Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo mene! Koncert je bil fenomenalen, pa še december je . Danes lahko gemo rodit. No, po 21.00 . Kaj naj rečem - Gibbo je klasa zase . Sedaj pa grem probat it malo v mižule. Vsi so pa rekli, da sem dobra, da sem se spocala na koncert . Pa še enih par mi jih je reklo, naj gledam, da mi slučajno voda med koncertom ne odteče na tole pa res lohk fajn gledaš samo, da si ti uživala. ma, faca si. zgleda, da ti bo res uspelo. sem bila že mal skeptična tam vmes, ko si po bolnicah lazila... ampak, ti se ne daš. jutri po deveti, a? upam, da mi uspe. me je glih včeraj kolegica malce naivno vprašala, če ne bi bilo mogoče, da jaz kar v P pridem in rečem: "dober večer, prišla sem rodit". je rekla: "saj te ne smejo zavrnit", ja, potem pa svizec zavije čokolado. saj ne greš po liter mleka. jaz bi že šla, sam kaj, ko bi me samo fajn namatral in domov poslal. torej, Ti tam zgoraj, če re obstajaš in imaš kak vpliv tudi na nas, nejeverne; zdaj je pravi čas, da se izkažeš. naredi to telo pripravljeno za rodit. bomo videli. zdaj grem pa malicat. me spet noge dajejo, na kašelj sili in izcedka na hektolitre. loterijska kombinacija.