|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
28.11.2007 10:49:13   
Raho
Vrtnica, dihaj, dihaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poglej, se splača:
user posted image

Slavljenka, lepo praznujuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 301
28.11.2007 10:57:43   
hokejistka
No, pa se je začelo dogajat.

Magi vse najboljše za rosjstni dan user posted image in za donošenost!
Vrtnica upam, da boš čimprej držala user posted image v naročju. Srečno!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 302
28.11.2007 11:23:09   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: želva
Zanimam me kako boste oblekle svoje user posted image  za iz porodnišnice. Imam dilemo: Ali rabi user posted image  dve kapici za na glavo? Mislila sem mu dat eno bombažno, potem pa ima itak na kompletu kapuco, pa še na zimskem pajacu, ki ga bo imel čez oblečenega! Pa mi je moj user posted image  reku, da rabi imet 2 kapici? No, zdaj pa res ne vem! Svetujte!!

Želva, jaz ji bom gor dala dve kapici (tenko bombažno in mal debelejšo, mislim da je  frotirasta) plus kapuco, ki je na pajacu. Glede na to, da zgubijo največ toplote lih skozi glavico, ne bo preveč. Ana je imela sicer samo eno kapico gor, ampak smo šli domov v največji poletni vročini user posted image

Joj Raho, kera kjut fotka user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.11.2007 11:29:10   
lana38
Jaz tudi mislim, da mora biti na bombažno kapico še ena gor, kljub kapuci. zdaj pozimi je zunaj zelo mrzlo.
LP

lana38

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.11.2007 11:34:41   
želva
Hvala, sem že zapakirala 2 kapici v ruzak.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 305
28.11.2007 11:37:17   
MojcaG
oooo, dogaja, že dogaja! user posted image  user posted image  user posted image

magi, vse najlepše za tvoj rojstni dan!

vrtnica, naj bo porod hiter, lahek in da bi kmalu objemala svojo bebico!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.11.2007 11:52:12   
lilprincess
Pozdravljene!
Jaz vas drugače raje berem in ne pišem kaj dosti. Vidim, da smo že veselo začele prehitevat. Meni je včeraj zvečer izpadel čep, sedaj pa še samo čakamo kaj bo dalje. Rok imam za Miklavža, ampak če bo kaj prej, se tudi ne bom sekirala.
Držim pesti za Vrtnico, naj čimhitreje mine in bo tako lahko stisnila svoje dete k sebi.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 307
28.11.2007 12:30:39   
t*e*j*k*a
OLA!!

Joj babe kok ste smotaneuser posted image , dejte še mal noge skup držat no!!!

Magi* čestitke za rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image

Vrtnica79 upam da bo čimprej mimo in da čimprej vidiš svojo malo pupo!!

Kje je pa dans spet lorch???

Lilprincess čep še nič ne pomeni, lahk da boš še dva tedna vlekla, lahk pa se jutri zgodi.

Jaz mam trebuh kr brezveze neki trd. Sedim pa mi rata trd. Drgač se počutim čist normalno, sam trebuh mi je čedalje bolj napoti in komi čakam da gre stran. Bomo vidli kaj bo jutri G rekla.

Skaana upam da bo jutri vse ok!!

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.11.2007 12:30:47   
pikica*
Ojla punce!

Se pa dogaja danesuser posted image .

Najprej Magi*, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !!!

Vrtnica, upam, da je zdaj dihanje že mimo in da že cartaš svojo bebico.

Skaana, drži se in dobro opravi!

Loncica, zakaj se ti pa tako mudi rodituser posted image . Jaz bi na tvojem mestu raje počakala. Sem bila tudi sama prvič odprta 3-4 cm pa mi je sama g. v P svetovala, da grem raje domov in počakam na popadke. In imela je prav. Nima smisla, da se matraš, če ni potrebe.

Mene pa danes tudi ves čas nekaj špika. No, včeraj zvečer sem spet "naletela" na eno kepo sluzi, potem me je pa še precej časa zvijalo kot pred M. Ampak se je potem vse skupaj umirilo. Danes me pa spet celo dopoldne nekaj špika in pritiska dol. Ampak se še ne damuser posted image . Jaz bi še ene dva tedna počakala. Na koncu bom pa še čez rok tukaj gor strašilauser posted image .

Sem pa danes imela drugi dan razvajanja. Namreč, poštimat sem si šla nohte, tako da sem zdaj reday, da spoznam našega fantičauser posted image .

Zdaj sem pa lačna za umret. Si grem skuhat kosilo.

Punce, glejte, da ne bom naslednjič, ko pridem sem gor spet brala, da je šla katera rodituser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 309
28.11.2007 12:33:58   
lilprincess
Tejka saj vem, ampak se je vsaj nekaj začelo dogajat, ker sem imela občutek, da še dolgo nebo nič. Sem se presenetljivo (preveč) dobro počutila - če je to sploh mogočeuser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 310
28.11.2007 13:04:36   
soncek.djukelica
Magi

user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 311
28.11.2007 13:09:56   
lorch
Magi vse najboljše za RD in seveda za donošenost!user posted image user posted image user posted image
Vrtnica in skaana držim pesti za obe in pošiljam še en kup
Tejka tukaj sem, sam sem imela obisk, pa zdajle dobim drug obisk, tako da danes mi ni dolgčas. Pol pa pridem gor pogledat, če je kaj novega, pa smo že v akcijiuser posted image

Lilprincess lepo, da se nam javljaš, drugače pa tako kot je rekla tejka, ni rečeno, da bo že akcija, mogoče ja, mogoče še neuser posted image . V vsakem primeru pridejo ven, sam je res mal nadležno tole čakanje. Jaz imam v nedeljo PDP, pa ni videt da bi se  user posted image kam mudilo.
Pikica prav imaš da si se šla malo razvajat, jaz sem kar odlašala, zdaj pa ne vem če bom šla k frizerju pred porodom. Malo dvomim.
Raho kako pa kaj tvoje počutje? Upam, da kaj počivašuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

Neposredna povezava do sporočila: 312
28.11.2007 13:11:31   
lorch
Heeej! Kam so pa šle pikapoloniceuser posted image ? Sem jih en kup pripopala za Vrtnico in Skaano, zdaj so pa zgleda kar k njima poleteleuser posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.11.2007 13:17:52   
Raho
user posted image
user posted image   

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
Dajica user posted image

01.12. 
Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image   
Urša1981user posted image

02.12. 
Lorch user posted image  - 28 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC

03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA

05.12. 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image

06.12. 
lilprincess user posted image  
Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE  
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image      
DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image

copatek user posted image  - 23 let, 1. user posted image , POSTOJNA

08.12.
želvauser posted image

09.12. 
MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR, user posted image

Klarisima user posted image  - POSTOJNA

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image  
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA 
nosečkaL user posted image - LJUBLJANA, user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 33,99 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA

26.12. 
soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

Trenutno stanje: 6 user posted image  : 16 user posted image user posted image     

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image

LINA - 4.11.2007 - mamica NANA22

TJAŠ - 17.11.2007 - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 314
28.11.2007 13:18:10   
Kim80
Magi, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image  tudi z moje strani!

Vrtnica79, držim pesti, da bo hitro konec, če morda še ni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lilprincess, če greš slučajno rodit v bližnji prihodnosti, se drži. Sicer to s čepom se lahko še zavleče.

Jaz pa sem prišla z zadnjega pregleda pri moji G pred porodom. Na ctg-ju ni videt še nič presenetljivega, pa niti sama še nič ne čutim. V petek grem v bolnico na tisti pregled, ki ga delajo na rok. V glavnem, mi čakamo.

LP!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 315
28.11.2007 13:19:19   
soncek.djukelica
živjo,

javlja se še ena novemberka več!user posted image user posted image user posted image
Jutri imam sprejem v P! Moj bejček se je odločil,da ne bo več rastel!user posted image user posted image user posted image  Kot mi je primarij Cerar rekel, da ni nič drastičnega narobe( da je pri dveh tako,da eden potegne proti koncu) se ne morem potolažit!user posted image user posted image user posted image  In zato mi bodo jutri očitno sprožili porod! Čaka me CTG, pa morda še kaj (prvorodke boste že vedele) pa na umetne me bodo po vsej verjetnosti dali.... Kilaža pa je sledeča: Ajček je 2320kg in Bejček 1870kg! Skrbi me tale Bejček, upam,da bo z njim vse v redu! Ah, morda pa brezveze kompliciram, ker bi me zadržali že danes v P, če bi bila zadeva huda! Ne morem zadrževat solz!user posted image user posted image user posted image
To je to!
Vrtnica, upam, da že cartaš svoje dete!user posted image
Skaana, drži se!user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 316
28.11.2007 13:23:21   
Raho
No, sedaj pa še jaz. Uspelo mi je za vse, ki sem jim še karkoli obljubila, vse spakirati, sedaj samo še odnesem na pošto. Pripravila sem za user posted image  stvari za v P. Tako, da se bo moj znašel, mu vse nastavila tako, da se vsakič, ko gre iz stanovanja spotakne ob te zadeveuser posted image , dala prat zadnjo žehto svojih stvari za v P. (enkrat sem jih uporabila nenačrtovano), sedaj pa grem malo počivat.
Meni je vse skupaj kar malo sumljivo. user posted image  se sicer premika, ampak je izjemno nežna in mirna, izcedka je na tone... trebuh imam spuščen dobesedno med noge. In skoraj cel čas je trdiuser posted image .

Grem sedaj malo ležat, potem pa za Črtoja naročit torto (Mojster Miha pri nas rula)user posted image .

Se še kaj javim.

SD - ti pa si fenomen, kar se tiče dvojčkov.

ElaM - kako je Tinkara?

Upam, da je naša Vrnica OK.

Kje pa je naša slavljenka danes? Da je ni pobrisala v P.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 317
28.11.2007 13:24:04   
benika
Joj miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej bo vse v najlepšem redu. Kot si sama napisala, če bi bilo kaj hujšega, bi ti že rodila.

Srečno jutri!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 318
28.11.2007 13:45:32   
lana38
s.d. drži se v P!user posted image
Bosta tvoja user posted image user posted image  imela RD na bivši Dan republike. Moj user posted image  pa ima 30.11. RD, pa je bil vedno tako srečen, da ima RD na praznik, ker smo takrat bili doma 2 dni. Samo so mu to vzeli.user posted image user posted image  Zdaj se je pač moral sprijazniti, da mora tudi on delati na RD. Je bilo pa težko.
LP

lana38

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.11.2007 13:53:12   
ElaM
SD, bomo jutri močno držale pesti zate. In itak, da je z ajčkom in bejčkom vse ok.user posted image  Boš imela naraven porod, samo sprožen s svečko?
Potem bo to verjetno zglealo tako, da te bodo zjutraj sprejeli, boš šla na oddelek, dobila svečko in potem čakala. Upam, da ti bo prijela že prva svečka, tako je bilo pri meni. Ob treh me je s spopadki na 5 min, in odprto 2 cm, dr. Kavšek poslal v porodno. Prej sledi še britje, klistir in tuš. Okrog pol 6-ih popoldne sem prišla v porodno, ob 10-ih je bila Tinkara rojena.
Boš videla, vse bo ok, decembrke, bomo močno navijale zate.user posted image  Pa, da nam slučajno potem ne uideš k novembrkam na čvekanje. Bomo hude.user posted image

Raho, a ne greš v petek na koncert? Malo se umiri.user posted image  Pa Živi povej, da naj počaka na Gibonnija.user posted image
Tinkara je pa danes bolje, zjutraj je bila bolj klavrna, zdaj pa je kar ok. Se že smeje in dela neumnosti, stanje se normalizira.user posted image

Upam, da vrtnica že carta svojo pupo.

Magi*, kje si ti, a ga piješ, a si šla v Rim?user posted image

Jaz sem pa danes ok, tamala razgraja, trebuh mi ne otrdeva. ne vem, če se scenarij ne ponavlja, prvič je bilo enako bližje je bil PDP, bolje sem se počutila.user posted image  Narobe svet.

:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 320
28.11.2007 14:06:01   
Raho
SD, komaj sedaj sem prebrala... Jaz pa še napišem, da si fenomen med nosečnicami z dvojčki. Ampak sva ob istem času pisale.

Pa ne zanašaj se na te meritve, ker so nenatančneuser posted image . Držim pesti, da bo jutri vse OK: Potem pa prosim te, javi, da se bomo lahko skupaj veselili.user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.11.2007 14:23:29   
Raho
Kje pa je Ayo?user posted image

Magi* -. pa kaj si res šla v P ali kaj?

A se katera kaj spozna na pretoke? Jaz imam mojo knjigo Nosečnost in vodenje poroda v eni od škatel.

Če se spozna, naj mi razloži, kaj pomeni
PI=1.2
RI=0.84

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.11.2007 14:24:53   
t*e*j*k*a
SD sej bo vse ok. Tvoja Ajček in Bejček sta tako rekoč že v 36 tednu, kar pa za dvojčke ni kr tko!!! DRžim pesti da bo vse ok in da bo čimprej mimo!!! Pa seveda sporoči kako bo da bomo na tekočem!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa Vrtnica79- še nič novega???

lorch teb so pa res pikapolonice odleteleuser posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.11.2007 14:44:17   
soncek.djukelica
Hvala vsem vam!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.11.2007 14:55:42   
pikica*
SD, nič se sekirat. Po moje ni nič hujšega, ker bi te drugače že zadržali v P. Škoda, da ne bosta decembrčka, ampak se bomo delali, da stauser posted image .

Raho, jaz o teh pretokih nimam pojma. Vprašaj Pušenjaka.

Jaz sem pa ravnokar pripravila oblekce za našega gospoda sina, v katerih ga bomo nesli domov. Pa ugotavljam, da niti nimamo tako grozno veliko za oblečtuser posted image . No, bodijev imamo noro veliko, ostalega pa ravno za sproti. No, pa saj bo še čas za nakupeuser posted image .

Mene pa malo panika grabi. Pa ne zaradi poroda, ampak bolj zaradi sprememb, ki nas čakajo potem. Sploh si ne znam predstavljat kako bomo folgali. A ima še katera (ki ne čaka prvega user posted image ) podobne strahove? Mene res to že par dni muči in sem zaradi tega prav tesnobnauser posted image . Upam, da so samo hormoni kriviuser posted image .

Nič, grem zdaj še Zojine stvari preselit v njeno novo sobo. Če bo sreča mila, bo danes mož še stenski regal zmontiral in smo zaključili z urejanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?