Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 13:18:56
|
|
|
|
Raho
|
No, še malo glasu od mene! Andreja 2000 - iskrene čestitke ob rojstvu Eve Drugače vse po starem. Spim ne - ponoči. Zato pa sem cel čas na netu . In počasi zapravljam. Magi* - ne se bat. Medve z Elo sva pač imeli posebno srečo . Ampak ti povem, da mi je bilo vseeno, kaj so delali z mano, samo da sem se znebila trebuha . Sama sem imela občutek, da sem že kot slonica in bom noseča 2 leti Sedaj v drugo sem vsaj pomirjena, ker vem, da grem na KSK - klub starih konzerv. Me odprejo in konec. ČEprav nobeni ne privoščim stanja po CR. Še posebej, če ni v stanju mirovati . Ela - Tinkara je prav umetnica. No, mene odkrito povedano vseeno malo stiska pred ponedeljkom. Ampak, saj veste, kako je to. Strah pred neznanim - prvič so me uspavali, sedaj pa dobim spinalno. Živa je sicer aktivna, ampak mnogo manj kot je bila. Imam pa občutek, da jo nosim med nogami (dobesedno). Otrdevanje trebuha je konstantno. Tu in tam me štohne kak popadek... Ampak to še ni to, ne? In veste, kaj se mi že dva dni lušta? ČIPS in coca cola. Pa tega drugače sploh ne jem Joj, prej sem napisala celo seanso, pa me je vrglo ven . Grem sedaj pogledat, kaj bi lahko naredila in se potem še kaj javim. Bodite mi lepo
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 13:40:28
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Andreja2000, čestitam ! Raho danes si mi spet polepšala dan z tvojo čestitko! Hvala ti Ostale punce pa držim pesti da čimprej opravite
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 13:55:49
|
|
|
|
Ayo
|
Ojla! Najprej se tukaj cestitke nasi Andreji2000!! Se vceraj se spomnim, ko je pisala, da se nic ne dogaja... Tako da vidim, da res ni pravila, veliko vas je takih, ki imate kar naprej nekaj, neki znaki, ampak se nic ne zgodi. Pri meni se tudi nic posebnega ne dogaja, se trebuh mi ne otrdeva...samo kaksna na izi bolecina in to je vse! Sem bila to jutro spet ful aktivna. Ob 8h so prisli delavci nekaj postimat na balkonu in sem po tem za njimi pospravila, oprala 3 stroje + koncno pospravila in uredila predale po sobah sedaj mi ostane samo se kuhinja (drug teden), pa fuuuuuul bi rada prepleskala najino spalnico, ker je grozna, ampak nikoli se nisem tega pocela, mojmu se mu pa ne da pomagat oz. nima casa. Ga bom probala zdej med vikendom nastimat, ker bi res rada!! Potem bo stanovanje kot iz skatlice in grem lahko rodit. ElaM, tvoja Tinkara je pa tooooooooooooook kjut!!!!!!! Vrtnica79, opazam, da ti imas pa kar cas se pridet pocvekat z nami, ker drugace slisim, da novopecene mamice nimajo niti casa si umit zobe. Bravo! Drugace je pa ena ze ravnokar napisala, da letos je fuuuuuuuuuul punck, res je, tud pri nas same ! Tko da dejmo navijat se mal za ! Nc, grem zdej mal pocivat! P.S. Jz pa upam, da bom dons dobila 3 zvezdice. Sej so pri 500 objav , ane?
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 13:59:23
|
|
|
|
Raho
|
Evo, sem se odločila. Sedaj mojega počakam in ga naštimam, da greva še po zadnja darila za božič. Upam, da me bo peljal v free shop ali kako se sedaj temu reče . Mu kupim eno armanijevo žavbo, ker drugega tako ali tako ne uporablja .
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 13:59:34
|
|
|
|
pikica*
|
Bom čisto izven konteksta.....a mogoče katera ve kje bi se dalo dobit kakšno lušno (mladostno) drobižnico? Pa ne tisto, pri kateri kovance natakneš v ustrezne prostorčke (pismo, sem tole čudno opisala ), ampak tako, da samo zmečeš not kovance. Iščem za darilo za dve punci (okol 20 let) pa nič pametnega ne najdem. V upoštev pridejo tudi predlogi za naročilo preko neta.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 14:05:07
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pikica, pri nas v Mb imajo take denarnice v oni Kitajski trgovini. Pa imajo res veliko izbiro pa še drago ni tak. So vzdržljive in se ne obrabijo tako hitro.
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 14:07:55
|
|
|
|
pikica*
|
Aha, Vrtnica79, si mi dala idejo. Bom šla v BTC-ju pri nas v LJ (do MB mi bo kar malo dolga ) pogledat v tisto trgovino, kjer imajo bolj vzhodnjaške zadeve.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 14:11:38
|
|
|
|
Raho
|
pikica* - meni so v H&M imeli zelo lepe. Pa še take barvne so bile. Ampak pa je bilo nekaj mesecev nazaj
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 14:14:44
|
|
|
|
pikica*
|
Raho, H&M sem že obrnila pa niso imeli niti ene same . Mal po netu gledam. Ima tudi Fossil kar lušne, ampak ne vem, če jih pri nas sploh prodajajo. Drugač se mi pa sline cedijo ob Hayden-Harnett dodatkih (http://haydenharnett.com/?action=coin_purses).
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 14:16:36
|
|
|
|
ElaM
|
Pikica*, teh denarnic imajo v Accesories, na tavžnte.
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 14:18:19
|
|
|
|
Ayo
|
pikica*, me je ElaM prehitela! Ja, Accessories ma lusne zadeve:
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 14:21:19
|
|
|
|
pikica*
|
ElaM in Ayo....nimajo . Sem bila včeraj tam pa je bolj revščina. Samo ene tri različne modele v zlati, srebrni in črni imajo. Pa še to je bolj boga kvaliteta, ker so že tam vse obdrsane. Sem bila tudi jaz prepričana, da bom tam kaj pametnega našla.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 15:04:51
|
|
|
|
Magi*
|
uuu pikica*, tele k si jih napopala so res lušne. drugače ti pa ne znam svetovat, ker nisem na tekočem s ponudbo trgovin. poglej v Sarikoju, ali pa na sprehod po stari LJ - mogoče pa imajo kaj v Loli ali pa Lunci
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 16:36:20
|
|
|
|
vetrnica
|
Hojla! Pa sm nazaj s pregleda. CTG ni nič zaznal, pol mi je pa še G zmeril MV in je rekel, da je še 2cm dolg in, da še ne bo tako kmalu. Glavica je že spuščena, sam se še odmika. Tako, da me zdaj čakajo pregledi (CTG) vsake 2 dni v porodnišnici. No, bom pa res morala še nekaj čas počakati, da spoznam svojega . Sej vem, da sem celo nosečnost govorila, da bo verjetno kasnej kot na PDP. Pa še sama sem si po merjenju bazalne temperature zračunala rok 10 dni kasnej kot uraden PDP. Sam zdaj se mi pa ne da več čakat, bi se rada čimprej znebila trebuha in začela cartat najinega .
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 17:01:22
|
|
|
|
Ayo
|
Tud dons neki vse spite al kako? Midva z sva pa zdele 1 uro poslusala techno musko - sem pri pospravljanju zjutraj nasla en cd, ki sem ga lani tak cas kupila v Bankoku, jaz sem ful uzivala v nostalgiji, pa po moje ni blo vsec, ker je bil cist miren... No nc, zdej pa sibam na neki cist druzga - yogo! Si ju lejter!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 18:09:31
|
|
|
|
ursa1981
|
Zdravo punce, sporočam vam, da smo v soboto 1.12.2007 (na predviden datum) dobili deklico Anjo, 50 cm, 3360 g. Z Anjo sva se iz porodnišnice vrnili v torek in zdaj uživava v domačem okolju. Me je pa zelo presenetilo v petek, ko sem se vrnila domov, ker sva bila z možem v trgovini in nato pri mojih starših, ko mi jeravno pred domačo ograjo odtekla voda:) Takoj sva se odpravila v porodnišnico, kjer so me sprejeli ob 20.30 in nato sem ob 22.30 prišla v porodno sobo, kjer sem čakala na svoje popadke. Ob 7.30 se mi je pridružil mož in skupaj sva čakala na rojstvo male Anje a brez umetnih popadkov ni šlo. A verjemite, da je po tem vse pozabljeno tudi tiste bolečine ob popadkih še posebej umetnih. Res sem srečna, da smo trije in predvsem to da smo zdravi. Tako, da smo res decembrčki:) LP URŠA P.S. Slikico pa priložim v prihodnjih dneh.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 18:16:21
|
|
|
|
lana38
|
ursa1981, čestitke za Anjo! Prej sem ravno govorila z našo andrejo2000. Šele zdaj je prišla iz porodne sobe, ker je imela neke težave z alergijo. Dobila je 2 huda alergijska napada, tako da jo je kar dušilo. Eva je pa imela 3 x ovito popkovnico okrog vratu in Andreja je zelo zadovoljna z osebjem v naši P, da so tako hitro odreagirali in jim je uspelo tudi Evo rešiti, drugače bi jo skoraj izgubila. Še dobro, da se je na koncu vse srečno izteklo. LP
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 19:21:45
|
|
|
|
lorch
|
Pozdravljene decembrke! Mi smo danes okoli treh prišli iz porodnišnice. Smo dobili polni penzion še za dodaten dan, ker je bila tjaša rumena in se je šla sončit pod lučko. Danes so mi dali na izbiro da še ostaneva tam kak dan ali pa greva domov in prideva v ponedeljek na kontrolo. Odločili sva se seveda da greva domov in v pon na kontrolo. S kim80 sva skupaj prispeli v p. nekaj minut narazen in rodili 13 minut narazen, potem sva bili pa še cimri . Spoznala pa sem še Nika od maje127 in Hano od MojceG. V SG smo bile same decembrke z ringaraje . Lahko povem še to, da imam mleka za izvoz in ne vem kam bi z njim, ker mi vse premoči. sem se kar s plenicami podložila. Tjaša pa pridno spi že več kot tri ure in bo počasi čas za previjanje in dojenje, ker mi bo razneslo mlekarne , če se nekdo ne priklopi gor . Nisem še imela časa prebrat kaj vse je novega in katere so šle v rim, bom pa definitivno nadoknadla v roku parih dni. Zaenkrat le čestitam vsem ki ste že rodile in držim pesti za vse ki še boste
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 21:06:06
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ste se malo polenile ? Malo pogrešam Tejko in Foxino, a sta mogoče že šle v Rim?Vidim, da se je december kar dobro začel- kar lepo se razvrščate in hodite rojevat. Čestitam tudi tebi ursa1981 . Lorch dobrodošla nazaj- vidim da je tvoja Tjaša tudi tak pridna kot moja Vana. Lepo se cartajte!Je pa res lepo da vas je toliko RR-jevk rodilo skupaj . Uživajte
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 21:10:15
|
|
|
|
želva
|
Sporočam vam, da sem že v P. Boli me k sto hudićev, ampak popadkov kao nima.Jst ćutim na 5 min, mi je pa ena sestra rekla,da će bi blo to tko, pol bi že rojevala. JA, kaj me pa pol took boli. Odprta sem pa tud 1-2 cm, apak so me veen zadržal v P, naj se probam kao naspat. Ja kako, če me pa vse boli! Je pa fino, ko imajo rać. in net v P. VAm bom lohk vse sama poroćala.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 21:18:21
|
|
|
|
pikica*
|
Evo, še eno večerno oglašanje. Mož je šel na službeno novoletno zabavo, Zoja spi, jaz pa se filam s čokolinom . Lepo slišat, da ste nekatere že doma in lepo vpeljane v nov ritem. Še enkrat čestitke vsem skupaj . Mene pa jutri čaka nov CTG in UZ. Trebuh pa se mi zdi, da je že totalno napet. Ampak je mali še aktiven. Že celo popoldne ima raztegovalne vaje. Posledično me povsod nekaj zateguje ali špika. Ampak mislim, da ni strahu, da bi šibali proti P. Sem pa možu vseeno zabičala, da mora imet mobitel ves čas ob sebi . Mah, saj nimam kaj pametnega povedat . Želva, drži se. Upam, da ti čim hitreje mine.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 21:27:03
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Želva držim pesti da čimprej zagledaš svojega ! Drži se
|
|
RE: Decembrke - take II 6.12.2007 22:23:06
|
|
|
|
Magi*
|
pikica*, meni je pri Zaki voda odtekla, ko se je mož vrnil s službene zabave, tko da ... želva, drži se!!! fino, da so te not obdržali. naj te imajo pod kontrolo! pa, mimogrede, včasih tudi tisti magični aparat od CTGja ne zabeleži popadkov pa ti dejansko so. samo zaupaj naravi in lastni presoji in bo že psokrbela zate. jaz imam tudi jutri zjutraj pregled. upam, da zadnji :)
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 7:57:40
|
|
|
|
ElaM
|
Dobro jutro. Ne morem spati, že od 6-ih se prekladam po stanovanju in ne vem kaj bi s sabo. Slikala sem celo sončni vzhod, ki sem ga imela namen deliti z vami, pa shrani.si, ne dela. Želva in želvak, iskrene čestitke ob rojstvu Mance. Magi*, Pikica*, dobro opravita pri G. Jaz imam pregled ob pol 12-ih, pa da vidimo kje smo na stvari. No, verjetno ni nič in bomo še čakali na našega sončka. Klarissima, a greš ti danes v P? Srečno. Zaenkrat toliko, nimam nič za napisat, lep dan.
|
|
RE: Decembrke - take II 7.12.2007 8:30:12
|
|
|
|
loncica
|
Jutro punce! Najprej čestike Urši in Želvi . Z mano nič novega. Včeraj sem sicer mislila, da bo treba v P. Me je tako bolel trebuh, da sem že zvezde videla. Po eni uri je bilo ugotovljeno, da je bila za vse kriva le slaba prebava . Sva pa z možem šla včeraj v šoping, kupila okraske in lučke za jelko, od staršev pa sem dobila predčasno darilo za rojstni dan - aprat za kapučino in smo se včeraj zvečer že sladkali. Vso srečo vsem, ki imate danes pregled. ElaM in Magi, da ne gresta brez mene v P! Lp
|
|
|
Poudarek v imenu?AninchyKatera "oblika" imena Martin vam je ljubša?Martin z poudarkom na A (
53%)
Martin z poudarkom na I (
47%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!