrbim za njeno zdravje ), pol čokolade s pomarančo in še ene pol vrečke Pina colada bonbonov, si verjetno predstavljaš kako imam slabo vest. Ampak zadnje tedne mi res paše jesti same sladkarije in tak šit. Z mandarinami si samo vest lajšam, da pojem tudi kaj koristnega.
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 21:29:28
|
|
|
|
loncica
|
ElaM, meni tudi sam šit paše. Prej sem se tolažila, da se lahko nažiram, saj bom itak bolj zgodaj rodila in kg ne bodo šle tolk gor. Zdaj pa tedni kar minevajo, jaz še kar jem in jem, kg pa naraščajo .
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 22:04:19
|
|
|
|
Ayo
|
Dober vecer! Andreja2000, lepo je slisat da sta s pikico doma in da je vse ok, kljucnica se bo ze pozdravila, kot so druge napisale! No, jaz sem se pa lepo prehladila! Pridna! Ze cel dan kiham in piham nos, sedaj mi pa ze kar lepo samo ven tece Men tud zadnje case pase jest bolj junk food, to je pice, spageti in tako fast food pripravo. Sladkarij pa mi sploh ne pase, mi je potem se bolj slabo, ker ko mi je dolgcas kljub temu vseeno pojem kaj sladkega. Blekkkkkkkkk ElaM, kje si pa vidla slikce od Zive (Raho)? Jz bi tuuuuuuuud!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 22:10:35
|
|
|
|
Magi*
|
joj te kile. jaz sem bila prepričana, da jo bom tokrat bolje odnesla, pa je še slabše. sam bodo šle potem dol, pa če bom morala vsak dan na Triglav laufat. sem glih Hausa gledala pa je soseda uletela. in čvekala in čvekala. po pravici povedano mi sploh ni do čvekanja o nekim žnj temah. te vsakdanje stvari, ki pestijo samske, brez otrok in brez obveznosti mi grejo prav na živce. ah, spet sem sitna. punce, jaz še kar ne morem verjeti, da sem do sem dogurala in se še nič ne dogaja. kako me je Zaki lepo presenetila. enostavno je upadla 18 dni prej in me rešila muk s čakanjem. šele sedaj vidim kako je bilo fino. aja, 15.7., ne skrbi glede teže fantiča. meni tudi obljubljajo malega velikana. ampak bomo videli, ker UZ meritve so lahko tudi precej oddaljene od resnice. loncica, moj trebuh je tudi med nogami (in trd, kot bi rekla Raho ) in tudi še veliko pogosteje hodim na WC. kako pa kaj vaši izcedki? jaz ga mam še vedno zelo, zelo veliko.
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 22:13:45
|
|
|
|
ElaM
|
Midva se pa zdaj z mojim nekaj pogovarjava, kako je treba odreagirat, če bi recimo prišlo do poroda v avtu? Baje človek potem deluje nagonsko, samo mene vseeno skrbi, glede na to kako hitre porode imajo decembrske drugorodke. No, tolažim se stem, da jaz nisem take sreče. Loncica, brez skrbi, bi mi konkurirala na sprehodu, hodim, kot polž. Ayo, Raho mi je slikco poslala prek gsm-ja. Je Živa prava lepotička. Meni pa spet trebuh otrdeva, ampak zdaj temu ne namenjam nobene pozornosti več.
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 22:26:05
|
|
|
|
Magi*
|
ElaM, če te v avtu stisne, se ustavita ... ti hop na zadnje zice ... atej sestrično pokliče in rešilca. in glih zrihtate, pride rešilc in te oskrbijo. ampak, verjemi, da se ti to ne bo zgodilo. je verjetnost tako zelo majhna...
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 22:30:38
|
|
|
|
Magi*
|
ej, kje je pa pikica*? al piše magisterij 200 na uro al pa nam je pobegnila
|
|
RE: Decembrke - take II 11.12.2007 22:33:08
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* ElaM, če te v avtu stisne, se ustavita ... ti hop na zadnje zice ... atej sestrično pokliče in rešilca. in glih zrihtate, pride rešilc in te oskrbijo. ampak, verjemi, da se ti to ne bo zgodilo. je verjetnost tako zelo majhna... Mi je ravno danes sestrična povedala, da je pripravila sterilni material za vsak slučaj. No, saj tok hitro verjetno ne bo šlo. Tko, da ni panike, samo človek mora bit na vse pripravljen. Punce, mirno noč, čimbolj se naspite, jutri je fajn datum za rodit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?