|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
29.11.2007 16:43:06   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Raho, se ti tukaj še enkrat zahvalim. Ko je mož videl cd-je, je rekel Vau, poglej kako lepo piše. In se obrne k meni in reče, tako bi mogla ti pisat na cd-je.

Pikica ahko potrdi, da mnogokrat sama za sabo ne vem brati. Evo, toliko o lepem pisanjuuser posted image .

SD, gremo, dihajmo user posted image user posted image user posted image user posted image

Klepetka, glede pozicije trebuha. Jaz ga imam že ene 3 ali 4 tedne med nogami pa nič ne kaže da bom rodila.

ElaM - naš Črto je, ko je imel virozo shujšal 2 kg, potem pa ju je kajhito dobil nazaj.

Magi* - medve pa sva se dogovorili - v soboto ob 21.00. Ne prehitevaj dogodkov.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 426
29.11.2007 16:49:57   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

nič bat, jaz se bom najbrž tenstala ene par dni, potem pa šla rodit. sam upam, da se teh par dni ne zavleče v par tednov. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 427
29.11.2007 16:55:16   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

nič bat, jaz se bom najbrž tenstala ene par dni, potem pa šla rodit. sam upam, da se teh par dni ne zavleče v par tednov. user posted image

A ti veš, da je mene v 1. user posted image  G. pošiljal rodit 25. novembra - je rekel zdaj zdaj bo... Pa sem rodila 1. januraja z vso možno biokemijsko pomočjo.

Eto, danes sem dobila izvide. Drugače sem zdrava ko riba. Beljakovin v urinu ni, samo levkocite imam malo povišane - pojma nimam zakaj.

Ocena plodove teže: 3800 gramovuser posted image  Upam, da so se zmotili.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
29.11.2007 16:58:44   
ElaM
SD, dihamo s tabo. Da bo čimprej mimo in bosta ajček in bejček  v tvojem naročju.user posted image  A SD ve za spol, mislim, da ni nikoli nič pisala konkretno ali pa sem samo jaz spet vse pozabila?user posted image

Magi*, kaj si ti mene resno vzela, da lahko greš v P brez mene?user posted image  Čeprav sem danes manj fit, kot sem bila včerej, mi trbuh nekaj otrdeva, pa vezi me bolijo. Pa srcček se mi zdi, da je vedno nižje. No, mogoče pa bo pred Božičem.user posted image

Aja, hvala za nasvete kar se bolančkov tiče, se ji trudim oddat čimveč tekočine, pa kar nekaj štrajka. Zdaj pali Hippov čaj, pa ji dajem tistega,  bolje kot da mi dihidrira.

Raho, je bilo veselje popolno. user posted image  še enkrat.

Klarissima, a si ti šla do G? Da lahko neham pesti stiskat.user posted image

Loncica, a se je pri tebi stanje tudi umirilo? Bi res lahko šli še na kakšen kofe.user posted image

Zdaj me pa moj kliče na kapučino, je enkrat za spremembo celo doma. Potem, ko bo pa mala vstala, gremo pa zrihtat gajtrček za njuborna. Sem hotela, da bo tako, kot je imela T., ko smo jo prinesli iz P, pa sem izgubila posteljnino. Bi še razumela, da izgubim kakšen bodi, ampak posteljnino. No, ja, taka sem.user posted image

To pa moram pokomentirat 3800g.user posted image  Raho, Živa bo težkokategornica. user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 29.11.2007 17:01:00 >

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 429
29.11.2007 16:59:36   
Magi*
jah, 3800g je res veliko, za zdaj. sam, glede na to, da je bil Črto skoraj 4,5 kilaš...bo najbrž tudi Živa punca in pol. moji obe sestri sta se rodili z 4200g. pa sta zdaj obe visoki in šlank, da ne bo kdo spet porodne teže povezoval z debelostjo. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 430
29.11.2007 17:20:02   
Raho
Glede na proporce, ki jih imam, se pa ne bi smelča čuditi, ne?user posted image

Moj je danes skomentiral (mi je spodnje nadstropje moral pomagati urediti - sicer z muko, ampak je): Taka si ko želva, ko jo obrneš na oklep - ne more več ničuser posted image . Ja, hvala.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 431
29.11.2007 18:27:27   
klarisima
Elam nisem ga klicala, ker mu baje ne dela UZ user posted image Je bila kolegica na pregledu v torek, ki ima PDP en teden za mano in jo je rešil v 5 minutah. Je bila jezna ko risuser posted image user posted image user posted image
Jaz še vedno upam, da se bouser posted image sama obrnila, če ne pa me že ne bodo pustili noseče user posted image
In hvala da držiš pesti
Jaz pa tebi pošiljam za tvojega angelčka, da bo čimprej kot prejuser posted image user posted image user posted image
Tudi moj je reagiral isto kot tvoj Lončica na cdjke, ki jih je poslala Raho...da kako lepo piše. In me vpraša, kaj dela ta punca, da ima čas vse to in pravim da nič, da je noseča in enga otročka že ima in da gre povrh vsega še ju3 na koncert od Gibonnija in to. Je rekel, da ne more verjeti in je šel vstranuser posted image user posted image user posted image
Res si neverjetna Raho ampak to itak že sama veš. Glede teže tvoje user posted image , moja je imela prejšnjo sredo 3200g user posted image in glede na to da sva med top 3 po obsegu mislim, da so najine user posted image res težkokategorke

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 432
29.11.2007 18:29:33   
klarisima
Torta pa je zginila iz mojega sporočila za tvojega angelčka Elam user posted image
Raho meni pa moj v postelji pravi hrošč, drugače pa da sem kot račka, ker se zibljem sem in tja, sem in tja user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 433
29.11.2007 18:34:55   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Je rekel, da ne more verjeti in je šel vstranuser posted image user posted image user posted image

Še sreča, da mu nisi povedala, da v soboto slavi Črto RD in da bo v hiši 12 otrokuser posted image  plus njihovi starši.

Potem bi me pa res obdolžil, da sem norauser posted image .

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 434
29.11.2007 18:41:11   
Raho

user posted image
user posted image   

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
Dajica user posted image

01.12. 
Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image   
Urša1981user posted image

02.12. 
Lorch user posted image  - 28 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image  
Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE  
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image      
DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image

copatek user posted image  - 23 let, 1. user posted image , POSTOJNA

08.12.
želvauser posted image

09.12. 
MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR, user posted image

Klarisima user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image  
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA 
nosečkaL user posted image - LJUBLJANA, user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 33,99 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA

26.12. 
soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

Trenutno stanje: 6 user posted image  : 16 user posted image user posted image     

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image

LINA - 4.11.2007 - mamica NANA22

TJAŠ - 17.11.2007 - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

VANA - 28.11.2007, 10.02 - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm)

ALEKSEJ - 29.11.2007, 9.29 mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 435
29.11.2007 18:41:40   
lorch
Raho! Več kot všeč! Navdušena sem in komaj čakam, da pride moj domov  da mu pokažem kaj si naredilauser posted image .
Kar se tiče nazivov, pa sem pred nosečnostjo bila bajsika, kar sem še vedno, le da smo zdaj malo stopnjevali še na občasno ime debela in tu in tam sem tudi slončicauser posted image .
Ampak moram priznat, da  sem imela kar srečo, glede na to da sem bila že prej nagnjena k nabiranju kg, sem pričakovala da bom res pravi kombajn ( na to sem pozabila!) Tako me je moj dragi klical poleti, ko sem se nekaj časa res vztrajno širila, potem se je pa vse skupaj nekako umirilo. Zdaj sem se pa spomnila kako je vsem razlagal, da si bo na šihtu sposodil tovornjaka, da bo lahko svoj kombajn na morje peljaluser posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

Neposredna povezava do sporočila: 436
29.11.2007 19:54:56   
klarisima
Pravi da si "aj čau" user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 437
29.11.2007 20:29:41   
lorch
Naj povem samo da je še ena decembrka danes ponoči rodila. Maja127 je decembrka, ki je imela PDP 3.12. in je danes ponoči ob 1.43h dobila sinka Nika, velikega49,5cm in težkega3440kg.

Iskrene čestitke še tu, čeprav zdaj proti koncu nisi veliko sodelovala na RR, ampak vseeno si naša decembrka!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
29.11.2007 20:51:19   
Mat3ja22
Magi - hvala za čestitke, aja burek je bil pa tudi odličen, čeprav se s tistimi v LJ ne more primerjat user posted image .

Raho - ta z želvo in oklepom je bla svetovna, sem se skorej polulala zraven od smeha user posted image user posted image

Maja127  - tudi tebi iskrene čestitke ob rojstvu Nika user posted image .

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 439
29.11.2007 20:55:27   
Ayo
Dober vecer!

Sem prizgala pc samo zato, da vidim ce je kaj novega z naso SD, pa izgleda se nic...joooooj sem ful radovedna in res ze komaj cakam in ji zelim vse najboljse, da bo cimprej pestovala!! user posted image
Ja ElaM, ona ne ve za spol, po moje bo par, user posted image user posted image  user posted image

No, Raho in Klarisima, glede tezkokategorcev, evo se ena - moj user posted image  je imel pri 35t 3kg, ceprav se mi pri mojem 101cm mini obsegu to zdi tako ogromno; no bomo videli v ponedeljek, ko imam spet pregled.

Drugace sem prelezala celo popoldne, mi je se vedno slabo in totalno brez energije, pa tud user posted image  je tako cudezno miren, da ne vem ce ne bom jutri, ce bo isto, poklicala g... user posted image

Aja, Raho, kaj si (spet) posiljala, ko te vse tako hvalijo? Sem kaj zamudila?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 440
29.11.2007 20:57:49   
lana38
A še nič novičk od s.d.?user posted image  Pa navijamo dalje...
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.11.2007 21:04:28   
DaisyE
Jaz sem tudi blazna navijačica od SD in bi vas samo prosila, da še na Upajmo skupaj javite, ko bo kaj novega. Tako navijam zanjo, da me bo kar pobralo.

Dajmo SD!!!!!

Vsem ostalim pa tud vse lepo želim. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 442
29.11.2007 21:10:34   
Magi*
SD sporoča, da popadki so, je pa premalo odprta in je še niso pošibali v porodno sobo. sem ji napisala, da vse navijamo zanjo, da bomo vse naše pozitivne misli usmerile k njej in ji bo gotovo v kratkem uspelo.

držimo pesti!!!

sicer pa jao, jao. Zaki je pravi mali user posted image  danes. še dobro, da imamo visoke strope, sicer bi mi že z lustra visela. do zdaj je bila babica z njo v sobi, zdaj je prevzel ati. prej je skakala na napihljivem konju in hotla, da zraven nje spi. zdaj pa z atijem tulita na vse pretege. kaj za vraga se dogaja z našim otrokom?

zgleda, da bom morala spet it red delat. se pa jaz slabo počutim, spet čisto prehlajena, želodec peče in prebavne motnje imam. user posted image

se kasneje še kaj javim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 443
29.11.2007 21:11:18   
klarisima
Jaz tudi hodim nonstopčekirat, če je že kaj novega o sd user posted image
Danes sem začela razumeti zakaj nosečnice na koncu začnejo jamrati, da kooomaj že čakajo da rodijo. Ne zato, ker bi jim bilo že vse odveč in to, ampak zaradi tega sladkega pričakovanja prihoda nove osebe v tvoje življenjeuser posted image Moj pravi, da kaj je z mano danes, da že cel dan govorim user posted image naj pride. Jaz pa njemu "greva malo " Saj me ne jemlje resnouser posted image
Ma ko pa je tako lepo prebrati, da nekatere od nas že cartajo, jaz pa še kar čakam...nestrpnost je moja šibka točka
Pridem kasneje še enkrat pogledat...držim pesti zate sd

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 444
29.11.2007 21:12:36   
Raho
Pošiljala sem CDje - prepečene.

Ja, pa Lorch je dobila kompletke.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 445
29.11.2007 21:14:22   
Raho
Tudi jaz čakam na novice o SD.

Maja127 - čestitamouser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 446
29.11.2007 21:23:45   
Skyline
lep pozdrav

najprej čestitke vsem novim mamicam, kako lepo je slišat, prow kurjo polt sm mela, k sm brala sporočila od prejšnjih dni user posted image user posted image user posted image

za SD pa držimo pesti user posted image

js sm mela včeraj pregled, ampak me ni pregledal niti vaginalno, upala sm vsaj na UZ, glede na to, da je bla naša pikica user posted image nazadnje malo prelahka, tko da sm bla prow mal žalostna...naslednji pregled mam zej komaj 12.12.2007, če me ne bo že kaj prej prehitelo....v soboto dopolnim 37. teden, tko da user posted image ...res srčno upam, da bo vse OK z nama dvema, vedno bolj me psiha daje, imam tako žive sanje zadnje dni, in skoz sanjam od mojega otročička...ne vem kaj to pomeni....bolj malo spim, sploh mi ne gre za spat in je videt da je bla luna, je tako živhna, da mi premnika ta moj trebuh, kot da bo vn skočila user posted image ...najbolj lušno je, ko vidiš tako malo bulico po trebuščku, ki se premika in je kaka nogica al rokica in pol tisto pobožaš, to so res NEVERJETNI občutki...nepozabni...

lp

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 447
29.11.2007 21:32:26   
ElaM
Klarissima, jaz že komaj čakam, da rodim, pa sem skoraj 3 tedne pred PDP-jem.user posted image Potem si naju predstavljaj z Raho prvič, ko sem jaz zamujala 8 dni, Raho, pa mislim, da še več. Takrat je pa to res že živčna vojna in moliš vse svetnike, da se kaj začne ali pa da sprožijo.user posted image

SD, dajmo, dajmo.user posted image  samo te svečke so en šmoren, lahko hitro primejo, lahko pa da jih vstavljajo tudi po večkrat. tako je bilo meni lani rečeno. No, upam, da se pri SD čimprej začne akcija.
Maja127, čestitke.user posted image

Magi*, Tinkara je tudi šele sedaj zaspala, ko sva jo prvič nesla je tulila, ko jeshar, zdaj pa je zaspala v sekundi. Je pa bila zvečer bistveno bolje, so ji po glavi hodile same lumparije.user posted image

:)

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 448
29.11.2007 22:37:23   
lorch
Helo!
A pri SD še nič novega? Uh sem neučakana, kot da sem jaz tam namesto njeuser posted image .
Jaz sem pa imela akrobacije v kopalnici. Sem si sama uredila  spodnje nadstropje, sam me ne vprašat kako zgleda, ker sem delala na otip.user posted image user posted image user posted image je pa moj mel inšpekcijjoin je rekel da je vredu. Če me je nategnu, ma pač je, ker js ne vem. Jutr mam ctg in upam, da bo pogledala kako je zmojim MV a se kaj odpiram ...  Bomo vidli. Vam jutri javim, če je kaka akcija na vidiku.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 449
29.11.2007 22:43:38   
klarisima
Še kar nič o SD? Ma s takšno podporo bo vse okuser posted image user posted image user posted image
Hvala za razumevanje Elam
Zdaj sem duplo dozo čaja iz malinovih listov spila, grem pod tuš in v posteljo gledat CSI. Pa še rit bom malo podložila user posted image user posted image user posted image
Lorch svaka čast za urejanje kletiuser posted image
Jaz sem poskusila enkrat pa sem raje mojemu to opravilo predala. Naj se on mantra (če lahko temu rečemo mantranje).
Punce mirno noč in čim manj izletov do pcja ali wcja

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?