ElaM
|
Dan še od mene. To, SD, zdaj si pa res že tik pred zdajci. Skaana se ni še nič javila? Magi*, kaj ga pa ti serješ z argentinsko govedino? Loncica, upam, da bo stari ati čimprej zdrav. Trdozimc, čestitke. Lorch, včerej si full lepo napisala o sestrski ljubezni. Hvala ti. Raho, ti pa malo počivaj. A je prou? Lana38, povej tvojemu, da imamo mame materinski nagon in slišimo vse kar je treba, včasih še kaj preveč. tako, da se naj ne boji, da bi dojenčkov jok preslišala. Itak se pa tako derejo, da je to praktično nemogoče. Saj sem verjetno še kaj pozabila pokomentirat, naj mi bo oproščeno. Zdaj pa še moj jamer, spala sem slabo, je Tinkara imela neke šove, eni dve uri ni nič spala, samo gnedla sem ter tja. Plezala po nama, M. sklopila budilko, tako da je še zjutraj zaležal. Zdaj pa spet spi in je vsa tečkasta, grdo še kašlja. Upam, da bo kmalu bolje. Moj je pa spet izbiral imena, je prišel do Nejca. Naš ata se ne da, jaz pa tudi ne. Zdaj mu grem pa papirologijo urejat, če nas slučajno kaj prehiti, da ne bo revež poleg vseh žurk in skrbi za T., moral pisat še kilometrino. Še to, kar se avtoritete pri mali tiče, sem tudi jaz tista, ki je nima oz. je bolj švoh. Zadnje čase prav opažam, da me tamala občasno prav ignorira, očitno mi zameri, da se manj igram z njo oz. je igra mnogo manj divja, kot je bila prej. Pa zadnje čase sem precej natanko in včasih rečem kaj malo bolj na glas in že tečejo krokodilje solze. Upam, da bo dojenček veliko spal, da bom lahko čimveč nadoknadila po porodu. Ah, ja,..
< Sporočilo je popravil ElaM -- 29.11.2007 10:50:24 >