Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 22:16:45
|
|
|
|
Kati81
|
A nobene ni? Nogica sorry k ti zadnjič nisem odgovorila na ZS, sam trenutno nič ne kupujem v BCju sedež smo pa kupili v Arielu. Evo Kaja že spi, jaz sem na netu moj pa tle zraven snnema tko da moram bit čist tih še tipkat moram potih, da se kaj ne sliši. Danes sem bila pri kolegici in jo je obiskala patronažna zaradi GH in ta je spet povedala čist drgač kot prej moja meni. Po novem naj tud mlečnih izdelkov(ala jogurt, skuta, sirček) nebi jedli do 1 leta.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 22:20:26
|
|
|
|
Kati81
|
uf jaz sem pa mislila, da bova jutri mal vozičkale. No ja pa drugič! Baje da bo jutri še lepo vreme. A tud za kavo nimaš časa, pr Rotarju? Moj me podi, počak se preselim na ta mali kompič.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 7:11:58
|
|
|
|
Padme
|
Doobroo jutroo! Jaz že veselo pijem , Jaka pa je šel nazaj spat. Upam, da bo mir od 9ih, bi imela kaj za postorit za po bajti, pa se mi trenutno še ne da ... Mi smo včeraj uspešno lulali v vrečko (so bile priprave - sem mu jo zalepila na lulčka, zavila plenico in ga nafilala z 100ml jabolčnega kompota..... in sem čakala .... 20 minut, pa je bila vrečka polna ) in jo že odnesli v laboratorij, danes popoldan gremo pa še kri dat. Upam, da ga ne bo preveč bolelo . ŽAN LUKA z Jakom ti pošiljava eno veliko in nekaj za srečo....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 7:51:10
|
|
|
|
Drnula
|
Nogica - naša tudi ne prespi noči. Zdaj zvečer dobi kašico, ne poje je prav veliko amapk zdaj zvečer zaspi trdneje in se zbudi šele nekje ob pol dveh dveh. Sicer se še vedno dojiva ponoči 2x. Padme - tudi naša misija lulanja je bila včeraj uspešno opravljena. Te vrečke so res kar fajn. Sem ji jo napopala, pomila posodo in še je bila polna. Kri sva tudi dale, Neca še porajtala ni, da so jo piknili. Je imel preveč dela z ogledovanjem laborantke in laboratorija Oh - danes spet k hiški. Kar škoda tako lepega sončnega dneva. Še kavo spijem in se že počasi odpraviva. Upam da bom do 12. frej Danes bo lep dan za vozičkanje, torej in akcija punce
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 7:53:06
|
|
|
|
mentos
|
dobro jutro ker sigurno še vse spite, sem vam skuhala že eno fajn . Naša tudi še spi, jaz pa se pripravljam, na odhod, ker imamo danes slikanje kolkov. jo imam že v naročju
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 8:06:46
|
|
|
|
neja24062007
|
JUTRO!!! Danes smo spali perfektno... od 20.15 do sedaj, je pojedla pa sem jo dala nazaj spat, če bo zaspala. Sicer si pa poje v postelji in čakam na alarm. ŽAN LUKA Tudi jaz bi kavo, pa si jo moram še skuhati... se mi še to ne da Mentos: dobro opravite na UZ kolkov - poročaj Padme: sa bo čimmanj bolelo in da bo čim hitreje fertik.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 8:07:38
|
|
|
|
neja24062007
|
Drnula in Padme: da je misija lulanje uspela. In kako ste kaj drugače???
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 8:08:54
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Jaka spančka, jaz pa sem si po zajtrku privoščila . Pikic je vsak dan manj, ampak bova vseeno še noter kak dan ali dva. Sem kar mal žalostna. Zunaj tak sonček, midva pa noter. Ko bova hotela ven bo pa sigurno slabo. noč: pri nas je Jaka tudi zadnji teden zbuja pogosteje. Ne vem ali je to zaradi noric ali pa je takšno obdobje. Iz izkušenj pri Niki vem, da se je pogosteje zbujala in hotela jest takrat, ko je intenzivno rasla. Ni bilo važno, koliko je pojedla čez dan in zvečer. Ona se je zbudila, pojedla in spala dalje. Najbolj očitno je bilo okoli 6. meseca, ko sem ji nato začela dodajat GH.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 8:13:47
|
|
|
|
neja24062007
|
Jaka da se bo še tistih par pikic hitro posušilo. No mi smo imeli do tri dni nazaj obdobje nespanja (pa ni bila lačna,žejna,... ponoči ampak zgleda da se je hotla samo crkljati). Je jokala ponoči in ko si jo vzel ven iz posteljice se je stisnila k tebi in zaspala-no ja mogoče je kaj sanjala, ampak to je trajalo ene 10 dni
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 8:25:14
|
|
|
|
nky 23
|
jutro, ja tudi mi se že par dni zbujamo na eno uro, verjetno zobki, no ta noč je bila pa groza, najprej je tamali kasiral vročino 38.2, ponoči mu je sicer padla ampk je bilo zelo veliko joka in zbujanja, prav bogi je, še dobro, da je bilo to že tretje ceeplenje. sedaj spet spi,
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 8:30:13
|
|
|
|
neja24062007
|
bošček Kevin da bo hitro minilo. NKY23 kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 9:09:39
|
|
|
|
*ANA*
|
Dobro jutro Vsem bolančkom tudi mi pošiljamo da se čimprej pozdravijo. Imam malo časa- je Pia doma- včeraj smo šli do P in ima Svit le močan prehlad, ki pa se zna razviti v kaj hujšega , no upam da ne, saj imam že tako dovolj težav s Pio- ima VIRUSNO PLJUČNICO , TAKO DA SMO NOTER IN BOMO NOTER TUDI OSTALI. pIA RAVNO fRANČKA GLEDA,sVIT PA SPI
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 9:10:41
|
|
|
|
*ANA*
|
ŽAN LUKA
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 9:26:45
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 jutro, ja tudi mi se že par dni zbujamo na eno uro, verjetno zobki, no ta noč je bila pa groza, najprej je tamali kasiral vročino 38.2, ponoči mu je sicer padla ampk je bilo zelo veliko joka in zbujanja, prav bogi je, še dobro, da je bilo to že tretje ceeplenje. sedaj spet spi, Mogoče je pa vročino dobil zaradi ceplenja? Pri nas jo je Jaka pri drugem cepljenju imel zvecer 37,5, ravno toliko, da je bil ful umirjen in se mu ni nič dalo, ker drugače nonstop miga.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 9:27:28
|
|
|
|
neja24062007
|
PIA-bošček mali in da se Svitu ne bi razvilo kaj hujšega
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 9:44:02
|
|
|
|
neja24062007
|
je sploh katera tukaj???
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 10:05:46
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Drugače smo pa mi danes kuppili Fliper za v banjo, ker tamala sama sedi in ji tisto daje oporo da ne zdrsne, pa zao da jo lahko normalno stuširam. Kje ste ga kupili? Jst se ga tudi gledala pri sodelavki na fotkah in sem si ga zaželela! Zgleda dobra zadeva, ko otroka preseliš na kopanje v veliko banjo, kar bomo mi mogli kmalu naredit, ker mu je ta že premajhna ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 11:03:11
|
|
|
|
neja24062007
|
Vprašanje: ali ima stolček Antilop kakšno posebno prevleko (da je bolj mehko) ali je v celoti samo plastičen? Se tudi pri nas ogrevamo za ta stolček-mi je full praktičen, pa me zanima samo glede prevleke. Ali se jo da dokupiti, ali je katera jo naredila sama (s penico in prevleko iz blaga). Če ima katera kakšno slikico, naj jo malo pripopa gor. TXN Tudi tale SLEX (padme) ni slab, kje ste ga pa kupili in koliko ste dali zanj?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 11:20:39
|
|
|
|
mentos
|
evo nas, smo nazaj od UZ kolkov. Hana je dobila vse pohvale, je P rekla, da pri tokih mesecih in da ima zelo, zelo lepo razvite kolke. Drugače, pa ko sem prišla k zdravnici, mi pa reče:gospa, dajte punčko malo meni, vi pa se pojdite uredit, kajti, ste za vratom vsa pobruhana. No, se mi je zdelo, da ko sem dvignila tamalo, da je nekaj spustila, vendar sem mislila, da je samo po sebi in glejga zlomka, sem bila vsa od kuzle. Prav tako je bilo prijetno, ko sem srečala kolegico, ki sva bile skupaj v porodnišnici in je prav tako na isti dan rodila punčko. Je prav taka suhica kot naša. neja: te zanima prevleka za na stolček, mi imamo ta stolček in seveda smo za male stolčke takrat kupili ene prevleke in bodo prav fajn pasali na ta stolček. Drugače sem se pa smomnila, da imajo v Mercatorju prevleke za stolček, ful fletne, take malo naježene, da ne drsijo. Jih bom sigurno tudi jaz vzela, seveda če jih še imajo. naša prav fajn spi, jest pa grem malo likat, nato pa ven z vozičkom.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 11:25:20
|
|
|
|
mentos
|
ŽAN LUKA
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 11:27:15
|
|
|
|
zabica26
|
Ojla Hvala za čestitke našemu korenjaku. Odkar uvajava GH tut spimo bolje. Zbudi se enkrat na noč, pa še to bolj proti jutri, tko da čez kakšen teden bom že naspana. Sicer pa banana, jabolko, korenje je njami. Gremo na bučko... UZ kolkov je bil brez težav, ampak sej drugače tudi nisem pričakovala. Sicer pa tamau že en teden smrka, ampak upam, da bo kmalu bolje. Danes bova šla malo na sprehod, sicer sem ga pa bolj doma skrivala... no, ne čist skoz seveda, ampak izogibala sva se vetra in hladnega zraka. Drugače pa tudi mi izbiramo stolček...mislim, da bomo vzeli kar prima papa diner...sam ne vem, al zlatga al kakšnega v živi barvi. Pa mal gledamo za Božička, ker nas vsi sprašujejo, kaj rabi...men se pa skoz zdi, da mamo vsega dovolj oziroma, kadar se pojavi potreba, jo zadovoljimo. Kaj boste ve kej nabavljale? Sicer pa gledam recepte za božično pecivo in izbiram, kaj bom letos dobrega spekla... seveda mora pa prej še miklavž kej dobrga spečt.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 12:48:47
|
|
|
|
*ANA*
|
No naša dva sta končno omagala , pa imam par minutk za tle gor strašit . Po hiši pa tako kot bi bomba padla , pa bom ko pride dragi domov in jih bo on malo prevzel No a je katera tukaj?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 12:48:58
|
|
|
|
N _ B
|
Dan. Opažam, da vas velika večina pridno vozička in uživa v sončku. Jaka spi, mami se je pa "napujsala" kosila in sedaj ima malo časa zase ob kavi. Zadnje dni sem bila kar extra tečka in razlog je prišel sinoči. Dobila sem od menstruacije. Prvič po porodu. Sem šla gledat za nazaj in ne boste verjele, da točno v istem tednu po porodu kot pri Niki. Kot vedno, ko imam M, bi pa tud zdaj kr stanovanje okol obrnila. Za jutri imam v planu generalko kuhinje. Mi je kar slabo, ko jo pogledam od strani. Sploh zdaj, ko sonce noter sije. Mož je doma in se bo hočeš nočeš ukvarjal z Jakom. Mami jima bo le za jest dala. Dopoldan sem Jaku postavila stajco. Na pod dala deko in povštrčke noter nametala in ta mehke igračke in je prev užival. Na vsak način hoče sedet. Na tleh ga težko založim z vseh strani, na sedežni je lahko le če je kdo zraven, v stajci se pa lahko kotali kolikor se hoče in mene ni strah, da se mi s kavča zvrne na kljunček. Si je potegnil nogavice dol in brcal v mrežo kolikor hitro je mogel. Seveda ga je žgečkalo in se je na ves glas smejal. mentos: čestitke za UZ . Veš, da sva se midve v soboto videli? No, jaz sem tebe prepoznala. Ti mene verjetno nisi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.11.2007 12:50:04
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA* No a je katera tukaj? Jest jest, samo sem se razpisala. Kako je s Pio? Verjetno ni dobila nobenih zdravil, ker je virusni izvor pljučnice ali pač?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?