Ayo
|
Raho in DANVARI, tudi jaz danes sploh ne vem, ce sem nastela 10 gibov Je pa res, da sem bila danes cisto cel dan leteca, ampak sedaj sedim pred pc-jem ze kaksno urco, nas pa se kar spancka... Je zadnjic ena pisala, da se pred porodom umirijo...je bilo zanimiva, ker mi je ta isti dan ena gospa rekla enako, "bos vidla, ko se bo umiril, 2 dni, in bos rodila". Se pa drugace tudi jaz pocutim tako, da bom sla krepko cez PDP. Raho in ElaM, me imamo isti datum, no Raho naju bo prehitela, tako da midve ElaM bova tekmovali No, drugace sem pa sedaj jaz 2 dni zapravljala in sem vec ali manj nasla to kar sem zelela, upam samo da bo vsec, ker je pri darilih zakompliciran hujs kot me zenske!! Kupila sem tudi plenicke, zadnja stvari ki je manjkala, sem se odlocila kar za pamperske, sem vzela tiste "made in germany" brez aloe vere, sem vzela pa kar velikost st. 2, ker pise da je od 3-6 kg, jaz racunam da bo nas kar velik. Kaj mislite, al bom mogla kupit tiste "new born" od 2-5 kg? Skratka mislim, da sem z letanjem zakljucila. V petek imam se mehanika, potem v soboto se pa itak zacne ze nas december in grem lahko tud ze rodit Imam pa v ponedeljek g, pa da vidimo kaksno je kaj stanje... Drugace sem pa vcerajsnjo noc ful dobr prespala, zato sem tud polna energije dons. Sam me pa ze skrbi za danasnjo... Sedaj sem kot rozica Ali lahko prosim dobim tud jaz geslo za razne slikce, sem vidla da ste objavljale... No, sem sedaj naklofala in nadoknadila za 2 dni nazaj; se pa sigurno se kaj oglasim...
|