|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
6.12.2007 13:18:56   
Raho
No, še malo glasu od mene!

Andreja 2000 - iskrene čestitke ob rojstvu Eveuser posted image user posted image
user posted image

Drugače vse po starem. Spim ne - ponoči. Zato pa sem cel čas na netuuser posted image . In počasi zapravljam.

Magi* - ne se bat. Medve z Elo sva pač imeli posebno srečouser posted image . Ampak ti povem, da mi je bilo vseeno, kaj so delali z mano, samo da sem se znebila trebuhauser posted image . Sama sem imela občutek, da sem že kot slonica in bom noseča 2 letiuser posted image

Sedaj v drugo sem vsaj pomirjena, ker vem, da grem na KSK - klub starih konzerv. Me odprejo in konec. ČEprav nobeni ne privoščim stanja po CR. Še posebej, če ni v stanju mirovatiuser posted image .

Ela - Tinkara je prav umetnica.

No, mene odkrito povedano vseeno malo stiska pred ponedeljkom. Ampak, saj veste, kako je to. Strah pred neznanim - prvič so me uspavali, sedaj pa dobim spinalno. Živa je sicer aktivna, ampak mnogo manj kot je bila. Imam pa občutek, da jo nosim med nogami (dobesedno).

Otrdevanje trebuha je konstantno. Tu in tam me štohne kak popadek... Ampak to še ni to, ne?user posted image

In veste, kaj se mi že dva dni lušta? ČIPSuser posted image  in coca cola. Pa tega drugače sploh ne jemuser posted image

Joj, prej sem napisala celo seanso, pa me je vrglo venuser posted image . Grem sedaj pogledat, kaj bi lahko naredila in se potem še kaj javim.

Bodite mi lepouser posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 826
6.12.2007 13:40:28   
Vrtnica79
Andreja2000, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Raho danes si mi spet polepšala dan z tvojo čestitko! Hvala tiuser posted image user posted image

Ostale punce pa držim pesti da čimprej opraviteuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 827
6.12.2007 13:55:49   
Ayo
Ojla!

Najprej se tukaj cestitke nasi Andreji2000!! user posted image user posted image user posted image
Se vceraj se spomnim, ko je pisala, da se nic ne dogaja...user posted image  Tako da vidim, da res ni pravila, veliko vas je takih, ki imate kar naprej nekaj, neki znaki, ampak se nic ne zgodi. Pri meni se tudi nic posebnega ne dogaja, se trebuh mi ne otrdeva...samo kaksna na izi bolecina in to je vse!

Sem bila to jutro spet ful aktivna. Ob 8h so prisli delavci nekaj postimat na balkonu in sem po tem za njimi pospravila, oprala 3 stroje + koncno pospravila in uredila predale po sobah user posted image user posted image  sedaj mi ostane samo se kuhinja (drug teden), pa fuuuuuul bi rada prepleskala najino spalnico, ker je grozna, ampak nikoli se nisem tega pocela, mojmu se mu pa ne da pomagat oz. nima casa. Ga bom probala zdej med vikendom nastimat, ker bi res rada!! Potem bo stanovanje kot iz skatlice in grem lahko rodit. user posted image

ElaM, tvoja Tinkara je pa tooooooooooooook kjut!!!!!!! user posted image

Vrtnica79, opazam, da ti imas pa kar cas se pridet pocvekat z nami, ker drugace slisim, da novopecene mamice nimajo niti casa si umit zobe. user posted image  Bravo! user posted image

Drugace je pa ena ze ravnokar napisala, da letos je fuuuuuuuuuul punck, res je, tud pri nas same user posted image ! Tko da dejmo navijat se mal za user posted image ! user posted image

Nc, grem zdej mal pocivat!

P.S. Jz pa upam, da bom dons dobila 3 zvezdice.user posted image  Sej so pri 500 objav , ane?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 828
6.12.2007 13:59:23   
Raho
Evo, sem se odločila. Sedaj mojega počakam in ga naštimam, da greva še po zadnja darila za božič. Upam, da me bo peljal v free shop ali kako se sedaj temu rečeuser posted image . Mu kupim eno armanijevo žavbo, ker drugega tako ali tako ne uporabljauser posted image .

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 829
6.12.2007 13:59:34   
pikica*
Bom čisto izven konteksta.....a mogoče katera ve kje bi se dalo dobit kakšno lušno (mladostno) drobižnico? Pa ne tisto, pri kateri kovance natakneš v ustrezne prostorčke (pismo, sem tole čudno opisalauser posted image ), ampak tako, da samo zmečeš not kovance. Iščem za darilo za dve punci (okol 20 let) pa nič pametnega ne najdem. V upoštev pridejo tudi predlogi za naročilo preko neta.

Neposredna povezava do sporočila: 830
6.12.2007 14:05:07   
Vrtnica79
Pikica, pri nas v Mb imajo take denarnice v oni Kitajski trgovini. Pa imajo res veliko izbiro pa še drago ni tak. So vzdržljive in se ne obrabijo tako hitro.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
6.12.2007 14:07:55   
pikica*
Aha, Vrtnica79, si mi dala idejo. Bom šla v BTC-ju pri nas v LJ (do MB mi bo kar malo dolgauser posted image ) pogledat v tisto trgovino, kjer imajo bolj vzhodnjaške zadeve.

Neposredna povezava do sporočila: 832
6.12.2007 14:11:38   
Raho
pikica* - meni so v H&M imeli zelo lepe. Pa še take barvne so bile. Ampak pa je bilo nekaj mesecev nazajuser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 833
6.12.2007 14:14:44   
pikica*
Raho, H&M sem že obrnila pa niso imeli niti ene sameuser posted image . Mal po netu gledam. Ima tudi Fossil kar lušne, ampak ne vem, če jih pri nas sploh prodajajo. Drugač se mi pa sline cedijo ob Hayden-Harnett dodatkihuser posted image   (http://haydenharnett.com/?action=coin_purses).

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 834
6.12.2007 14:16:36   
ElaM
Pikica*, teh denarnic imajo  v Accesories, na tavžnte.user posted image

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
6.12.2007 14:18:19   
Ayo
pikica*, me je ElaM prehitela! Ja, Accessories ma lusne zadeve:

user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 836
6.12.2007 14:21:19   
pikica*
ElaM in Ayo....nimajouser posted image . Sem bila včeraj tam pa je bolj revščina. Samo ene tri različne modele v zlati, srebrni in črni imajo. Pa še to je bolj boga kvaliteta, ker so že tam vse obdrsane. Sem bila tudi jaz prepričana, da bom tam kaj pametnega našla.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 837
6.12.2007 15:04:51   
Magi*
uuu pikica*, tele k si jih napopala so res lušne. user posted image  drugače ti pa ne znam svetovat, ker nisem na tekočem s ponudbo trgovin.

poglej v Sarikoju, ali pa na sprehod po stari LJ - mogoče pa imajo kaj v Loli ali pa Lunci user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
6.12.2007 16:36:20   
vetrnica
Hojla!

Pa sm nazaj s pregleda. CTG ni nič zaznal, pol mi je pa še G zmeril MV in je rekel, da je še 2cm dolg in, da še ne bo tako kmalu. Glavica je že spuščena, sam se še odmika. Tako, da me zdaj čakajo pregledi (CTG) vsake 2 dni v porodnišnici.

No, bom pa res morala še nekaj čas počakati, da spoznam svojega user posted image . Sej vem, da sem celo nosečnost govorila, da bo verjetno kasnej kot na PDP. Pa še sama sem si po merjenju bazalne temperature zračunala rok 10 dni kasnej kot uraden PDP. Sam zdaj se mi pa ne da več čakat, bi se rada čimprej znebila trebuha in začela cartat najinega user posted image .

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 839
6.12.2007 17:01:22   
Ayo
Tud dons neki vse spite al kako? user posted image

Midva z user posted image  sva pa zdele 1 uro poslusala techno musko - sem pri pospravljanju zjutraj nasla en cd, ki sem ga lani tak cas kupila v Bankoku, jaz sem ful uzivala v nostalgiji, user posted image  pa po moje ni blo vsec, ker je bil cist miren...user posted image

No nc, zdej pa sibam na neki cist druzga - yogo!

Si ju lejter!

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
6.12.2007 18:09:31   
ursa1981
Zdravo punce,

sporočam vam, da smo v soboto 1.12.2007 (na predviden datum) dobili deklico Anjo, 50 cm, 3360 g. Z Anjo sva se iz porodnišnice vrnili v torek in zdaj uživava v domačem okolju.

Me je pa zelo presenetilo v petek, ko sem se vrnila domov, ker sva bila z možem v trgovini in nato pri mojih starših, ko mi jeravno pred domačo ograjo odtekla voda:) Takoj sva se odpravila v porodnišnico, kjer so me sprejeli ob 20.30 in nato sem ob 22.30 prišla v porodno sobo, kjer sem čakala na svoje popadke. Ob 7.30 se mi je pridružil mož in skupaj sva čakala na rojstvo male Anje a brez umetnih popadkov ni šlo. A verjemite, da je po tem vse pozabljeno tudi tiste bolečine ob popadkih še posebej umetnih.

Res sem srečna, da smo trije in predvsem to da smo zdravi.

Tako, da smo res decembrčki:)

LP

URŠA

P.S. Slikico pa priložim v prihodnjih dneh.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 841
6.12.2007 18:16:21   
lana38
ursa1981, čestitke za Anjo!user posted image user posted image user posted image

Prej sem ravno govorila z našo andrejo2000. Šele zdaj je prišla iz porodne sobe, ker je imela neke težave z alergijo. Dobila je 2 huda alergijska napada, tako da jo je kar dušilo. Eva je pa imela 3 x ovito popkovnico okrog vratu in Andreja je zelo zadovoljna z osebjem v naši P, da so tako hitro odreagirali in jim je uspelo tudi Evo rešiti, drugače bi jo skoraj izgubila. Še dobro, da se je na koncu vse srečno izteklo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 842
6.12.2007 19:21:45   
lorch
Pozdravljene decembrke!
Mi smo danes okoli treh prišli iz porodnišnice. Smo dobili polni penzion še za dodaten dan, ker je bila tjaša rumena in se je šla sončit pod lučko. Danes so mi dali na izbiro da še ostaneva tam kak dan ali pa greva domov in prideva v ponedeljek na kontrolo. Odločili sva se seveda da greva domov in v pon na kontrolo.
S kim80 sva skupaj prispeli v p. nekaj minut narazen in rodili 13 minut narazen, potem sva bili pa še cimriuser posted image .
Spoznala pa sem še Nika od maje127 in Hano od MojceG. V SG smo bile same decembrke z ringarajeuser posted image user posted image user posted image .

Lahko povem še to, da imam mleka za izvoz in ne vem kam bi z njim, ker mi vse premoči. sem se kar s plenicami podložila. Tjaša pa pridno spi že več kot tri ure in bo počasi čas za previjanje in dojenje, ker mi bo razneslo mlekarne , če se nekdo ne priklopi goruser posted image user posted image user posted image .
Nisem še imela časa prebrat kaj vse je novega in katere so šle v rim, bom pa definitivno nadoknadla v roku parih dni. Zaenkrat le čestitam vsem ki ste že rodile in držim pesti za vse ki še bosteuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 843
6.12.2007 21:06:06   
Vrtnica79
Ste se malo polenile user posted image ? Malo pogrešam Tejko in Foxino, a sta mogoče že šle v Rim?Vidim, da se je december kar dobro začel- kar lepo se razvrščate in hodite rojevat. Čestitam tudi tebi ursa1981user posted image user posted image user posted image user posted image . Lorch dobrodošla nazaj- vidim da je tvoja Tjaša tudi tak pridna kot moja Vana. Lepo se cartajte!Je pa res lepo da vas je toliko RR-jevk rodilo skupajuser posted image .

Uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 844
6.12.2007 21:10:15   
želva
Sporočam vam, da sem že v P. Boli me k sto hudićev, ampak popadkov kao nima.Jst ćutim na 5 min, mi je pa ena sestra rekla,da će bi blo to tko, pol bi že rojevala.user posted image JA, kaj me pa pol took boli. Odprta sem pa tud 1-2 cm, apak so me veen zadržal v P, naj se probam kao naspat. Ja kako, če me pa vse boli!
Je pa fino, ko imajo rać. in net v P. VAm bom lohk vse sama poroćala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 845
6.12.2007 21:18:21   
pikica*
Evo, še eno večerno oglašanje. Mož je šel na službeno novoletno zabavo, Zoja spi, jaz pa se filam s čokolinomuser posted image .

Lepo slišat, da ste nekatere že doma in lepo vpeljane v nov ritem. Še enkrat čestitke vsem skupajuser posted image user posted image user posted image .

Mene pa jutri čaka nov CTG in UZ. Trebuh pa se mi zdi, da je že totalno napet. Ampak je mali še aktiven. Že celo popoldne ima raztegovalne vaje. Posledično me povsod nekaj zateguje ali špika. Ampak mislim, da ni strahu, da bi šibali proti P. Sem pa možu vseeno zabičala, da mora imet mobitel ves čas ob sebiuser posted image .

Mah, saj nimam kaj pametnega povedatuser posted image .

Želva, drži se. Upam, da ti čim hitreje mine.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 846
6.12.2007 21:27:03   
Vrtnica79
Želva držim pesti da čimprej zagledaš svojegauser posted image ! Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 847
6.12.2007 22:23:06   
Magi*
pikica*, meni je pri Zaki voda odtekla, ko se je mož vrnil s službene zabave, tko da ... user posted image

želva, drži se!!! fino, da so te not obdržali. naj te imajo pod kontrolo! pa, mimogrede, včasih tudi tisti magični aparat od CTGja ne zabeleži popadkov pa ti dejansko so. samo zaupaj naravi in lastni presoji in bo že psokrbela zate.

jaz imam tudi jutri zjutraj pregled. upam, da zadnji :)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 848
7.12.2007 7:57:40   
ElaM
Dobro jutro.
Ne morem spati, že od 6-ih se prekladam po stanovanju in ne vem kaj bi s sabo. Slikala sem celo sončni vzhod, ki sem ga imela namen deliti z vami, pa shrani.si, ne dela.user posted image

Želva in želvak, iskrene čestitke  ob rojstvu Mance.user posted image
Magi*, Pikica*, dobro opravita pri G.user posted image  Jaz imam pregled ob pol 12-ih, pa da vidimo kje smo na stvari. No, verjetno ni nič in bomo še čakali na našega sončka.
Klarissima, a greš ti danes v P? Srečno.user posted image
Zaenkrat toliko, nimam nič za napisat, lep dan.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 849
7.12.2007 8:30:12   
loncica
Jutro punce!

Najprej čestike Urši in Želviuser posted image .

Z mano nič novega. Včeraj sem sicer mislila, da bo treba v P. Me je tako bolel trebuh, da sem že zvezde videla. Po eni uri je bilo ugotovljeno, da je bila za vse kriva le slaba prebavauser posted image . Sva pa z možem šla včeraj v šoping, kupila okraske in lučke za jelko, od staršev pa sem dobila predčasno darilo za rojstni dan - aprat za kapučino in smo se včeraj zvečer že sladkali.

Vso srečo vsem, ki imate danes pregled. ElaM in Magi, da ne gresta brez mene v P!user posted image

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poudarek v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (53%)

Martin z poudarkom na I (47%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!