|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
27.11.2007 22:08:24   
Magi*
a je mene kdo kam vabil? user posted image  to pomeni, da moram čakati še en cel teden? user posted image user posted image user posted image

drugače je pa v LJ res tako, da včasih kar mal pošibajo zadeve.

Skaana, držiiiii se!!!user posted image  

SD, držim pesti, da se jutri še beremo. če pa ne, pa vedi, da si izbrala najlbolj cool datum v novembru. user posted image  (pa glede avatarja: moj pravi, da je z mano vsak dan kot noč čarovnic. user posted image )

Vrtnica79, sem pričakovala tebe na kaki fotki, pa vidim nekega znanega fanta. a prav vidim?

Zaki je šele zdaj omagala. no, v bistvu sta omagala tako on kot mož. ljubi mir. user posted image

grem še malo po stanovanju pobrskat, pa pod zasluženi tuš. jutri pa, če se bom tako kot danes počutila, grem na sprehod. user posted image

PS: ElaM, hvala za komplimente. ma saj veš, make up dela čudeže, pa dobrega fotografa moraš imeti. user posted image  sicer me pa zdaj ne rešita ne make-up ne Annie Leibovitz herself.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 276
27.11.2007 22:27:28   
Magi*
aja, Vrtnica še to: v LJ je EA praktično nemogoča, še posebej zdaj, ko imajo veliko gnečo. zato me, ki bomo rodile v metropoli, o čem takem sploh ne razmišljamo. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 277
27.11.2007 22:31:32   
klarisima
Čer user posted image
Uff ste čvekeuser posted image Sem kazala mami kaj počnem v "prostem času" in ta naša RR se ji zdi ful fajn. Pravi kako se je vse spremenilo od....user posted image Ja seveda in hvala napredku, da je tako.
Skaana kaj si na koncu? Ne morem verjeti, da se je začelo. Držim pesti in ti želim vse naj, naj
In ve se dogovarjate že za rodit? Joj, ne morem verjeti da se je začelo
Moj trebuh je vedno nižji, danes že za cele 4 prste in nenehno hodim na wc. Beba se umirja, kar je baje znak da se bliža datum aranžmana za Rim.
Fajn, pa da že spoznam to user posted image , ki mi ne da spati user posted image
Še to, moja "svakinja" mi je poslala blazinco za v posteljico, ki drži user posted image na boku imenovano Baby Sleep. Ona jo uporablja in je ful zadovoljna. Ali katera to pozna ali pa celo uporablja? Baje da je za prve mesce, ko mora bit user posted image na boku ful fajn. Sem dala slikce v album pa si poglejte. Ne delam reklame, ker niti ne vem kje se kupi user posted image (lahko pa vprašam) ampak veliko koristnega sem izvedela od vas in mogoče bo kateri ta nasvet prišel prav.

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
27.11.2007 22:38:13   
Vrtnica79
Jah, Magi  posebej zate sem dodala še 2 fotki by me. Na eni sem skupaj z sestro- sem tista manjša z bušijemuser posted image .

Ja, si že prav vidla tistega fanta. Je kolega od mojegauser posted image . Mala pa je itak cela nora da ga je lahko spoznala ker je skozi spremljala Bar.

Za EA pri nas v Mb se moraš prej najavit, samo jo dobiš če maš srečo da prideš čez dan rodit. Ponoči in mislim da tudi vikend odpade.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 279
27.11.2007 22:54:16   
Magi*
Ooooo, Vrtnica, luštna mami user posted image

pa grem firbcat še h klarisimi za tisto blazino, pa še njo vidim. bo tudi ena luštna mami user posted image

PS: mene pa tako žuli današnje kosilo, da je joj. bom spet celo noč Donat pila.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 280
27.11.2007 23:23:30   
copatek
Pozdravček vsem!

Danes sem imela tudi jaz ctg in se še nič posebnega ne dogaja. Ginekologinja je rekla, da je otroček že vsidran in pripravljen, tako da menda ni mogla več zmerit glavice, da bi mi povedala približno težo user posted image . A mogoče katera kaj ve, ali to, da je že vsidran kaj pomeni, npr. da bo porod pred PDP-jem, ali to nima veze? Aja Raho pri meni je potreben majčken popravek v seznamu, uradno imam PDP 7.12., rodila bom pa v Postojni, če mi bo le uspelo do tja prit.user posted image

Joj Skaana, ne morem verjeti, da boš čez dva dni že stiskala svojega sončka. Želim ti vse lepo in držim pesti, da se vse izteče tako kot se mora.user posted image

Nočko vsem...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
28.11.2007 0:09:14   
Raho
Draga Magi*

user posted image

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 282
28.11.2007 0:12:47   
Magi*
Draga moja Rahojca!

Hvala user posted image

Ta RD mi bo ostal še v posebno lepem spominu, sem dobila najlepše darilo - moj bejbi je uradno donošen. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 283
28.11.2007 0:23:37   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Draga moja Rahojca!

Hvala user posted image

Ta RD mi bo ostal še v posebno lepem spominu, sem dobila najlepše darilo - moj bejbi je uradno donošen. user posted image

Si me prehitela!
Sem ravno to hotela napisatiuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
28.11.2007 0:36:40   
Magi*
me pa danes tako zelo zgaga daje. zdaj točno vem zakaj se tej nadlogi reče zgaga. user posted image  pa še tastar in tamala sta mi posteljo okupirala in grem lahko bivakirat v dnevno. no ja, saj se ne pritožujem, samo da imam mir. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.11.2007 6:17:36   
Mat3ja22
DOBRO JUTRO

Jaz pa sem zdej še kar v šoku. sem mojga peljala danes do tovornjaka, ki ga je imel parkiranega v Podlehniku zraven bencinske (parkirišče za tovornjake) in pred mojimi očmi se je tam enemu bogemu revežu vžgal tovornjak. verjetno je bil tujec, in ni imel gasilnega aparata. po parih minutah je že gorel kar velik del in sem klicala ptujske gasilce, ko sem se vračala so se že peljali, sedaj skoraj 1 uro po tem pa se sliši še polno gasilskih siren, verjetno šibajo na bencinsko. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.11.2007 8:05:29   
loncica
Jutro punce!

A še vse spite?

Najprej, Magi vse najboljše za rojstni dan in za donošenost user posted image . Vidiš, pa nama je kljub slabim napovedim uspelo.

Jaz moram šibat danes v Šk. Loko po enih opravkih, tako da sem vas samo prišla pozdravit in se slišimo kasneje.

Skaana, dobro opravi danes v P, jutri boš pa že pestvalauser posted image .

Lep dan

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.11.2007 8:16:23   
Magi*
punce moje, na hitrco: Vrtnica79 sporoča, da ji je odtekla voda in zdaj verjetno že pridno diha user posted image

dejmo stisnit pesti, da bo porod hiter in čim manj naporen, detece pa zdravo user posted image

loncica, hvala za čestitke user posted image

aja, pa Raho: 1000 krat hvala. ne samo, da sem se jaz razjokala, Zaki si naredila takkooo veseljeuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.11.2007 8:26:43   
klarisima
Uh, smo pa zgodnje danes user posted image
Najprej Magi iz vse najboljše, ljubezni, zdravja in iskrenih prijateljev ti želim, pa eno veliko in lepa .
Pa hvala za kompliment in se priporočam za kakšno geslo od tvojih albumov, da vidim še tebe
Mat3ja22 tebi pa se je dan začel pestro Pejdi nazaj počivat in ne se razburjat (oprosti, če sem slišat kot kakšna mama, sam si predstavljam sitaucijo, ki si ji bila priča in ne verjamem, da je bilo prijetnouser posted image ).
Lana38 na tebe mislim od kar sem se zbudila, da sem ti pozabila odgovoriti nosečniška pozabljivost ali preveč čvekamo...to je zdaj vprašanjeuser posted image Ja, sem šla študirat in se zaljubila v dalmatinca, zdaj pa mam stalen naslov v Kpuser posted image user posted image user posted image ampak se je ful lepo vračat na Ptuj. Pomladi pridem za par dni in se komot slišiva za en giro bi rekli Primorci, mi Ptujčani pa sprehod user posted image Ti pošljem gsm na zs, da smo na vezi.
Moja mama je jutranja ptica tako da jo bom peljala malo do Pirana preden gre nazaj, da še malo razgibam kosti 
Lep dan vsem skupaj in Magi lepo praznuj, naj bo današnji dan nepozaben!

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 289
28.11.2007 9:15:36   
Skaana
Magi*

user posted image

Vse, vse najboljše... Sem hotla le tebi danes čestitat, pa me je Raho prehitela user posted image . No, sem pa vsaj zvedela, da bo danes še vrtnica rodila user posted image . Držim pesti...

Jaz pa celo noč nisem spala, neki mi je slabo in me zvija... Upam, da ne bo kaj hujšega, mojo mamo je tudi - sva jedli sarmo včeraj user posted image .

Hvala za vse lepe želje - sigurno bodo pomagale. Je pa tak zeloooo čuden občutek, ko vem, da še sam en slab dan ko bom user posted image . Res zelo čudno...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 290
28.11.2007 9:16:25   
DANVARI
Prvo eno user posted image za Vrtnico79 da bi šlo čimprej mimo user posted image user posted image user posted image
Kaj je punce, ste začele malo prehitevat? user posted image user posted image user posted image

Dejte zdržat še ta dva dneva no. user posted image user posted image user posted image No sej bom kar tiho ker nič ne vem kaj me lahko zadane. Danes sem sama doma, tamala je v vrtcu, in me skoz kličejo vsi če je vse ok user posted image user posted image user posted image pa da naj počivam in naj se kej javim user posted image user posted image user posted image

No Lorch jaz sem imela tud mal preplahov glede gibanja tamicene. Sem čez dan tolk okupirana z našo Ano da premikov niti ne čutim, pol me pa okol treh panika zagrabi, če jih je bilo sploh dovolj in grem ležat in seveda v tistem momentu nobenega giba pol je pa panika. user posted image Ma sej sem si sama kriva. No danes je že zjutraj začela brcat tako da sem mirnejša.

Mam  pa trebuh že čist nekje dol, ampak dons še ne grem rodit ker moram na sestanek Sveta staršev v Aninem vrtcu, tako da danes ni pravi dan user posted image user posted image user posted image Mi je bil pa včeraj lep datum, pa jutri bo tudi, decembrski so pa itak vsi ok user posted image user posted image user posted image

ElaM, kako je kaj s Tinkaro? Upam da se boljše počuti. Ana je po homeopatskem zdravljenju super, še nosek se je posušil, razen malo zjutraj kar pa štejem za normalno. Samo da nimamo antibiotikov! user posted image

Magi*
vse najboljše!
Skaana vso srečo v petek!

Moram pa povedat da delam dve Miklavževi vreči za naši punci user posted image ker bosta dobili knjigici in malo mandarin, orehov in kakšen bombonček (vztrajam da je Miklavž skromen), je treba vse to mal zapakirat in sem se odločila izvest njuni imeni na vrečo pa še mal drugega vezenja gor dat, če mi bo uspelo. V glavnem, imeni imam fertik in prav luštno izgleda, sem si pa kar z Wordom pomagala da so malo lepše črke.Zdej pa mal brskam po netu za kakšno lepo smrekico al pa snežakom, pol bom pa še kakšne perlice gor dala, sem bila včeraj v pozamenteriji v nabavi user posted image Upam da mi bo uspelo.
Kako boste pa ve miklavževale?

< Sporočilo je popravil DANVARI -- 28.11.2007 9:17:00 >

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
28.11.2007 9:37:55   
Magi*
Skaana, drži se. kmalu ti ne bo nič več čudno, ko boš stiskala svoje bitjece v naročju user posted image  user posted image

DANVARI, hvala za čestitke.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.11.2007 10:18:39   
lana38
Magi*, vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Vrtnica 79, drži se! Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej za tabo in boš cartala svojo štručko.user posted image

klarisima, velja, spomladi greva na sprehod. Poleti pa se morda srečava na obali. Bomo sigurno tam.

Pri nas je vse po starem. Se še nič ne dogaja, saj je konec decembra še daleč.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.11.2007 10:19:51   
ElaM
Dan,...
Najprej Vrtnica79, dihamo s tabo.user posted image  Čimprej objemi svojo punčko in naj bo čimmanj boleče.
Magi*, iskrene čestitke za 22 rd (če sem se zmotila v letih me popraviuser posted image ), pa da je dečko uradno donošen.user posted image
Meni je letos, na 30 rd, test pokazal +. Tako, da ta rd bo tudi šel v zgodovino.user posted image
Danvari, Tinkara je tako-tako, vročina ji je padla, kašlja pa še fejst in zmolkla je, danes je bogica še bruhala, tako da sva imeli zjutraj oblačenje, pa slačenje, pa oblačenje. Upam, da bo čimprej bolje.
Skaana, tega verjetno ne boš brala pred dnevom D, tudi tebi želim eno lepo in zdravoštručko, pa naj šivi čimmanj bolijo.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 294
28.11.2007 10:31:06   
Ayo
Dobro jutro!

Uf ste napisale, vceraj mi sploh ni uspelo niti prizgati pc-ja, sem bila leteca, sedaj pa samo toliko o pomembnih dogodkih:

Magi*, VSE NAJBOLJSE!
[/link]

Vrtnica79, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii DRZI SE!
[link=http://www.dreamstime.com/newborn-baby-icon-thumb650962]

SD in Skaana
[link=http://www.ebsworth.com/gallery/images/u105_good_luck.jpg][/link]

Sibam, se slisimo popoldan!!!! user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.11.2007 10:34:19   
Ayo
Mah sem smotana s temi fotkami...user posted image

Magi*
user posted image

Vrtnica79
[image]http://www.dreamstime.com/newborn-baby-icon-thumb650962">

SD in Skaana

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.11.2007 10:36:06   
Ayo
user posted image user posted image user posted image

Vrtnica79

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.11.2007 10:37:01   
Ayo
SD in Skaana

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.11.2007 10:40:11   
ElaM
Klarissima, sem šla pogledat ta "baby sleep", pri Tinkari smo imeli podobno, samo, da so bili nekakšni valjčki, zdaj bomo tudi uporabljali. Je fajn, za prvi mesec, da je otrok na boku. Potem se je pa naša itak usidrala tako, kot ji je pasalo, največkrat je spala na hrbtu, zdaj pa na trebuhu pa rit ima pokonci.user posted image  Je zadnjič moj komentiral, njeno pozo, ti boš to razumelauser posted image , če tudi obrača.user posted image  Jah, desci.

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.11.2007 10:44:13   
želva
Magi vse najboljše zate in za tvojo donošeno pikicouser posted image
Skaana kmalu boš mamica dvem najlepšim otrokom, upam da bo z obema vse ureduuser posted image
Vrtnica79 ti sam dihej in pihej, da boš čimprej pestvala svojo štručko!

Vem ,da sem kaj izpustila, ampak ko pa tok čvekate, da si ne morem vse zapomnit!
Zgleda, da se je veseli december pričeluser posted image .
Zanimam me kako boste oblekle svoje user posted image  za iz porodnišnice. Imam dilemo: Ali rabi user posted image  dve kapici za na glavo? Mislila sem mu dat eno bombažno, potem pa ima itak na kompletu kapuco, pa še na zimskem pajacu, ki ga bo imel čez oblečenega! Pa mi je moj user posted image  reku, da rabi imet 2 kapici? No, zdaj pa res ne vem! Svetujte!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?