|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
26.11.2007 9:12:37   
*ANA*
No naš princ je preoblečen in sit in zdaj lepo spančka in kašlja v postli user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.11.2007 9:14:25   
Kati81
Drnula ti kar pridi preizkusit pa eno kavico spit pa bo.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 277
26.11.2007 9:26:25   
januška78
Dobro jutro,
Jaz sem pa šele zdaj pri jutranji user posted image . Sem pa uspela pred tem že malo pospravit, pa lase si umit. Manco pa sem po polurnem prigovarjanju uspela prepričat, da je bolje če zaspi nazaj user posted image .
Zunaj se dela čudoviti dan in ga bova tudi midve najbrž izkoristili za vozičkanje.

Vsem bolnim pošiljava kamione user posted image , da se čimprej pozdravite.

No zdaj se pa že oglaša.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.11.2007 9:28:33   
*ANA*
user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.11.2007 9:32:04   
Drnula
.... de je otrok pri mizi (brez pladnja) in se s tem počudi del vseh, ki so za mizo...

Padme - to, to ... da ga čist primakneš k mizi, kot ta velizga, pa da mi ne leze dol ko sedi

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.11.2007 9:37:11   
Drnula
Kati - takoj bi šla namesto k hiški user posted image user posted image   so me prej pogreli - ajej. Že tri tedne se pregovarjam kaj je najbolj nujno za dokončat pri leseni konstrukciji hiške (monter je bil tri teden bolan), ker brez tega ne moremo naprej delati z vodovodarjem, električarjem, ogrevanja .... Zjutraj jih pokličem in oni so na parceli ampak so se odpravljali delat nekaj čist tretjega, kar mi je najmanj nujno - obijati napušč pri strehi, da bo lep. Vodovodar je pa danes doma ostal ker niso fiksirane predelne stene, kar jim trobim in težim v nedogled. Saj ni kriv monter, amapak arhitekt ... no ta od katerega sem hišo kupila in s katerim komuniciram. Sem ga takoj poklicala user posted image user posted image user posted image

Ta teden pa bom verjetno kaj na poti v Lj in če bova lahko sprobava.
Kako pa je kaj vaša fasada - je lepa?user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.11.2007 9:39:43   
KT
TIM
user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.11.2007 9:49:01   
FLASK_A
Jaka je dobil stolčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Unega antilopo od Ikee, pa je poštar zdej pripeljal. Kva je fin! Komej čakam, da se Jaka zbudi, da ga sprobavauser posted image  Sem ga pa kar pri nas naročila- me pride še vedno manj, kot pa da dam polovico poštnine ali pa potne stroške kaki, ki bo šla v Ikeo.
Sem ful vesela, ker se mi tolk dopade.

Kati, soseda, a prideš na user posted image ? user posted image

TIM, vse najboljše!
user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.11.2007 10:26:32   
*ANA*
Midva se bova pa odpravila malo vozičkat na sonček in burjo user posted image .

Je lihkar vstal in morava izkoristit user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.11.2007 10:29:49   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

.... de je otrok pri mizi (brez pladnja) in se s tem počudi del vseh, ki so za mizo...

Padme - to, to ... da ga čist primakneš k mizi, kot ta velizga, pa da mi ne leze dol ko sedi

Ja, se strinjam, zato pa mi pladnja sploh nismo dokupovali, ker ga ne bomo potrebovali...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.11.2007 10:30:14   
Padme
No, epo se imejte midva se greva tudi vozičkat na sonček ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 286
26.11.2007 11:50:13   
nky 23
dn:teža 7820g 
    velikost: 68cm
+ 3.ceplenje
naslednji teden dama vodno in se naročima zobarju, je bil pa zelo pridenuser posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 287
26.11.2007 11:53:55   
mentos
dan
evo, jest sem dobila recept za mleko, mi bodo vrnili denar, ki sem ga porabila in seveda od 60 škatelj odšteli. Hvala bogu sem vse zrihtala, čeprav je bila ful gužva, ker je veliko otrok bolnih, pa še na zzzs sem ful čakala. Ko sem prišla domov je naša ravnokar vstala, se ful pokakala, malo smejala, nato pa že fajn tečnarila, zdej pa že spi. Je pa zunaj fajn sonček, tako, da ko se zbudi gremo ven.

Kopanje: moram poročat, da sva se včeraj v taveliki banji kopale. Je ful uživala, brcala, pa še sprobali sva sedežek za v kad. Bilo je super. Vam pošljem slikico, ko naš zrihta RA, je spet po enem tednu nalagal Windovse, a seveda še ni končal. Toliko mi je le zrihtal da sem lahko na RA-internet. Računalniški manjak, pri svojih 30, pa še toliko naumen, da špila igrice. No ne smem kritizirat, ker tudi on rad prebere RR-naš forum.

Tim vse naj naj

user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 288
26.11.2007 11:58:08   
mentos
pa še to, če katera želi imam viška en DVD kaseta-original zapakiran Vadba med nosečnostjo in po porodu. Lahko ji ga pošljem, ker jaz nimam dvd za kaseto, samo za cd, pa da mi ne dela drena doma.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 289
26.11.2007 12:36:24   
FLASK_A
N&B, imaš ZS!

No, grem počet kej koristnega, da ne bom sam na internetu cele dneveuser posted image

Navozičkali smo se, zdej bo treba pa počas kuhinjo v red spravit pa kak lonec dat na plin, če ne bodo spet pohane sirove luknje na meniju- pa našemu niso preveč všečuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 290
26.11.2007 13:44:42   
nky 23
ja tudi jaz čakam da se Kevin zbudi nato pa grema malo na sončeka, če le ne bo vročine, no zaenkrat je vse lepo in prav in še ni kakšne reakcije in je prav dobre volje.No naslednji četrtek morma it dat vodo in kri za videt, kako je in če je slučajno slabokven, v sredo pa se morma naročit zobarjuuser posted image  no ja pa že.

TIM

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 291
26.11.2007 15:55:32   
januška78
TIM
user posted image

Midve sva tako lep dan izkoristile za vozičkanje, vmes pa šle še v šoping. Imava samo pol ure v eno smer z vozičkom do novega nakupovalnega centra. Po eni strani mi je prav super, po drugi strani pa zna denarnica kar trpet user posted image
Do četrtka imajo v Arielu še otvoritveni 10% popust in sem razmišljala, da bi Manci kar avtosedež kupila. Moram zdajle še malo pobrskat na netu, da vidim prednosti in slabosti različnih avtosedežev.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 292
26.11.2007 16:01:34   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Jaka je dobil stolčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Unega antilopo od Ikee, pa je poštar zdej pripeljal. Kva je fin! Komej čakam, da se Jaka zbudi, da ga sprobavauser posted image  Sem ga pa kar pri nas naročila- me pride še vedno manj, kot pa da dam polovico poštnine ali pa potne stroške kaki, ki bo šla v Ikeo.
Sem ful vesela, ker se mi tolk dopade.

user posted image  za stolček. Meni je ta Antilop tudi tako všeč, pa še čisto k naši kuhinji paše, ker je v istih barvah. Cena je pa sploh super - človek ne more verjeti, da se za otroka še dobi kaj tako poceni. Kako si ga pa pri nas naročila in koliko si zanj dala, če ni skrivnost?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 293
26.11.2007 18:08:35   
N _ B
user posted image

TIM, VSE NAJBOLJŠE ZA 4. ROJSTNI DAN!

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 294
26.11.2007 18:09:27   
ŠpelaP
Ojla!

Vsem se v svojem in Timovem imenu lepo zahvaljujem za čestitke ob njegovem 4. rojstnem dnevu!

Praznovanje se počasi izteka, Timi se veselo igra s svojim kužkom. Še sreča, da je kužek na baterije, da se ga lahko izklopi, saj je polulal že pol hiše. user posted image
Ja, tako je, pa je še eno leto naokoli.
Sara trenutno spi. Nahod se ji zgleda tudi počasi umirja. Jutri greva pa še enkrat k zdravniku zaradi vnete ritke.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 295
26.11.2007 19:26:10   
Kati81
Nikica, dons sva bile čist okupirane, za jutri se pa priporočava, če ti je prav! Pa Jaka v stolčku bi rade videle.

Drnula, ti kar pridi, ti pošljem cifro na ZS. Smo čist zraven avtoceste pri Brezovici tko da sam dol zaviješ in šlik šlak si pri nas.

Drugače smo pa mi danes kuppili Fliper za v banjo, ker tamala sama sedi in ji tisto daje oporo da ne zdrsne, pa zao da jo lahko normalno stuširam.

Vsem, ki praznujejo vse najboljše in vsem, ki ste bolni hitro okrevajte.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 296
26.11.2007 21:13:47   
neja24062007
TIM !!!

user posted image  ZA 4 SVEČKE NA TORTICI.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 297
26.11.2007 21:43:02   
Anonimen

TIM

user posted image

(odgovor članu neja24062007)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
26.11.2007 21:48:11   
Anonimen
ojla
Kako ste kaj. Jaz sem čist zdelana, tako da že kar nekaj bluzim. Tara ponoči nič ne spi, tako da se nisem že nekaj dni naspala. Skoz se zbuja pa hoče jest, čeprav se zvečer naje kašice, res ne vem. No danes je omagala med jedjo, sem jo dala spat, se je čez pol ure zbudila pojedla kašico do konca in nato še pri meni in je spet zaspala. Bomo vildi kaj bo.

Jaz grem pa tud počasi proti spalnici.

Bodte fajn pa še zame spijte jutranjo kavico tle gor. Midve se ponavadi zbudiva tam med 7 in 8, se počasi zrihtava in odpeketava en štuk nižje na babji klepet in kavico.

nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
26.11.2007 22:12:44   
FLASK_A
Januška, na pisarna.com ga imajo. 30 EUR stane drugač... Cenej me pride kakor da dam kateri za potne stroške za Ikeo al pa pol poštnine. Jaka noro uživa not in mu ful paše jest tko v družinskem krogu, vsak na svojem stoluuser posted image user posted image user posted image  Prav smešen je....

Nogica, naš tut neki mučka ponoči, po štirikrat se zbudiuser posted image  Včerej je prvič celo noč spet v kosu prespal, po več kot enem tednu premetavanja. Upam, da bo danes enako...

Kati, do petka sem pa jaz čist zabezecana... Jutri imam zobarja, v sredo tut ne morem, v četrtek frizerja. Pol u PET sem pa frej! Aja, u PET se pa najbrž me dobimo na kavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  al kajuser posted image

Grem spat, se tipkamo kasneje! Lahko nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?