|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
1.12.2007 18:42:31   
benika
Ayo, meni na kraj pameti ne bi padlo takrat imet polno hišo ljudi! Odpovejta, pa žlahta gor ali dol. Če tega ne bodo razumeli, potem pa res ne vem, kakšni ljudje so to. Saj bo drugo leto tudi čas, božič ne bo ušeluser posted image . Kaj pa če boš ravno v P ali pa rojevala? Bodo vseeno prišli? Jaz sicer ne razumem tvojega dragega, kako se je že v začetni fazi tako zmenil, saj je ja vedel, kdaj imaš rok.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.12.2007 19:04:27   
hokejistka
Jaz sem si ravno včeraj zvečer Canesten tableto vstavila in mi danes že cel dan ven teče. Mi je G predpisala, ker sem imela nekaj beljakovin v urinu in je rekla, da je dobro, da se pred porodom sčistijo porodne poti.

Tudi jaz sem bila v City parku in nakupila še nekaj stvari za user posted image in prav tako preživela. Ni bilo velike gužve. Pa seveda sem si privoščila tortico v slaščičarni Zvezda. user posted image

Jaz imam pa s temi obiski drugačen problem. Moj user posted image se je zmenil, da prihodnji vikend pride na obisk prijatelj s punco. Seveda bosta tudi prespala. Jaz bom v 39 t in mi nič kaj ne diši, da bo kdo spal pri nama doma. Pa še tako je, da jaz s svojim trebuhom zasedem cel kavč. Ne morem več sedet, ampak raje ležim. Sem mu rekla, da mi ni nič kaj fino, ampak.....

Grem večerjatuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.12.2007 19:26:10   
Ayo
Hvala punce za vasa mnenja, ki je enako mojim, zlate ste, saj to itak ni bilo dvoma! user posted image

Kar se kuharije tice, tega meni seveda ne bo treba, ampak enostavno si ne zelim imeti okrog sebe ljudi, tako kot ste rekle, ne bo casa in zivcev!
Se pa tudi jaz cudim, da starsi (ki so sicer ful v redu) in sestra, ki ima sama 2 majhna otroka, ne razumejo situacije.user posted image user posted image
Se bom se enkrat z njim pogovorila, na sreco se to z njim da in upam, da mi bo uspelo.
Ce pa bom med prazniki v p, pa bojo pac sami (evo to je edini razlog, da si zelim rodit pard dni cez PDP user posted image )...

Hokejistka, te cisto razumem glede obiskov cez noc -  evo mi jih imamo danes! user posted image user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.12.2007 20:44:22   
Vrtnica79
Čer!

Bom na hitro obnovila mojo porodno zgodbo:
ob 12.00 ponoči mi odteče voda. Sprva nisem vedela če je to touser posted image , ko pa se mi je po tuširanju kar vlivalo po nogi pa sma šla z mojim v akcijo. Poklicala sem mojo mamo da pride čuvat Latašo in ob 1 sva bila že v P. Popadkov ni bilo nič, odprta pa sem bila 2 cm. Pa so mojega poslali domov dokler se ne bo začelo z popadki. Ob 7 zjutraj sem še vedno ležala priklopljena na CTG , popadkov pa še vedno nič. Ob 8 sem dobila infuzijo in um. popadke ki so mi prijeli ob 9 uri. Pol pa je šlo zares, na 5 minut- sem hitro poklicala mojega da je prišel in dogajalo se je z svetlobno hitrostjo! Ob 10.02 sva že držala v naročju najina Vano! Ja, še zdaj ne morem verjeti da je vse za mano. Pa tudi osebju Mb porodnišnice vsa pohvala, sem bila zelo zadovoljna.

Kaj več vam še napišem drugič, grem zdaj malo počivat. Vana pa je pridna, samo je in spi. Malo opazuje novo okolje in se smeji.

Vsem user posted image  želim da vam bo šlo tako gladko kot meni. Se tipkamouser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.12.2007 20:53:57   
baby27
Živjo nosecke,
sm nova na forumu in še malo zmedenauser posted image
Velikrat sm ze brala vas sporočila in marsikaj koristnega prebrala...
Moj PDP je 17.12 in ze komaj čakam ker me ze vse boliuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.12.2007 20:53:58   
trdozimc
user posted image user posted image user posted image  Tole je bilo pa res bliskovito Vrtnica!!!! Super, si lahko samo želim.

Ayo, ko sem jez prišla z malim domov mi je bilo odveč že to, da je bil pri nas slučajno tast (ki se je mimogrede zelo hitro, obzirno umaknil), kaj šele, da bi imela polno hišo! user posted image  Takrat rabiš mir in moža, ki ti je na razpolago - vsaj kak teden, da se malo aklimatizirate. Nikar si ne dopustita, da bi delala, kar se ''spodobi'', čeprav vama (ali tebi) ne ustreza - verjemi, da ne bo nihče zameril.

Jaz sem še doma in nič ne kaže na spremembe!

LP, se še beremo!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.12.2007 20:55:27   
trdozimc
baby27 dobrodošla user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.12.2007 20:59:23   
baby27
hvala, hvalauser posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.12.2007 21:15:50   
baby27
Vrtnica cestitam!user posted image user posted image

Me veseli, da je vse potekalo tako hitro.Mislim da si vsaka od nas zeli takega poroda.Moram priznat, da sem se vam javla predvsem zarad tega ker me malo grabi panikauser posted image in je lepo ce dobis kako tolazilno besedo, sploh pa od user posted image , ki so ze mamice

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.12.2007 21:43:43   
Mat3ja22
jaz sem se  danes tuširala , ene 30 minut nazaj, pa mi je kar naenkrat priteklo nekaj toplega po stegnu, sedaj pa nevem, ker je zraven tekla voda iz tuša , al mi je to voda odtekla al sem se polulala, mislim ej ful sem zmedena. grem zdej kar vodoravno za vsak slučaj, ker mi res ni nič jasno. user posted image

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.12.2007 21:43:56   
Kim80
Danes je pa bolj zatišje. Pa ne da hodite rojevat kot po tekočem traku!user posted image

No, a ste videle na "rodili smo": Copatek pestuje. Tako da: ČESTITAM COPATEK!

(odgovor članu baby27)
Neposredna povezava do sporočila: 561
1.12.2007 21:46:22   
Kim80
Mat3ja22 - da ti ni res voda odtekla. A se ti ne zdi, da bi vedela, če bi se polulala? Sploh pa, če nisi mogla zadržat... Držim pesti zate, če boš šla v P.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 562
1.12.2007 22:08:28   
Raho
Samo na brzake. Besna sem ko hudič, ne ko 100 hudičev. Eni so na RD od Črtoja pripeljali otroka, ki bruha in je imel 39 vročine. Sedaj pa ne vem, če je ali ni rota virususer posted image . Kaj če sem se nalezla? Ma sploh ne vem, kaj najuser posted image . TO pomeni, da v petek ne morem na CR, če sem dobila ta virususer posted image  Evo, jezna sem tako, da mi kar solze silijo v oči.user posted image

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.12.2007 22:33:03   
klarisima
Ma kaj ljudje res nič ne razmišljajo! Pridet na obisk z bolanim otrokomuser posted image in to k nosečnici user posted image user posted image   Vse pozitivne misli letijo k tebi Raho
Samo ne se preveč jezit...ampak te razumem user posted image
Mat3ja22 če je šla voda bodo prišli tudi popadki, kolikor se jaz spoznam na te stvari. Kaj pa če si ti naslednja decembrka, ki gre v Rimuser posted image   Držim pesti zateuser posted image

Vrtnica79 tudi sama sem si podoben scenarij naredila v glavi in upam, da se bo uresničil. Bravouser posted image
Ayo ne daj se in tvoj mora razumeti, da tako pač ne gre in da z user posted image ali brez nje ti  ne boš za takooo veliko družbo. Tudi moji so hoteli pridet k nam za Božič ampak sem rekla, da letos bomo sami trije, drugo leto pa bomo vidli. In brez debate. Pa saj malo razumevanja pa še ljudje ja premorejo dandanes ali neuser posted image Da o obiskih čez noč niti ne začnem
Baby27 dobrodošla

Jaz pa se takooo zelo potim, ko Grem pod tuš...Raho tvojo jezo delim s tabouser posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.12.2007 22:39:20   
Magi*
Raho, kaj naj ti rečem?  saj ne morem verjeti, da se to lahko zgodi. zdaj lahko samo pesti držiš, da nobeden ni staknil bolezni. kateraoli bolezen je, je hudič. tudi, če jo je kdo drug staknil, je kar veliko verjetnost, da še tebe položi na WC. ma ej res, nooo. user posted image

baby27, dobrodošla. user posted image  boš kmalu ugotovila, da tudi že-mamice tu in tam rabimo tolažbo. user posted image

Vrtnica79, jaz sem ti tak fauš, da je že vse za tabo. user posted image

Mateja, če nisi sigurna ali ti je ali ni odtekla voda, kar pojdi v P. sicer, če je bilo samo malo med tuširanjem, je velika verjetnost, da je bil urin. če je plodovnica, se ti bo še vsipalo. vendar bi v tvojem primeru se kar šla malo pokazat. no ja, kaj pa vem? ko je meni voda odtekla, je bilo tako obilno in na suhem, da ni bilo dvoma, da je to - to.

Ayo, se strinjam z ostalimi. ko prideš z novorojenčkom domov, si želiš in rabiš samo mir in svojega moža zraven. vsi ostali so v napoto. joj, tvoj dragi zna biti kar presenečen, ko bo pokapiral kako zelo se ti življenje spremeni, ko pride malo bitje.

copatek: čestitke user posted image

pa še moj današnji dan: sem še malo po bajti red delala, bila na kosilu pri mojih - želodec ni zadovoljen z ribami - kot bi kamenje pojedla. prejle sem pa malo oddremala na kavču user posted image  Zarja že spi - v moji postelji. je še babico povabila k nam spat. user posted image  ji je rekla, da lahko v dnevni sobi spi. pa jo vprašamo kje bo pa ati spal n reče: "ja, bo pa šel na kavč". v glavnem, ubogi ati bo na koncu pristal v kleti. user posted image
cel dan me nekaj šraufa, pa ščipa, ampak vse skupaj nič pametnega. Raho, deveta ura je že odbila midve pa še kar doma user posted image  nekaj se moji izračuni ne izidejo. čudna je tale mati narava.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.12.2007 22:51:06   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
Raho, deveta ura je že odbila midve pa še kar doma user posted image  nekaj se moji izračuni ne izidejo. čudna je tale mati narava.

Nekam ne posluša vsega sitih nosečk. Sicer je Živa danes zelo mirna, ampak sedaj ne vem, če zaradi tega, ker sem jaz tako napsihirana...

Imam pa CD s posvetilom od Gibonnijauser posted image . Je imel pri kolegici v oštariji po koncertu večerjo in sem ji podturila CD - zadnji. Pa ga je prosila, če lahko podpiše CD, ker sem tik pred zadjci. In tip skomentira: Ma vidio sam ja nju, bilo bi baš teško ne uočiti jeuser posted image . In sedaj imam CD s posvetilom Za trudnu R. s puno sreče na dan D od Gibonnija.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.12.2007 23:00:22   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
In tip skomentira: Ma vidio sam ja nju, bilo bi baš teško ne uočiti jeuser posted image . In sedaj imam CD s posvetilom Za trudnu R. s puno sreče na dan D od Gibonnija.

no, zdaj sem pa še tabi fauš. user posted image

kaj naj naredim s temi kamni v želodcu? frdamane ribe. pa še tako malo sem jih pojedla, da me ja ne bi želodec matral. in tudi zelenjave sem čisto mičkeno pojedla, ker me pač pol vse napihuje... in eto, zdaj se pa počutim kot tisti volk (iz rdeče kapice), ki so mu v trebuh kamenje spakirali. user posted image  pa moj najboljši prijatelj Donat ne pomaga.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 567
1.12.2007 23:02:36   
Raho
Magi* - dosti tvojega najboljšega prijatelja - da se ti naspahuje do onemoglostiuser posted image .

Evo, jaz pa pozitivno razmišljam: Nisi se nalezla, nisi se nalezla... Vi vsi ste zdravi...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 568
1.12.2007 23:04:08   
andreja2000
Vrtnica79 user posted image dobrodošla spet doma in hvala za porodno zgodbo.

Raho ah,tole,da so prišli z bolnim otrokom na RD je pa res skrajno neodgovorno.Upam in držim pesti,da tebe ni nič doseglo!

Pri nas še zaenkrat ni nič dogajanja,razen tistega občasnega otrdevanja trebuha.Noči so pa tudi še vedno take kot so bile-z nemirnimi nogamiuser posted image .

No,fajn se imejte in ob priliki se spet javim in obenem pregledam kako je z vami.
Vsem želim lepo nočko!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 569
1.12.2007 23:06:24   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image  copatek,čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.12.2007 23:52:50   
Magi*
andreja, ko bo tale nosečnost za nama, noge spet mirne, si pa morava nazdravit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
2.12.2007 0:03:17   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

andreja, ko bo tale nosečnost za nama, noge spet mirne, si pa morava nazdravit. user posted image

Se strinjam!!!!!user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.12.2007 0:09:40   
Magi*
punce, zvečer sem dobila SMS od naše Skaane, pa ga do sedaj nisem opazila. user posted image

pravi, da se z Aleksejem že polno dojita in je s tamalim vse v redu. ona pa ima nekakšen problem z mehurjem (je nisem dobro razumela) in ima vstavljen kateter. zgleda bosta v P še do četrtka. potem nam bo pa sama napisala kaj več.

vse vas lepo pozdravlja!

me pa tudi držimo pesti, da se tudi ona čim prej pocajta. user posted image

PS: mi je poslala tudi Aleksejevo fotko, samo je ne bom dajala gor. bo že sama to naredila, ko pride iz P. lahko samo povem, da je pravi mali cuker. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
2.12.2007 0:11:40   
lorch
evo me!
Sem mela kar pester dan. moj mi je zamenjal karniso, se je prašilo v dnevni. je šel v kopalnico neki pokitat pa je vrtal, in se je prašilo po kopalnici. potem mi je zmontiral še napo in seveda se je prašilo še po kuhniuser posted image . Jaz pa pridno podajat orodje in sesat. poleg tega me je končno peljal na pico, pa še neke malenkosti sem skup zašila. na koncu sem pa ugotovila da je naš pdp že tu!
Mene že večji del dneva neki ščipa tako kot pri menstruaciji samo da malo bolj močno. ampak niso enakomerni intervali. upam da bom zjutraj lepo šla v p. po user posted image .
zdaj grem pa malo plezat po mojmu dragemu če bo za kako akcijo, ker se mi lušta, pa še škodlo nebiuser posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

Neposredna povezava do sporočila: 574
2.12.2007 8:12:38   
baby27
Dobro jutrouser posted image

Vidim, da vse lepo panckate....sej jst bi tud pa ne greuser posted image .Drugac tuki v Lj dezuje in je cist depresivna nedelja. Sm si skuhala kavico in trenutno uzivam.Moja pikica je danes ful mirna,sm pa prej pojedla en koscek cokolade in sem dobila brco v rebrauser posted image

Racho drzim pesti, da se ne bos nc nalezla!

Copatek cestitam!user posted image user posted image user posted image

19.12.2007 je posijal soncek.To je nasa Mia, nasa najvecja sreca

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?