NatašaC
|
Živijo vsem! Po dolgem dolgem času vas spet malo berem in se končno tudi oglašam. Pripravništvo mi je pokurilo veliko časa, pa še tako počasen internet imam, da vas sploh nisem brala. Je bilo pa super hodit v službo. Zdaj, ko sem pokurila dopust in začela porodniško, sem pa fasala bolezen - prehlad. In to bakterijski, tako da sem šla k splošnemu zdravniku in zdaj jem antibiotike (take, ki jih baje lahko). Pa kašljam že en teden kot ne vem kaj, tako da bogi moj v trebuhu, ko ga non stop neki premetuje. In posledica je seveda to, da če se ne pozdravim grem sigurno na CR. Bomo videli. Drugače pa bom probala rodit, sam še čisto nič ne vem kaj me čaka, glede na to, da sem imela prvič CR in če karkoli ne bo ok, ga bom fasala spet. Ayo: glede obiskov na božič - odvisno kako se boš počutila, kako se razumeš z njimi, kolk so vsiljivi (a vaju bodo z dojenčkom pustili počivat al ne). Jst vem, da ne bi hotela imet nikogar (se pa s taščo in tastom ne razumem, z bratom in sestrami pa ok, sam kaj ko jih je kot rusov). Mam jst drugačne skrbi, kolk bo beden božič in novo leto, ker bom zelo verjetno sama z dojenčkom v porodnišnici, moja dva sončka pa doma. Sem zelo navezana na svojega prvorojenca in nisva bila še nikoli ponoči narazen, tako da mi bo po moje grozno. Pa bojim se, da ga bo očka kar pustil kdo ve pri komu (pri svojih starših - žal živimo v isti hiši, pa jim čisto nič ne zaupam glede varstva, ker še zate lih da skrbita in jih mata oba čez 60 in sta čist preveč počasna za mojega sončka). Itd. Tako da me je teh praznikov precej strah. Vse že pišete, kako imate vse pripravljeno itd in kako ene kar hodite rojevat (čestitke vsem, ki ste že mamice). Jst pa nimam še skoraj nič pripravljeno. In me je strah, da me bo povozil čas. Ta teden sem bila bolana in še Nino je bil doma, ker je bil prehlajen, tako da nisem naredila skoraj nič. Moramo še kupiti Ninotu novo posteljo, da bo sploh imel dojenček kje spati, vse moram še zlikat, pa spakirano tudi še nimam (no, toaletno torbico sem pripravila sinoči). Drugače pa je treba kompletno stanovanje še pospravit - pobelit misliva kuhinjo in kopalnico zarad plesni, ki je pokukala na dan in seveda potem še vse pospraviti. Uglavnem pojma nimam kdaj bom vse to naredila, pa okrasila bi rada tudi malce stanovanje, da bodo prazniki lepši, ker itak ne vem kje jih bom preživela pa kdaj se bo kaj začelo. Sicer imam PDP ravno 25. 12. (v resnici 28.12., ker so se zmotili), pa Nino je zamujal 12 dni, tako da čisto možno, da bomo šele januarja pestovali. Ampak nikoli ne veš. Uglavnem, en kup dela me še čaka, pa se mi kar ne da včasih. Jutri gre Nino v vrtec, jaz pa v delovno akcijo. Ker čas kar beži. Sem mislila, da bomo malega izpisali iz vrtca, pa mu je tako všeč, da bo kar še hodil. Sicer ne vem kako bo potem, ko pride dojenček, ma bomo že kako. Lepo nedeljo želim vsem - moja bo še ena za štirimi stenami, ker se moram pozravit. Pa tako si želim, da bi zadnje dni, ko še lahko kam grem, res tudi kam šla. Že en mesec nismo bili nikjer, moj dragi pa kar nima časa - no, zdaj sem pa jst bolana. Po novem letu bom pa spet zaprta zarad dojenčka. Če ne bi bila bolana, bi šli danes v toplice na kopanje, tako pa. Bedno. Koncerti ipd - to pa itak da ne vem več kaj je to, ker odkar je Nino rojen nisem bila nikjer (no, razen na eni veselici in na dveh porokah). Pa srečno vsem - naj bo čim manj boleče in čim bolj hitro.
|