Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 18:03:42
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ela, a so krči na določene časovne intervale? G pregled lahko sproži porod. To veš, ne? Zaenkrat na 5 min, krči trajajo cca 20sek., zdaj mam tukaj štoparco , pravi popadki naj bi bili daljši. Če jih bom mela še eno uro, kličem babco. Ja, to vem, da ti vaginalni pregledi lahko sprožijo porod, zato jih tudi ne prakticirajo med nosečnostjo. Je pa otrok z glavo že čisto dol, tako da bi bilo možno.
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 18:05:59
|
|
|
|
Ayo
|
No men je blo tud kr precej dolgcas dons, pa sm sla zato se mal zapravljat za bozicna darila Magi* za prehlad probaj z inhaliranjem + propolis! Za herpes je mega Zovirax! Mene pa moj g nic ne bo gledal vaginalno, ker pravi, da to se je vcasih delalo, da itak, ce ni popadkov nima bit kej cetudi si ze odprta. ElaM, prehitevas?
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 18:06:53
|
|
|
|
Raho
|
Punca, spakiraj se v porodnišnico. Pa mirno pot ti želim v Rim. To je to. Ni nujno, da popadek traja več kot 20 sec. Mimogrede - a ti veš, da je na 5 min. za drugorodke že kritično
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 18:17:59
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Raho ti kr lepo zdrži še teh par dni, sej boš hitro odrešena!! NatašaC upam da bo Nino čimprej ok. Jaz pa nism vedla da je lahko herpes tako nevarn za dojenčka , hvala za info. Sicer jaz herpesa še nikol nism mela, ga ma pa kr dostikrat. Jaz sem tud ena tistih k bi kr naprej neki jedla. Sploh ni važn kaj je sam da neki je . ElaM kako je kaj s tabo?? Kim80 čestitke za dosi mleka upam da ga bo pri nas tudi dost!! Jaz sem se dans spravla eno pecivo pečt, tko da se bom jutr spet lahko pokala do onemoglosti .
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 18:25:21
|
|
|
|
Raho
|
Evo, pojedla sem 8 mandarin, sedaj mi je pa slabo A mi katera ve povedati, kaj je z Mat3jo22? Kaj pa naša Skaana? A je že prišla domov?
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 18:36:09
|
|
|
|
Magi*
|
evo, 5 minut me ni, pa že panika. upam, da se je Ela spakirala v P. sicer je čisto možno, da bodo krči ponehali, ampak 20s na 5 minut se meni sliši kar prav. ko bi vsaj meni v četrtek s pregledom sprovociral popadke. pa še 13. bomo in to je meni odličen datum. aja, na herpes dam jaz kar olje čajevca (tea tree), je super, ga lepo posuši. v bistvu sem ga dala gor včeraj vzečer in danes dopoldne, sedaj je že počasi v upadu. imam pa tudi neko čudo iz AUT, sam tisto moraš menda namazat še preden se pojavijo mehurčki (ko začne skeleti, sam jaz to fazo vedno spregledam), drugače ne pomaga nič. pa men se herpse spusti vedno, kadar ni treba. na poročni dan, dan po porodu, dan pred porodom? - yeah, wishfull thinking. drugače pa jaz tudi non stop žerem. ravno sem si pripravila Pečjakove navihančke. nisem tako pridna kot tejka, ki skoz neka peciva peče. loncica, moj dragi je nek multimedijski center skoraj cel mesec "pimpal", da bi delal s staro TV, danes je pa LCD TV privlekel in zdaj se bo cel večer igral. je pa to itak njegova strast. ne vpraši kolk kablov imamo v fletu, pa wi-fi, priključek za net v vsaki sobi - še v kleti, pa celo mrežo kompjutrov. seveda pa nikoli ne dela vse brezhibno. bi ga včasih najrajši zadavla. Raho, a ta Mango outlet je na Mango shopu al kje. matr, sem stara mačka v e-poslovanju, apa še vedno vsega ne vem. glede fantkov pa res stare vraže pravijo, da so dlje v trebuščku.
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:09:20
|
|
|
|
lana38
|
Mat3ja22 še vedno čaka v P. LP
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:15:25
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Mat3ja22 še vedno čaka v P. LP boga. a še nimajo prostora ali zakaj jo tako dolgo matrajo? a z bejbijevimi utripi je sedaj vse OK?
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:22:09
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Mat3ja22 še vedno čaka v P. LP boga. a še nimajo prostora ali zakaj jo tako dolgo matrajo? a z bejbijevimi utripi je sedaj vse OK? JE pa res mal hecno da mora tkole čakat kdaj bo prostor Jaz sem se pa prej pozabila pohvalit, da sva z dragim posteljico sestavila in postavila na svoje mesto ¸. Tko da zdej v bistvu samo še čakamo kdaj bo!!Neki malega mam še za oprat in to je to!! Uživajte pa napište kaj da bom mela kaj delat
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:32:48
|
|
|
|
Raho
|
Ela je pa zginila Magi, moj je 3 leta jemal Virolax in od takrat več nima herpesa. A katera ve, kaj naj si dam na tur? Prav grdo zgleda.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:39:33
|
|
|
|
ElaM
|
Raho, še sem tukaj, samo ležim. Zdaj imam tako direktivo, glede na to, da so krči kratki, da naj ležim in bomo videli kaj bo. Je rekla, da je verjetno malo tudi od pregleda, če me bo še eni 2 uri šraufalo pa gremo.
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:40:55
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
ElaM drži se
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:43:13
|
|
|
|
ElaM
|
Hvala, Tejka. Samo meni se še vedno zdi, d je samo lažni alarm.
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:43:33
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ela je pa zginila Magi, moj je 3 leta jemal Virolax in od takrat več nima herpesa. A katera ve, kaj naj si dam na tur? Prav grdo zgleda. eee Raho, mi je že stric Gugl povedu. ja, nekaj stvari je pa res všečnih (nekaj jih že celo imam v omari ), pa še neverjetno poceni so :) joooj, komi čakam, da si spet kaj lepega kupim al pa vsaj kaj iz moje kolekcije na rit spravim :)) za tur: a imaš olje čajevca (tea tree oil, po naše se reče tudi maleuleka - dobiš v lekarni). je res fino, naravno, deluje antiseptično. lahko ga ponucaš tudi pri vnetih dlesnih ... ja, Ela je po moje šla dihat. joj, kak sem ji fouš. pa danes je res en tak lep dan za rodit - ima hčerkica od bratranca danes 1 leto. no ja, v nedeljo pa moja prijateljica (pa ne eno leto ). pa 12.12. še ena prijateljica, pa 18.12. moja Zaki, ... se vidi, da se spomladi ptički ženijo.
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:44:35
|
|
|
|
Magi*
|
ups, še si tu. ti kar počivaj, vseeno držimo pesti, da bi bilo to tisto pravo.
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:50:57
|
|
|
|
Raho
|
ElaM - potem pa sedaj 2 uri počivaj... Čeprav na mehurju čutim, da nekaj bo:) Magi* - meni je za ta mango outlet povedala moja javna delavka. Sicer ni znala kupiti edigsa (je prinesla 10 lepil ), zna pa kupovati cunje:) Olje čajevca? To moram celo imeti doma. Grem poiskat. Ej, ampak meni je res hudo - sedaj že rozine jem
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:55:10
|
|
|
|
ElaM
|
Ma, sem en delegat, z laptopom med popadki. V glavnem, če se jutri tam do 12-ih ne javim, sem verjetno rodila. Se grem štopat naprej, ob 9-ih pa odrineva, če se stanje ne bo umirilo.
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 19:59:41
|
|
|
|
loncica
|
ElaM lepo počivaj. Pa raje malce prej pojdi v P, saj veš da nimava ful blizu do Lj. Glede na to, da MV nimaš več in je zmehčan je meni G svetovala, da ko bodo na 10min je kar za it. Tako, da ne čakaj predolgo:)). Če greš v P ti želim hiter in čim manj boleč porod . Magi, saj pri nama je ista situacija. Zdaj ko je nov DVD je padla ugotovitev, da je TV prestar in rabiva LCD. Samo kaj ko bi moj mož imel tak LCD, da je za pol dnevne sobe velik . Lp
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 20:00:38
|
|
|
|
loncica
|
ElaM, pa ne pozabi na sms .
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 20:05:24
|
|
|
|
hokejistka
|
Me ni tri ure na netu, pa se že toliko dogaja.... ElaM ti kar lepo počivaj in dihaj. Če boš šla pa v Rim, hitro in dobro opravi .
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 20:25:16
|
|
|
|
Magi*
|
loncica, moj glih v dnevni prede kot mucek. je tako zadovoljen, da je dobil novo igračo. je pa diagonala 82cm, par cm več kolker je bila prej TV, ker gledamo itak z razdalje 3,5 metrov. vse, kar bi bilo večje, bi bilo preveč. no, meni že tole zgleda veliko. sicer pa jaz menda nisem merodajna, ker mi za tivi dol visi. PS: trenutno imajo v BigBangu 10% popusta na vse LCDje - mi mož čez ramo suflira. Ela, ti si frajerka, prava sodobna rodilja. jaz bi mela laptopa še v porodni, da bi lahko malo poklepetala. (moj mož ni pretirano zgovoren - razen po telefonu, službeno ). ja, Raho, če je motivacija primerna, se človek marsikaj nauči, tudi internet uporabljat, pa nakupovat preko spleta. če sem mojo mati naučila po netu brskat ... edino foter mi je prepovedal, da ji pokažem kako se preko neta zapravlja.
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 20:38:32
|
|
|
|
klarisima
|
Uhhh, res te par ur ni na RR pa se že toliko zgodi Elam počivaj, če pa nas prehitiš pa srečno in pridno dihaj Tudi jaz sem danes po pregledu krvavela čeprav skorajda nisem nič čutila, tako je bil nežen Ampak baje, da ti tudi en košček vzame ali kaj in naj bi zato krvavele Sem mu poslala mail in mi je tako odgovoril tako da mislim, da se nimamo kaj bati. Jaz pa si grem zdaj eno dozo slavnega čaja iz malinovih listov nardit (ga toplo priporočam, nima več mv-ja) in pred tv
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 20:59:57
|
|
|
|
Raho
|
Ah, moj je kupil LCD in hišni kino naenkrat, samo hišnega kina še vedno nimamo namontiranega do konca Eno stupido vprašanje: A je možno, da bi popadki bili samo v križu?
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 21:01:16
|
|
|
|
hokejistka
|
klarisima meni ni nobenega koščka vzela, me je samo z roko pregledala. Mi je pa ful čudno, ko eni pravijo, da se nosečk ginekološko ne gleda, ker je nevarno zaradi okužb. Jaz tudi čajček iz malinovih listov vsak večer pridno pijem. Bomo videli, če kaj pomaga.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?gagagaKoliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?10 km (
34%)
20 km (
10%)
30 km (
27%)
50 km (
8%)
80 km (
21%)
Število vseh glasov: 62Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!