|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
5.12.2007 10:51:22   
loncica
Danvari, čestitke. Mojca G, ti pa dobro opravi.

Jah, le kaj bo danes prinesel Miklavž?user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.12.2007 10:53:10   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Danvari, čestitke. Mojca G, ti pa dobro opravi.

Jah, le kaj bo danes prinesel Miklavž?user posted image

mogoče pa katero od nas parkelj odnese? user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.12.2007 11:01:27   
želva
Odločitev je padla: v soboto mora it z mano in ravno tako bo zravn pri porodu, kr nej mal trpi. Je pa tako, da moj še ni vidu vse, ker si pač lahko še vse sama štimam in sem bolj take trmaste sorte,da zmorem vse sama in ne pustim pomagat. Da bi mi pa nohte na nog strigu, ga ubijem pa skrijem user posted image .Enkrat sva probala, pa ni šans!Me je tok strah, da mi bo prst stran odrezal, al pa zastrigu v kožo user posted image , da lahko to sam jest delam.Zaenkrat še zmorem, drgač grem pa s kremplji rodit.
Raho, Magi upam ,da tud jest doživi porodno amnezijo user posted image , je blo prov fino brat.
KAr se pa tiče hrane, pa spanja, sploh nočem kaj preveč brat, ker pol si cel user posted image , bomo delali po občutku. Kaj vse smo mi jedli, pa nam nič ni bilo. Pa saj itak vsak dan nekaj dobrega pogruntajo, kako bi človek sledil.

Pa moram še mal pojambrat, ker sem toook user posted image  nase.Ne vem, menda da sem ratala čist inkontinentna. Čez dan vse ok. nikjer nč ne pušča, ponoč oz. proti jutru pa se zbujam z mokrimi hlačkami user posted image  user posted image .Pa me sploh ne tišči lulat, saj se zbujam na 1,5 ure in hodim na wc, zjutraj pa mokr!!Ne vem v čem je fora! Komaj čakam ,da grem rodit, da neham pušat. 

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.12.2007 11:01:29   
loncica
Če ga bo pot zanesla proti P, grem z veseljem z njimuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.12.2007 11:15:35   
vetrnica
Danvari čestitke ob rojstvu user posted image

MojcaG upam, da boš čimprej v rokah držala svojega user posted image

Pri men še vedno nič novega. Ponoči se zbujam na 1 do 1,5 ure in hodim na WC pa vse mi dol pritiska - nič resnega. Sicer sva včeraj z user posted image malo user posted image , a ni imelo kakšnih posledic. Pojavilo se je enih par lažnih popadkov, to je blo pa tud vse. Mogoče bo pa danes kaj, ko Miklavž okrog hodi user posted image .

Glede ležanja in prebujanja user posted image . Jst ga bom verjetno polagala na bok in ppodložila z brisačko. Za hranjenje ga pa ne mislim prebujat, saj bi se naj sam zbudil, ko bo lačen.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
5.12.2007 11:17:41   
Raho
Danavari, še tukaj, čestitke!

user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 756
5.12.2007 11:21:29   
Raho
MojcaG, drži se!

Magi* - jaz se strinjam tudi s tem, da me parkelj odnese, samo da bom bliže P.user posted image

Za mano je klavrna noč, ampak zato manj kalvrno dopoldne. Sem se tako lepo naspala sedaj.user posted image  Mami je tamalega odpeljala ven in sem imela blaženi, božji mir. Celo noč pa sem stokala in jamrala (se več ne morem v postelji obrniti).

Grem sedaj malce po stanovanju pospravit. Mogoče pa bo kakšen prakelj na deluuser posted image . pa fajn bi bilo še nekja pojestiuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 757
5.12.2007 11:46:56   
Ayo
No, to da Decembrke rojevamo s svetlobno hitrostjo je vzpodbudno!! user posted image user posted image user posted image  Super DANVARI, CESTITKE se tukaj!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem to noc ok spala, toliko vsaj da se sedaj fino pocutim. Sem sla sicer 2x na wc in se mi zdi kokr da so me mal zbudili lazje bolecine, beri popadki (ker ne vem tocno kako to izgleda)...mal kriz bolel, na izi krci kot pri menstruaciji...user posted image
No, ampak moj user posted image  se je vceraj kar sam odlocil za shrambo izvornih celic (jaz sem malo skepticna, se mi zdi moznost resnicne uporabe prevec minimalna, 2/3%) in pride sedaj paket sele v petek, tako da user posted image  mora do vsaj takrat se pocakati. Itak, da bo, jaz imam skos obcutek da bom sla cez PDP.

Sem se nasmejala vasim atijem pri sestavljanju jacke in vidim da moj ni edini! user posted image user posted image  Zadnjic je sestavljal vozicek in ni slo, pa sem sama samo pristopila zraven in je bila zadeva resena. To je samo eden od primerov, je pa se velik takih, da ne gre brez moje asistence...user posted image user posted image

Ja jaz pa tudi pogresam Foxino!! Mislim, da ima rok jutri...Foxina javi se!!!!!!!!!!
Jaz imam se nove mere za njeno tabelo:

38t +11kg 102cm

No, danes ko sem naspana bi lahko malo pospravila po predalih (v kar se odpravljam itak ze par mescev) ampak se mi ne da!!! help!! user posted image  

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 758
5.12.2007 11:58:09   
ElaM
Imam eno prošnjo, a je mogoče katera sama izpolnjevala papirje za očetovski dopust ali pa imate že izpolnjene doma.  Meni nekaj ni jasno, pa bi prosila, če se mi javi na ZS.
Se danes s tem matram in pizuser posted image , ker moj lani ni skopiral izpolnjenih obrazcev. Je bil ves evforičen in je pozabil.user posted image

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 759
5.12.2007 12:28:53   
hokejistka
Jaz pa poleg foxine pogrešam še skyline. Kje sta punci?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 760
5.12.2007 12:53:30   
lana38
Morda sta pa obe že v P. Včasih pa se katrera user posted image  nejavi, ker je preveč zaposlena, ali pa enostavno lena. Tudi mene včasih lenoba zgrabi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 761
5.12.2007 13:47:05   
Mat3ja22
LP
sem hitro prišla za 10 min domu ker moram it v bolnico. Utripi niso tako kot motrajo biti in ostanem na opazovanju. v najslabšem primeru naj bi mi jutri sprožili porod (tako so rekli).
Fajn bodite se javim kaj.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 762
5.12.2007 13:53:57   
hokejistka
mat3ja22 držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 763
5.12.2007 14:05:33   
Ayo
mat3ja22 drzimo pesti user posted image user posted image user posted image  
V koncni fazi pa te itak caka nekaj najlepsega!!! user posted image user posted image

Ste pa res nekam lene danes.
Jaz sem pa ze lepo malo pospravila, sedaj bom jedla, potem grem pa malo ven...je tako lep soncek tudi! user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
5.12.2007 14:06:22   
želva
Mat3ja22 držeimo pesti za zdravo user posted image  in hiter porod user posted image .
DANVARI tebi pa user posted image  ob rojstvu hčerkice.
MojcaG srečno

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 765
5.12.2007 14:08:22   
želva
Ayo, kje pa mate sonček? Pridem k vam, pri nas je tako megleno in turobno.

Jest grem tud jest, pol pa mal na levi bok, bejbo futrat, pol pa na sprehod s kužo, ker mojga danes spet cel dan ni. Gre na koline base delat user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 766
5.12.2007 14:15:50   
baby27
Danvari cestitkeuser posted image user posted image user posted image

Mat3ja22 drzim pesti, vse bo ok.user posted image

Zivjo punce,
jst sm tud dons spala kot polh, enkrat WC in v mize nazaj v poslouser posted image .Dons sm se ful sibala okol, na banko, pa v stacuno...v glavnem k sm domov prsla sem v poslo padla in zakomirala za dve urciuser posted image Vcer zvecer me je spet ful v krizu bolel in mal nogo za sabo vlecemuser posted image , drugac pa se nobenih znakov ne kazem. Mislim da bova z loncico se kr malo pocakaliuser posted image .

Grem si kavico skuhat,sm se cist zmedena od popoldanskega spanja

Bye,se beremo

19.12.2007 je posijal soncek.To je nasa Mia, nasa najvecja sreca

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 767
5.12.2007 14:22:50   
t*e*j*k*a
Mateja držimo pesti da čimprej vidiš svojga user posted image !!!!

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 768
5.12.2007 15:10:43   
SuzanaKK
Punce, posredujem sporočilo, ki sem ga pravkar dobila od MojceG: "Ob 12:43 sem prijokala na svet, velika sem 52 cm, težka 3710 g. Hana" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 769
5.12.2007 15:23:19   
Magi*
čestitke MojciG za orng punco Hano user posted image user posted image user posted image

user posted image

toliko na hitro, so zdaj nismo mel neta :( se kasneje javim, zdaj kuham.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 770
5.12.2007 15:25:02   
loncica
MojcaG, čestitke.user posted image

Mateja, držim pesti. Morda boš pa že jutri pestvalauser posted image .

Jaz sem pa danes po dolgem času spet kuhala in malce gospodinjskih del opravila. Morda bo aktivnost pripomogla, da mali kmalu pride.user posted image

Lp

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 771
5.12.2007 15:49:28   
ElaM
Čestitke MojciG za Hano.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mat3ja22, srečno, želim ti, da čimprej certaš.user posted image

No, punce katera bo naslednja?user posted image  

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 772
5.12.2007 15:49:41   
t*e*j*k*a
MojcaG čestitke za res močno pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 773
5.12.2007 15:53:22   
andreja2000
DANVRI in MojcaGuser posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še vedno v enem kosu in nič niti ne kaže,da bi našo dete že hotelo ven,čeprav bo v petek že PDP.
Ja,čakamo.......

Lep dan!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 774
5.12.2007 16:05:49   
Magi*
Mateja, drži se! stiskamo pesti, da bo vse v najlepšem redu in boš čim prej držala svojega dojenčka v naročju.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?