Magi*
|
Raho, kaj naj ti rečem? saj ne morem verjeti, da se to lahko zgodi. zdaj lahko samo pesti držiš, da nobeden ni staknil bolezni. kateraoli bolezen je, je hudič. tudi, če jo je kdo drug staknil, je kar veliko verjetnost, da še tebe položi na WC. ma ej res, nooo. baby27, dobrodošla. boš kmalu ugotovila, da tudi že-mamice tu in tam rabimo tolažbo. Vrtnica79, jaz sem ti tak fauš, da je že vse za tabo. Mateja, če nisi sigurna ali ti je ali ni odtekla voda, kar pojdi v P. sicer, če je bilo samo malo med tuširanjem, je velika verjetnost, da je bil urin. če je plodovnica, se ti bo še vsipalo. vendar bi v tvojem primeru se kar šla malo pokazat. no ja, kaj pa vem? ko je meni voda odtekla, je bilo tako obilno in na suhem, da ni bilo dvoma, da je to - to. Ayo, se strinjam z ostalimi. ko prideš z novorojenčkom domov, si želiš in rabiš samo mir in svojega moža zraven. vsi ostali so v napoto. joj, tvoj dragi zna biti kar presenečen, ko bo pokapiral kako zelo se ti življenje spremeni, ko pride malo bitje. copatek: čestitke pa še moj današnji dan: sem še malo po bajti red delala, bila na kosilu pri mojih - želodec ni zadovoljen z ribami - kot bi kamenje pojedla. prejle sem pa malo oddremala na kavču Zarja že spi - v moji postelji. je še babico povabila k nam spat. ji je rekla, da lahko v dnevni sobi spi. pa jo vprašamo kje bo pa ati spal n reče: "ja, bo pa šel na kavč". v glavnem, ubogi ati bo na koncu pristal v kleti. cel dan me nekaj šraufa, pa ščipa, ampak vse skupaj nič pametnega. Raho, deveta ura je že odbila midve pa še kar doma nekaj se moji izračuni ne izidejo. čudna je tale mati narava.