|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
7.12.2007 14:03:32   
t*e*j*k*a
trdozimc čestitke še z moje strani za pupo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.12.2007 14:42:36   
ElaM
Še sem tukaj, na broju in ne v P.user posted image
MV izginil in zmehčan, nisem pa še nič odprta. No, je pa napredek, da se mi MV vsaj mehča, pri Tinkari sem bila že čez rok, Mv ohranjen. Mogoče pa le bo do Božiča.user posted image  A še katero tile pregledi tako zelo bolijo, jaz skoraj zlezem dol iz stola. Mi je pa namerila, da ima moj otrok okrog 3100g, bo bolj po mami.user posted image  Naslednji pregled, imam šele dan čez rok, če do takrat ne bo nič.
Trdozimc, čestitke za hčerko.user posted image

:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.12.2007 15:10:22   
Ayo
Trdozimc user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa zdele tako napokala pice, da me bo razneslo!! Ampak bi pa komot se eno! user posted image

Danes se mi drugace cisto nic ne da, sem ful lena in sem celo dopoldne prelezala na kavcu. Ampak po tejle pici pa grem sedaj vseeno mal v Ikeo, da vidm, ce lahko se kaj zapravim user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.12.2007 15:12:51   
hokejistka
A še katero tile pregledi tako zelo bolijo, jaz skoraj zlezem dol iz stola.

Me je ravno danes takole pregledala user posted image . Me je pa opozorila, da zna boleti in res ni bilo fino. Tudi moj MV je zmehčan. Mi gre pa zdaj na živce, ker imam kar nekaj rjavo rdečega izcedka.  Ampak verjetno je to normalno po takem pregledu? A ste ve tud krvavele?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 879
7.12.2007 16:01:59   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

A še katero tile pregledi tako zelo bolijo, jaz skoraj zlezem dol iz stola.

Me je ravno danes takole pregledala user posted image . Me je pa opozorila, da zna boleti in res ni bilo fino. Tudi moj MV je zmehčan. Mi gre pa zdaj na živce, ker imam kar nekaj rjavo rdečega izcedka.  Ampak verjetno je to normalno po takem pregledu? A ste ve tud krvavele?

Izcedek po takem pregledu je normalen, me je danes na to opozorila tudi G. Sicer ga jaz nimam, tudi v prvi nosečnosti ga nisem nikoli imela, očitno nimam občutljivega MV.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.12.2007 16:27:05   
t*e*j*k*a
Mene pa G še ne gleda vaginalno, verjtno bo to proti koncu roka bolj prakticirala.
Sem pa slišala da je kar neprijetno.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.12.2007 16:38:37   
loncica
Hokejistka, meni se je ta teden po pregledu to tudi dogajalo.

Drugače pa moj MV je zmehčan že skoraj 9 tednov, odprta sem že dobre tri tedne, pa še vedno nič. Mene moj user posted image  mal zeza.user posted image

A nas je nekam malo ostalo na forumu? Se vidi, da naše dece,brke pridno rojevajo in se že crtlajo z dojenčki.

Lp

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 882
7.12.2007 16:43:55   
lana38
Jaz vas bolj ali manj samo berem, ker se nič novega ne dogaja. Drugače pa tako sproti vse sporočim. user posted image
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
7.12.2007 16:45:32   
Magi*
a, loncica, kdo bi si mislil, da bova midve še strašili tu gor, ko bo večina decembrk že pestvala? user posted image

jaz sem ravno Zarjo spakirala in se je dopeljala z mojo mami. njuni petki so postali tradicionalni. prav fino je, ko vidim, da gre tako rada k njej. no, k babici in dedku, sam da je glavna zvezda vseeno babi. user posted image

mene je pa spet čisto zvilo. prehlad. sploh se ne morem izkopat iz tega. pa vedno sem bila trdnega zdravja, zdaj pa takole. user posted image  me trese, nos čist zamašen, suh kašelj, pa še herpes na ustnici. ajajaj. za povrh me pa še ful dol tišči in spet eno nogo za sabo vlečem. tole je že nehumano.

zdaj se grem pa naprej s čajem nacejat, pa mal odležat.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 884
7.12.2007 17:04:11   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: loncica
A nas je nekam malo ostalo na forumu? Se vidi, da naše dece,brke pridno rojevajo in se že crtlajo z dojenčki.

Ampak res včasih se je kr neki dogajalo tu gor, zdej pa nič več, vse že veselo cartajo.
Men je ful dolgčas, zdej pa ko še tle gor ni nobene pa itak ne vem kaj naj počnem.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 885
7.12.2007 17:07:46   
Raho
Uuuuuuu Magi* - to pa ni fajnuser posted image . Poskušaj se pozdraviti. A imaš tisto olje 31 ali kaj je že? Meni pomaga.

A veste, da se je meni na vratu naredil tako ogaben tur, da ne vem, kaj naj z njimuser posted image . Pa še boli me ko 100 user posted image . Da ne rečem, da imam drisko... Pa še vsi klicarijo: No, si že?

Edino, kar me drži pokonci je, da bom v ponedeljek odrešena.user posted image

Dajte nekaj napišite, ker mi je dolgcajt.

Neposredna povezava do sporočila: 886
7.12.2007 17:09:28   
Kim80
Da se še jaz na hitro javim. Najprej hvala vsem za čestitke. In pa Lorch - vesela sem, da sta tudi vidve s Tjašo že doma. Tudi jaz imam mleka za izvoz, vse kar teče od mene.
Naj povem še to, da je naša Lara ob rojstvu tehtala 2890 g in bila velika 48 cm. Na začetku sva se morali fejst mučit za mleko, ki kar ni hotelo priti, potem pa sem se kar naenkrat spremenila v pravo mlekarnouser posted image  V glavnem, obe sva ok in sva že doma. Se bo pa treba kar navadit na nov ritem in vstajanje ponoči.
Svojo porodno zgodbo opišem v prihodnjih dneh, sicer pa tako že veste, da sva z Lorch istočasno prispeli v P, poslušali druga drugo v porodni, kako rojevama, potem pa so naju pripeljali še v isto sobo. Vsekakor zanimiva izkušnja.user posted image

Pa še čestitke vsem mamicam na novo!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.12.2007 17:12:24   
Raho
Trdozimc - čestitke!user posted image user posted image

user posted image

Kim, čestitke za uspešno dojenje. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 888
7.12.2007 17:13:13   
ElaM
Magi*, a si ti enkrat pisala, da imaš razmaknjene trebušne mišice?
Jaz sem danes tako športno vstala iz stola, da se je fajn videl moj graben, je G skoraj kap.user posted image  Je rekla, da moram trebuh notr vlečt, več pozno je  meni to ona svetovala, pa da po porodu ornh telovait. Tko, da se priporočam za kakšne vaje, če jih imaš.user posted image
Čimprej se pozdravi, jaz tudi nekam grdo kašljam, ampak se stanje umirja.
Zredila sem se pa za 12 kil, mi kile kar mirujejo.user posted image

V glavnem, zdaj sem šla gledat staro MK in je bil moj MV še dan po roku ohranjen, tako da je to, da je zmehčan pravi uspeh.user posted image

Je pa zadnje čase tukaj res mrtvilo, čeprav te, ki imajo že dojenčke niso bile pri najbolj čvekastih. Saj sta se samo Danvari in Skaana redno javljali, ups pa še Lorch in Kim.user posted image
Jest pogrešam Raho, no dej kaj napiši.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 7.12.2007 17:14:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 889
7.12.2007 17:14:43   
NatašaC
ElaM - Nino bo pa 21 .12. dopolnil 20 mesecev.
Skyline - jst sem imela pregled danes, zdej ga mam pa čez 3 tedne. Po roku. No, vmes grem v sredo še na pripravo za CR (če bo mogoče spet potreben). Potem je pa gospa ginekologinja na dopustu en teden in je rekla, da če ne bo prej treba pod nujno noter, naj kar čez 2 tedne pridem. Zarad mene. Itak ni me vejo nič pametnega povedat, itak bo ko bo. Jst se tut še večinoma prevažam sama naokrog.
Jst sem pa zdaj spet obsojena na en teden zapora v hiši. Nino je včeraj namreč fasal vročino in posledično antibiotike in zdej bo še en vikend, ko bova sam notri. Beda. Danes sem imela pregled, potem pa nazaj varuško špilat. Pa tolk sem upala, da bomo še kam šli pred dojenčkom. Sam slabo kaže. Še domov mogoče sploh ne bom šla več letos. Kdo pa ve, kaj se bo ta bolezen še spomnila.
Ej, jst bi tut mela punčko. Tako da ne mi zdej vseh mest za punčke pobrat. Se hecam. Bo kar bo, sam da bo vse ok. Ja, zdej bo pa res že počasi čas, da ime naštudiramo.
vetrnica - pri meni je fant zamujal 12 dni, pa še takrat je bilo sproženo
ElaM - danes je tudi mene pregledala in boli da joj. Sicer je zelo odvisno od ginekologa, sam eni so tako grobi da bi jih kar nekam poslala. Prvič so me pregledovali non stop in sem imela že vsega poln kufer. Zdaj se je pa spet začelo. Zarad teh vaginalnih pregledov pa res komi čakam, da bo konec, pa se še začelo ni.
hokejistka - jst po pregledu nič nisem krvavela. Sicer pa se z mano tudi še čisto nič ne dogaja.
magi - pozdravi se. bedno bit bolan, posebej zdaj proti koncu. moj kašelj me tudi še kar spremlja, čeprav je že mnogo bolje. Sam zdaj cvikam, da se bom spet od sončka kaj nalezla, ker zdej je pa on bolan. če boš pa rodila pazi, da ne boš poljubljala dojenčka, ker je herpes za novorojenčke baje lahko zelo nevaren (se mi zdi da lahko virus privede celo do možganskih okvar) - pa te nočem strašit. drugače pa rajši k splošnemu zdravniku pojdi, posebej če imaš vročino, da dobiš kak antibiotik - jst sem jih ta teden končala jemat (sem dobila take, da dojenčku ne bodo škodili). Pa fajn čajčke pit in pod kovter, da se čimbolj spotiš.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 890
7.12.2007 17:16:11   
Magi*
ojej Raho, a si potem vseeno fasala drisko, al je to čisto frontalna motnja?

ja, mam Olje31, pa kremo iz materine dušice, pa trpotčev in slezov sirup, pa čajčki,... ma res ne vem več kaj naj poskusim. sam še te ogabne sirupe in žavbe goltam in se mažem. tole nespanje očitno terja svoj davek.

dajmo punce, res kaj napisat, drugače se bo meni tudi sfuzlalo. user posted image

ponoči berem mehiške limonade na družini in partnerskih odnosih - hvala bogu za njih, podnevi se prestavljam od kompa do TVja, kej pospravim, skuham in to je to. živ dolgcajt.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.12.2007 17:26:56   
Magi*
ElaM, jaz mam vse :) mam razmaknjene trebušne mišice, mam herpes (BTW, se mi je naredil tudi takoj po prvem porodu, tako že vem da ne smem novorojenčka lupčkat user posted image ), mam nemirne noge. you name it.user posted image

ne skrbi, trebušnjake bova že nagnali nazaj na svoje mesto - je pa treba bit izredno pozoren in previden pri vajah, da ne narediš še več škode. ampak, o tom, po tom. user posted image  zdaj pa predvsem pazi na vstajanje preko boka, pa vse kar delaš najprej stabiliziraj mišice medeničnega dna in potem še popek čisto na arhlo notri stisni in lahko delaš. po porodu grem pa jaz kar v P k fizioterapevtki na vadbo in bom poročala. prvič nisem šla in imam zato zdaj še toliko večjo štalo. user posted image  čeprav mi je fizioterapevtka rekla, da sem tudi z jogo kar dobro spravila mišici skupaj, ne pa optimalno.

NatašaC, ma jaz AB tako nerada pijem, sploh če gre samo za prehlad. zdaj imam zgleda IS čist sesut, po mojem (jaz sem vedno bila bolj sama svoj zdravnik user posted image ) predvsem zato, ker nič ne spim. tako si tudi "pod kovter in prešvicat" ne znam predstavljat, ker mi noge znorijo. sam še tole damo skoz, pa bo bolje. tudi hemoglobin mi je kar precej upadel. sem pa bila prej prava "železna lady" in bom sigurno po porodu not prinesla in uredila zadevo. če ne drugač, bom dragemu vsak drugi dan težila, da me v Argentinsko pelje. user posted image

vaginalni pregled: brrrrr. me čaka spet prihodnji teden. nič kaj prijetn ni. je pa zanimivo, da nam je to tako zoprno, potem gre pa tam skozi en cel bejbi. user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 892
7.12.2007 17:27:44   
Magi*
Nataša, upam, da se Nino čim prej pozdravi. user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 893
7.12.2007 17:30:31   
Raho
Pojma nimam, če je frontalna motnja ali pa je posledica obdarovanja.

Jaz sem pa na veliko nakupovala po netu zadnji teden, ker spati tako ali tako ne morem. Sem bila na mango outletu pa malo sem brskala po ebayu... Ja, kaj čmo, če mi je pa dolgcajt. sam ga znam odganjat, ha?user posted image

Imam eno vprašanje - mene je začela medenica peči. Ne boli me več, ampak svinjsko peče. Vsak korak je peklenski. Je še pri kateri tako?

Aja, pa danes sem se komaj v laguno spravilauser posted image  Sem mislila, da bom kar umrla, ko sem si zapela varnostni pas - evo, že to je naporuser posted image user posted image .

Trebuh pa imam tako ali tako konstantno trd - sploh več ne porajtam, ko se mi sprostiuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
7.12.2007 17:31:52   
loncica
Ja Magi, to prav ni fer, da midve še strašiva tukaj. Pa jaz nimam prav nobenih znakov, razen pridno se redim in trebuh mi poka na vseh straneh.user posted image

Midva z user posted image  se že cel popoldan ukvarjava s tv-jem in dvd snemalnikom. Nama nekaj štrajka. Zdajle sva pol ure iskala še navodila za daljinec od TV-ja, ker sva ga nekaj zašuštrala. Jah, ta tehnika.

Magi, za herpes obstaja ena fajn maža, ki je dovoljena tudi v nosečnosti.

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
7.12.2007 17:33:39   
Raho
Mene je pa moja zdravnica odrešila vaginalnih pregledov. Je rekla, da je tako ali tako vseeno,, ker grem na CRuser posted image  in da me ne bo šlatarila tam spodaj, ker lahko naredi več škode kot koristi.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 896
7.12.2007 17:36:19   
Raho
NatašaC - naj se Nino čim prej pozdravi.

Ampak res je to - naš Črto je tudi 11 dni zamujaluser posted image  pa še potem so ga na silo spravili ven.

loncica - jaz tudi edino kar še počnem, jem. Me bo kar razneslo. Pa nonstop sem lačnauser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 897
7.12.2007 17:42:51   
ElaM
Ženske, meni pa zdaj že cca. eno uro konstantno otrdeva trebuh, krči so kar hudi in zdaj ne vem, a je to to, a ni???? Nočem še panike delat, ker je verjetno lažni alarm. Je pa možno, a ne, da se MV odpre zelo na hitro, vem da je Pušenjak o tem pisal. Loncica, ti ga bolj čekiraš, na pomoč.
Pa, jaz nisem normalna, kot da ne bi že enkrat rodila.user posted image

NatašaC, naj se Nino čimprej pozdravi.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 898
7.12.2007 17:44:30   
NatašaC
Nino zdaj spi, jst pa namesto da bi sto na uro delala, tu gori čepim. Ok. še položnice sproti plačujem, ker internet itak tolk počasi dela da joj. Pa sadno kupo bom naredila, da se bomo mal vitaminov napokali.
Jst mam pa v sredo v lj. porodnišnici PDC - pripravo na CR. A katera ve, kako to izgleda? Vem sam da moram prit tja tešč in da bom cel dan notri in da mi celo zajtrk in kosilo častijo :). Bo mogu moj možek varuška bit, ker mali še ne bo smel v vrtec.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 899
7.12.2007 17:59:23   
Raho
Ela, a so krči na določene časovne intervale? G pregled lahko sproži porod. To veš, ne?

NatašaC - pojma nimam, kako izgleda priprava na CR. Jaz sem se vse dogovorila z mojo G.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?