|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
30.11.2007 12:55:38   
pikica*
SD čestitke za mali princeskiuser posted image user posted image user posted image !!! Pa si ju končno dočakalauser posted image .

Pri meni je počutje že malce boljše. Glavobol je popustil. Sem se našopala z Lekadoli in hektolitrom vodeuser posted image . Zoja je pa danes kot za stavo ves čas v pogonu. Na srečo mi je dala vsaj ene pol urce, da sem preležala tist najhujši del. Sicer je vmes parkrat prišla povedat, da mora mamica vstat, ampak sem ji rekla, da mora mami še malo ajat. Pa je nekako šlo. Zdaj je pa itak celo stanovanje raztureno....v stilu: ko mačke ni doma, miši plešejo. Si je mala dala duška, ko ni bilo prave kontroleuser posted image .

user posted image  pa tudi jaz danes slabše čutim. Vsake toliko sicer pomiga, ampak je to bolj na švoh. No, glavno, da se vsake toliko oglasi, da vem, da je z njim vse ok. Pri Zoji se pa ne spomnim kakšnega hudega umirjanja pred porodom. Je bila do zadnjega aktivna. Mogoče pa samo čuti, da se jaz malce slabše počutim in je temu primerno umirjen.

Grem naprej zabavat našo gospodično.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 476
30.11.2007 13:15:14   
t*e*j*k*a
OLA!!

ČESTITKE SKAANA IN SDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Jaz sem tud včeri bla na pregledu. NAš user posted image je sicer zrastu ampak se vstrajno drži spodnje črtice normale. Glede kil-2200g kar se men zdi fulll malo za 36 tedenuser posted image . V dveh tednih je nabral 300guser posted image

Mi je pa včeri delala CTG in ni nič presenetljivga, sama pa se itak ne spoznam na tiste črte.

Čao

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 477
30.11.2007 13:22:30   
Foxina
SD čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 478
30.11.2007 13:25:43   
Foxina
punce, kak se kej počutite...jst sem dans kr mal zmatrana...včeri sem bla pa polna energije...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 479
30.11.2007 13:29:47   
DANVARI
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii SKAANA in SOCEK.DJUKELCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da ne pozabim RAHO HVALA ZA CDje, bo moj bratec res zelo vesel!!!!

Jaz sem zdejle frišno s CTGja in se še nič ne dogaja, čeprav me je imelo da bi kar v P ostala. user posted image user posted image user posted image SEM ZARES ŽE PRIPRAVLJENA user posted image user posted image user posted image

ElaM, Ana je v tem mesecu prehladov zgubila kilo, kar je veliko za njenih 12kg ampak mislim da je ta požrehca že vse not prinesla, tako da, če ima apetit se ne sekiraj preveč.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

Neposredna povezava do sporočila: 480
30.11.2007 13:35:46   
trdozimc
user posted image user posted image user posted image Bravo SD!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 481
30.11.2007 13:39:02   
lorch
Jaz pa še ažuriram svoje podatke: 39t +5d, +15kg, 108cm

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 482
30.11.2007 14:08:24   
želva
S.D čestitkeuser posted image

Vidim, da nas je bilo danes polno na Ctg in pregledu. Pri nas se še nič ne dogaja-nobenga popadka, dojenček lepo čaka z glavico navzdol, plodovnica pa je že zrela.Čakamo, čakamo, komaj čakamo. Tud jest sm hotla že kar dons v P ostat. Drugo nedeljo -na rok, pa se moram zglasit v P na pregledu in to je to.
Mi pa niso nič povedali kako velik je naš bejbi, jest sm pa pozabla vprašat, zdej sem pa mal user posted image .
Bo pa naš sigurno decembrček user posted image .
Bodite pridne, pa ne tok zbolevat, zdej gremo rodit, zdrave! 

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 483
30.11.2007 14:44:43   
ajtak
Drage moje naj se spet malo javim...

Jutri bomo stari ze 14 dni in smo se danes prvic kopali user posted image . Vse poteka krasno in brez vecjih komplikacij, se polno dojiva (ce pa je fejst lacen dobi zvecer se malo mojega mleka po flaski), pridno kakava in nimava tezav s krci. 2× sva bila ze na soncku (5-10min) in nestrpno pricakujemo naslednjo soboto ko gremo lahko na prvi sprehod.

Jutri se zacne december zato vam vsem  zelim lahke in hitre porode in da boste cimprej objemale svoje soncke.

Vsem decemberkam, ki ste se pa (tako kot jaz) vrinile med novemberke pa iskrene cestitke user posted image , sedaj se pa le cimvec cartajte.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 484
30.11.2007 15:23:30   
želva
Sem se v prejšnem postu mal zmotla,saj zdi se mi, ko sem napisala da je plodovnica zrela-to ne more bit, a neuser posted image . Plodovnice je dovolj, posteljica je pa zrela. A to pomeni, da bo kmal? Po čem pa sklepa G, da je posteljica zrela?
Sej ponavad se vse zmenims svojo G, ampak danes je ni bilo in je bla ena hecna teta, da sem vse pozabla vprašat!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 485
30.11.2007 16:04:51   
Raho
Samo na brzake, ker momam svoje veliko materinsko telo pripraviti še na pranje lasuser posted image .

Magi*, ELaM - pozdravite se...
pikica* - me veseli, da ti je boljše...
ajtak - lepo se cartajte še naprej.

lana - lepo praznujteuser posted image

Jaz pa grem čez 3,5 ure na koncert. Mi je tako fajnuser posted image .

Magi* - kako je sedaj s popadkiuser posted image  - saj meni jih je tudi CTG zaznal... Pa sedaj poglej, kje sem - še vedno 2 v 1. Sicer pa dogovrili sva se za jutri ob 21.00user posted image .

Punce, držite se.

user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 486
30.11.2007 16:07:03   
t*e*j*k*a
Ajtak sperca da je s Tjašem vse ok in da nima težav s krčiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ki ste bolane upam da se čimprej pozdravite!!!!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 487
30.11.2007 16:25:04   
lana38
Dajte se pozdravite no, zdaj morate biti fit za porod.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 488
30.11.2007 16:30:56   
vetrnica
SD  - čestitke za user posted image user posted image

ajtak - imejte se lepo še naprej

Pri meni pa še nič novega. Ta noč sem celo prespala. Sicer sem se zbudila ob 3h, a sem se prisilila nazaj zaspat. Tudi moj user posted image je zadnje čase precej umirjen. Kak dan komaj naštejem 10 gibov pa še ti so bolj rahli.
Drugače sem pa danes zlikala še posteljnino za user posted image in zdaj je vse pripravljeno in lahko še samo čakam, da se user posted image odloči prit ven in gremo v P.

moji podatki se niso kaj dosti spremenili: 39t + 3d, + 10kg, 100 cm

Neposredna povezava do sporočila: 489
30.11.2007 18:02:32   
Magi*
Raho, glede popadkov je itak tako, da jih jaz sploh nisem čutila. Tu in tam me kaj zašraufa (saj sem že pisala o tem), ampak, da bi pa vedela, da gre za popadke, pa ne.

V glavnem, to še ni to. Mi pa zdaj vsi pametnjakoviči okoli mene prognozirajo, da bom šla še čez rok. user posted image

Raho, imej se lepo na koncertu. user posted image  Uživaj še namesto nas.

Imejte se punce. Jutri začnemo z decembrom. Juhuuuuuuu.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 490
30.11.2007 18:03:45   
Skyline
čestitke SD za dve bučkici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa mal skrbi glede odtekanja plodovnice, če ti ne odteče naenkrat in dosti....ampak tisto po kapljah, kako to izgleda, da ne bi slučajno zamenjala z izcedkom, ki se je v zadnjih dneh povečal????

lp

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 491
30.11.2007 18:15:18   
Ayo
Najprej se enkrat tukaj ISKRENE CESTITKE nasi SD!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila tudi na CTG danes, za tem ko sem klicala, ker je bil nas user posted image  sedaj 3 dni ful miren, in je na sreco vse ok! user posted image

Glede plodovnice pa sem tudi jaz ze hotela veckrat vprasat, ali to tece vec casa ali se samo naenkrat kar ulije? user posted image

Lep vecer!

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 492
30.11.2007 18:17:43   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Mi pa zdaj vsi pametnjakoviči okoli mene prognozirajo, da bom šla še čez rok. user posted image

Samo tega ne, draga moja, samo tega neuser posted image  Jaz vem, kako je s tem in ne grem še enkrat čez to.

Naj se vsem, ki ti to prognozirajo, nabirajo dodatne kile brez razlogauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
30.11.2007 18:37:27   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Skyline

čestitke SD za dve bučkici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa mal skrbi glede odtekanja plodovnice, če ti ne odteče naenkrat in dosti....ampak tisto po kapljah, kako to izgleda, da ne bi slučajno zamenjala z izcedkom, ki se je v zadnjih dneh povečal????

lp

Tocno to se je meni zgodilo! Voda mi je zacela odtekat v cetrtek zjutraj in k sreci sem sla v petek na pregled k G. ker me je skrbelo zarad izcedka (sem misnla da je izcedek) pa so me kar v porodnisnico poslali.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 494
30.11.2007 18:44:20   
Skyline
ma kako je to izgledalo???...jaz mam pregled šele 12.12.2007 in to je še daleč....a je to bil samo povečan beli tok, ali kako?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 495
30.11.2007 19:30:23   
lilprincess
Tudi mene to zanima. Od torka se mi že čep lušči - če lahko tako rečem - gosta sluz, temnorjave barve, včasih tudi grudica. Poleg tega pa mi ven teče voda, ali kako naj razložim. Prozorna tekočina, nič sluzasta. Me tudi skrbi, da je plodovnica, čeprav sem včeraj imala zadnji pregled pri moji G pa je rekla, da je je dovolj. Malo mi je še zmasirala maternični vrat in od takrat me na vsakih 15-20 min v medenici stisne za kakšne pol minte in popusti. Sedaj pa moram kmaj v torek poklicat v porodnišnico, da se dogovorim za termin tam. Kaj menite?

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 496
30.11.2007 19:53:14   
Magi*
glede odtekanja plodovnice je tudi mene malo strah, čeprav me je G vsakič potolažil, da gre zgolj za bolj voden izcedek. je pa tako, da se ta izcedek pozna kot malo sluzastega, okoli pa sama tekočina. sem poskusila v špeglu preverit ali gre res za čisto prozorno tekočino, pa je bolj take mlečne barve, samo čisto tekoče. to naj ne bi bila plodovnica. plodovnica je lahko samo prozorna ali pa že zelenkasta.

ma mene tole psihira že kar nekaj časa (2 meseca), samo zgleda, da gre res samo za povečan izcedek.

še to: plodovnica naj bi bila sladkastega okusa (to mi je G rekel) - pa dober tek. user posted image

ma, se spomnim, da je bilo pri Zarji popolnoma enako. ti izcedki so me skoz matrali in sem se skoz bala, da ne gre slučajno za plodovnico. potem pa me je predčasni razpok mehurja odrešil in je voda dejansko odekla v potoku. in to na točno 37 2/7 ponoči in ta dan je danes. sam zgleda ne bom imela te sreče, da me še v drugo odreši na hitro.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 497
30.11.2007 19:58:33   
ElaM
Magi*, meni se zdi, da je nama Loncica v P pobegnila? Danes se ni nič javila. Meni pa napovedujejo, da bom rodila pred rokom iz njihovih ust v božja ušesa.user posted image
Raho, verjetno že uživa.
Ayo, super za pregled in, da je s pikcem vse ok.user posted image  A so te tudi kaj gledali, če si kaj odprta?
Glede plodovnice, pa tudi jaz nimam pojma kako zgleda. No, če bi mi odtekla naenkrat bi najbrž vedela, če pa gre po kapljicah, pa...user posted image
Ajtak, bo vedela, saj plodovnica je čisto brez barve in vonja, a ne? Pa super, da se s Tjašem fajn rihtate.user posted image

Se grem počit pred tv, uživajte.

:)

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 498
30.11.2007 20:08:51   
loncica
Čav punce!

ElaM, ne skrbi. Ne grem brez vaju v Puser posted image . Sem bila cel dan bolj leteča in sem se šele zdaj spravila na računalnik.

Glede izcedka, mene to tud skrbi. Sem povedala G in je pogledala, da ima user posted image dovolj plodovnice in mi rekla, da je to samo povečan izcedekuser posted image . Je pa tak kot ga opisuješ ti Magi. Nikoli ni samo voda. Mi je pa G dala še vagisan, zdaj pa ne vem a ga naj uporabim ali ne.user posted image

Je pa Pušenjak napisal, da je preveč haloja glede odtekanja vode. Da 95% žensk ugotovi, da jim je odtekla voda, tistih 5% ki pa ne, pa itak dobijo popadke in pridejo v P.

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 499
30.11.2007 20:19:15   
loncica
Lilprincess: koliko pa je te tekočine, a je kot urin samo prozorna? Probaj povohat (saj vem, da je malce nagravžno), ker če nima vonja, bi morda lahko bila plodovnica. 

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?