hanna1
|
Vas pride še ena stara "konzerva" malo pozdravit.Vam moram čestitat za 2oo ,hitro ste jo obrnile naokoli.Včasih vas na brzino malo prečekiram,ampak sem precej ven iz dogajanja,ker čvekam bolj pri "ta starih" Sem zasledila,da vaši sončki,že pridno posegajo po GH .Midve s Hano tudi in zdaj ko vidim,da nima kakšnih reakcij,jo kar po svoje malo šibama enkrat na dan-za kosilo.Danes je jedla v puranji juhici zmiksan,korenček,krompirček in malo puranjega mesa - ni bilo za prehvalit .Rada je,pridno vleče zizo,spi od 9 zvečer do nekje pol sedme zjutraj,tako da se sploh ne pritožujem .Včasih jo mučijo običajne tegobe - zobki tiščijo na dan,vendar še nima katerega,imam pa tudi velik + ,ker ima toliko starejšega bratca,ki se ful rad ukvarja z njo in jo "izobražuje" :sem pa želela še samo to omenit mentos za tvojo punčko..je tudi Hana,če se ne motim....moja tašča mi je pripovedovala,kakšne probleme je imela ona s svojo najmlajšo hčerko...veliko stvari ni prenašala,ostalih pa ni marala in je imela pravo kalvarijo,da jo je vsaj za silo nahranila..zize niti pod razno ni hotela,je tulila,ko bi jo iz kože dajali,suha je bila pa skoz,ko mezinček.Puca je sedaj pri svojih 27 letih krasne postave,izbirčna pa še vedno .Mleka in mlečnih izdelkov pa še sedaj ne prenaša .Hočem povedati ,da so takšni in drugačni dojenčki in ene mamice veliko laže pridejo skozi tisto prvo obdobje kot druge in za vse tiste mamice,sila ste.