|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
7.12.2007 18:03:42   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ela, a so krči na določene časovne intervale? G pregled lahko sproži porod. To veš, ne?

Zaenkrat na 5 min, krči trajajo cca 20sek., zdaj mam tukaj štoparcouser posted image , pravi popadki naj bi bili daljši. Če jih bom mela še eno uro, kličem babco.
Ja, to vem, da ti vaginalni pregledi lahko sprožijo porod, zato jih tudi ne prakticirajo med nosečnostjo. Je pa otrok z glavo že čisto dol, tako da bi bilo možno.user posted image

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 901
7.12.2007 18:05:59   
Ayo
No men je blo tud kr precej dolgcas dons, pa sm sla zato se mal zapravljat za bozicna darila user posted image user posted image  

Magi* za prehlad probaj z inhaliranjem + propolis! Za herpes je mega Zovirax! user posted image

Mene pa moj g nic ne bo gledal vaginalno, ker pravi, da to se je vcasih delalo, da itak, ce ni popadkov nima bit kej cetudi si ze odprta.

ElaM, prehitevas? user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 902
7.12.2007 18:06:53   
Raho
Punca, spakiraj se v porodnišnico. Pa mirno pot ti želim v Rim. To je to. Ni nujno, da popadek traja več kot 20 sec.

Mimogrede - a ti veš, da je na 5 min. za drugorodke že kritičnouser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 903
7.12.2007 18:17:59   
t*e*j*k*a
Raho ti kr lepo zdrži še teh par dni, sej boš hitro odrešena!!

NatašaC upam da bo Nino čimprej ok.

Jaz pa nism vedla da je lahko herpes tako nevarn za dojenčkauser posted image , hvala za info.
Sicer jaz herpesa še nikol nism mela, ga ma pa user posted image kr dostikrat.

Jaz sem tud ena tistih k bi kr naprej neki jedla. Sploh ni važn kaj je sam da neki jeuser posted image .

ElaM kako je kaj s tabo??

Kim80 
čestitke za dosi mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image upam da ga bo pri nas tudi dost!!

Jaz sem se dans spravla eno pecivo pečt, tko da se bom jutr spet lahko pokala do onemoglostiuser posted image .

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 904
7.12.2007 18:25:21   
Raho
Evo, pojedla sem 8 mandarin, sedaj mi je pa slabouser posted image

A mi katera ve povedati, kaj je z Mat3jo22?

Kaj pa naša Skaana? A je že prišla domov?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 905
7.12.2007 18:36:09   
Magi*
evo, 5 minut me ni, pa že panika. user posted image

upam, da se je Ela spakirala v P. sicer je čisto možno, da bodo krči ponehali, ampak 20s na 5 minut se meni sliši kar prav. ko bi vsaj meni v četrtek s pregledom sprovociral popadke. user posted image  pa še 13. bomo in to je meni odličen datum.

aja, na herpes dam jaz kar olje čajevca (tea tree), je super, ga lepo posuši. v bistvu sem ga dala gor včeraj vzečer in danes dopoldne, sedaj je že počasi v upadu. imam pa tudi neko čudo iz AUT, sam tisto moraš menda namazat še preden se pojavijo mehurčki (ko začne skeleti, sam jaz to fazo vedno spregledam), drugače ne pomaga nič. pa men se herpse spusti vedno, kadar ni  treba. na poročni dan, dan po porodu, dan pred porodom? - yeah, wishfull thinking. user posted image

drugače pa jaz tudi non stop žerem. ravno sem si pripravila Pečjakove navihančke. nisem tako pridna kot tejka, ki skoz neka peciva peče. user posted image

loncica, moj dragi je nek multimedijski center skoraj cel mesec "pimpal", da bi delal s staro TV, danes je pa LCD TV privlekel in zdaj se bo cel večer igral. je pa to itak njegova strast. ne vpraši kolk kablov imamo v fletu, pa wi-fi, priključek za net v vsaki sobi - še v kleti, pa celo mrežo kompjutrov. seveda pa nikoli ne dela vse brezhibno. user posted image  bi ga včasih najrajši zadavla.

Raho, a ta Mango outlet je na Mango shopu al kje. matr, sem stara mačka v e-poslovanju, apa še vedno vsega ne vem. user posted image

glede fantkov pa res stare vraže pravijo, da so dlje v trebuščku. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 906
7.12.2007 19:09:20   
lana38
Mat3ja22 še vedno čaka v P.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.12.2007 19:15:25   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

LP

boga. user posted image  a še nimajo prostora ali zakaj jo tako dolgo matrajo? a z bejbijevimi utripi je sedaj vse OK?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.12.2007 19:22:09   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

LP

boga. user posted image  a še nimajo prostora ali zakaj jo tako dolgo matrajo? a z bejbijevimi utripi je sedaj vse OK?

JE pa res mal hecno da mora tkole čakat kdaj bo prostoruser posted image

Jaz sem se pa prej pozabila pohvalit, da sva z dragim posteljico sestavila in postavila na svoje mestouser posted image user posted image user posted image ¸. Tko da zdej  v bistvu samo še čakamo kdaj bo!!Neki malega mam še za oprat in to je to!!

Uživajte pa napište kaj da bom mela kaj delatuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 909
7.12.2007 19:31:24   
Raho
Evo Magi, samo zate - idi malo zapravljatuser posted image

http://www.mangooutlet.com/home1.jsp?idioma=IN

Meni imajo nekaj prav ljubkih stvari. Pa še poceni souser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 910
7.12.2007 19:32:48   
Raho
Ela je pa zginilauser posted image

Magi, moj je 3 leta jemal Virolax in od takrat več nima herpesa.

A katera ve, kaj naj si dam na tur? Prav grdo zgleda.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.12.2007 19:39:33   
ElaM
Raho, še sem tukaj, samo ležim.
Zdaj imam tako direktivo, glede na to, da so krči kratki, da naj ležim in bomo videli kaj bo. Je rekla, da je verjetno malo tudi od pregleda, če me bo še eni 2 uri šraufalo pa gremo.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 912
7.12.2007 19:40:55   
t*e*j*k*a
ElaM drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.12.2007 19:43:13   
ElaM
Hvala, Tejka.
Samo meni se še vedno zdi, d je samo lažni alarm.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 914
7.12.2007 19:43:33   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ela je pa zginilauser posted image

Magi, moj je 3 leta jemal Virolax in od takrat več nima herpesa.

A katera ve, kaj naj si dam na tur? Prav grdo zgleda.

eee Raho, mi je že stric Gugl povedu. user posted image  ja, nekaj stvari je pa res všečnih (nekaj jih že celo imam v omari user posted image ), pa še neverjetno poceni so :) joooj, komi čakam, da si spet kaj lepega kupim al pa vsaj kaj iz moje kolekcije na rit spravim :))

za tur: a imaš olje čajevca (tea tree oil, po naše se reče tudi maleuleka - dobiš v lekarni). je res fino, naravno, deluje antiseptično. lahko ga ponucaš tudi pri vnetih dlesnih ...

ja, Ela je po moje šla dihat. joj, kak sem ji fouš. pa danes je res en tak lep dan za rodit - ima hčerkica od bratranca danes 1 leto. no ja, v nedeljo pa moja prijateljica (pa ne eno leto user posted image ). pa 12.12. še ena prijateljica, pa 18.12. moja Zaki, ... se vidi, da se spomladi ptički ženijo. user posted image  

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 915
7.12.2007 19:44:35   
Magi*
ups, še si tu. user posted image  ti kar počivaj, vseeno držimo pesti, da bi bilo to tisto pravo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.12.2007 19:50:57   
Raho
ElaM - potem pa sedaj 2 uri počivaj... Čeprav na mehurju čutim, da nekaj bo:)

Magi* - meni je za ta mango outlet povedala moja javna delavka. Sicer ni znala kupiti edigsa (je prinesla 10 lepiluser posted image ), zna pa kupovati cunje:)

Olje čajevca? To moram celo imeti doma.user posted image  Grem poiskat.

Ej, ampak meni je res  hudo - sedaj že rozine jemuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.12.2007 19:55:10   
ElaM
Ma, sem en delegat, z laptopom med popadki.user posted image
V glavnem, če se jutri tam do 12-ih ne javim, sem verjetno rodila.user posted image

Se grem štopat naprej, ob 9-ih pa odrineva, če se stanje ne bo umirilo.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.12.2007 19:59:41   
loncica
ElaM lepo počivaj. Pa raje malce prej pojdi v P, saj veš da nimava ful blizu do Lj. Glede na to, da MV nimaš več in je zmehčan je meni G svetovala, da ko bodo na 10min je kar za it. Tako, da ne čakaj predolgo:)). Če greš v P ti želim hiter in čim manj boleč poroduser posted image .

Magi, saj pri nama je ista situacija. Zdaj ko je nov DVD je padla ugotovitev, da je TV prestar in rabiva LCD. Samo kaj ko bi moj mož imel tak LCD, da je za pol dnevne sobe velikuser posted image .

Lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.12.2007 20:00:38   
loncica
ElaM, pa ne pozabi na smsuser posted image .

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.12.2007 20:05:24   
hokejistka
Me ni tri ure na netu, pa se že toliko dogaja....

ElaM ti kar lepo počivaj in dihaj. Če boš šla pa v Rim, hitro in dobro opravi user posted image .

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.12.2007 20:25:16   
Magi*
loncica, moj glih v dnevni prede kot mucek. je tako zadovoljen, da je dobil novo igračo. je pa diagonala 82cm, par cm več kolker je bila prej TV, ker gledamo itak z razdalje 3,5 metrov. vse, kar bi bilo večje, bi bilo preveč. no, meni že tole zgleda veliko. sicer pa jaz menda nisem merodajna, ker mi za tivi dol visi. user posted image  

PS: trenutno imajo v BigBangu 10% popusta na vse LCDje - mi mož čez ramo suflira. user posted image

Ela, ti si frajerka, prava sodobna rodilja. jaz bi mela laptopa še v porodni, da bi lahko malo poklepetala. user posted image  (moj mož ni pretirano zgovoren - razen po telefonu, službeno user posted image ).

ja, Raho, če je motivacija primerna, se človek marsikaj nauči, tudi internet uporabljat, pa nakupovat preko spleta. če sem mojo mati naučila po netu brskat ... edino foter mi je prepovedal, da ji pokažem kako se preko neta zapravlja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.12.2007 20:38:32   
klarisima
Uhhh, res te par ur ni na RR pa se že toliko zgodi user posted image
Elam počivaj, če pa nas prehitiš pa srečno in pridno dihaj user posted image
Tudi jaz sem danes po pregledu krvavela čeprav skorajda nisem nič čutila, tako je bil nežen Ampak baje, da ti tudi en košček vzame ali kaj in naj bi zato krvaveleuser posted image Sem mu poslala mail in mi je tako odgovoril tako da mislim, da se nimamo kaj bati.
Jaz pa si grem zdaj eno dozo slavnega čaja iz malinovih listov nardit (ga toplo priporočam, nima več mv-ja) in pred tvuser posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.12.2007 20:59:57   
Raho
Ah, moj je kupil LCD in hišni kino naenkrat, samo hišnega kina še vedno nimamo namontiranega do koncauser posted image

Eno stupido vprašanje: A je možno, da bi popadki bili samo v križu?user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 924
7.12.2007 21:01:16   
hokejistka
klarisima meni ni nobenega koščka vzela, me je samo z roko pregledala. Mi je pa ful čudno, ko eni pravijo, da se nosečk ginekološko ne gleda, ker je nevarno zaradi okužb. user posted image

Jaz tudi čajček iz malinovih listov vsak večer pridno pijem. Bomo videli, če kaj pomaga.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?
gagaga

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?

10 km (34%)

20 km (10%)

30 km (27%)

50 km (8%)

80 km (21%)

Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!