Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke - take II 27.11.2007 22:08:24
|
|
|
|
Magi*
|
a je mene kdo kam vabil? to pomeni, da moram čakati še en cel teden? drugače je pa v LJ res tako, da včasih kar mal pošibajo zadeve. Skaana, držiiiii se!!! SD, držim pesti, da se jutri še beremo. če pa ne, pa vedi, da si izbrala najlbolj cool datum v novembru. (pa glede avatarja: moj pravi, da je z mano vsak dan kot noč čarovnic. ) Vrtnica79, sem pričakovala tebe na kaki fotki, pa vidim nekega znanega fanta. a prav vidim? Zaki je šele zdaj omagala. no, v bistvu sta omagala tako on kot mož. ljubi mir. grem še malo po stanovanju pobrskat, pa pod zasluženi tuš. jutri pa, če se bom tako kot danes počutila, grem na sprehod. PS: ElaM, hvala za komplimente. ma saj veš, make up dela čudeže, pa dobrega fotografa moraš imeti. sicer me pa zdaj ne rešita ne make-up ne Annie Leibovitz herself.
|
|
RE: Decembrke - take II 27.11.2007 22:27:28
|
|
|
|
Magi*
|
aja, Vrtnica še to: v LJ je EA praktično nemogoča, še posebej zdaj, ko imajo veliko gnečo. zato me, ki bomo rodile v metropoli, o čem takem sploh ne razmišljamo.
|
|
RE: Decembrke - take II 27.11.2007 22:31:32
|
|
|
|
klarisima
|
Čer Uff ste čveke Sem kazala mami kaj počnem v "prostem času" in ta naša RR se ji zdi ful fajn. Pravi kako se je vse spremenilo od.... Ja seveda in hvala napredku, da je tako. Skaana kaj si na koncu? Ne morem verjeti, da se je začelo. Držim pesti in ti želim vse naj, naj In ve se dogovarjate že za rodit? Joj, ne morem verjeti da se je začelo Moj trebuh je vedno nižji, danes že za cele 4 prste in nenehno hodim na wc. Beba se umirja, kar je baje znak da se bliža datum aranžmana za Rim. Fajn, pa da že spoznam to , ki mi ne da spati Še to, moja "svakinja" mi je poslala blazinco za v posteljico, ki drži na boku imenovano Baby Sleep. Ona jo uporablja in je ful zadovoljna. Ali katera to pozna ali pa celo uporablja? Baje da je za prve mesce, ko mora bit na boku ful fajn. Sem dala slikce v album pa si poglejte. Ne delam reklame, ker niti ne vem kje se kupi (lahko pa vprašam) ampak veliko koristnega sem izvedela od vas in mogoče bo kateri ta nasvet prišel prav.
|
|
RE: Decembrke - take II 27.11.2007 22:38:13
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jah, Magi posebej zate sem dodala še 2 fotki by me. Na eni sem skupaj z sestro- sem tista manjša z bušijem . Ja, si že prav vidla tistega fanta. Je kolega od mojega . Mala pa je itak cela nora da ga je lahko spoznala ker je skozi spremljala Bar. Za EA pri nas v Mb se moraš prej najavit, samo jo dobiš če maš srečo da prideš čez dan rodit. Ponoči in mislim da tudi vikend odpade.
|
|
RE: Decembrke - take II 27.11.2007 22:54:16
|
|
|
|
Magi*
|
Ooooo, Vrtnica, luštna mami pa grem firbcat še h klarisimi za tisto blazino, pa še njo vidim. bo tudi ena luštna mami PS: mene pa tako žuli današnje kosilo, da je joj. bom spet celo noč Donat pila.
|
|
RE: Decembrke - take II 27.11.2007 23:23:30
|
|
|
|
copatek
|
Pozdravček vsem! Danes sem imela tudi jaz ctg in se še nič posebnega ne dogaja. Ginekologinja je rekla, da je otroček že vsidran in pripravljen, tako da menda ni mogla več zmerit glavice, da bi mi povedala približno težo . A mogoče katera kaj ve, ali to, da je že vsidran kaj pomeni, npr. da bo porod pred PDP-jem, ali to nima veze? Aja Raho pri meni je potreben majčken popravek v seznamu, uradno imam PDP 7.12., rodila bom pa v Postojni, če mi bo le uspelo do tja prit. Joj Skaana, ne morem verjeti, da boš čez dva dni že stiskala svojega sončka. Želim ti vse lepo in držim pesti, da se vse izteče tako kot se mora. Nočko vsem...
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 0:09:14
|
|
|
|
Raho
|
Draga Magi*
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 0:12:47
|
|
|
|
Magi*
|
Draga moja Rahojca! Hvala Ta RD mi bo ostal še v posebno lepem spominu, sem dobila najlepše darilo - moj bejbi je uradno donošen.
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 0:23:37
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* Draga moja Rahojca! Hvala Ta RD mi bo ostal še v posebno lepem spominu, sem dobila najlepše darilo - moj bejbi je uradno donošen. Si me prehitela! Sem ravno to hotela napisati
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 0:36:40
|
|
|
|
Magi*
|
me pa danes tako zelo zgaga daje. zdaj točno vem zakaj se tej nadlogi reče zgaga. pa še tastar in tamala sta mi posteljo okupirala in grem lahko bivakirat v dnevno. no ja, saj se ne pritožujem, samo da imam mir.
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 6:17:36
|
|
|
|
Mat3ja22
|
DOBRO JUTRO Jaz pa sem zdej še kar v šoku. sem mojga peljala danes do tovornjaka, ki ga je imel parkiranega v Podlehniku zraven bencinske (parkirišče za tovornjake) in pred mojimi očmi se je tam enemu bogemu revežu vžgal tovornjak. verjetno je bil tujec, in ni imel gasilnega aparata. po parih minutah je že gorel kar velik del in sem klicala ptujske gasilce, ko sem se vračala so se že peljali, sedaj skoraj 1 uro po tem pa se sliši še polno gasilskih siren, verjetno šibajo na bencinsko.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 8:05:29
|
|
|
|
loncica
|
Jutro punce! A še vse spite? Najprej, Magi vse najboljše za rojstni dan in za donošenost . Vidiš, pa nama je kljub slabim napovedim uspelo. Jaz moram šibat danes v Šk. Loko po enih opravkih, tako da sem vas samo prišla pozdravit in se slišimo kasneje. Skaana, dobro opravi danes v P, jutri boš pa že pestvala . Lep dan
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 8:16:23
|
|
|
|
Magi*
|
punce moje, na hitrco: Vrtnica79 sporoča, da ji je odtekla voda in zdaj verjetno že pridno diha dejmo stisnit pesti, da bo porod hiter in čim manj naporen, detece pa zdravo loncica, hvala za čestitke aja, pa Raho: 1000 krat hvala. ne samo, da sem se jaz razjokala, Zaki si naredila takkooo veselje
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 8:26:43
|
|
|
|
klarisima
|
Uh, smo pa zgodnje danes Najprej Magi iz vse najboljše, ljubezni, zdravja in iskrenih prijateljev ti želim, pa eno veliko in lepa . Pa hvala za kompliment in se priporočam za kakšno geslo od tvojih albumov, da vidim še tebe Mat3ja22 tebi pa se je dan začel pestro Pejdi nazaj počivat in ne se razburjat (oprosti, če sem slišat kot kakšna mama, sam si predstavljam sitaucijo, ki si ji bila priča in ne verjamem, da je bilo prijetno ). Lana38 na tebe mislim od kar sem se zbudila, da sem ti pozabila odgovoriti nosečniška pozabljivost ali preveč čvekamo...to je zdaj vprašanje Ja, sem šla študirat in se zaljubila v dalmatinca, zdaj pa mam stalen naslov v Kp ampak se je ful lepo vračat na Ptuj. Pomladi pridem za par dni in se komot slišiva za en giro bi rekli Primorci, mi Ptujčani pa sprehod Ti pošljem gsm na zs, da smo na vezi. Moja mama je jutranja ptica tako da jo bom peljala malo do Pirana preden gre nazaj, da še malo razgibam kosti Lep dan vsem skupaj in Magi lepo praznuj, naj bo današnji dan nepozaben!
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 9:15:36
|
|
|
|
Skaana
|
Magi* Vse, vse najboljše... Sem hotla le tebi danes čestitat, pa me je Raho prehitela . No, sem pa vsaj zvedela, da bo danes še vrtnica rodila . Držim pesti... Jaz pa celo noč nisem spala, neki mi je slabo in me zvija... Upam, da ne bo kaj hujšega, mojo mamo je tudi - sva jedli sarmo včeraj . Hvala za vse lepe želje - sigurno bodo pomagale. Je pa tak zeloooo čuden občutek, ko vem, da še sam en slab dan ko bom . Res zelo čudno...
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 9:16:25
|
|
|
|
DANVARI
|
Prvo eno za Vrtnico79 da bi šlo čimprej mimo Kaj je punce, ste začele malo prehitevat? Dejte zdržat še ta dva dneva no. No sej bom kar tiho ker nič ne vem kaj me lahko zadane. Danes sem sama doma, tamala je v vrtcu, in me skoz kličejo vsi če je vse ok pa da naj počivam in naj se kej javim No Lorch jaz sem imela tud mal preplahov glede gibanja tamicene. Sem čez dan tolk okupirana z našo Ano da premikov niti ne čutim, pol me pa okol treh panika zagrabi, če jih je bilo sploh dovolj in grem ležat in seveda v tistem momentu nobenega giba pol je pa panika. Ma sej sem si sama kriva. No danes je že zjutraj začela brcat tako da sem mirnejša. Mam pa trebuh že čist nekje dol, ampak dons še ne grem rodit ker moram na sestanek Sveta staršev v Aninem vrtcu, tako da danes ni pravi dan Mi je bil pa včeraj lep datum, pa jutri bo tudi, decembrski so pa itak vsi ok ElaM, kako je kaj s Tinkaro? Upam da se boljše počuti. Ana je po homeopatskem zdravljenju super, še nosek se je posušil, razen malo zjutraj kar pa štejem za normalno. Samo da nimamo antibiotikov! Magi* vse najboljše! Skaana vso srečo v petek! Moram pa povedat da delam dve Miklavževi vreči za naši punci ker bosta dobili knjigici in malo mandarin, orehov in kakšen bombonček (vztrajam da je Miklavž skromen), je treba vse to mal zapakirat in sem se odločila izvest njuni imeni na vrečo pa še mal drugega vezenja gor dat, če mi bo uspelo. V glavnem, imeni imam fertik in prav luštno izgleda, sem si pa kar z Wordom pomagala da so malo lepše črke.Zdej pa mal brskam po netu za kakšno lepo smrekico al pa snežakom, pol bom pa še kakšne perlice gor dala, sem bila včeraj v pozamenteriji v nabavi Upam da mi bo uspelo. Kako boste pa ve miklavževale?
< Sporočilo je popravil DANVARI -- 28.11.2007 9:17:00 >
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 9:37:55
|
|
|
|
Magi*
|
Skaana, drži se. kmalu ti ne bo nič več čudno, ko boš stiskala svoje bitjece v naročju DANVARI, hvala za čestitke.
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 10:18:39
|
|
|
|
lana38
|
Magi*, vse najboljše za rojstni dan! Vrtnica 79, drži se! Ti pošiljam , da bo čimprej za tabo in boš cartala svojo štručko. klarisima, velja, spomladi greva na sprehod. Poleti pa se morda srečava na obali. Bomo sigurno tam. Pri nas je vse po starem. Se še nič ne dogaja, saj je konec decembra še daleč. LP
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 10:19:51
|
|
|
|
ElaM
|
Dan,... Najprej Vrtnica79, dihamo s tabo. Čimprej objemi svojo punčko in naj bo čimmanj boleče. Magi*, iskrene čestitke za 22 rd (če sem se zmotila v letih me popravi ), pa da je dečko uradno donošen. Meni je letos, na 30 rd, test pokazal +. Tako, da ta rd bo tudi šel v zgodovino. Danvari, Tinkara je tako-tako, vročina ji je padla, kašlja pa še fejst in zmolkla je, danes je bogica še bruhala, tako da sva imeli zjutraj oblačenje, pa slačenje, pa oblačenje. Upam, da bo čimprej bolje. Skaana, tega verjetno ne boš brala pred dnevom D, tudi tebi želim eno lepo in zdravoštručko, pa naj šivi čimmanj bolijo.
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 10:34:19
|
|
|
|
Ayo
|
Mah sem smotana s temi fotkami... Magi* Vrtnica79 [image]http://www.dreamstime.com/newborn-baby-icon-thumb650962"> SD in Skaana
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 10:36:06
|
|
|
|
Ayo
|
Vrtnica79
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 10:37:01
|
|
|
|
Ayo
|
SD in Skaana
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 10:40:11
|
|
|
|
ElaM
|
Klarissima, sem šla pogledat ta "baby sleep", pri Tinkari smo imeli podobno, samo, da so bili nekakšni valjčki, zdaj bomo tudi uporabljali. Je fajn, za prvi mesec, da je otrok na boku. Potem se je pa naša itak usidrala tako, kot ji je pasalo, največkrat je spala na hrbtu, zdaj pa na trebuhu pa rit ima pokonci. Je zadnjič moj komentiral, njeno pozo, ti boš to razumela , če tudi obrača. Jah, desci.
|
|
RE: Decembrke - take II 28.11.2007 10:44:13
|
|
|
|
želva
|
Magi vse najboljše zate in za tvojo donošeno pikico Skaana kmalu boš mamica dvem najlepšim otrokom, upam da bo z obema vse uredu Vrtnica79 ti sam dihej in pihej, da boš čimprej pestvala svojo štručko! Vem ,da sem kaj izpustila, ampak ko pa tok čvekate, da si ne morem vse zapomnit! Zgleda, da se je veseli december pričel . Zanimam me kako boste oblekle svoje za iz porodnišnice. Imam dilemo: Ali rabi dve kapici za na glavo? Mislila sem mu dat eno bombažno, potem pa ima itak na kompletu kapuco, pa še na zimskem pajacu, ki ga bo imel čez oblečenega! Pa mi je moj reku, da rabi imet 2 kapici? No, zdaj pa res ne vem! Svetujte!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?