želva
|
Odločitev je padla: v soboto mora it z mano in ravno tako bo zravn pri porodu, kr nej mal trpi. Je pa tako, da moj še ni vidu vse, ker si pač lahko še vse sama štimam in sem bolj take trmaste sorte,da zmorem vse sama in ne pustim pomagat. Da bi mi pa nohte na nog strigu, ga ubijem pa skrijem .Enkrat sva probala, pa ni šans!Me je tok strah, da mi bo prst stran odrezal, al pa zastrigu v kožo , da lahko to sam jest delam.Zaenkrat še zmorem, drgač grem pa s kremplji rodit. Raho, Magi upam ,da tud jest doživi porodno amnezijo , je blo prov fino brat. KAr se pa tiče hrane, pa spanja, sploh nočem kaj preveč brat, ker pol si cel , bomo delali po občutku. Kaj vse smo mi jedli, pa nam nič ni bilo. Pa saj itak vsak dan nekaj dobrega pogruntajo, kako bi človek sledil. Pa moram še mal pojambrat, ker sem toook nase.Ne vem, menda da sem ratala čist inkontinentna. Čez dan vse ok. nikjer nč ne pušča, ponoč oz. proti jutru pa se zbujam z mokrimi hlačkami .Pa me sploh ne tišči lulat, saj se zbujam na 1,5 ure in hodim na wc, zjutraj pa mokr!!Ne vem v čem je fora! Komaj čakam ,da grem rodit, da neham pušat.
|