|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
7.12.2007 9:05:34   
t*e*j*k*a
OLA!!

Čestitke Andreji2000 in Urši!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Želva upam da boš čimprej rešena in te ne bojo še dolgo pošiljali sem in tja.

Vsem ki ste srečno prispele domov obilo užitkov ob svojih zakladkih.

Jaz sem tud včeri mela pregled CTG in UZ. CTG ni pokazal nič presenetljivega, na UZ smo pa ugotovili da naš user posted image raste vstrajno ampak pač bol počasi. Počasi pa ziher!!!user posted image Drgač ima baje 2500g, tko da če se zdej rodi sploh ni več panike, sem pa dans tud dopolnila 37 teden, tko da smo kao uradno donošeni.user posted image user posted image

Bolečine-jih nimam, razen včasih ponoči k grem na WC me sramne kosti ful bolijo. Drugače pa nič. Upam da bo pri men tud vse prišlo kr iznenada, sam še kakšna dva tedna bi počakala.
Mi nismo niti še posteljice sestavli, pa tudi oprano nimam še vse!!

Vse k imate pregled upam da ne bo nič kaj presenetljivega!! JAz morm zdej vsak tedn tam bit in bom še trikrat mela UZ, sm jih mela že tolk da mi v materinsko nima več kam pisatuser posted image .

Grem zdej ČAO

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 851
7.12.2007 9:18:35   
klarisima
Evo me s pregleda. Vse je ful ok ali pa še boljše. G pravi da gremo rodit na ritouser posted image
user posted image ima 3600g, mv je izginil, jaz pa sem za cel prst odprta. Popadkov pa niuser posted image
V nedeljo se grem spet pokazat in če se user posted image odloči, da pride takrat, ne rabim tašči darila za rojstni dan kupovat (ga ima v nedeljo)user posted image user posted image user posted image
Tako sem vesela da ne vem kam naj s sabo. Pospravljat sigurno ne gremuser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 852
7.12.2007 9:58:41   
Ayo
Dobro jutro!

Kolk ste skromne v zadnjih dneh, kaj je zdej to! user posted image user posted image

Jaz sem se kar solidno spala, ampak se kljub temu fizicno kar nekam slabo pocutim, kot bi bla vceraj na triglavu! user posted image  Pa se nekaj me slabost vsake toliko casa daje... user posted image

Najprej za zelvo ena user posted image  in en user posted image !!

Potem, lorch, dobrodosla spet nazaj med nami. Imam pa takoj vprasanje zate, ker vem da je tudi tebe matrala nespecnost, pa me zanima ce je sedaj bolje?

Kaj pa nasa Mat3ja22, a ni sla neki v p zadnjic zaradi utripa user posted image ?
Pa tudi Foxina se nic ne oglasi, jaz kar predvidevam, da ze pestuje user posted image

No, kaj pa Raho, kje si??

Lep dan.
Upam, da jaz danes koncno naklofam 3 user posted image !! user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 853
7.12.2007 10:00:21   
Ayo
OLE!!!!!!!!! 3 user posted image !!! A mi lahko katera prosim cestita? user posted image user posted image user posted image

No, pa se Klarisima, se opravicujem sem pozabila, samo zate user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 854
7.12.2007 10:04:57   
t*e*j*k*a
Ayo čestitke za tri zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 855
7.12.2007 10:07:00   
Vrtnica79
Ayo,user posted image user posted image user posted image  za 3user posted image ! Pa ti je le uspelo, čvekauser posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 856
7.12.2007 10:12:10   
Vrtnica79
Ja, a niste videle: Želva ima Manco! Čestitamuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 857
7.12.2007 10:19:43   
Magi*
dan!

s pregleda. vse v najlepšem redu. pritisk kot pri astronavtu 116/72, kile OMG! + 18kg (ampak sem še vedno sexi user posted image ), natekam kar dobro, ampak sta pritisk in urin v redu, zato je to menda dober znak za pripravo na porod. bela sluz, ki počasi a vztrajno curi je tudi lep pokazatelj priprave na porod. CTG v redu, miško je še ful aktiven, vidi se "tonus" maternice - whatever that means user posted image . v glavnem naslednji pregled imam v četrtek 13.12. - to bi bil pa tudi kar lep datum za rodit. no ja, mogoče pa Zaki za RD dobi kar bratca, če bom še malo počakala. aja, naslednjič me zopet čaka vaginalni pregled.

po pregledu me je dragi še v Mullerja peljal, da sem še zadnja darilca nabavila. sestrici za RD, pa še nekaj za Zaki ... mož me je pa presenetu z novim LCD TVjem. OK, tudi prav, če se mu zdi, da mamo preveč keša (včeraj je dubu en dnar nazaj in seveda moj mož ne more nest gnarja na banko, ampak si mora takoj it igračo kupit user posted image ). sam ne vem kako bomo Zaki in še enega demolition mana prepričali, da ne sme tolčt po TVju user posted image

spala nisem nič. spet te moje nemirne noge. sem andreji tak fouš, da se je končno tega rešila. vsaj upam, da se je. saj tega nikomur ne privoščim.

jaz pa nisem dobro razumela al naša želvica že pestuje al še čaka v P? pa mat3ja22 je tudi menda šla v P, al kako? punce, jaz sem že vse pobrkala. user posted image  se vidi, da EMŠO v kombinaciji z N naredi svoje.

želim vam lep dan!

PS: sem vidla, da je Skaana doma, mogoče nam pa danes kaj sporoči kako so :)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 858
7.12.2007 10:20:30   
t*e*j*k*a
Ampak res nism vidla da želva že pestujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE!!!

Pa imamo decembrke še eno punčko! Kje so pa fantje??

Neposredna povezava do sporočila: 859
7.12.2007 10:22:00   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja, a niste videle: Želva ima Manco! Čestitamuser posted image user posted image user posted image

Smotana sem, nisem vidla, v naslovu posta ni blo zelve in nisem niti odpirala!!
BRAVO druzina zelv!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa ocka zelvak ful lepo napisal!!user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 860
7.12.2007 10:23:26   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

ja, pol sem prav videla. user posted image

želvici čestitke za Manco user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ayo, čestitke, postala si prava čveka. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 861
7.12.2007 10:26:42   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Ayo, čestitke, postala si prava čveka. user posted image

No ja, s tabo Magi* se glih ne bi primerjala!! user posted image user posted image
Cestitke za pregled! Zdej spet lahko naprej cakas! user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
7.12.2007 11:08:36   
Raho
Urša1981, čestitke za Anjo!user posted image user posted image

želva, čestitke za Manco! user posted image user posted image

user posted image

Jaz sem do sedaj sprejemala obiskeuser posted image . Imam srečo, ne?user posted image

Sedaj pa čakam, da me pokliče zobar, da mi še zadnjič pred dnevom D ščisti kanaleuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 863
7.12.2007 11:17:35   
Raho
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image  

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image   
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image  

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Klarisima user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)
ANJA - mamica Urša1981 (3360 gramov, 50 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80  

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL

05.12.2007
AJDA - mamica DANVARI (3630 gramov, 51 cm)
HANA - mamica MojcaG (3710 gramov, 52 cm)

06.12.2007
EVA - mamica Andreja2000 (4??? gramov, 54 cm)

7.12.2007
MANCA - mamica želva

Do današenjega dne smo dobili: 
12 user posted image user posted image
4 user posted image user posted image

OMG - kje so fantje?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 864
7.12.2007 11:20:58   
lana38
želva, čestitam za manco!user posted image user posted image user posted image

Mat3ja22, je v P in čaka. Poroda še ji niso sprožili, ker včeraj ni bilo prostora v porodnih sobah.

Jaz sem bila pa na CTG in je OK. Zaenkrat še nič ne kaže, da bi šla rodit. Pa imam tako še 3 tedne časa.user posted image  Jutri napolnim 37T.
Podatki za seznam, če se bo Foxina oglasila, ali bo katera druga ažurirala:
37T, obseg 112 cm, +17 kg.
Jautri bom šla verjetno pogledat tudi andrejo2000. Sem mislila že danes, pa sem kar utrujena od hoje do G. Potem sem bila še v trgovini. Zdaj se mi pa več nič ne da.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 865
7.12.2007 11:58:00   
hokejistka
Tudi jaz sem nazaj iz pregleda. CTG-ja mi ni delala. Me je pa pregledala  (ni bilo nič kaj prijetno in zdaj imam spet izcedek) in ugotovila, da se vse skupaj lepo mehča in da sem 1cm odprta, mali še ni spuščen. Skratka nič se ne dogaja. Pregled imam komaj čez 10 dni, do takrat bom pa še pridno naokoli skakala po zadnjih novoletnih nakupih.
Vidim, da ste vse uspešno opravile pregled in da čakamo na naslednjo srečnico. Želva čestitke user posted image user posted image user posted image , Urša1981 čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image

Se pa res nekam veliko punčk rojeva, čeprav jaz bi mogoče tudi raje user posted image , ampak se mi zdi, da bo user posted image . No, pustimo se presenetit.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 866
7.12.2007 12:39:47   
pikica*
Ojla!

Jaz sem tudi še v enem kosu. Danes je bil pregled končno spet ok. CTG fajn, pritisk najprej spet ubitačen, potem v tadrugo pa boljši. Naslednji pregled imam v torek (čisti luksuz, da imam celo štiri dni miruser posted image ). Drugače pa mi je delala tudi UZ in se malemu menda dobro godi. Še vedno lepo raste, plodovnice dovolj.....očitno ima tako luksuzno garsonjerouser posted image .

Sem bila pa po pregledu tako dobre volje, da sem šla še malo v šoping in malemu kupila eno tako bundico brez rokavčkov. Bolj za proti pomladi. Če katero mogoče zanima - v Idexe-ju imajo zdaj 25% popust na vsa oblačila. Se kar splača malo pogledat.

Zdaj grem pa mal noge v luft vržt. Popoldne šibamo spet po obiskih in si je treba nabrat močiuser posted image .

Aja, čestitke želvi in Urši!!!

Kej so pa res kakšni fantiči?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 867
7.12.2007 12:42:10   
hokejistka
v Idexe-ju imajo zdaj 25% popust na vsa oblačila.

Kje pa je ta trgovina. Jaz se danes tudi zelo nakupovalno počutim user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
7.12.2007 12:44:32   
Marelica
Punce, se oproščam, da vdiram... ampak imam eno novičko. Trdozimc ni več med nosečkami, ampak od včeraj že veselo carta svojo punčko. user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 869
7.12.2007 12:51:50   
podpečka
No punce, jaz sem vas bolj brala in sem danes od G in sem napotena v P na sprožitev poroda. Nič bat nič narobe ampak 15 imamo eno pomembno zadevo in ne želim zamudit, sicer pa sem tako ali tako en dan čez rok tako da ni imel nič proti moj G.
Komaj čakam da spoznam mojega nagajivca - aja, fant je, tako da punce pazite se, prihaja junakuser posted image .
No, vse ki že pestujete obilo užitkov, ostale pa srečno pot v Rim, pa čimlažja naj vam bo ta pot.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 870
7.12.2007 12:52:45   
vetrnica
Urša1981 - čestitke za Anjo user posted image user posted image user posted image user posted image

Želva - čestitke za Manco  user posted image user posted image user posted image user posted image

Trdozimc - čestitke za hčerkico user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak res, kje so pa fantje?
Po nekih vražah baje fantje bolj zamujajo. No, bomo videli, če bo pri meni to držalo.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 871
7.12.2007 13:00:49   
Magi*
čestitke trdozimc za hčero user posted image user posted image user posted image

pa čestitke Urši za hčero user posted image user posted image user posted image

evo, naši fantje so že zdaj mamine maze. kr nočjo vn iz trebuha. user posted image

mene je pa zdaj skor kap zadela. me kličejo iz službe, da zdaj urejajo revijo, za katero sem morala sredi oktobra nujno oddati neke slike... in pravi tajnica, da rabi še neke podatke. pomeni, da do zdaj še tudi pogledali niso. ma dizaster no! vedno ista pesem, se tako mudi, da jaz skor izdahnem sredi noči, potem pa leži tisto na nekem kupu 2 mesca. ah, zakaj se sploh sekiram, saj ne bo nič boljše?

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 872
7.12.2007 13:19:11   
pikica*
hokejistka, Idexe najdeš v LJ v Hali A (BTC). Ne vem pa, če se nahaja še kje drugje.

Trdozimc....kaj čem rečt.....čestitkeuser posted image !!!!!

Veste kaj punce......naši fantje bodo imeli toliko punc na izbiro, da bo to norouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 873
7.12.2007 13:38:45   
klarisima
Čestitke za 3 zvezdice Ayo user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 874
7.12.2007 13:45:01   
klarisima
Joj tudi jaz nisem videla za te nove user posted image in mamiceuser posted image ...
Želva, Urša1981 in Trdozimc  BrAvOuser posted image
Uživajte, zaslužile ste si!

Katera je naslednja? V nedeljo je spet neka čudna luna pravijo čarovnice v mojem bloku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!