|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
28.11.2007 15:04:46   
Magi*
ljube moje pupe!

Magi* ni šla nikamor, malo sem pridremala, ker je bila noč strahotno dolga. zatisnila nisem niti očesa. ampak kljub vsemu mi pa nič ne manjka.

SD, ne biti žalostna. to, kar ti je rekel prim. Cerar, je čisto res. se zgodi pri vseh dvojnih nosečnostih. ravno zato pa je treba toliko bolj paziti na vas in porod prej sprožiti. se pravi gre vse po normalni poti. zdaj nam le še ostane, da držimo pesti tudi zate in za tvojega Ajčka in Bejčka, da boste se čim prej cartali. boste pa verjetno malo dlje ostali v P, da bosta oba dobila gramčke gor. čisto možno je, da se v P srečamo. prvič sem bila notri z eno mamico, ki je imela identično situacijo tvoji. a veš kolk je že bila ulaufana, ko sem jaz tja prišla? user posted image  on je rihtala 2 z levo roko, jaz sem pa komaj našo frkljo.

Skaana sporoča, da držite pesti, ker se njenemu čudežku mudi na svet in ima popadke na 7 minut. Go mamiuser posted image

od Vrtnice pa še nobenega novega sporočila. zdaj bi pa že lahko bilo za njo. dejmo malo navijat user posted image user posted image user posted image

kot kaže smo resno zaštartale veseli december. pa kaj pol, če je še november: veseli december starts early this year user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.11.2007 15:16:57   
klarisima
Tako, mamo sem pospremila na vlak in preden grem počivat še se malo javim.
Obisk je bil kratek in sladek. To morma še večkrat ponovitiuser posted image
Elam tudi moj trebuh danes neverjetno otrdeva. In to prvič . Prej sem se spraševala"kaj bo še to" ampak zdaj vidim da odveč. In potem se tolažim, da če je tako, bom tudi popadke prepoznalauser posted image user posted image user posted image Glede poze pa ja, pričakujem podobne reakcije od mojega
Pa špika me v nožnici kot tebe Pikica...A je user posted image že pred exitom?
SD
ne bit žalostna vse bo ok, tvoji user posted image user posted image si želita k tebi v naročje, da ju pocartaš vse bo ok, pa saj nismo decembrčice kar tako no. Poglej samo koliko energije imamo vse in kaj vse še v zadnjih dneh počnemo (barvamo, sestavljamo posteljice&kuhinje, hodimo na koncerte)user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz držim pesti, da Vrtnica79 že carta svojo user posted image Kako lepo Vse smo na  tej poti
Želva tudi jaz sem kupila debelejšo kapico za povrh tanjše. Baje da je na začetku boljše. Preventiva user posted image
Danvari se strinjam glede Miklavževih daril, mandarine so tudi pri meni vedno zapalile in kakšen čokoladen Miklavžek

Zdaj pa res grem malo počivat preden grem na obisk k moji dragi tašči. Včeraj sem peljala mojo mamo tja in moram povedati, da je bilo vzdušnje neverjetno sproščeno, ful smo se smejali innaredili nekaj čudovitih slikc z mojim ogrooomnim trebuhom in obema babicama user posted image user posted image user posted image
Ah ta moja tašča me preseneča iz dneva v dan

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 327
28.11.2007 15:19:44   
vetrnica
SD- držim pesti za jutri in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj bo vse vredu z Ajčkom in Bejčkom, samo malo prej ju boš spoznala, kot si mislila.

Skaana - pridno dihaj, pa da bo porod čimlažji in čimprej mimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vrtnica - upam, da že zibaš svojega  user posted image

Zgleda, da se je za nas res že začel december. No, nekatere bomo pa še vseeno malo počakale user posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
28.11.2007 15:24:02   
lorch
pozdravljene!
No, mislim, dasem za danes zaključila z obiski. mi je čas kar letel, ker sem imela družbo, prav fajn je blouser posted image .

SD  držim pesti za tebe, ajčka in bejčka! Boš videla, da boste super sfurali tole.
Go skaanauser posted image user posted image user posted image Dihamo s teboj!
In z vrtnico tudi user posted image user posted image user posted image
December je tu, sej je pa sam še dva dni november, tako da mi smo super tole speljale. V soboto je že 1.12. pa bi se jaz kar javila za ta datumuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.11.2007 15:30:33   
Ayo
Oj!

Ja jaz sem sedaj 2 dni ful leteca, kupujem bozicna darila in za user posted image  RD.

Ampak vmes na hitro preberem kaj dogaja tle gor in moram priznat, da je ful lep, edinstven obcutek brati, da je prisel nas cas! user posted image user posted image

SD, drzi se in nic se ne sekiraj, kako lepo da vaju botsa vajina soncka jutri ze spoznala, mi se rosijo ucke, ful lepo!!! user posted image user posted image user posted image  Itak pa da si nasa, te ne damo! user posted image  BTW, jutri je tudi RD od moje najbolse frendice! user posted image

Skaana user posted image user posted image user posted image  in Vrtnica user posted image user posted image user posted image

Ena je sprasevala za kapice, tudi jaz imam pristimano eno bombazno in za povrhu eno toplo, volneno. Pajacek bo pa ati kupil, ko bomo izvedeli ali bo user posted image  ali user posted image , tko bomo imeli vsaj kaksno roza ali plavo barvo, ker imam sedaj vse nevtralno... Mi pa vsi napovedujejo user posted image . user posted image

Nc, letim naprej sopingirat user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 330
28.11.2007 15:32:23   
Foxina
 SD drži se!!!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 331
28.11.2007 15:38:40   
loncica
Čav punce!

Meni so danes uspeli opravki, ki sem mislila, da jih do poroda ne bom uredila. Sem ful vesela, ampak me je vse skupaj tolk zmatral, da sem zdajle eno uro spala.

S.D. nič ne bodi žalostna. Saj si bila res ful pridna in zelo dolgo zdržala, zdaj boš pa nagrajena in zelo ikmalu crtala svoja zakladka. Glede teže, pa se na UZ tud ful zmotijo in lahko sta čisto malo razlike v gramih. Ali pa je en fantek in ena deklica in je zato malo lažjauser posted image .

Skaana, Vrtnica držim pesti in čakam na spročila o vajinih user posted image .

Glede kapic, jaz imam tudi dve. Sem se pa zdajle spomnila, da za user posted image  še nimam spakiran za v P, tako da šibam zdajle to naštimat.

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 332
28.11.2007 15:41:29   
želva
Tole je pa tko zanimivo brat, kar toplo mi je pr srcu ko vas berem in vidim, da zdaj gre pa zares.
Skaana, Vrtnica, SD kmalu srečate svoje čudežeuser posted image !SD user posted image
Bojim se,da bom sama ostala med decembrkami, saj se vam vsem ful mudi. Pri nas nič ne kaže, da bi se kaj bližalo, ampak saj bo.
Pikica tud mene mal to skrbi kako bomo sfolgali, pa še nimamo nobenga otroka od prej. Sam psa, ok.zdaj ko bom doma bomo že. Kaj pa potem, ko bo treba v službo, pa po otroke v vrtec, pa kosilo, pa psa ven pelat, pa kej nareit po hiši, pa joj,... bomo že:Dejmo zdej še mal uživatuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.11.2007 17:13:33   
soncek.djukelica
živjo,

a je že kaj novic od Vrtnice in Skaane? No, sej nismo začele odhajat tako zgodaj v Rim! 2-3 dni pred Decembrom, to bi se lahko "neuradno" že štelo za December!user posted image
Sem se že pomirila, sem pozabila povedat, da plodovnice imata pa dovolj!user posted image
Mi bomo pa očitno Dan Republike praznovali, kljub temu,da so ga ukinili!
Sem šla še svoj ruzak čekirat,če je vse v njem, pa morda še kaj vzamem z seboj!user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.11.2007 17:39:59   
mojčca
Punce, ker vem, da je Skaana sodelovala v debatah tudi pri vas, decembrkah samo kopiram, kaj je napisala ena izmed marčevk 2005, kje smo tudi take čveke, kot ste ve tukaj:

sam na hitro javim, da ima Skaana popadke na 7 minut - oz jih je imela ob treh tako, da bo verjetno že danes cartala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa želim lahek porod in da tudi vi končno stisnete k sebi v naročje male štručke, ki vas bodo kmalu klicale mami.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.11.2007 18:35:48   
trdozimc
user posted image user posted image user posted image  Dajmo nosečke, ki se vam že mudi!

No, jaz sem samo hotela povedat, da meni se še nič, čeprav začnem jutri s 40. tednom, da smo uspeli prebelit še spalnico (poleg garderobne sobe, predsobe in otroške sobe) - klasika pri decemberkah user posted image .

Danes sem opravila še zagovor teme doktorata pred senatom in zdaj sem res pripravljena - na koncu bom najbrž med zadnjimi, glede na to, da me še prav nič ne matra. user posted image

V glavnem vas berem in je res super, da se je tudi pri nas že začelo in da bomo počasi spoznale svoje user posted image .

SD kot so ti že povedale. Za dvojčka je to popolnoma normalen razvoj, pa tudi teža se meni ne zdi nič posebnega. Držim pesti za tvojega Ajčka in Bajčka, da bosta z mamico in atijem čimprej doma!

Držite se!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 336
28.11.2007 18:38:00   
Blueberry
Da še vam tukaj sporočim veselo novico od moje sestre Vrtnice79. Ob 10.02 je rodila punčko Vano, veliko 45,5 cm in težko 2860 g. user posted image Porod pa je potekal zelo hitro (1 ura). Obe sta ok in vas lepo pozdravljata.user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 337
28.11.2007 18:52:32   
Ayo
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vrtnica79!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  To je bila pa res svetlobna hitrost!!!
Kako lepo, prizgem pc, in tako lepa novicka!!! user posted image user posted image user posted image
Lepo se cartajte in te cakamo na cvekalnici s tvojimi novickami!!!!! user posted image user posted image user posted image

Skaana, tudi tebi en veeeeeeeeeeeeeeeelik user posted image za cim hitrejsi in cim lazji porod!!user posted image user posted image user posted image

Bom se kaj kasneje napisala, dobim obiske user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 338
28.11.2007 19:04:02   
lorch
Evo, pa se je res začelo dogajatuser posted image

Vrtnica 79, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam, da nam nalepiš kake slikice od tvoje princeske Vane in nam napišeš svojo kakor izgleda dokaj kratko porodno zgodbouser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 339
28.11.2007 19:05:43   
Kim80
Vrtnica79, čestitke za punčko Vano!user posted image user posted image user posted image  Srečnica, da si bila tako hitro rešena!user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 340
28.11.2007 19:11:08   
loncica
Vrtnica79 čestitke za hčerkicouser posted image .

To je bil pa res ekspres porod.

Lp

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 341
28.11.2007 19:12:45   
copatek
Vrtnica 79, še tukaj iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image  Pa veliko užitkov z malo Vano ti želim!user posted image

Skaana, navijamo, še malo...

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.11.2007 19:17:54   
trdozimc
user posted image user posted image user posted image Cestitke vrtnica 79 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.11.2007 19:19:12   
Raho
Evo, temu se reče ekspres porod!!!!!!!

Vrtnica, čestitke še tukaj!

In dajmo še malo navijat za Skaano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.11.2007 19:23:46   
Magi*
oooo, čestitke Vrtnici79 za Vano user posted image user posted image user posted image user posted image  

Skaana, go go go!

trdozimc, čestitke za zagovor teme user posted image user posted image user posted image  a to mate pred senatom ali pred katedro? pri nas predstavimo temo katedri, potem pa grejo naprej v mašinerijo samo še papirji: komisija za zrd, pa senat faksa, pa potem na univerzo... uf, kako naporen in dolg postopek. hvala bogu, da je mimo user posted image

PS: se moram pohvalit: po enem mesecu sem bila zunaj, med ljudmi. smo šli v Argentinsko restavracijo. razen enega nesporazuma s kelnarco o zapečenosti mesa je bilo super. še celo Zaki se je vedla kot prava gospodična. no, zato pa zdaj not prinaša z lumparijami. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.11.2007 19:47:09   
ElaM
Čestitke Vrtnici za Vano. Je bilo pa res ekspresno.user posted image
Skaana, upam, da že pestuješ.user posted image

Mene pa danes tako boli, ko me mala brca, očitno nima več placa, ampak ona se ne da.user posted image  Mi trebuh dobesedno skače, tega se od prvič res ne spominjam.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.11.2007 19:53:33   
Raho
Skaana sporoča, da so se ji popadki umirili in da čakajo, kaj bouser posted image .

Je pa Živa mirna... Pa komaj da pomaga objem. Danes sem komaj naštela 10 gibov, pa še ti so tako nežni. Imam pa cel dan trd trebuhuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.11.2007 20:01:17   
soncek.djukelica
Vrtnica, iskrene čestitke tudi tukaj!user posted image
Morda bo Skaana mene do jutri počakala!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.11.2007 20:17:15   
Magi*
Ravno sem govorila z Vrtnico in vas vse lepo pozdravlja. Pravi, da je kljub datumu še vedno naša - in me je ne damo. user posted image

Velika in mala damica se počutita dobro. Vana je pridna, je in spi. Mamica si je od poroda že malo opomogla,  zdaj se pa lahko začne pravo cartanje.

Neposredna povezava do sporočila: 349
28.11.2007 20:29:02   
lana38
Vrtnica 79, čestitam za Vano!user posted image user posted image user posted image
Zdaj se pa lepo cartajta. Porod je bil pa res expres, če ti je uspelo v eni uri roditi.

Dajmo, Skaana!

Jaz sem pa danes končno dobila paket. So me klicali iz trgovine, da ga naj pridem dvignit. Zadnjič me je že skoraj prestrašila prodajalka, ko je rekla, da so ene prej rodile, preden je prišel paket v trgovino. No, smo takoj pogledali, kaj je notri in sem zelo zadovoljna z lupinico in tudi z drugimi stvarmi. So zelo lepe. Zdaj sem pa že vse nazaj v škatlo zložila in čaka na našega user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

ker voziček mate?
baby girl 29

jane slalom pro (57%)

implast (7%)

quinny buzz (14%)

quinny speedy (21%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!