|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
7.12.2007 21:02:25   
hokejistka
Eno stupido vprašanje: A je možno, da bi popadki bili samo v križu?

Nam je babca v MŠ rekla, da je to čisto možno. Tako da....

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.12.2007 21:18:32   
Magi*
Raho, popadki se lahko manifestirajo tudi kot bolečina v križu, pa ne glede na to kaj pravijo knjige. nekaterih popadkov celo CTG naprava ne zazna - če se ne motim se je to naši želvici zgodilo, a ne? tak da ... a te štiha v križu al kaj????

jaz sem pa tudi navdušena nad našo novo igračo. zdaj končno multimedijski center dela in sem si glih Ello Fitzgerald nažgala in se presenetljivo dobro sliši user posted image  zdaj imam vse dosegljivo na enem mestu. čeprav se seveda še bolje sliši direkt s starega gramofona :)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.12.2007 21:23:04   
Raho
Štiha v križu, ampak neredno. Še huje pa je, da se mi je naenkrat spustil trebuh čisto na nogeuser posted image  Pa taki čudni feeling imam v nogah

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.12.2007 21:29:21   
klarisima
Pol pa ne vem Hokejistkauser posted image ampak kolikor vidim veliko punc pravi, da so po pregledu malo krvaveleuser posted image Drugače pa je čisto možno, da se raje pusti vse pri miru zaradi okužb pa to...Za ta košček pa tudi nisem sigurna, da mi ga je danes vzeluser posted image
Punce, zdaj ko smo že skoraj na cilju in smo popadke dale skozi čez, povprek in počez pa se jih bomo ustrašile in neprepoznaleuser posted image
Mene ste naučile, da prihajajo od križa in se širijo naprej ter trebuh otrdeva. Kaj se torej dogaja s tabo Raho? A nimaš rezerviram aranžma za monday?

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.12.2007 22:09:31   
Skaana
Drage moje Decembrke.

Najnajnajlepša hvala za čestitke in prelepe želje.

Včeraj sva prišla domov. Na uradni PDP, miklavžev dan. Mogoče bom jutri imela kaj časa in napisala kako je šlo.

Imam pa vsak dan obiske, pa saj veste...

Alekseja pa si lahko ogledate v albumu. Geslo vas čaka na ZS.

Lepo mi bodite. Tiste ki ste že decembrske mamice in tiste, ki še boste...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.12.2007 22:23:37   
Magi*
aaaaa, kakšen lepotec je Aleksej user posted image  pa Atena je zgleda čisto padla v vlogo starejše, ponosne sestrice.user posted image user posted image cela familija ste prekrasni. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.12.2007 22:35:25   
Raho
Tako zlati ste vsi skupaj, da so mi kar solze stopile v očiuser posted image user posted image user posted image , draga Skaana..

Aleksej pa je pravi lepotec.

Pri meni pa se je zadeva umirila. Grem dalje ležat. ČE imam rezervacijo od ponedeljka bi bilo skoraj nevljudno sedaj nekaj mešati štrene, ne?user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.12.2007 22:44:25   
loncica
Joj kakšen corto je Aleksej.user posted image

Se ElaM, ni nič oglasila? Pomoje bomo jutri zjutraj že brali, da že pestva.

Magi, glede popusta mojemu raje ne povem. Ta mesec bi bili to res nenadejani stroški. Zdaj grem pa k njemu gledat film na najinem starem in slabem tv-juuser posted image .

Vsem želim mirno nočuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 933
7.12.2007 22:47:34   
Raho
loncica - povej tvojemu, da TV ima arhivsko vrednost in bi ga bilo škoda zamenjatiuser posted image . Potem bo mogoče potolažen. Pri nas sicer gree to tako: ko kupi, kupi komplet, ker ve, da pri tehnični robi jaz kompliciram.

Ela? Na poti v P?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 934
7.12.2007 22:54:37   
Magi*
ja, Ela je rekla, da bo počakala do devetih in se potem odločila. glede na to, da ni nič sporočila ... user posted image

lahko pa, da je samo zaspala od hudega.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 935
8.12.2007 8:37:06   
lana38
Skaana!
Pravi lepotec tale vaš Aleksej!user posted image

No, pa imamo spet dež in sivino. Malo pogledam, kaj je novega na RR. Potem bom pa šla pogledat andrejo2000 v P. Moram počakati, da minejo jutranja urejanja user posted image  in vizita. Mislim, da je vizita okrog 10h. Bom jo še prej poklicala, če so jo že imeli. Ne bi rada 2 x hodila, čeprav je zelo blizu.

O Mat3ja22 sem dobila informacije na mamini čvekalnici. Tam nam sporoča neka njena sorodnica ali znanka. Nič ni napisala o user posted image  utripih. Res pa je, da če so porodne sobe polne, te nimajo kam dati in sprožiti popadkov. Ne vem pa, kaj naredijo, če imaš svoje in moraš roditi. To me pa res zanima.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
8.12.2007 9:13:27   
ElaM
Evo, punce, javljam se do 12, torej še nisem rodila.
Situacija je sledeča, babca mi je pogledala MV (HB za žlahtouser posted image ), ki je še vedno zaprt. Tako, da bi v P šli samo obrnit, ker itak nimajo kaj, mehur bi mi predrli, če bi bila odprta najmanj 2 cm. Zato sem ostala doma, spala sicer slabo, ker me je skoz nekaj štihalo, pa še sanjalo se mi je, da je rojevam. Danes sem pa relativno ok, razen mišice me bolijo. Baje, pa da se to lahko ponavlja do poroda.user posted image

Skaana še enkrat čestitke, celotni družinici, za Alekseja. Ste prekrasni. Niso vsi dojenčki, roko na srce, lepi, ampak Aleksej, definitivno je. user posted image  Uživajte v lepih trenutkih.

Grem malo počivat, ker me bolijo vse mišice, še tiste, ki jih nimam.user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 937
8.12.2007 9:44:45   
lana38
ElaM, upam, da boš čimprej bolje.

Dopolnila sem 37T.user posted image  Skoraj sem pozabila, da je danes ta dan.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 938
8.12.2007 9:59:17   
Magi*
Ela, sam da si bolje. ja, menda se to lahko vleče in vleče. kjlub temu mislim, da bo pri tebi tokrat šlo vse skupaj hitreje. mogoče kak teden tehle priprav, potem pa en ekspres porod. user posted image

lana38, čestitke za donošenost. user posted image  pa pozdravi andrejo! vprašaj jo kako kaj noge.

jaz sem pa spala danes 9 ur skupaj, samo 1x sem vmes šla na wc - absolutni rekord. sem pa še kar prehlajena (bi rabila več takih noči) in poleg starega ocvirka v odhajanju je zrasel nov, večji. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 939
8.12.2007 10:24:43   
sade
pozdrav še od mene,

čestitke vsem novim mamicam in družinicam..... ene ste že odrešene.... me pa še čakamo. Po neprespani noči se počutim kar dobro, sem bila na sprehodu s psom in me je to malo zbudilo. Glede na vse lažne popadke in bolečine in vse ostalo moram povedat, da meni ni ni le da mi občasno otrdi trebuh, tak da se sprašujem če bom jaz sploh ta mesec rodilauser posted image .
ElaM danes sem ko nisem mogla spat mislila na tebe in bila sem sigurna, da je to to... ampak očitno se tudi tvoj user posted image še ni odločila za ta svet, ja očitno planeti ne stojijo pravilno.
Včeraj sva šla z mojim kupit božična darila, uffff kak je to težko ko nimaš ideje in ljudje iz spiska (ja spisek sva naredila) imajo vsega... pol pa blodiš po trgovini in itak vedno nekaj nabereš. Me je utrudilo to letanje pa ne toliko fizično kot psihično, ta kupovalna mrzlica ... nisem za to!!
V glavnem me, ki smo protiu koncu meseca zdržimo še malo, tudi jaz sem dopolnila 37 teden user posted image . Še nekaj me zanima sploh me, ki pričakujemo prvega user posted image , ali imate kakšna in kakšna pričakovanja /jaz sem čisto brez njih/ ali občutite strah pred novo vlogo biti mama, mene ful zanima kdo in kakšna je punca v meni, po drugi strani mi pa tudi paše, da je še malo v trebuhu, saj se občasno pojavi strah pred novim neznanim.
Joj sem zamorila, ampak zanimajo me vaši občutki in pričakovanja... nič grem malo pospravit, sem sama celi dan moj dela pa bom izkoristila dan za sebe in hišo.
Vsem, katerih user posted image so zbrali dan za prikukat na svet danes ali jutri good luck ostale pa čim lepsši vikend,
sade

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 940
8.12.2007 11:41:57   
lana38
Mat3ja22 je rodila. Ima fantka. Več pa ne vem.

Bila sem pri andreji2000, ki vas je vse lepo pozdravila. Alergije so se ji umirile. Imela je pa kar 3 napade, tisti dan, ko je rodila. Eva je ob rojstvu imela 4200 g. Se pa kar vidi, da je dosti večja user posted image , kot fantič, ki je v isti sobi kot naša andreja2000 z Evo.
LP

lana38

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 941
8.12.2007 11:47:32   
Magi*
čestitke Mateji za fantiča user posted image

me veseli, da je Andreja v redu in ima tako ornk deklino.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 942
8.12.2007 12:22:21   
Raho
Mateji čestitke za fantiča - končno spet en pripadnik moškega spolauser posted image

user posted image

Andreja pa ima orng pupo!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 943
8.12.2007 12:52:04   
kajča
tudi jaz sem že rodila, en dan po PDP 4.12. in sicer punčko Majo, ki ima zavidljivih 55 cm in 2740g. Rodila v 2 urah. Včeraj sva prišli domov. Več napišem drugič, ker me že kregajo, ker sem za računalnikam in si oči uničujem.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 944
8.12.2007 13:24:23   
Raho
Kajča, čestitke za Majo!user posted image

Evo, da vam bo bolj jasno, zakaj želim roditi.

To so najverjetneje zadnje slikice mojega trebuha.
user posted image

Huje ne more biti, ne?

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 945
8.12.2007 13:45:18   
mulatka
Rahoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image   o jezus kakšen trbušček maš pa ti.. takega še nisem vidla, sama sem bila 2 x noseča, veliko kilogram pridobila  pri prvi 35, pri drugi 20, ampak tak trebušček pa  nikol v življenju videla:))) Le kako se premikaš?ha ha ... Raho, če se ne motim 10.12. v ponedeljek  greš na CR..... SREČNO!!!

Rada te imava zaradi takšne, kot si,
zaradi tvoje iskrenosti in optimizma.
Rada te imava, ker si resnična, realna...
Rad te imava, ker si posebna.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 946
8.12.2007 13:47:06   
hokejistka
Kajča čestitke za malo princesko user posted image user posted image user posted image
Mateja tudi tebi čestitke za malega princa user posted image user posted image user posted image
lana38 hvala za inf. o Andreji. Super, da ji gre boljše. Je pa mala res velikanka user posted image

Mimogrede, kaj je zdaj s fantki? še vedno jih je nekaj malo. A bodo res vsi zamujali?

Raho se ravno včeraj razmišljala, kakšen je tvoj trebuh (žal ni trebušček) tik pred koncem, ko si razlagala, kako se ti je spustil. No, in ti me danes osrečiš s tvojo slikico. Po pravici ti nič ne zavidam. jaz se sama niti iz kavča ne bi mogla pobrat.

ElaM upam, da boš kmalu cartala.

sade tudi jaz pričakujem prvega in me še ni zadelo, da bova nekje čez 14 dni starša. Mi še sploh ni za rodit. Še nisem pripravljena. Kar itak nikoli ne bom. Sem se kar navadla na trebušček. Ne vem, kako bo ko me bodo popadki stisnili. Bom dala noge skupi user posted image . Se tolažim, da narava že tako naredi, da je vse lepo in prav.user posted image

Če se ne motim je jutri prazna luna, tako da se kar pripravite tiste, ki imate bolj lunarne otroke user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 947
8.12.2007 14:15:02   
ElaM
Čist na brzino, pol grem počivat.

Kajča, čestitke za Majo.user posted image user posted image
user posted image
Mate3ja22, čestitke za sina.user posted image user posted image
user posted image

No, to so bile čestitke in pozdravi.

Raho pa tale tvoj buši je za v knjigo rekordov. Sem prav mojemu pokazala sliko in me je vprašal, če si noseča z dvojčki.user posted image  Naj te tolaži misel, da ponedeljek bo tukaj 1,2,3. A te že kaj stiska?

Kako pa ostale kaj, vas kaj ščipa?user posted image

Moja nova doza popadkov baje sledi zvečer, vsaj tako imam napovedano.

Lepo se imejte.user posted image

:)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 948
8.12.2007 14:28:09   
lana38
kajča, čestitke za princesko Majo!user posted image user posted image user posted image

Ja, moj fantek pride bolj konec meseca.user posted image  Bomo videli, če bo tudi zamujal.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 949
8.12.2007 15:35:58   
Ayo
Kajca, Mat3ja22 in Vanja v CESTITKE!! user posted image user posted image user posted image

Slikic od Skaane in Aleksija pa ne morem pogledat, ker so v geslu sumniki, jaz jih pa na moji tipkovnici nimam! user posted image user posted image user posted image

Drugace je pa za mano spet ena klinceva noc in sem z moralo za user posted image ! Pa se user posted image  se nic ne da, kar ga prosim mu je odvec! user posted image

Raho, trebuh - ti nisi normalna!!!  user posted image user posted image  No, ampak ponedeljek je prakticno tukaj! user posted image

Nic, se grem smilit sama sebi!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!