|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
28.11.2007 20:52:16   
t*e*j*k*a
Vrtnica79 iskrene čestitke za malo Vanouser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tud v eni uri rodilauser posted image , ampak po moje se bo kr mal dlje vleklouser posted image .

Skaana držimo pesti tudi zate!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.11.2007 20:53:44   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Mene pa malo panika grabi. Pa ne zaradi poroda, ampak bolj zaradi sprememb, ki nas čakajo potem. Sploh si ne znam predstavljat kako bomo folgali. A ima še katera (ki ne čaka prvega user posted image ) podobne strahove? Mene res to že par dni muči in sem zaradi tega prav tesnobnauser posted image . Upam, da so samo hormoni kriviuser posted image .

pikica* nisi edina, meni ni nič jasno. Še posebej zdej ko ima Ana napade trmice in spet eno mami mami fazo, da se me drži ko klop, verjetno čuti da bo kmalu zgubila privilegij edinke.

EVO VIDITE K SMO TOLK NAVIJALE? Bravo Vrtnica79 user posted image user posted image user posted image

Skaana
in SD vse naj naj pa da bi bilo enako kot pri Vrtnici: kratko pa sladko user posted image

Raho, pri men je isto zatišje, lih da naštejem 10 gibov, trebuh pa med koleni in trd user posted image A mislis da se kej kuha?

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
28.11.2007 20:54:30   
klarisima
Čestitke Vrtnica79user posted image user posted image user posted image
Kako lepa novička! In lepo ime ste izbrali user posted image
Cel dan sem mislila nanjo, da bi bilo čim lažje in jupiii
Joj ko bi tudi me ostale imele malo tega...saj lahko kako urco več, le da je express
Grem malo čaja iz malinovih listov pit user posted image
Aja, danes sem čutila brce čisto na drugem koncu kot ponavadi...mogoče se kaj dogaja in je user posted image zavzela pravi položaj...upanje umre zadnje, je tako punce

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 353
28.11.2007 21:02:29   
lorch
Raho in Danvari tako je bilo pri meni včeraj, samo da me je bilo strah da niti do deset ne bomo uspeli v celem dnevu  priti.  Danes je blo sicer za eno nianso bolje, ampak še vedno dosti manj gibov kot prej in dosti bolj umirjeni oz. nežnejši in počasnejši kot prej. je pa res, da sem upoštevala nasvet in pridno tolčem po čokoladiuser posted image .
Dajta še vedve malo čokolade pojest, potem pa poročajta če je kaj boljeuser posted image

Skaana še vedno diham s teboj in držim pestiuser posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 354
28.11.2007 21:06:33   
loncica
Zdaj je meni jasno, zakaj moj user posted image cel dan razgraja. Sem danes jedla čokoladne cookije, kinder pingui...user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 355
28.11.2007 21:14:24   
ElaM
Mene pa zadnje dneve gibi otroka, tolk bolijo, se mi zdi, da skoz bolj razgraja. Ostali organi mislim, da so  čisto vkleščeni.
Ma, se mi zdi, da bom jest noseča do februarja.user posted image  Kar me tolaži je to, da srce slišim vedno bolj nizko, upam, da se pomika proti izhodu.user posted image

Raho, magi*, a kaj veste, a bi Skaano pustili, da naravno rodi, če bi šlo? No, saj jutri, bo pa cartala tako ali tako.user posted image

Pikica*, Danvari, mene tudi občasno stisne, kako bo še z enim otročkom. Pa malo me slaba vest daje, da si bo Tinkara tako kmalu morala deliti mamico. Saj vem, butasto, samo tako pač je.user posted image

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 356
28.11.2007 21:17:06   
lorch
ElaM potolaži se s tem, da je imela mamico do sedaj samo zase, medtem ko bo novi dojenček mamico že od začetka delil  s sestrico Tinkarouser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 357
28.11.2007 21:21:07   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

ElaM potolaži se s tem, da je imela mamico do sedaj samo zase, medtem ko bo novi dojenček mamico že od začetka delil  s sestrico Tinkarouser posted image .

Ja, saj vem,.. pa vsi pravijo, da se ljubezen z otroki množi ne deli, samo me pa kar stiska pri srcu. Po drugi strani, se mi pa zdi, da je to velika sreča, če imaš brate in sestre. Sem edinka pa te povezanosti nisem in ne bom nikoli izkusila.

:)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 358
28.11.2007 21:33:41   
Ayo
Raho in DANVARI, tudi jaz danes sploh ne vem, ce sem nastela 10 gibov user posted image
Je pa res, da sem bila danes cisto cel dan leteca, ampak sedaj sedim pred pc-jem ze kaksno urco, nas user posted image  pa se kar spancka...user posted image
Je zadnjic ena pisala, da se pred porodom umirijo...je bilo zanimiva, ker mi je ta isti dan ena gospa rekla enako, "bos vidla, ko se bo umiril, 2 dni, in bos rodila".user posted image
Se pa drugace tudi jaz pocutim tako, da bom sla krepko cez PDP.
Raho in ElaM, me imamo isti datum, no Raho naju bo prehitela, tako da midve ElaM bova tekmovali user posted image user posted image

No, drugace sem pa sedaj jaz 2 dni zapravljala in sem vec ali manj nasla to kar sem zelela, upam samo da bo user posted image  vsec, ker je pri darilih zakompliciran hujs kot me zenske!!user posted image
Kupila sem tudi plenicke, zadnja stvari ki je manjkala, sem se odlocila kar za pamperske, sem vzela tiste "made in germany" brez aloe vere, sem vzela pa kar velikost st. 2, ker pise da je od 3-6 kg, jaz racunam da bo nas user posted image  kar velik. Kaj mislite, al bom mogla kupit tiste "new born" od 2-5 kg?user posted image

Skratka mislim, da sem z letanjem zakljucila. V petek imam se mehanika, potem v soboto se pa itak zacne ze nas december in grem lahko tud ze rodit user posted image
Imam pa v ponedeljek g, pa da vidimo kaksno je kaj stanje...user posted image

Drugace sem pa vcerajsnjo noc ful dobr prespala, zato sem tud polna energije dons. Sam me pa ze skrbi za danasnjo...user posted image  Sedaj sem kot rozica user posted image

Ali lahko prosim dobim tud jaz geslo za razne slikce, sem vidla da ste objavljale...

No, sem sedaj naklofala in nadoknadila za 2 dni nazaj; se pa sigurno se kaj oglasim...user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 359
28.11.2007 21:47:09   
lorch
Ja, saj vem,.. pa vsi pravijo, da se ljubezen z otroki množi ne deli, samo me pa kar stiska pri srcu. Po drugi strani, se mi pa zdi, da je to velika sreča, če imaš brate in sestre. Sem edinka pa te povezanosti nisem in ne bom nikoli izkusila.

No, lahko ti povem, da sem ena izmed treh sester in res je fajn, če je več otrok. Resnično pride do neke povezansti. Sama imam 3 leta starejšo in 9 let mlajšo sestro in ju ne zamenjam za nič na svetu. Tamale nisem želela, sem govorila, da se bom odselila, da bom zbežala od doma, da mi že ta velika gre na živce.... Pa je prišla tamala in sem se zaljubila vanjo na prvi pogled. Potem sem jo pa vsepovsod s sabo vlačla, pa ta velika tudi, enostavno ne gre drugače, navežeš se in si sploh ne moreš predstavljat da teh oseb nebi blo. Ti povem, da na začetku res rabijo prvorojenci oz. starejši otroci nekaj pozornosti, da se ne počutijo zapostavljene, ampak se kar hitro navadijo in imeti sestre in brate je kar zakonuser posted image . Jaz sem definitivno vesela da imam dve sestri! Mala je zdaj stara 19, februarja bo že 20, pa se še sedaj stisne k meni in zame je še vedno moja mala sestricauser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 360
28.11.2007 22:04:29   
Ayo
Jaz pa dolgujem nasi Foxini se update:

37t 11kg 101cm

Men je pa mal dolgcas: moj se pocas spravlja spat, jaz pa ne vem al naj sedim pred pc-jem al nej grem v postlo tud jz, recimo brat knjigo, ker zaspana pa itak nisem...user posted image  

Kje ste ostale?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 361
28.11.2007 22:38:46   
ursa1981
Vrtnica79 iskrene čestitke za user posted image .

Skaana tebi pa vse naj. naj., naj hitro mine:)

LP

URŠA

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.11.2007 23:02:42   
Raho
Samo na hitrico, ker sem neka popolnoma zbita. Sem šla še za tamalega torto naročit, pa hotela sem nekaj, kamor bi lahko zapakirala ene stvari in pri nas na pošti imajo samo eno veličino paketov (najmanjše) in eno veličino vrečk (srednje).

Draga SD, drži se jutri. DA boš čim prej cartala ajčka in bejčka.

user posted image

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 363
29.11.2007 0:25:04   
lorch
No, jaz sem spet tuuser posted image
Več kot eno uro sem se premetavala v postelji, polsem šča lulat, zdaj mam pa poln kufer ležanja in sem prišla pogledat če je tu kaj novega.
Raho saj bo bolje, malo preveč migaš, privošči si počitekuser posted image
SD držim pesti zate in me že kar roke bolijo ko je danes treba toliko pesti stiskat. Zdaj bomo pa verjetno   kar vsak dan morale pesti držat, ker smo prišle me na vrstouser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 364
29.11.2007 1:45:59   
Magi*
ahoj!

mene je pa zdaj neko šraufanje zbudilo, pa ne vem al je argentinska govedina ali bomo ši rodit user posted image  mater, zakaj se porod ne more začet s predhodno najavo? user posted image  npr.: "dober dan gospda, čez eno uro dobite popadke in morate v P". tako pa stalno gruntamo a je al ni.

grem probat nazaj zaspat.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 365
29.11.2007 1:50:41   
lorch
O Magi, kako lepo, da nisem edina, ki bluzi po forumu. Mene nič kaj ne šraufa, samo tu in tam me malo bolj konkretno sune pod rebra in to ni najbolj prijetno. Bo za zdržat, samo bi bla veliko bolj vesela če bi se lahko vsaj malo naspala to noč. Potem me pa čez dopoldan zmanjka, ker sem utrujena od neprespane noči.user posted image
sem se odločila, da jutri še nekaj malega postorim doma, potem grem pa rodituser posted image
Če pa ne grem jutri rodit, se pa spravim še k frizerjuuser posted image , pol pa res na potovanje v RIM.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 366
29.11.2007 1:58:12   
Magi*
ja, zdaj se pa začenja tazaresno čakanje. pa ne prespane noči. v bistvu je meni tole zdaj huje kot takoj po porodu. po porodu bi lahko bila spala, pa me je dojenčica zbujala. zdaj pa sploh ne morem spati. in potem takole bluzim. čez dan pa kot zombi okoli kolovratim...

še kar me zvija. sam je konstantno, ni v razmakih. to potem najbrž ne bodo popadki? ajej, tolk znanja sem požrla, pa se bojim, da ne bom prepoznala navadnih popadkov. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.11.2007 6:21:21   
Mat3ja22
Dobro jutro vsem user posted image in tudi tistim, ki že imate v naročju svoje user posted image .

En dan me ni, pa se že vse ekspresno dogaja:

Vrtnica - Iskrene čestitke ob rojstvu Vane in dosti cartanjauser posted image user posted image

SD- držim pesti  in ti pošiljam  . Saj bo vse vredu z Ajčkom in Bejčkom, samo malo prej ju boš spoznala, kot si mislila.

Skaana - upam, da bo čimprej za tabo in da boš hitro imela svojega user posted image pri sebi.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.11.2007 8:19:54   
loncica
Jutro punce!

Jaz sem super spala, enkrat na wc drugače pa spet 9 ur spanca. Mene bo pobralo, ko se bo user posted image  zbujal na dve uri. Takrat bom pa jaz zombi. Smo imeli pa včeraj doma precej napeto. So starega ata z rešilcem peljali v Lj. Najhuje je bilo to, da sta ga moja mami in mož peljala k zdravniku, oba brez mobitela ker je šlo vse skupaj zlo na hitro in potem eno uro nisem vedela kaj se dogaja. Ko pa sem zaslišala, da je rešilec prišel s sireno me je pa sam stisnilo. No zaenkrat je hvala bogu ok.

Magi, če te je konstantno šraufalo je bila to ziher prebava. Kako si zdaj?

ElaM, ne skrbi zaradi Tinkare. Boš videla, da bo oboževala njuborna. Moja sestra je bila (baje) zelo vesela, ko sem jaz prišla na svet.

Berem, da ene pijete čaj iz malinovih listov. Ja, meni ga ni treba, saj imam zmehčan Mv že 7 tednovuser posted image .

Lp

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.11.2007 8:32:40   
pikica*
Dobro jutro!

Mene je zjutraj kar malo strah odpret tale forum, ker nikoli ne vem katera bo spet javila, da je šla rodituser posted image . Vidim, da je bila danes noč bolj mirna.

Vrtnica79, čestitke za malo Vanouser posted image user posted image user posted image !. Je bil pa res ekspresen porod. Jaz bi skoraj malce počasnejšegauser posted image .

Skaana, upam, da se dobro držišuser posted image user posted image user posted image .

SD, ti se pa samo prepusti toku. Očitno sta tvoj Ajček in Bejček ready, da te spoznatauser posted image .

Pri nas je bila noč dokaj mirna. No, Zoja je nekaj sanjala o mleku, ampak sem ji rekla, da ga ni več (ker bi jo res radi odvadili nočnega pitja mleka) in da lahko dobi vodo. Se je začela na vse pretege pritoževat, na koncu pa je dobila par požirkov vode in lepo zaspala nazaj. Upam, da bo kmalu ugotovila, da se res nima smisla zbujat zaradi vode.

Tako, zdaj grem lepo pod tuš, ve pa glejte, da ne boste v vmesnem času pobegnile v Rimuser posted image .

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.11.2007 9:05:33   
Oranža
pozdravljene decemberske user posted image . Ste za kavico?
 user posted image
Mal k vam pridem pookukat ker mi grozi da postanem decemberka, danes je namreč dan D, pa dogaja nič, čep se mi je že v torek odluščiluser posted image user posted image , js pa še kar tukaj strašim. No razen kakega konkretnega šraufanja in tu pa tam me fajn fajn zaboli ampak to je to. No bomo videli jutri kaj bodo povedali ko imam AS. Nas novemberk , ki še čakomo je celih 3, čeuser posted image user posted image , ker se ostali 2 še nista javili se bojim da sta mi pobegnili v Rimuser posted image user posted image user posted image . No vsem ki boste odpotovale želim srečno in držim pesti da mine čimhitrejeuser posted image      

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.11.2007 9:11:34   
hokejistka
vrtnica 79 čestitke za malo princesko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 372
29.11.2007 9:15:42   
trdozimc
ŽIV!

Me nekako veseli, da ste še vse v enem kosu, da ne bom na koncu sama tu gor ostala. user posted image

Skaana, drži se!user posted image Želim ti, da bi čimpraj cartala svojega user posted image .

Magi: Hvala za čestitke. Pri nas imaš najprej javni zagovor pred komisijo in publiko, potem pa še pred senatom fakultete, potem gredo pa papirji še na Univerzo. Tako da se lahko, ko pridem nazaj, samo še lotim dela. user posted image

Brcike: kak dan jih tudi jaz komaj naštejem deset, ampak potem zvečer ko ležem ali pa naslednji dan takoj not prinese. Vedno pa pali čokolada - tako kot pri mamici user posted image . Sem bila včeraj na pregledu pri G, ob 12 in nisem celo dopoldne nič pametnega jedla (me je bilo strah, da bi imela spet sladkor v urinu), potem sem imela pa pritisk samo 60/100 in mi je šla hitro še kri jemat user posted image  - seveda je vse OK, meni se ni zdelo nič čudno, da sem v napol zavestnem stanju.

Vas še čitam!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.11.2007 9:29:41   
Magi*
hojla!

loncica, najprej: držim pesti za starega ata!

vanja.v, hvala za kavo.

jaz sem OK, kar se prebave tiče. je bila prebava, ja. nič presunljivega, so pa bile bolečine res take, kot pri M. mam pa zdaj pritisk na plafonu, ker sta mož in Zaki tako delala preden sta šla. odkar nimam jaz vse niti v rokah, je šlo vse v franže. nobene rutine več, nobenega poslušanja, uboganja - še tisto malo, kar smo imeli, je šlo po gobe. od danes začnem spet uvajat red, ker tole ni več ničemur podobno. ona dva tulita en na drugega, na koncu mož vedno popusti in to je tako zeloooo narobe. tamala ga zaj... direkt v glavo. in seveda se jaz ne petljam, ker bi bilo še slabše, da še jaz spodkopavam njegovo "avtoriteto".

drugače pa spala spet nisem. pa saj bo kmalu konec in bom, če ne drugega, vsaj normalno lahko za tamalo in bejbijem laufala.

ElaM, ne sekiraj se zaradi Tinkare. boš videla, da bo na koncu vse OK. najslabše bo, če boš ti imela občutek krivde, tamala bo to takoj začutila in izkoristila sebi v prid. potem se ti pa obeta situacija moje mame. je bila skoz sama, brez vsake babice ali tete, foter non stop v službi in se je ful sekirala zaradi mene in tamale sestrice. rezultat je bil, da sem ga jaz menda zelo biksala in nagajala (predvsem tamali sestrici - dojenčku), ona je zgubljala živce in seveda izgubila tudi mleko. danes, pravi, bi vse naredila drugače. jah, po bitki je lahko biti general, a ne? bomo videli kako bomo me temu kos.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
29.11.2007 9:36:10   
Magi*
trdozimc: a javni zagovor teme imaš pred komisijo in publiko, ali kako? mi imamo na koncu javni zagovor disertacije pred komisijo, ko so mlini že vse premleli in podali pozitivno oceno. na začetku pa temo samo katedri predstavimo. a, da so take razlike?

še to sem pozabila: mene se je pa polotil tak grd kašelj, direkt iz pljuč. ne bi o tem, da mi trebuh zaradi tega zatrdeva 100/h. kaj se je že zgodilo z nosečniško imunostjouser posted image

pa brcamo pri nas tudi zelo po polžje. čisto drugače kot en teden nazaj. najbrž pa res nimajo več veliko prostora za kako hudo gimnastiko. no, moj trebuh zgleda itak tako, kot da ga bo vsak hip narazen potrgalo.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?