Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 15:04:46
|
|
|
|
Magi*
|
ljube moje pupe! Magi* ni šla nikamor, malo sem pridremala, ker je bila noč strahotno dolga. zatisnila nisem niti očesa. ampak kljub vsemu mi pa nič ne manjka. SD, ne biti žalostna. to, kar ti je rekel prim. Cerar, je čisto res. se zgodi pri vseh dvojnih nosečnostih. ravno zato pa je treba toliko bolj paziti na vas in porod prej sprožiti. se pravi gre vse po normalni poti. zdaj nam le še ostane, da držimo pesti tudi zate in za tvojega Ajčka in Bejčka, da boste se čim prej cartali. boste pa verjetno malo dlje ostali v P, da bosta oba dobila gramčke gor. čisto možno je, da se v P srečamo. prvič sem bila notri z eno mamico, ki je imela identično situacijo tvoji. a veš kolk je že bila ulaufana, ko sem jaz tja prišla? on je rihtala 2 z levo roko, jaz sem pa komaj našo frkljo. Skaana sporoča, da držite pesti, ker se njenemu čudežku mudi na svet in ima popadke na 7 minut. Go mami od Vrtnice pa še nobenega novega sporočila. zdaj bi pa že lahko bilo za njo. dejmo malo navijat kot kaže smo resno zaštartale veseli december. pa kaj pol, če je še november: veseli december starts early this year
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 15:16:57
|
|
|
|
klarisima
|
Tako, mamo sem pospremila na vlak in preden grem počivat še se malo javim. Obisk je bil kratek in sladek. To morma še večkrat ponoviti Elam tudi moj trebuh danes neverjetno otrdeva. In to prvič . Prej sem se spraševala"kaj bo še to" ampak zdaj vidim da odveč. In potem se tolažim, da če je tako, bom tudi popadke prepoznala Glede poze pa ja, pričakujem podobne reakcije od mojega Pa špika me v nožnici kot tebe Pikica...A je že pred exitom? SD ne bit žalostna vse bo ok, tvoji si želita k tebi v naročje, da ju pocartaš vse bo ok, pa saj nismo decembrčice kar tako no. Poglej samo koliko energije imamo vse in kaj vse še v zadnjih dneh počnemo (barvamo, sestavljamo posteljice&kuhinje, hodimo na koncerte) Tudi jaz držim pesti, da Vrtnica79 že carta svojo Kako lepo Vse smo na tej poti Želva tudi jaz sem kupila debelejšo kapico za povrh tanjše. Baje da je na začetku boljše. Preventiva Danvari se strinjam glede Miklavževih daril, mandarine so tudi pri meni vedno zapalile in kakšen čokoladen Miklavžek Zdaj pa res grem malo počivat preden grem na obisk k moji dragi tašči. Včeraj sem peljala mojo mamo tja in moram povedati, da je bilo vzdušnje neverjetno sproščeno, ful smo se smejali innaredili nekaj čudovitih slikc z mojim ogrooomnim trebuhom in obema babicama Ah ta moja tašča me preseneča iz dneva v dan
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 15:19:44
|
|
|
|
vetrnica
|
SD- držim pesti za jutri in ti pošiljam . Saj bo vse vredu z Ajčkom in Bejčkom, samo malo prej ju boš spoznala, kot si mislila. Skaana - pridno dihaj, pa da bo porod čimlažji in čimprej mimo Vrtnica - upam, da že zibaš svojega Zgleda, da se je za nas res že začel december. No, nekatere bomo pa še vseeno malo počakale .
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 15:24:02
|
|
|
|
lorch
|
pozdravljene! No, mislim, dasem za danes zaključila z obiski. mi je čas kar letel, ker sem imela družbo, prav fajn je blo . SD držim pesti za tebe, ajčka in bejčka! Boš videla, da boste super sfurali tole. Go skaana Dihamo s teboj! In z vrtnico tudi December je tu, sej je pa sam še dva dni november, tako da mi smo super tole speljale. V soboto je že 1.12. pa bi se jaz kar javila za ta datum
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 15:30:33
|
|
|
|
Ayo
|
Oj! Ja jaz sem sedaj 2 dni ful leteca, kupujem bozicna darila in za RD. Ampak vmes na hitro preberem kaj dogaja tle gor in moram priznat, da je ful lep, edinstven obcutek brati, da je prisel nas cas! SD, drzi se in nic se ne sekiraj, kako lepo da vaju botsa vajina soncka jutri ze spoznala, mi se rosijo ucke, ful lepo!!! Itak pa da si nasa, te ne damo! BTW, jutri je tudi RD od moje najbolse frendice! Skaana in Vrtnica Ena je sprasevala za kapice, tudi jaz imam pristimano eno bombazno in za povrhu eno toplo, volneno. Pajacek bo pa ati kupil, ko bomo izvedeli ali bo ali , tko bomo imeli vsaj kaksno roza ali plavo barvo, ker imam sedaj vse nevtralno... Mi pa vsi napovedujejo . Nc, letim naprej sopingirat
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 15:32:23
|
|
|
|
Foxina
|
SD drži se!!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 15:38:40
|
|
|
|
loncica
|
Čav punce! Meni so danes uspeli opravki, ki sem mislila, da jih do poroda ne bom uredila. Sem ful vesela, ampak me je vse skupaj tolk zmatral, da sem zdajle eno uro spala. S.D. nič ne bodi žalostna. Saj si bila res ful pridna in zelo dolgo zdržala, zdaj boš pa nagrajena in zelo ikmalu crtala svoja zakladka. Glede teže, pa se na UZ tud ful zmotijo in lahko sta čisto malo razlike v gramih. Ali pa je en fantek in ena deklica in je zato malo lažja . Skaana, Vrtnica držim pesti in čakam na spročila o vajinih . Glede kapic, jaz imam tudi dve. Sem se pa zdajle spomnila, da za še nimam spakiran za v P, tako da šibam zdajle to naštimat. Lp
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 15:41:29
|
|
|
|
želva
|
Tole je pa tko zanimivo brat, kar toplo mi je pr srcu ko vas berem in vidim, da zdaj gre pa zares. Skaana, Vrtnica, SD kmalu srečate svoje čudeže !SD Bojim se,da bom sama ostala med decembrkami, saj se vam vsem ful mudi. Pri nas nič ne kaže, da bi se kaj bližalo, ampak saj bo. Pikica tud mene mal to skrbi kako bomo sfolgali, pa še nimamo nobenga otroka od prej. Sam psa, ok.zdaj ko bom doma bomo že. Kaj pa potem, ko bo treba v službo, pa po otroke v vrtec, pa kosilo, pa psa ven pelat, pa kej nareit po hiši, pa joj,... bomo že:Dejmo zdej še mal uživat
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 17:13:33
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živjo, a je že kaj novic od Vrtnice in Skaane? No, sej nismo začele odhajat tako zgodaj v Rim! 2-3 dni pred Decembrom, to bi se lahko "neuradno" že štelo za December! Sem se že pomirila, sem pozabila povedat, da plodovnice imata pa dovolj! Mi bomo pa očitno Dan Republike praznovali, kljub temu,da so ga ukinili! Sem šla še svoj ruzak čekirat,če je vse v njem, pa morda še kaj vzamem z seboj!
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 17:39:59
|
|
|
|
mojčca
|
Punce, ker vem, da je Skaana sodelovala v debatah tudi pri vas, decembrkah samo kopiram, kaj je napisala ena izmed marčevk 2005, kje smo tudi take čveke, kot ste ve tukaj: sam na hitro javim, da ima Skaana popadke na 7 minut - oz jih je imela ob treh tako, da bo verjetno že danes cartala. Vsem ostalim pa želim lahek porod in da tudi vi končno stisnete k sebi v naročje male štručke, ki vas bodo kmalu klicale mami.
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 18:35:48
|
|
|
|
trdozimc
|
Dajmo nosečke, ki se vam že mudi! No, jaz sem samo hotela povedat, da meni se še nič, čeprav začnem jutri s 40. tednom, da smo uspeli prebelit še spalnico (poleg garderobne sobe, predsobe in otroške sobe) - klasika pri decemberkah . Danes sem opravila še zagovor teme doktorata pred senatom in zdaj sem res pripravljena - na koncu bom najbrž med zadnjimi, glede na to, da me še prav nič ne matra. V glavnem vas berem in je res super, da se je tudi pri nas že začelo in da bomo počasi spoznale svoje . SD kot so ti že povedale. Za dvojčka je to popolnoma normalen razvoj, pa tudi teža se meni ne zdi nič posebnega. Držim pesti za tvojega Ajčka in Bajčka, da bosta z mamico in atijem čimprej doma! Držite se!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 18:38:00
|
|
|
|
Blueberry
|
Da še vam tukaj sporočim veselo novico od moje sestre Vrtnice79. Ob 10.02 je rodila punčko Vano, veliko 45,5 cm in težko 2860 g. Porod pa je potekal zelo hitro (1 ura). Obe sta ok in vas lepo pozdravljata.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 18:52:32
|
|
|
|
Ayo
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vrtnica79!!!!!!!!!!!!! To je bila pa res svetlobna hitrost!!! Kako lepo, prizgem pc, in tako lepa novicka!!! Lepo se cartajte in te cakamo na cvekalnici s tvojimi novickami!!!!! Skaana, tudi tebi en veeeeeeeeeeeeeeeelik za cim hitrejsi in cim lazji porod!! Bom se kaj kasneje napisala, dobim obiske
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 19:04:02
|
|
|
|
lorch
|
Evo, pa se je res začelo dogajat Vrtnica 79, čestitke Komaj čakam, da nam nalepiš kake slikice od tvoje princeske Vane in nam napišeš svojo kakor izgleda dokaj kratko porodno zgodbo
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 19:05:43
|
|
|
|
Kim80
|
Vrtnica79, čestitke za punčko Vano! Srečnica, da si bila tako hitro rešena!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 19:11:08
|
|
|
|
loncica
|
Vrtnica79 čestitke za hčerkico . To je bil pa res ekspres porod. Lp
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 19:12:45
|
|
|
|
copatek
|
Vrtnica 79, še tukaj iskrene čestitke! Pa veliko užitkov z malo Vano ti želim! Skaana, navijamo, še malo...
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 19:17:54
|
|
|
|
trdozimc
|
Cestitke vrtnica 79
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 19:19:12
|
|
|
|
Raho
|
Evo, temu se reče ekspres porod!!!!!!! Vrtnica, čestitke še tukaj! In dajmo še malo navijat za Skaano
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 19:23:46
|
|
|
|
Magi*
|
oooo, čestitke Vrtnici79 za Vano Skaana, go go go! trdozimc, čestitke za zagovor teme a to mate pred senatom ali pred katedro? pri nas predstavimo temo katedri, potem pa grejo naprej v mašinerijo samo še papirji: komisija za zrd, pa senat faksa, pa potem na univerzo... uf, kako naporen in dolg postopek. hvala bogu, da je mimo PS: se moram pohvalit: po enem mesecu sem bila zunaj, med ljudmi. smo šli v Argentinsko restavracijo. razen enega nesporazuma s kelnarco o zapečenosti mesa je bilo super. še celo Zaki se je vedla kot prava gospodična. no, zato pa zdaj not prinaša z lumparijami.
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 19:47:09
|
|
|
|
ElaM
|
Čestitke Vrtnici za Vano. Je bilo pa res ekspresno. Skaana, upam, da že pestuješ. Mene pa danes tako boli, ko me mala brca, očitno nima več placa, ampak ona se ne da. Mi trebuh dobesedno skače, tega se od prvič res ne spominjam.
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 19:53:33
|
|
|
|
Raho
|
Skaana sporoča, da so se ji popadki umirili in da čakajo, kaj bo . Je pa Živa mirna... Pa komaj da pomaga objem. Danes sem komaj naštela 10 gibov, pa še ti so tako nežni. Imam pa cel dan trd trebuh
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 20:01:17
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Vrtnica, iskrene čestitke tudi tukaj! Morda bo Skaana mene do jutri počakala!
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 20:17:15
|
|
|
|
Magi*
|
Ravno sem govorila z Vrtnico in vas vse lepo pozdravlja. Pravi, da je kljub datumu še vedno naša - in me je ne damo. Velika in mala damica se počutita dobro. Vana je pridna, je in spi. Mamica si je od poroda že malo opomogla, zdaj se pa lahko začne pravo cartanje.
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 20:29:02
|
|
|
|
lana38
|
Vrtnica 79, čestitam za Vano! Zdaj se pa lepo cartajta. Porod je bil pa res expres, če ti je uspelo v eni uri roditi. Dajmo, Skaana! Jaz sem pa danes končno dobila paket. So me klicali iz trgovine, da ga naj pridem dvignit. Zadnjič me je že skoraj prestrašila prodajalka, ko je rekla, da so ene prej rodile, preden je prišel paket v trgovino. No, smo takoj pogledali, kaj je notri in sem zelo zadovoljna z lupinico in tudi z drugimi stvarmi. So zelo lepe. Zdaj sem pa že vse nazaj v škatlo zložila in čaka na našega . LP
|
ker voziček mate?baby girl 29jane slalom pro (
57%)
implast (
7%)
quinny buzz (
14%)
quinny speedy (
21%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!