|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
6.12.2007 9:12:11   
hokejistka
Dobro jutro!

Jaz se ne dam. Še ni prišel moj čas user posted image . Drugače sem super, nič me ne boli, tišči, spim OK, nimam bolečih otrdevanj. Tako, da boste mogle it punce kar pred mano rodit user posted image . Moj čas za v Rim še ni prišel, se preveč dobro počutim, ko berem kakšne težave imate nekatere. Edino tale izcedek me spominja, da bom verjetno v roku 14 dni rodila. Danes zjutraj ga je bilo spet nekaj. Upam, da je čep, da ni kaj drugega. Sem brala pri Pušenjaku in luščenje čepa še nič ne pomeni in da grem lahko celo čez rok.

Sem se odločila, da G ne bom klicala, bom počakala kar do jutri, ko imam pregled. Vidim, da nas ima kar nekaj pregled jutri. Meni je babca (znanka) svetovala naj prosim G da pogleda če sem že kaj odprta.

Sem bila včeraj zvečer v mestu (LJ) in je bilo OGROMNO staršev z vozički in majhnimi otroki. Je bila taka gužva, ampak je bilo zelo praznično vzdušje.

želva srečno, če se je kaj začelo dogajati.
pikica super za CTG, upam da se bo tale pritisk uredil.
ElaM upam, da bo tokrat drugače in bo MV lepo pripravljen. Dvakrat pa res ne moreš imet smole.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
6.12.2007 9:13:13   
želva
Sem se vrnila iz Puser posted image . Na Ctg ni pokazal nič pametnega, pa tud pregledal me niso ničuser posted image  In valda, ko sem bila tam, me ni tu enkrat ne zašpikalo. PA prideva do avta pa me zaštiha, da moram kar zamižat. No in zdej me spet štiha ko norca vakih 10 do 15 min.
Je Merlo reku, da kar na izi, naj mal počivam, grem na kak sprehod, u glavnem naj bom v nizkem štartu. Pa v soboto se moram it spet pokazat. Upam, da se stanje umiri, ker če me bo tko štihal še 2 dni bom znorela, ker ne morem spat.
Moj user posted image  je pa itak reku, da si zmišljujem. Zdej bi šla pa najraš kar nazaj v P, da bi vidla če bi zdej Ctg kaj pokazal, al zakaj me taki krči grabjo? Ah, upam da čimprej voda odteče, pa ne bo dvoma!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
6.12.2007 9:30:12   
bela vrtnica
Pozdravljene decemberke!

Slučajno sem vas malo brala in gledala vaše albume. Jaz sem drugače med aprilčičami in me je zanimalo kako hitro rastejo trebuščki. Res ste vse prečudovite in še malo pa bojo vaši user posted image prijokali na svet. Želim vam vse naj naj.

Med albumi sem zasledila, da imate zelo lepo urejene sobice in poslikane stene. Prosim za nasvet: ali ste to same poslikale, ali so to kakšne tapete, ali slikice? Skratka vesela bom, če dobim kakšen dober nasvet kako urediti sobico in kje se kupijo te stvari.

Hvala in veliko uspehov zuser posted image .

Bela vrtnica

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 803
6.12.2007 9:35:32   
Magi*
bela vrtnica, sicer moje sobice ni na netu (se mi zdi? user posted image ), ampak ti lahko povem kako smo mi naredili: stene pobarvali, nato pa sem jaz narisala par reči - sam dlje kot do oblakov, sonca, lune in zvezdic še nismo prišli. user posted image  jaz rišem brez šablon, lahko pa si narediš šablone, nekatere pa celo projicirajo figurice na steno in jih obrišejo. druga varianta pa so nalepke za na steno. dobiš take zelo velike ali malo manjše (trgovini buši in baby center), porisane trakove za burduro... skratka, edina omejitev je domišljija.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 804
6.12.2007 9:35:33   
NatašaC
ElaM - ja, včeraj smo se pa načakali. Še dobro, da nisem šla z Ninom k zdravniku bolj zgodaj, ker so eni od 8 zjutraj čakali - delat je pa resno začela po 12h. Tako sva bila v zdravstvenem domu hočeš nočeš 4 ure. In je šel cel dan mimo. Zato, da so mi povedali, da ima moj mali vneto bezgavko in da naj bolj sam pozorna, da ne bo kaj naprej zbolel. Pa da mu manjka železa in da mora jest meso in stročnice (kako že, če bi pa on samo krompir jedel?) - a ima kakšna kakšen nasvet, kako naj ga pripravim do tega? No, je bil pa zelo priden, sam na koncu sva bila oba zelo utrujena.
O ekspresnem porodu pa ne bi govorila - počakte, da pridem jaz na vrsto, bom čisto pokvarila povprečje, ker se bom glede na prvič matrala spet 3 dni. No, bomo videli, pustimo se presenetiti. Če me ne bodo prej kar v operacijsko spet popokali.

Ful dober občutek gledat svoje sončke, kako odpirajo darila a? Jst sem malemu tudi neki nastavila, čeprav je star šele dobro leto in pol, pa je bil kljub temu vesel - predvsem čokolade user posted image . In meni nič tebi nič je delil z mano. Tako prijeten občutek. Kako zabavno bo šele, ko bosta dva kobacala naokrog.
Nč, zdaj pa veselo na delo. Moram ogromno pospravit, preden pride moj sonček iz vrtca. Lep dan vsem!

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 805
6.12.2007 9:37:54   
ElaM
Hm, kaj je zdaj to, Želva in Hokejistka, spet je šla moja jasnovidnost v nič.user posted image
In, ja Magi*, jaz s tudi širim in mehčam, samo verjetno ne v MV.

Zdajle sem doživela prvi napad trme naše punce. A ni zato še malo premala?user posted image  V glavnem ji je Miklavž prinesel , enega tini mini čokoladnega Miklavžka, in je takoj planila nanj, ga odvila in začela jest. In potem, ko sem ga ji vzela histerija in bumf ob tla, potem pa cepetat. No, saj sem sama smotana, samo me je pa fejst šokiralo. Moj otrok odrašča.user posted image  Zdaj si daje duška ob magnetni tabli, letos je bil Miklavž pri nas skromen.

:)

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
6.12.2007 9:38:04   
Magi*
NatašaC, kaj pa če bi malemu dala suhe marelice za probat. naša jih ima zelo rada in vsebujejo veliko železa. potem pa je tu še Endovital sirup za otroke (osnova je rdeča pesa, sam je kar prijetno sladkega okusa).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 807
6.12.2007 9:39:31   
Magi*
ElaM, tvoja T. je ravno prav stara, da jo začne trmica popadat. user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 808
6.12.2007 9:53:09   
loncica
Jutro punce!

Jaz sem danes spet super spala. Kakšnih znakov poroda ni, roza izcedek (predvidevam da od pregleda) je izzvenel. Za čep itak ne bom vedela kdaj mi bo šel (če ni že šel), ker imam itak skoz problem s pokanjem žilic na MV.

ElaM, ne moreš otroku vzeti čokolade. Še če bi jo kdo meni vzel, bi me zajela histerijauser posted image . Iz nas čokoholikov se ni za hecat. Zdaj vem, kaj prinest T. ko pridemo pomladi k vam na obisk.user posted image

Želva, to je pa res smola, da ravno takrat ni bilo nič na ctg-ju. Glede na tvoj opis, bi jaz mislila, da so to popadki.user posted image

Hokejistka, glede čepa sem jaz tudi ogromno prebrala na Pušenjaku. In ima kot vedno dober odgovor: lahko je porod čez par ur, dni, tednov...user posted image

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
6.12.2007 10:09:49   
ElaM
Loncica, si bom vzela na znanje, da se s čokoladio ni za hecat.user posted image
Evo, še ena fotka naše umetnice na delu. Se mi zdi, da je rojen novi Picasso.user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=javni&albumid=20637&asortType=3&apage=1

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 810
6.12.2007 10:19:40   
Magi*
bravo Tinkara user posted image  tale tabla je res fenomenalna :)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 811
6.12.2007 10:36:53   
lana38
andreja2000 mi je pravkar sporočila, da so dobili Evo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pa imamo user posted image  od Miklavža.user posted image

Moje otrdevanje se je včeraj končalo, ko sem šla spat. Nocoj sem šla celo samo 1 x na WC. To se mi v tej nosečnosti še ni zgodilo, vedno sem šla vsaj 3-4 x na WC. Potem sem pa spet še potegnila spanec do 9h.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 812
6.12.2007 10:46:11   
hokejistka
Andreja2000 čestitke za malo princesko! user posted image user posted image user posted image .

Decembrke kar tako naprej, lepo po spisku!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 813
6.12.2007 10:49:56   
Lusa
Andreja-pa ste se le dočakali male princeskeuser posted image user posted image user posted image .

Raho-jutri je pa tvoj dan.Naj bo čimbolj uspešen!!!user posted image

Se opravičujem za štuljenjeuser posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 814
6.12.2007 10:55:29   
ElaM
user posted image

Bravo, Andreja2000. user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za Evo.user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 815
6.12.2007 11:02:24   
Magi*
andreja2000, čestitke za malo Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj bodo pa tudi nogice počasi nehale poplesavati. user posted image

user posted image

Lusa, tebi posebno lep pozdrav v "naše" konce. user posted image

punce, mene je pa ravnokar Miklavž obiskal. user posted image  sem dobila naročeno kozmetiko iz Hong Konga v 11. dneh s carinskim postopkom vred! face so, res. pa vsaka glaška posebej zapakirana v darilni papir... in s plačanim DDVjem vred, še vedno opazno ceneje kot v naših trgovinah. user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 816
6.12.2007 11:21:30   
NatašaC
ElaM - kolk je pa stara tvoja Tinkara? Če se prav spomnim nekaj podobnega kot moj. Ker Nino vem da se že strma, sicer ne še na tak način - on bolj joka pa zamahuje z rokami pa dela ne ne ne in je potem nekaj časa vse ne, pa vem da vse to samo iz čiste trme - in to pri letu pa pol.
Magi - hvala za nasvet. Bomo probali. Ravno danes mu je Miklavž prinesel suhe marelice. No, bomo videli, če mu bodo všeč. Ker sadje večinoma ni problem, zeljenjava je pa malo tabu.
Nč, gremo naprej pospravljat!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 817
6.12.2007 11:28:30   
pikica*
Andreja2000 čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!!

Zdaj imamo pa že kar precej decembrskih mamicuser posted image .

ElaM, zdaj se bo pa začela zabava s trmanjemuser posted image . Mene je že izučilo, da na silo ne gre nič, zato poskušam Zojo pri takih zadevah malo obrnit.  Pri čokoladi se pa itak ni za hecatuser posted image . Sem sama totalni čokoholik in vem, da si tega ne bi pustila vzet kar tako. No, na Zojino srečo, ker se včasih zgodi, da gremo skupaj v napad na čokolado. Oči pa takrat samo zavija z očmiuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 818
6.12.2007 11:33:51   
ElaM
NatašaC, Tinkara je bila ravno včeraj stara 17m. Pri nas do danes tega nismo poznali, občasno če ji ni bilo kaj po godu, je malo pojokala in je blo ok. Danes pa bumf na tla, jok za umret, pa brcat.  Potem, sem ji dala eno igračo in je bilo ok, samo toliko da sem preusmerila pozornost.
Kolk je pa Nino star?

Magi*, si bila že pridna letos, da si dobila paket ravno na Miklavža.user posted image  Samo so pa res ažurni.
Da ti povem eno dobro stvar, no saj velja za vse drugorodke, sem govorila z babco in je rekla, da ko je drugorodka odprta cca. 5 cm, da potem gre, kot po maslu, ker je porodna pot že narejena. Tako, da se res nadejam enega hitrega poroda.user posted image
Pa še to, če me bo jutri na pregledu pogledala koliko sem odprta, in če sem 3 cm, je rekla, da lahko grem rodit.user posted image  Pravzaprav mi je obljubila, da bom šla.user posted image  Samo, sanja svinja kokuruz,...
Tinkara spi, jaz pa dela, da se ven ne vidim, pa nobene vneme.user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 819
6.12.2007 11:43:35   
vetrnica
Andreja2000 čestitke za Evo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Mene je pa danes zjutraj zbudilo otrdevanje trebuha okrog 6h. So se krči pojavli najprej na pol ure, pol je šlo pa že kr na 10 min. Sam pol se je pa tam do 10h vse umirlo in sem šla nazaj spat - do zdaj.
Danes popoldan sem pa naročena na pregled. Verjetno spet CTG in pogovor z G. Bomo vidli, če se bo kaj pokazalo.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 820
6.12.2007 12:03:29   
medika 13
Andreja2000 user posted image user posted image user posted image ČESTITAM ob rojstvu princeske EVE user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim novim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Pozdravček! user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
6.12.2007 12:05:46   
loncica
Andreja, čestitkeuser posted image .

ElaM, meni je G tudi obljubljala, pol pa ničuser posted image . Vseeno držim pesti, da si ti že kaj bolj odprta kot jaz.

Midva z možem sva pa danes že kar smrekco postavila. Sem rekla, da jo hočem zdaj, ker nikoli ne veš kdaj bo treba v P.

Lp

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 822
6.12.2007 12:27:10   
želva
Andreja2000 čestitke ob rojstvu hčerkice user posted image .

Pri meni se je stanje umirilo, sem zdej doma vse presesala, pa pomila, uglavnem mi paše migat. Če pa ležim pa boli k hudič!
Upam, da me še danes popade, da bo Miklavževo dete. Sem pa eno kolegico klicala in je rekla, da pri njej se je isto začelo, krči, pol pa na Ctg, tam pa nič. No, isto noč je rodila hčerkico.Mrbit pa bo!
Pa mami zdej kliče skoz na pol ure, kako smuser posted image  Pa tašča je na deset min pr nama v spodnjem štuku, pa soseda mi sms pošilja, da me je vidla, da sm šla v P user posted image , le moj dragi nič ne pokliče kako kej, on prav da še ne bo. Da če me bo mogu še enkrat peljat, da me bo pa itak kar tam pustu.user posted image

Moram pa fantka povit, da mal povprečje izboljšam, so same punce prijokale na svet.user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 823
6.12.2007 13:04:04   
lana38
Eva od andreje2000 je imela ob rojstvu nekaj čez 4 kg in 54 cm. Podatke mi je dal presrečni očka, zato niso najbolj natančni.user posted image  Andreja bo že bolj vedela, samo sem jo zdaj pustila, da počiva. Morda jo grem jutri ali v soboto pogledat, saj je zdaj samo čez cesto, ko je tu pri nas v P.
Lp

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 824
6.12.2007 13:06:57   
Skyline
čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image

jaz pa imam pregled komaj drug tedn v sredo...kje je še to...se mi zdi, kot da vse hodite vsak tedn al pa na par dni na preglede, hehe user posted image , ne vem, zakaj pr nas na Primorskem tako štrajkajo user posted image

...no men se je roza izcedek umiril, zgleda da je blo pomešano od pregleda in Canestena, možno pa tudi kak čep, kdo ve, bomo videli sprotiuser posted image ...spim še kar ok, razn obračanja seveda, ki se mizdi, kot da bi 100 kg ležalo na meni user posted image ...js sam upam, da je naša pikica user posted image pridobila na velikosti in seveda teži, je pa kar živahna in me tako obrca, da moram kar na veliko potrebo user posted image ...naravni pospeševalnik prebave user posted image

kar se tiče otrdevanja, pa je itak prisotno, včasih neboleče, včasih pa kr štihne, pa začnem kr dihat, hehe...malo vadbeuser posted image ...edin včer sm se mal zamislila, da si dosti upam, laufam okol sama z avtom po trgovinah pa tko, pa niti ne pomislim, da mi lahk kr naenkrat odteče voda, js pa kje v avtu na poti samauser posted image ...ni kaj, mobitel VEDNO S SABO S POLNO BATERIJO!!!user posted image

uživajte v čudovitem sončku, ker čez vikend baje napovedujejo spet slabo vreme...

papa

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poroka
v3sn4

Ali bi šla ve dekleta na kolena...oz. ali bi ga ve zaprosile!?

da, zakaj pa ne (26%)

ne, nikoli (29%)

to je ja vendar moska dolznost (26%)

ne vem (20%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!