|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
27.11.2007 16:22:19   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Aja, Magi*..glede AH. Najboljše, da kar na CSD pokličeš in vprašaš. Mislim, da celo ni prepovedano prejemati tovrstna izplačila. Kolikor se spomnim iz prve nosečnosti, so mi rekli nekaj v stilu, da lahko v kao svojem prostem času tudi kaj služiš.

No, ko sem jaz klicala zaradi naših zunanjih sodelavk prav zaradi tega na CSD, mi je šefica rekla, da dobiva 100% pomoč od države za nego otroka in da je to sedaj njena zaposlitev.user posted image  Ma kdo bi ih vedel. Vsak govori po svoje.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
27.11.2007 16:22:30   
loncica
Čav punce!

Jaz sem še vedno v enmu kosu. Sem bila danes na pregledu. Plodovnice dovolj, mali tehta 3140g. Če do drugega tedna ne bo nič, grem verjetno v torek v P. Tako, da 4. december bo dan D, če ne bo prej.

Raho, super, da si doma. Hvala za ac, sem že nakazala samo ne vem, če je že sprevedlo nakazilo.

ElaM, upam, da je Tinkara že boljše.

Kako je s Skaano?

Lp

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 252
27.11.2007 16:24:13   
Raho
Lorch, pojej si čokolado. Res, brez zezanja. Da vidiš učinek. Ela ti je lepo svetovala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 253
27.11.2007 16:26:51   
Skaana
user posted image

evo, sem vam rekla, da se še beremo kot 2 v 1 user posted image .

Sem pa vseeno malce žalostna, ker bo moj-a user posted image  novembrček user posted image . No, jutri imam sprejem v P, pojutrišnjem pa CR...

Ampak kot že rečeno, jaz ostajam z vami na čveku. Moj user posted image  je v mislih decebrski, tudi zrel je kot decembrček, tako da ga bom raje primerjala z vašimi user posted image , prav?

Se še javim...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 254
27.11.2007 16:34:34   
Magi*
Hojla!

najprej zaželim Tinkari čim prejšnje okrevanje. user posted image

Lorch, ti pa kar bodi fino pozorna na gibe, čeprav je res, da občasno pa tudi v trebuhu bejbiji spijo. user posted image

Skaana, nič ne bodi žalostna. za nas boš vedno decemberka. sicer pa v naših P nikdar ne veš kolikokrat ti bodo CR prestavili.

loncica, midve mava pa res srečo, a ne? prej ležanje do onemoglosti, pa psihiranje, zdaj pa bejbiji nočejo ven. user posted image

Raho, jaz sem dobila pri nas na faksu enako razlago kot ti. vprašanje pa je kako si kdo zakon interpretira.

se moram pohvalit, da sem kljub vsemu spanju čez dan, uspela urediti delovno sobo in goro papirjev, ki sem jih samo na en kup metala. zdaj so lepo sortirani v fascikle in še ena kljukica je odkljukana. zdaj pa čakam na moja dva potepina. bi že zdavnaj morala biti doma, pa sta šla verjetno še v trgovino.

se še tipkamo kasneje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 255
27.11.2007 16:58:04   
ElaM
Ojla, moram malo sproti pokomentirat, ker potem se preveč nabere in vse pozabim.user posted image

Skaana, kako pa to, da ti bodo naredili cr, če je še vse tako kot mora biti? A se bojijo, da bi se naravno prehitro začelo?
Loncica, vidiš, da bo vse ok.user posted image  Pa tebe tudi zakaj bodo kar zadržali, če še ne bo popadkov?

Res me to zanima, a je odvisno od G, ker mene so prvič tako tenstali, mi je G vedno govorila, da je mnogo bolje, da se prične spontano. Še dobtro, da imam malo vez v P, da so mi kljub vsemu sprožili.user posted image

SD, a ne računaš na ponedeljek, ker takrat dela dr. Kavšek?user posted image

Še to, zdaj je na Valu202, o rojevanju. Grem poslušat.

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
27.11.2007 17:15:39   
soncek.djukelica
ojla,

Skaana, ne morem verjeti,da te bodo "regrutiral"!user posted image  Kljub vsemu boš ostala Decemberka, ne damo te!user posted image  Kot je Magi napisala, je možnost,da ti CR predstavijo!user posted image
Ela, fajn bi bilo v ponedeljek!user posted image  Še bolj pa na Miklavža!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 257
27.11.2007 17:23:05   
lorch
Evo, sem pojedla nekaj čokolade, zdaj bomo pa spet malo razgrajaliuser posted image . Upam, ker sem se že navadla na gibe in mi je brez njih oziroma s tako malo gibov kar malo dolgčas. Joj, kako jih bom šele pogrešala ko bo dete zunaj in bo tega konecuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 258
27.11.2007 18:20:00   
t*e*j*k*a
Skaana škoda da bo CR že pojutrišnjem. Sicer pa tko kot si rekla ti boš vedno decembrka.

Ej punce zdej ste vse že neki začele študirat da greste v P? A nebi še mal počakale? Da ne bom sama nakonc decembra ostalauser posted image .

lorch si vidla da je mali začel migat. Ponoč se je ful zmatru in je mogu podnevi mal oddremat. user posted image

Men je tud prej blo noro slabo. Sicer vem zakaj (kr vse pojem kar vidim in ne morm nehat), ampak jaz sem mislila da je že kaj narobe.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 259
27.11.2007 18:35:50   
lana38
Skaana, torej vso srečo v P.user posted image Morda pa ti res še prestavijo CR, če bo kaj nujnega.
Začelo se je dogajat. December je blizu.
Če naši user posted image  ponoči rogovilijo, potem morajo podnevi malo počivati. Če bi kar naprej skakali po trebuhu, potem ne bi imeli moči za priti na ta svet. Bi se že prej preveč utrudili. No, moj user posted image  ponoči v glavnem spi. Če je to merilo, kako bo po porodu, bo kar v redu. Samo ne vem, če to res kaj drži.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 260
27.11.2007 20:09:24   
Skaana
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Skaana, kako pa to, da ti bodo naredili cr, če je še vse tako kot mora biti? A se bojijo, da bi se naravno prehitro začelo?

Pri meni je situacija takšna - najprej mi je rekel danes teden user posted image . Pe sem bila vesela, četrti december, prav fino se sliši... No, potem je pa videl, koliko bom takrat user posted image , pa je rekel, da bi kar ta teden. Ker jaz sem prvič rodila pri 38t5d in to s spontanim razpokom mehurja. Rojevala sem sedem ur - uradno tri (to štejejo tiste hude popadke, ki so potisni), in ker ni šlo, so nardili urgentni carski rez. In to nisem mogla spravit čez medenico popolnoma pravilno obrnjenega otroka težkega le 3kg. Torej če se zdaj porod naravno sproži, z user posted image  (ki so mu danes namerili 3,5kg) nimama šans, samo matrala bi se, pa še težje je nardit carskega oz. bolj rizično med popadki.

Drugače je pa seveda najboljše, če se vse začne naravno in spontano.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 261
27.11.2007 20:10:18   
Raho
Ojoj, Skaana, pa ne jutri! No, pomembno je, da bo vse OK: Saj pa je že skoraj december.

V glavnem - danes sem ti spakirala CDje. Tako, da ne bom prepozna.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 262
27.11.2007 20:20:29   
lorch
Punce! Čokolada je pomagalauser posted image user posted image user posted image
Res pa je, da so ti gibi bolj leni, ampak glavno da so. Sej verjetno je res že mal premal placa tam noter. Čez kaki dve uri bo pa ziher začelo tumbat, ko bo user posted image začel s svojo žurko. Zgleda da je bolj nočne sorteuser posted image .
Skaana vso srečo ti želim in ti pošiljam eno  za dodatno pomoč.

Uživajte in se še kaj tipkamo, če prej ne, ponoči bom gotovo kaj prišla naokoliuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 263
27.11.2007 20:22:09   
ElaM
Skaana, se mi je zdelo, da bo nekaj takega, če gre za cr.user posted image
Dobro opravi, očitno boš tretja decembrčica, ki bo pestovala svojega otročka.user posted image

Kje pa je danes Ayo? A proslavlja donošenost, ali pa je mogoče že mamica?user posted image  Ayo, javi se.

Magi*, sem videla tvoje slike. Komplimenti, komplimenti, ti boš jutri stara ravno 21. Vsaj zgleaš toliko.user posted image

Lorch, tinkara je čisto ponorela, če sem jedla sladoled, cukr, pa verjetno je čutila, da je bolj hladno.user posted image  Tudi sedaj opažam, če pijem mrzlo vodo, se mala takoj odzove.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 264
27.11.2007 20:23:09   
Kim80
Skaana, drži se v P. Vse decembrke bomo mislile nate in javi nam, ko boš imela veselo novico.
Lorch, mene je moj user posted image  tud včasih prestrašil s svojim "mirovanjem". No, sam pol se je še pravi čas začel premikat, tako da mi ni blo treba na pregled. Zgleda, da včasih se jim pač spi. Pa zdaj proti koncu naj bi se malo umirili. Pri meni že ima bolj take počasne gibe.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 265
27.11.2007 20:29:17   
hokejistka
skaana srečno pot v porodnišnico! Pa veliko user posted image za srečo! 

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 266
27.11.2007 20:33:30   
soncek.djukelica
Skaana, tudi jaz bom v mislih z teboj! user posted image Da bi bilo vse v redu z teboj in user posted image !user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 267
27.11.2007 20:52:56   
andreja2000
Skanna tudi jaz ti želim srečno pot v P in ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image  za srečo! Drži se in mislimo nate!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 268
27.11.2007 20:53:01   
Vrtnica79
Čer,

tudi jaz sem še 2v1user posted image . Sva se z user posted image  zmenile da počaka na december! Pa vsaj do srede morem zdržat, ker sem takrat zmenjena z dr. anastezije za EA. Če bo, drugače pa ni panike saj prvič je bilo za preživet. Me pa mika da vidim kako zgleda če rodiš skoraj brez bolečin. Nisem zasledila če se je katera izmed vas odločila za EAuser posted image

Skanna, ti boš pa tak naša ostala. Mislim da se vse strinjajo z mano.Pa vso srečo ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, pa v album sem dodala nekaj fotk. Geslo pa je moje ime. Tiste ki ga ne veste malo pobrskajte ali pa vam pošljem na ZS.

Lepo in predvsem mirno noč vam želimuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 269
27.11.2007 20:55:09   
loncica
Skaana user posted image . Pa boš kmalu cartala svojega user posted image . Bomo mislile nate.

ElaM, meni je tako rekla, ker predvideva, da sem itak že bolj odprta in je rekla, da bo drug teden pogledala in, če je vsaj 3 cm, da grem rodit. Meni je čist ok.user posted image  

Magi, sam res. Tolk kot sem se zdaj teh sedem tednov presekirala, odštevala dneve, brala o nedonošenčkih in podobno, zdaj pa nič ne kaže, da bi kaj bilouser posted image . Sem šla pa danes spet v šoping: spet v Qlandio pa v Mercator center. Zdaj moram mal nadoknadit.

Lorch: tudi moj user posted image  razgraja, če jem kaj čokoladnega. Zato pa ima mamica izgovor, da se prenajeda s sladkarijami.

S.D.:imaš ti jutri pregled ali sem kaj zamešala? Veš danes je bila pri G ena, ki nosi dvojčke in je bila v 28t, pa je imela večji trebuh kot jaz, pa mam jaz ogromnega. Je reva ful jamrala, da ne ve kako bo zdržala.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 270
27.11.2007 21:04:46   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

ElaM, meni je tako rekla, ker predvideva, da sem itak že bolj odprta in je rekla, da bo drug teden pogledala in, če je vsaj 3 cm, da grem rodit. Meni je čist ok.user posted image   

Ja, saj verjamem, da ti je ok, ker meni bi bilo tudi, da čimprej rodim.user posted image  Samo to mi je zanimivo, kako imajo G različne pristope, kar se sprožanja porodov tiče. Moja je bolj za naravno, pravi da so umetni popadki hujši, in da je potrebno dati naravi čas...
Samo 8 dni čez PDP, je bilo meni malo mar kako bolijo, samo da sem rodila.user posted image  Zdaj se pa tega bojim, da mi doma voda odteče, ker je do P daleč. Skrbi kar ne zmanjka.user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 271
27.11.2007 21:08:44   
loncica
ElaM, me je sestrična, ki ima isto G kot ti opozorila, da v Ljubljani, dajo če si dovolj odprt kar rodit. Ker ona je bila pa tud 3 cm pa je (tvoja) G tudi ni dala in je potem rodila šele čez dva tedna. Saj bom vidla, kaj bo drug teden. Morda se bom pa prestrašla pa ne bom hotla it in počakala na naraven potek. Ali pa me mali preseneti že prejuser posted image .

Lp

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 272
27.11.2007 21:12:54   
ElaM
A potem je ona znana po tem?user posted image  Dobro, da vem, če mi bo rekla, da sem kaj odprta, da bom šla direkt v P.user posted image
Jaz sem prišla v porodno odprta 2 cm, tako da bo kar držalo, da v Lj greš hitro rodit. Ma, saj je res brez veze čakat, ko je otrok enkrat donošen.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 273
27.11.2007 21:16:01   
loncica
ElaM, a se kar zmeniva za en datum in greva skupaj?Pa še Magi zraven povabiva, da nam ne bo dolgčasuser posted image .Jaz že komaj nosim mojo težo naokrog.user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 274
27.11.2007 21:24:34   
ElaM
Ja, jaz sem za. Kdaj, potem, drug teden?user posted image
Samo še mala se mora pozdravit, potem pa lahko kar rodim.user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?