|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
5.12.2007 16:15:04   
vetrnica
MojcaG čestitke za Hano user posted image  user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
5.12.2007 16:16:31   
t*e*j*k*a
Jaz sem glihkar pršla iz sprehoda, tko da sem še cela zadihana.user posted image

Jutr šibam zjutri na pregled in CTG.

Upam da vam miklavž prinese čimveč lepih daril, za tiste ki pa komi čakate pa user posted image !! Jaz bom za user posted image pisala Božičku, zdej je še prehitr.user posted image

papa

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
5.12.2007 17:14:32   
Raho
MojcaG, čestitke za Hano!user posted image user posted image user posted image

Mateja - upam, da se utrip poštima. Držim pesti. Za srečo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 778
5.12.2007 17:22:00   
Raho
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image

01.12. 
Urša1981user posted image

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image   
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image       

08.12.
želvauser posted image

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Klarisima user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80  

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL

05.12.2007
AJDA - mamica DANVARI (3630 gramov, 51 cm)
HANA - mamica MojcaG (3710 gramov, 52 cm)

Do današenjega dne smo dobili:
9 user posted image user posted image
4 user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 779
5.12.2007 18:26:36   
lana38
MojcaG, čestitam za punčko Hano!user posted image

Mat3ja22, drži se!user posted image
Morda boš že jutri mamica, če so ti rekli, da bodo sprožili porod.

Spet so nekaj delali na RR. Komaj sem prišla gor na forume.user posted image
Meni pa danes nekaj trebuh otrdeva. Vem, da so to lažni popadki in upam, da se ne pojavijo že pravi. Jaz bi še počakala vsaj en teden, da dopolnim 37T. Najraje pa bi tako počakala do PDP.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 780
5.12.2007 18:50:15   
loncica
Lana, če ti otrdeva brez bolečin sploh ni panike. Meni se to dogaja že deset tednov.

Midva z user posted image  sva pa dobila miklavža od mojih staršev in so naju res presenetili. Še za Timoteja so kupili darilce, tako da bo imel miklavža še preden se rodi.user posted image

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 781
5.12.2007 18:52:41   
Ayo
MojcaG CESTITKE user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila tudi kar precej aktivna danes; popoldne sem bila na enoinpolurnem sprehodu, pol sem sla pa v trgovino in sedaj pecem kruh, pa vecerjo moram skuhat! user posted image

Zelva, jaz nisem v Slo...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 782
5.12.2007 20:18:14   
lana38
loncica, pa ti otrdeva več kot 10 x na dan? Mene nič ne boli, samo neprijeten občutek pa je.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 783
5.12.2007 20:30:18   
Magi*
lana, meni otrdeva že zelo dolgo. zadnja 2 tedna tudi zelo, zelo pogosto ... pa nič. vem pa, da sem se jaz tudi nenormalno sekirala tja do polnega 37. tedna, potem pa bi kar naenkrat hotela rodit. user posted image

ja, čoveška psiha je zoprna reč, ki včasih dela proti nas samih.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 784
5.12.2007 20:32:32   
klarisima
MojcaG iskrene čestitke vsem skupajuser posted image

Jaz pa se že cel dan smejem, vse mi je smešno in komaj sem se malo zresnila. Moj mi pravi naj se umirim, da me ne bo peljal v P, jaz pa njemu da ravno na tem delamuser posted image user posted image user posted image
Pa da še vas malo v smeh spravim...
Mož si je zaželel seksa s svojo ženo, ki je bila v šestem mesecu nosečnosti. Uspelo mu je pregovoriti ženo in užival je v posteljnih radostih. Žena je rodila v roku, toda takoj, ko se je otrok rodil, je vprašal doktorja:
"Si ti moj oče?"
Doktor je presenečeno pogledal otroka, ki je govoril že takoj ob rojstvu in mu odgovoril:
"Ne, jaz nisem tvoj oče."
Malo kasneje je novorojenček vprašal bolničarja:
"Si ti moj oče?"
"Tudi bolničar je debelo pogledal otroka in se začudil, nato pa odgovoril:
"Ne, jaz nisem tvoj oče!"
Čez nekaj ur je ženo in otroka resnično obiskal oče. Ko je prišel bliže in se zazrl v otroka, ga je sin vprašal:
"Si ti moj oče?"
"Ja, jaz sem tvoj oče!" je ponosno dejal srečni očka, otrok pa ga je udaril v brado, tako, da se je zrušil po tleh, nato pa ga je s pestjo pričel tolči po čelu in vpil:
"No, ti je všeč tako?

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.12.2007 20:39:49   
loncica
Lana, sicer nisem štela ampak recimo mi je občasno otrdel tudi po štirikrat na uro. Tako, da so bili dnevi, ko mi je otrdel definitivno več kot 10krat. Ponavadi je samo otrdel ali pa sem imela še tak zoprn občutek, nikoli pa me še ni bolelo. Sem pa tako kot Magi ugotovila, da bolj ko sem mislila na to in bolj ko sem si šlatala trebuh, da bi ugotovila a je trd ali ne, pogosteje je otrdeval. Ti se samo sprosti, otrdevanje brez bolečin je naravna priprava maternice na porod. Pri enih se začne prej (kot pri meni) pri enih kasneje.

Lp

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.12.2007 21:26:25   
hokejistka
Meni pa danes noro otrdeva trebuh. Tudi po parkrat na uro user posted image Boli me nič, samo trebuh rata trd in kvadraten.
Otročka tudi čutim. A mislite, da je treba poklicat G ali počakam lahko do petka na pregled?
Magi kako pogosto pa tebi otrdeva? Hm, mogoče je pa zato, ker pijem čaj iz malinovih listov?

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 787
5.12.2007 21:39:42   
Vrtnica79
Čer!

Vidim da kar pridno polnite straniuser posted image . Mi2 pa pridno rastema in se redima. Danes sva imele pregled, ker je imela zlatenico in se posledično ni dosti zredila. Pa me je danes na pregledu pediatrinja zelo pohvalila ker sva v 5 dneh pridobili 190guser posted image user posted image . Je mislila da ji dajem še dodatek zravenuser posted image . Tako da sem prav srečna da nama je zalaufalo! Ste par strani nazaj pisale o zbujanju user posted image . Jaz mojo nahranim ko se sama zbudi, včasih potegne tudi 5 ur! Pa vidite da kljub temu raste. Tudi pri prvi sem imela tak sistem pa ni bilo nikoli nič narobe. Tak da - ne se obremenjevat z tem da moreteuser posted image  zbujat. Naredite po občutku!

Čestitke novim mamicam MojciG in Danvariuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep in miren spanecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 788
5.12.2007 21:58:42   
Magi*
hokejistka, tako kot tebi - se mi zdi, da non stop. pa tudi bejbija lepo čutim. samo, da grem do kuhinje in nazaj v dnevno, pa je trebuh že trd in kvadraten ali pa vsaj nekih čudnih oblik. bi rekla, da sigurno parkrat na uro. pa tak zoprn občutek je, boli pa ne. ampak to je pri meni že nekaj časa tako in me sploh več ne gane. čakam samo, da postane tisto pravo, krčenje maternice z bolečinami. user posted image

čaj iz malinovih listov najbrž nima nič pri tem, jaz ga ne pijem.

jaz sem pa spet napsihirana, ker imam občutek, da je bejbi spet zavzel drugačno pozicijo v trebuhu. prej sem brce čutila pod desnim rebernim lokom, zdaj pa spet levo spodaj, nad črevnico. saj to se mi je že prej skoz nekaj menjavalo. samo mi je čudno, da se tolko obrne ali pač premakne, ker najbrž nima nič kaj dosti prostora več user posted image

Vrtnica79, bravo za vaju z Vano user posted image  vidve bosta že ulaufana ekipa, ko bomo me še pritiskale. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 789
5.12.2007 22:54:28   
hokejistka
magi mogoče te pa enkrat z nogicami, drugič pa z rokicami brca. Obrnil se skoraj zagotovo ni, vsaj moja G pravi, da je skoraj nemogoče, da bi se tako pozno postavil na ritko.

Sem ravno izpod tuša. Sem imela spet rozast izcedek, tokrat z par krvavimi pikicami. Tako da bom jutri zjutraj poklicala G. Saj verjetno ni nič, ampak bom bolj mirna. Zdaj grem pa spat v upanju, da se tole otrdevanje malo umiri.

Tiste, ki ponoči kolovratite naokoli pa pazite, da Miklavža in parkljev ne zalotite!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 790
5.12.2007 23:12:50   
Magi*
hokejistka, jaz imam pa občutek, da se ti počasi pripravljaš za vlak za Rim. user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
6.12.2007 4:19:04   
želva
Mene so zbudle ene hecne bolečine, kot krči pri menstruaciji, ki sicer trajajo že od nekje 22. Pa je blo najprej na 2 urce, zdej se pa stopnjuje na 20 min, me kar naprej neki šraufa. Pa ne vem, če je to to? Isto je kot pri menstruaciji, pride krč pa drži ene 15 min, pol pa spusti. Sicer ni neka grozna bolečina, ampak spat pa ne morem.

Tko, da če se ne oglasim več, veste kje sem.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 792
6.12.2007 6:44:09   
želva
Tele krči so se stopnjeval in so zdaj na 10 min, ampak vse ostalo me pa nič ne boli: Pride krč, drži ene 20 do 30 sekund, pol pa mine. Sm klicala v P, pa se noben ne javiuser posted image . Grem zdej probat mal spat, ko že 15 min nič ni bilo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 793
6.12.2007 8:26:04   
pikica*
Dobro jutro!

Želva in hokejistka, imam občutek, da nam bosta kmalu pobegnili v Rimuser posted image .

Danvari, čestitke!!!!

Mat3ja,  držim pesti, da v P ugotovijo, da je vse ok.

Pri nas še vse po starem. Noč katastrofalna, ker so me ves čas user posted image  boleli kolki. Meni se res zdi, da se mi bo medenica kar razpadla. Je pa bilo prvič zelo podobno. Proti koncu je res zelo bolelo. Ampak se tolažim, da bo tako dete prišlo lažje ven.

Moj CTG je bil včeraj ok. Se je mali odločil,d a bo sodeloval. Na začetku ej bil sicer bolj miren, potem sem pa sestri rekla, če naj pojem malo čokolade in ej rekla, da kar naj...da ponavadi pomaga. In je res. Mali se je razživel. Moram pa v petek spet na kontrolo (CTG, UZ), ker je pritisk še vedno previsok. Očitno bom zdaj kar na 2 dni tam. No, samo, da je user posted image  pod kontrolo. Drugače se pa še nič ne dogaja. No, vsaj zdi se mi tako. Trebuh sicer otrdeva (kot pri ostalih), ampak to je itak standard. Vsake toliko kak lažen popadek, ampak na to ne dam nič. Me pa res firbec matra kdaj se bo naš fantič odločil prit ven. Po moje šele takrat, ko mu bomo izbrali imeuser posted image . No, včeraj se je mož navdušil nad imenom Oskar, meni pa ne diši najbolj.

Aja, včeraj smo šli pogledat Miklavža. Sicer smo imeli namen it v mesto, potem je pa meni vse dol pritiskalo in smo rekli, da gremo raje pogledat tistega v BTC (čeprav se mi zdi tisti v mestu precej bolj simpatičen...zaradi celotnega vzdušja), ker ne bo treba toliko hodit. No, pa še mož je potem prišel iz službe prepozno, da bi ujeli tistega v mestu. V glavnem....Zojo je Miklavž totalno prestrašil. Pred parklji je pa itak bežala, kot da je plačanauser posted image . Na začetku je celo mižala, tako da smo mislili kar it, ampak se je potem malo bolj opogumila.  Danes zjutraj je bila pa čisto navdušena, ko je videla, da ji je prinesel darilca. Prav smešna je bila, ko je zraven kar vriskalauser posted image .  Tako, prvi praznik je mimo.....user posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 794
6.12.2007 8:50:59   
ElaM
Dobro jutro,
čisto na hitro, ker tamalo že slišim po varuški, pa ni preveč zadovoljna.user posted image
Želva, mislim, da boš ti naslednja, ki ima rezervacijo v Rimu.user posted image  Srečno.
Tudi Hokejistka, ni več daleč. Tudi tebi vse naj.
Pikica*, mene tudi noro boli medenica, se mi zdi, kot da bi čutila, da gre narazen.

Meni je pa včeraj trebuh otrdeval na 5 min od 10-ih- do polnoči. Sem bila že v nizkem štartu, potem pa kot, da bi odrezal.user posted image  So bili pa boleči krči, taki, kjer ti zategne tudi križ. CTG bi zihr kazal, da so popadki. Sem bila prav žalostna, to je bilo pri meni že vse videno pri T., zato sem tudi prej morala ostati v P, odpirala se pa nisem.user posted image  Popadki so prešibki, da bi mi dali takoj umetne, so se pa bali, da bi bila plodovnica zelena, če bi mala preveč silila ven, izhod pa zaprt.user posted image Baje naj bi bil temu krivec, poseg na MV. Res sem upala, da bo tokrat drugače, pa očitno ne bo. Ah, ja.

Lepo se imejte, pa se beremo.

:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
6.12.2007 8:51:43   
Magi*
Hojla!

za mano je solidna noč. spala od poldvanajstih pa do enih, nato dalje od pol treh do jutra. user posted image

zjutraj zbudim Zaki in prva stvar, ki jo vpraša, še z napol zaprtimi očmi: zakaj pa Miklavža ni bilo? user posted image  sem rekla, da je najbrž tako trdno spala, da ga ni opazila in naj gre pogledat, če ji je kako darilo pustil. potem pa jok, ker ji dedek mraz ni prinesel gradu. no, sem ji uspela razložit, da dedek mraz šele pride in potem je tudi ona začela vriskati ob odpiranju daril. najbolj všeč ji je bil pa parkelj in seveda novi copatki. jih je takoj obula. user posted image

aja, drugače sem jaz tako kot pikica*, vse boli, sam nič tapravega. user posted image  jutri imam pregled, CTG in prosila ga bom, da mi naredi še en UZ, da se prepričamo kako je postavljen fante, pa vsaj da mu zmeri obseg bučke. no, pa je vseeno nekaj novega, trebuh se mi je še dodatno spustil. sedaj me pa res zelo, zelo tišči, pa gležnjev nimam več. user posted image  to mi zgleda pa resnično skeri, ker sta nogi kot dva hloda. upam, da je vsaj s pritiskom vse OK.

danes ima moja najmlajša sestrica RD, tako da je to gotovo en lep dan za rodit. sam na žalost to ne bom jaz.

ko takole gledam datume, se sploh ne zavedam, da mi je uspelo tako daleč prilezti. lani, točno na današnji dan, sem imela operacijo na MV, evo, zdaj pa bom rodila. če bi mi lani kdo to napovedal, bi mu rezervirala mesto v Polju. user posted image

lepo se imejte punce. pazite nase! tiste srečnice, ki se pripravljate na porod, pa naj vam dan čim lepše in s čim manj bolečinami mine.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
6.12.2007 8:53:28   
Magi*
ElaM, zdaj pa pri tebi preberem o posegu na MV in odpiranju in si me zelo prestrašila. user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 797
6.12.2007 9:01:38   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

ElaM, zdaj pa pri tebi preberem o posegu na MV in odpiranju in si me zelo prestrašila. user posted image

Magi*, Saj ni pravila, mogoče imam samo jaz tako srečo? Saj rodila sem potem hitro, samo začeti se ni hotelo.
Ma, ko bi se spomnila, da si ti imela podoben šmoren, tega sploh pisala ne bi.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 798
6.12.2007 9:02:39   
pikica*
Vidim, da smo vse več ali manj na istem. Bolečine, bolečineuser posted image .

Meni je pa zdaj zadišal en sendvič s poli salamo, majonezo, sirom in kumaricamiuser posted image . In od vsega tega imam doma samo sir in kruhuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 799
6.12.2007 9:09:43   
Magi*
pikica*, nekaj podobnega se je meni zadnjič zgodilo. sem si zamislila, da bi sendvič s pršutom jedla, pa ga seveda ni bilo. sem moža klicala tako togotna zakaj je v našem hladilniku samo pivo, mleko, jogurt in sir, da je revež takoj šibal v trgovino in mi ga prinesel. user posted image

ElaM, ne sekiraj se. saj je bilo mišljeno malo v hecu. zdaj sploh ni pravi čas, da bi negativno razmišljale. samo pozitiva. pa moja današnja mantra bo: mehčam se, širim se, odpiram se. od tega prvi dve trditvi 100% veljata, sam ne za MV. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

katero ime bi izbrale
roža03

katero ime za fantka

matic (25%)

luka (36%)

ožbej (16%)

jaka (23%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!