Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 12:55:38
|
|
|
|
pikica*
|
SD čestitke za mali princeski !!! Pa si ju končno dočakala . Pri meni je počutje že malce boljše. Glavobol je popustil. Sem se našopala z Lekadoli in hektolitrom vode . Zoja je pa danes kot za stavo ves čas v pogonu. Na srečo mi je dala vsaj ene pol urce, da sem preležala tist najhujši del. Sicer je vmes parkrat prišla povedat, da mora mamica vstat, ampak sem ji rekla, da mora mami še malo ajat. Pa je nekako šlo. Zdaj je pa itak celo stanovanje raztureno....v stilu: ko mačke ni doma, miši plešejo. Si je mala dala duška, ko ni bilo prave kontrole . pa tudi jaz danes slabše čutim. Vsake toliko sicer pomiga, ampak je to bolj na švoh. No, glavno, da se vsake toliko oglasi, da vem, da je z njim vse ok. Pri Zoji se pa ne spomnim kakšnega hudega umirjanja pred porodom. Je bila do zadnjega aktivna. Mogoče pa samo čuti, da se jaz malce slabše počutim in je temu primerno umirjen. Grem naprej zabavat našo gospodično.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 13:15:14
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
OLA!! ČESTITKE SKAANA IN SD !! Jaz sem tud včeri bla na pregledu. NAš je sicer zrastu ampak se vstrajno drži spodnje črtice normale. Glede kil-2200g kar se men zdi fulll malo za 36 teden . V dveh tednih je nabral 300g Mi je pa včeri delala CTG in ni nič presenetljivga, sama pa se itak ne spoznam na tiste črte. Čao
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 13:22:30
|
|
|
|
Foxina
|
SD čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 13:25:43
|
|
|
|
Foxina
|
punce, kak se kej počutite...jst sem dans kr mal zmatrana...včeri sem bla pa polna energije...
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 13:29:47
|
|
|
|
DANVARI
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii SKAANA in SOCEK.DJUKELCA ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da ne pozabim RAHO HVALA ZA CDje, bo moj bratec res zelo vesel!!!! Jaz sem zdejle frišno s CTGja in se še nič ne dogaja, čeprav me je imelo da bi kar v P ostala. SEM ZARES ŽE PRIPRAVLJENA ElaM, Ana je v tem mesecu prehladov zgubila kilo, kar je veliko za njenih 12kg ampak mislim da je ta požrehca že vse not prinesla, tako da, če ima apetit se ne sekiraj preveč.
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 13:35:46
|
|
|
|
trdozimc
|
Bravo SD!!!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 13:39:02
|
|
|
|
lorch
|
Jaz pa še ažuriram svoje podatke: 39t +5d, +15kg, 108cm
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 14:08:24
|
|
|
|
želva
|
S.D čestitke Vidim, da nas je bilo danes polno na Ctg in pregledu. Pri nas se še nič ne dogaja-nobenga popadka, dojenček lepo čaka z glavico navzdol, plodovnica pa je že zrela.Čakamo, čakamo, komaj čakamo. Tud jest sm hotla že kar dons v P ostat. Drugo nedeljo -na rok, pa se moram zglasit v P na pregledu in to je to. Mi pa niso nič povedali kako velik je naš bejbi, jest sm pa pozabla vprašat, zdej sem pa mal . Bo pa naš sigurno decembrček . Bodite pridne, pa ne tok zbolevat, zdej gremo rodit, zdrave!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 14:44:43
|
|
|
|
ajtak
|
Drage moje naj se spet malo javim... Jutri bomo stari ze 14 dni in smo se danes prvic kopali . Vse poteka krasno in brez vecjih komplikacij, se polno dojiva (ce pa je fejst lacen dobi zvecer se malo mojega mleka po flaski), pridno kakava in nimava tezav s krci. 2× sva bila ze na soncku (5-10min) in nestrpno pricakujemo naslednjo soboto ko gremo lahko na prvi sprehod. Jutri se zacne december zato vam vsem zelim lahke in hitre porode in da boste cimprej objemale svoje soncke. Vsem decemberkam, ki ste se pa (tako kot jaz) vrinile med novemberke pa iskrene cestitke , sedaj se pa le cimvec cartajte.
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 15:23:30
|
|
|
|
želva
|
Sem se v prejšnem postu mal zmotla,saj zdi se mi, ko sem napisala da je plodovnica zrela-to ne more bit, a ne . Plodovnice je dovolj, posteljica je pa zrela. A to pomeni, da bo kmal? Po čem pa sklepa G, da je posteljica zrela? Sej ponavad se vse zmenims svojo G, ampak danes je ni bilo in je bla ena hecna teta, da sem vse pozabla vprašat!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 16:04:51
|
|
|
|
Raho
|
Samo na brzake, ker momam svoje veliko materinsko telo pripraviti še na pranje las . Magi*, ELaM - pozdravite se... pikica* - me veseli, da ti je boljše... ajtak - lepo se cartajte še naprej. lana - lepo praznujte Jaz pa grem čez 3,5 ure na koncert. Mi je tako fajn . Magi* - kako je sedaj s popadki - saj meni jih je tudi CTG zaznal... Pa sedaj poglej, kje sem - še vedno 2 v 1. Sicer pa dogovrili sva se za jutri ob 21.00 . Punce, držite se.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 16:07:03
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Ajtak sperca da je s Tjašem vse ok in da nima težav s krči Vse ki ste bolane upam da se čimprej pozdravite!!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 16:25:04
|
|
|
|
lana38
|
Dajte se pozdravite no, zdaj morate biti fit za porod. LP
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 16:30:56
|
|
|
|
vetrnica
|
SD - čestitke za ajtak - imejte se lepo še naprej Pri meni pa še nič novega. Ta noč sem celo prespala. Sicer sem se zbudila ob 3h, a sem se prisilila nazaj zaspat. Tudi moj je zadnje čase precej umirjen. Kak dan komaj naštejem 10 gibov pa še ti so bolj rahli. Drugače sem pa danes zlikala še posteljnino za in zdaj je vse pripravljeno in lahko še samo čakam, da se odloči prit ven in gremo v P. moji podatki se niso kaj dosti spremenili: 39t + 3d, + 10kg, 100 cm
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 18:02:32
|
|
|
|
Magi*
|
Raho, glede popadkov je itak tako, da jih jaz sploh nisem čutila. Tu in tam me kaj zašraufa (saj sem že pisala o tem), ampak, da bi pa vedela, da gre za popadke, pa ne. V glavnem, to še ni to. Mi pa zdaj vsi pametnjakoviči okoli mene prognozirajo, da bom šla še čez rok. Raho, imej se lepo na koncertu. Uživaj še namesto nas. Imejte se punce. Jutri začnemo z decembrom. Juhuuuuuuu.
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 18:03:45
|
|
|
|
Skyline
|
čestitke SD za dve bučkici mene pa mal skrbi glede odtekanja plodovnice, če ti ne odteče naenkrat in dosti....ampak tisto po kapljah, kako to izgleda, da ne bi slučajno zamenjala z izcedkom, ki se je v zadnjih dneh povečal???? lp
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 18:15:18
|
|
|
|
Ayo
|
Najprej se enkrat tukaj ISKRENE CESTITKE nasi SD!! Jaz sem bila tudi na CTG danes, za tem ko sem klicala, ker je bil nas sedaj 3 dni ful miren, in je na sreco vse ok! Glede plodovnice pa sem tudi jaz ze hotela veckrat vprasat, ali to tece vec casa ali se samo naenkrat kar ulije? Lep vecer!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 18:17:43
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* Mi pa zdaj vsi pametnjakoviči okoli mene prognozirajo, da bom šla še čez rok. Samo tega ne, draga moja, samo tega ne Jaz vem, kako je s tem in ne grem še enkrat čez to. Naj se vsem, ki ti to prognozirajo, nabirajo dodatne kile brez razloga
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 18:37:27
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skyline čestitke SD za dve bučkici mene pa mal skrbi glede odtekanja plodovnice, če ti ne odteče naenkrat in dosti....ampak tisto po kapljah, kako to izgleda, da ne bi slučajno zamenjala z izcedkom, ki se je v zadnjih dneh povečal???? lp Tocno to se je meni zgodilo! Voda mi je zacela odtekat v cetrtek zjutraj in k sreci sem sla v petek na pregled k G. ker me je skrbelo zarad izcedka (sem misnla da je izcedek) pa so me kar v porodnisnico poslali.
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 18:44:20
|
|
|
|
Skyline
|
ma kako je to izgledalo???...jaz mam pregled šele 12.12.2007 in to je še daleč....a je to bil samo povečan beli tok, ali kako?
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 19:30:23
|
|
|
|
lilprincess
|
Tudi mene to zanima. Od torka se mi že čep lušči - če lahko tako rečem - gosta sluz, temnorjave barve, včasih tudi grudica. Poleg tega pa mi ven teče voda, ali kako naj razložim. Prozorna tekočina, nič sluzasta. Me tudi skrbi, da je plodovnica, čeprav sem včeraj imala zadnji pregled pri moji G pa je rekla, da je je dovolj. Malo mi je še zmasirala maternični vrat in od takrat me na vsakih 15-20 min v medenici stisne za kakšne pol minte in popusti. Sedaj pa moram kmaj v torek poklicat v porodnišnico, da se dogovorim za termin tam. Kaj menite?
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 19:53:14
|
|
|
|
Magi*
|
glede odtekanja plodovnice je tudi mene malo strah, čeprav me je G vsakič potolažil, da gre zgolj za bolj voden izcedek. je pa tako, da se ta izcedek pozna kot malo sluzastega, okoli pa sama tekočina. sem poskusila v špeglu preverit ali gre res za čisto prozorno tekočino, pa je bolj take mlečne barve, samo čisto tekoče. to naj ne bi bila plodovnica. plodovnica je lahko samo prozorna ali pa že zelenkasta. ma mene tole psihira že kar nekaj časa (2 meseca), samo zgleda, da gre res samo za povečan izcedek. še to: plodovnica naj bi bila sladkastega okusa (to mi je G rekel) - pa dober tek. ma, se spomnim, da je bilo pri Zarji popolnoma enako. ti izcedki so me skoz matrali in sem se skoz bala, da ne gre slučajno za plodovnico. potem pa me je predčasni razpok mehurja odrešil in je voda dejansko odekla v potoku. in to na točno 37 2/7 ponoči in ta dan je danes. sam zgleda ne bom imela te sreče, da me še v drugo odreši na hitro.
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 19:58:33
|
|
|
|
ElaM
|
Magi*, meni se zdi, da je nama Loncica v P pobegnila? Danes se ni nič javila. Meni pa napovedujejo, da bom rodila pred rokom iz njihovih ust v božja ušesa. Raho, verjetno že uživa. Ayo, super za pregled in, da je s pikcem vse ok. A so te tudi kaj gledali, če si kaj odprta? Glede plodovnice, pa tudi jaz nimam pojma kako zgleda. No, če bi mi odtekla naenkrat bi najbrž vedela, če pa gre po kapljicah, pa... Ajtak, bo vedela, saj plodovnica je čisto brez barve in vonja, a ne? Pa super, da se s Tjašem fajn rihtate. Se grem počit pred tv, uživajte.
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 20:08:51
|
|
|
|
loncica
|
Čav punce! ElaM, ne skrbi. Ne grem brez vaju v P . Sem bila cel dan bolj leteča in sem se šele zdaj spravila na računalnik. Glede izcedka, mene to tud skrbi. Sem povedala G in je pogledala, da ima dovolj plodovnice in mi rekla, da je to samo povečan izcedek . Je pa tak kot ga opisuješ ti Magi. Nikoli ni samo voda. Mi je pa G dala še vagisan, zdaj pa ne vem a ga naj uporabim ali ne. Je pa Pušenjak napisal, da je preveč haloja glede odtekanja vode. Da 95% žensk ugotovi, da jim je odtekla voda, tistih 5% ki pa ne, pa itak dobijo popadke in pridejo v P. Lp
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 30.11.2007 20:19:15
|
|
|
|
loncica
|
Lilprincess: koliko pa je te tekočine, a je kot urin samo prozorna? Probaj povohat (saj vem, da je malce nagravžno), ker če nima vonja, bi morda lahko bila plodovnica.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?