Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Imam pa eno vprasanje za tiste, ki ste ze mamice: Namrec moj se je s starsi in sestrami (+ njihove druzine) dogovoril, da se letos pac bozic praznuje pri nama doma, to je vecerja 24.12. in kosilo 25.12. Sicer je glede prenocisca za vse ze rezerviral hotelske sobe za 2 noci (ker pridejo od dalec), ampak glede na to da imamo PDP 18.12 in bo nas za bozic sele dobro prisel domov (ce seveda ne zamudi), men to cisto nic ne disi, da bom imela v bajti ful enih ljudi! Moj se cisto nic ne obremenjuje, ker itak skos govori da se z nic ne spremeni, jaz pa vseeno mislim, da me bo to druzenje oviralo, se posebej ker bodo res prvi dnevi. Kaj pravte, prosim za kaksen nasvet! Evo moje mnenje: meni se zdi prehitro, da bosta imela že za božič polno stanovanje ljudi, če boš rodila nekje okrog roka. Upam, da tvoj ne misli, da jim boš ti kuhala in stregla. Po porodu je ženska utrujena, hormonska, spremeni se ti življenje, pa če to hočeš ali ne, pa tudi novorojenček te zahteva zase. Zase lahko rečem, da si takrat ne želim imeti polno stanovanje ljudi. Malo me skrbijo tudi virusi, ki jih je pozimi polno, saj vsi nekaj krehamo in hrecamo. No, če bi moj imel tako idejo, bi bila proti. Se podpišem pod tole. Takrat rabiš MIR, ne pa polno hišo folka. Odpovejta!!! A je katera kaej lorch vidla, dopoldan se je mal oglasila zdej pa kar tišina. Se sprašujem, če jo ni v Rim popihala. No če si, Drži se