|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
24.11.2007 22:56:17   
neja24062007
pravi prva user posted image  drugi user posted image : ...GLUP...
pa pride mimo tretja user posted image , pa pravi: ...GLUP...GLUP...
pa ji pravi druga user posted image : mah, dej ne kompliciraj

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 226
24.11.2007 22:58:46   
neja24062007
no tako, nobene ni za čvek...
lepo sanjajte ob polni luni in čimbolj mirno noč

user posted image

PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 227
25.11.2007 0:26:57   
ŠpelaP
No, pa je že nov dan! Za dobro jutro je še prezgodaj, za dober večer prepozno, ravno prav bo za mirno noč!
Jaz še ne spim. Moji malčki že nekaj ur, ati pa še nekaj rogovili s svojim kihanjem. Tudi pri nas se je vsul val nahodov. Upam samo, da mene ne oplazi. Ostali trije že smrkajo. Je pa Sara ful posrečena, ker ji prav paše, ko ji z aspiratorjem ven vlečem smrklje. Samo ,da bi hitro prehlad minil. Ji ful vlivam fiziološko v nos, da ji spiram smrklje. Ma bo že. Njene ritka se mi zdi, ali pa zgolj upam, gre že malo na bolje. Bom videla, kako bo. Če ne bo bolje, bom pa šla čez kak dan nazaj k zdravniku. Ni vrag, da se ne bo tudi to pozdravilo in uredilo.

Vsem ostalim bolnikom, ki preganjajo prehlade, kašljanje, norice... pošiljam en velik travnik user posted image , da se čimprej pozdravijo!

Zdaj pa odhajam v miževo deželo! Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 228
25.11.2007 7:49:13   
Padme
Juutro!

Naša dva fanta še spita, jaz pa že pijem user posted image in vas mal berem...user posted image

Mi smo tudi včeraj bolj kot ne pohajkovali okrog, smo Jaku že kupili pametnega user posted image za dedka Mraza in pajaca za Miklavža (od tašče).

Neji za včerajšnjih 5 mesecev pošiljava nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in par user posted image user posted image .

N & B kako pa ste pri vas kaj, a se že obrača na bolje ...?

Skratka za vse, ki ste bolni en voz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 229
25.11.2007 8:30:59   
nky 23
jutro!!!

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 230
25.11.2007 14:02:42   
*ANA*
Pozdrav od nas user posted image

No mi smo vsi bolni, Pia neumorno kašlja, potem pa vse še zbruha za povrh user posted image , Svit je spet začel hropsti tako da bomo šli jutri kar do P se poslušat user posted image .Jaz pa tudi stalno kašljam in kiham in nos imam zabasan user posted image user posted image user posted image

No upam da ste vsaj ostali v redu user posted image
N&B kako kaj Jaka?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 231
25.11.2007 14:03:55   
*ANA*
user posted image
Je katera za čvek ?

Da ne bom imela slučajno samogovorov user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
25.11.2007 14:05:24   
*ANA*
Ojla KATI

Kako kaj KAJA?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
25.11.2007 14:09:32   
*ANA*
Pri nas je bilo pa včeraj takole- ko se je Pia pridružila mami pri risanju user posted image .

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
25.11.2007 14:10:15   
*ANA*
No pa imam samogovore user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 235
25.11.2007 14:47:17   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

Pri nas je bilo pa včeraj takole- ko se je Pia pridružila mami pri risanju user posted image .

Kaj ste pa narisali, pošlji kako slikico, da vidimo to umetnost.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
25.11.2007 14:52:50   
Kati81
Ojla, sam na hitro k nimam časa, čakam obiske. LPK

Smo ok! Kaja spančka.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 237
25.11.2007 14:57:15   
mentos
dan

naša spi, jest pa na hitro na RA. Smo že iz obiska pri dediju in babici, ter od sestrične Lane. Je bilo prav zabavno. Naša je že ves teden sitna kot user posted image . Danes ji nič ne paše jest, tako da ponoči je pojedla le 80, nato ob 7,30 spet le 100 in na koncu za kosilo 160 ml, s tem da sem s flašo skakala okoli nje cca. 2 uri. Mislim, da jo matrajo zobje. Cele dneve samo godrnja, prav sitnari, roke so skoz v ustih, slina pa teke v potokih. Imamo jo povsod.

Moram vam pa sporočit, da sem v petek končno dopila potrdilo za 60 škatelj Pregomina. Evo jutri grem takoj k naši P po recept, potem pa na ZZZS in nato v lekarno. Pa bo šel še en dopoldne za obisk P. Tamala pa bo kar veselo doma pri mami.

Pa še to v torek imamo v porodnišnici ultrazvok kolkov, upam da je vse ok.
Zdej pa našega naštimujem, da naj gre sestavit stolček za hranjenje iz Ikea, da vidim, če je sploh ok. Bomo videl, če se mu bo ljubilo. Pridni bodite, se pripravite na nedeljsko popoldne, verjetno bodo kaki obiski in zvečer, če ne, jutri se tipkamo.

Pa še to, sem se osločila, da se danes s našo Hano greva prvič skupaj kopat v taveliko banjo. Bomo videli, kakšna bo reakcija oz. če ne bo kaj prišlo v mes.

Lepo nedeljsko popoldan.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 238
25.11.2007 16:40:20   
hanna1
Vas pride še ena stara  "konzerva"  malo pozdravit.Vam moram čestitat za 2oo user posted image ,hitro ste jo obrnile naokoli.Včasih vas na brzino malo prečekiram,ampak sem precej ven iz dogajanja,ker čvekam bolj pri  "ta starih" user posted image Sem zasledila,da vaši sončki,že pridno posegajo po GH user posted image user posted image .Midve s Hano tudi in zdaj ko vidim,da nima kakšnih reakcij,jo kar po svoje malo šibama enkrat na dan-za kosilo.Danes je jedla v puranji juhici zmiksan,korenček,krompirček in malo puranjega mesa - ni bilo za prehvalit user posted image .Rada je,pridno vleče zizo,spi od 9 zvečer do nekje pol sedme zjutraj,tako da se sploh ne pritožujem user posted image .Včasih jo mučijo običajne tegobe - zobki tiščijo na dan,vendar še nima katerega,imam pa tudi velik + ,ker ima toliko starejšega bratca,ki se ful rad ukvarja z njo in jo  "izobražuje" user posted image :sem pa želela še samo to omenit mentos za tvojo punčko..je tudi Hana,če se ne motim....moja tašča mi je pripovedovala,kakšne probleme je imela ona s svojo najmlajšo hčerko...veliko stvari ni prenašala,ostalih pa ni marala in je imela pravo kalvarijo,da jo je vsaj za silo nahranila..zize niti pod razno ni hotela,je tulila,ko bi jo iz kože dajali,suha je bila pa skoz,ko mezinček.Puca je sedaj pri svojih 27 letih krasne postave,izbirčna pa še vedno  user posted image user posted image user posted image .Mleka in mlečnih izdelkov pa še sedaj ne prenaša user posted image .Hočem povedati ,da so takšni in drugačni dojenčki in ene mamice veliko laže pridejo skozi tisto prvo obdobje  kot druge in user posted image user posted image user posted image za vse tiste mamice,sila ste.

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 239
25.11.2007 16:57:20   
ŠpelaP
Ojla!
Mi se počasi pripravljamo na jutrišnje praznovanje. Timi je že ful nestrpen. Trenutno mu jaz delam čestitko.
Ko sem na netu iskala kako lepo slikico, sem našla še te strani z medvedki:

.:Creddy bears:.

http://asp.personello.com/creographix/index.php

creddyworldpage

~*Spiritisup*~ Teddy Bears On Parade!

Site Map Creddy Bears

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 240
25.11.2007 17:50:34   
Drnula
mentos - midve z Neco sva se pa včeraj 1. kopali skupaj v ta veliki banji.
Sva šli zvečer na sprehod s slingom in me je ujel dež. Neca je ostala suha in mirno spala v slingu, jaz pa sem bila v precej drugačnem stanju. Pa sva se potem kar obe skupaj skopali user posted image Prav fajn, sma mal drsi user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 241
25.11.2007 18:03:53   
Drnula
Kati -eno vprašanje glede stolčka za hranjenje.
Gledala sem te v akciji pa me moti ker je plastični kos za med otrokove noge pritrjen na pladenjček oz. pregrado in ne spodaj na stolček.  Torej če odstraniš vse pladenjčke te plastične pregrade med nogami ni več. Hm - to se mi zdi slabo, ker imam namen vse odstraniti in primakniti stolčkek k navadni jedilni mizi.
Pa sem videla, da ima Chicco enak sistem. Kako se tebi to zdi, vas kaj moti ali nikoli ne pristavljate Kaje k mizi na ta način?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 242
25.11.2007 19:26:21   
Kati81
Ja chicco ima isti sistem in ko imam pladenjček gor je ne privežem ker ta zelo dobro zadrži, če pa ni pladenčka pol jo pa privežem s pasovi tako sedaj prakticiramo, si je sploh ne bi upala pustiti če bi bil samo tisti delček iz stolčka ven pa da nebi bila privezana, ker se sama dviguje in prijema in bi se bala da pade ven, verjetno tudi bi padla, saj je pravi mali živček. Tko  da je kar privezana, če je pa mizica pladenček pol pa itak ta drži da ne more ven, pa mislim da tud tko jo bo potrebno kmalu privezat k se bo za pladenček primla in dvignila.
Moje mišljenje, k mizici samo privezana.

Ej če hočeš lohk prideš mal sprobat. Bo Kaja mal odstopla stolček Neci.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 243
25.11.2007 19:57:26   
nky 23
zjutraj imamo ceplenje, danes pa je na božičnem sejmu demarnica počivala

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 244
25.11.2007 20:13:33   
Drnula
Kati hvala. Neca bi prišla sprobat pa ne vem kaj bi mi jo zneslo pripeljat ... ali pač user posted image Ma bi ful mela takega da ima tisto plastiko med nogami ne glede na to al so pladenjčko gor ali ne, da lahko odstranim pladenjčke in primaknem stol k navadni - ta veliki mizi in pri tem ne bi drsela dol s stolčka. Privezat pa itakuser posted image da ja. Stolček bi mi res prav prišel user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 245
25.11.2007 21:13:06   
N _ B
Čer.

Najlepša hvala za vse kamione, šleparje in travnike user posted image . Jaka je že boljši. Pikice se sušijo in sedaj so se predrle tudi že tiste "ta velike" in najbolj grozne okoli ust.  Tudi razpoloženje je že boljše. Sedaj moramo bit le še potrpežljivi, da te hrastice odpadejo in potem gremo dalje. Nekje do srede bova še noter, potem pa bova šla počasi ven, če bo le vreme za Jaka primerno. Men se že kar user posted image . Tretji teden sem že noter.

Grem pod tuš.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 246
25.11.2007 21:39:38   
Palčica*
Ojla Čveke,

Tudi pri nas smo bolni-Aljaž. V torek vročina,zvečer sem mu dala svečko in je takoj padla,v sredo bolj ali manj o.k.,v četrtek pa prava mala katastrofa-totalno zabasan nos,kašljal je tako da je mene peklo,ko sem ga poslušala.Skratka...sva šla k pediatru,ga pregleda in pravi da glede na to,da je z dihale vse o.k.,bi počakali z antibiotiki,da pa mu moram v spanju merit vdihe.Največ 40vdihov /minuto ima lahko,drugače takoj k dežurnemu zdravniku.
Me je kar stiskal...
Ampak o.k. vse je blo v mejah normale,noči pa sej veste,revček ni mogel dihat ko je bil ves zabasan in se je skoz zbujal.
Res ne vem,kaj bi brez pumpice,ki sem jo kupila od Rie-boga in pol mu vleče ven.
Bomo videli kako bo danes.Zdi se mi sicer,da gre na boljše,ampak saj veste kako se nas ti prehladi držijo,zelo počasi se jih otresemo.

Aha-alarm,moram it !

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 247
25.11.2007 21:58:29   
Anonimen
Za vse bolne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa naj res kaj zaleže. Sem bila na vašem pred kratkim če se spomnite pa me kar zvije, tako da res upam da se vse te bolezni čimprej osdtranijo iz vaših domov.

No sej jest se pa tud ne bom hvalila z zdravjem. Pred nosečnostjo sem imela velike probleme z želodcem. V user posted image pa do sedaj so se mi zadeve neakako umirile, zdaj pa postaja spet grozno. In to ponavadi glih proti večeru ko je treba spat, tako da zdaj sem pa res odločena da grem na gastro.

Upam da boste vsi mirno prespali noč. Pri nas je kar pestro vsako noč. Zvečer noče jest potem pa ponoči se pa zbuja pa me malo povleče pa zaspi pa jo sept dam k sebi. Ma sem zjutraj kot da je šel vlak čez mene.

Zdaj pa lahko noč.

(odgovor članu Palčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
25.11.2007 21:59:38   
Anonimen
Drnula a si se za Chiccota odločila? Midva bova jutri naročila PP Prima pappa na mami.si = 125 eur, če ti kaj prav pride.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
25.11.2007 22:20:02   
KT
Čer še od mene.

Se vidi, da je konec tedna in da se vse stiskate pri svojih user posted image  in user posted image  - pa prav je tako.

Palčica* a veš kok smo te pogrešale - tooooooook zelo! Pa hitro en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se Aljaž takoj, ampak takoj pozdravi.

nky23 - same dobre želje za jutri, da ne bo čisto nič bolelo.

N & B - samo, da gre na bolje. Še malo pa se spet vidimo - to se bomo načvekale, moramo vse notr prnest, se mi zdi, da smo full v zaostanku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?