Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 1:13:48
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Spet nočna ptica tu! Sem do zdaj napihovala (hvala izumitelju nožne tlačilke) in obešala balone za Tima! O, bo danes zjutraj presenečen, ko se bo zbudil. Sicer bo verjetno malo bolj zaspan, ker kar ni in ni že enkrat mogel zaspati. Jutri bo v vrtcu imel praznovanje in je že ves na trnih. Že štiri leta... Kako čas beži. Zdaj imamo pa že dva pikeca. Sara bo pa jutri stara že 5,5 meseca. Ko smo enkrat starši, vidimo samo to, kako naši otroci rastejo, ob tem pa se ne zavedamo, da se staramo tudi sami. Ob svojih otrocih kar nekako ostajamo mladi. Ma, zdaj je pa res že skrajni čas za spanje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 6:03:47
|
|
|
|
nky 23
|
dobro jutro! KT hvala za dobre želje ja upam da bo čim bolje prenesel to tazadnjo pikico. no Kevin očitno ve, da grema k zdravniku saj je že od pol šestih buden, tam bo ša ves zaspan in tečen . no saj bo. Potem sporočim nove mere. vsem, ki ste bolani pa ogromno: Lep dan vsem!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:33:31
|
|
|
|
Padme
|
Juutrooo mamice! Najprej nekaj za vse bolne ..., da se čimprej pozdravijo.... ANA a bova eno spile?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:35:37
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro sončice & njihovi sončki! Baje bo sonce, ampak očitno se zna zelo dobro skrivat, ker ga jaz nikjer ne vidim . Naša zaspanka je spala do 7.00, pojedla in spet spi. Kok sem hvaležna za tega sončka od otroka, res neizmerno hvaležna. Danes imam v planu intenzivno vozičkanje (če bo res sonček), ampak najprej pa eno , da k sebi pridem. A se mi katera pridruži?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:38:39
|
|
|
|
Padme
|
KT jaz že pijem svojo .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:40:36
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme KT jaz že pijem svojo . Pa da pošteno otvoriva dan
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:46:47
|
|
|
|
N _ B
|
Jutro. jaz sem tudi za
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:52:05
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Padme KT jaz že pijem svojo . Pa da pošteno otvoriva dan Ja, jaz še nisem najboljše volje. Danes sem si res želela it nazaj spat, ko je Jaka pojedel ob 6ih pojedel svojih 180ml in šel nazaj spat. In sem tudi šla, v dnevno sobo, se fino zadekala in ravno zaspala, ko se ga je zaslišalo po babyphonu . Mu grem dat dudo, grem spet ležat , čez 10 minut spet .... duda ... . In tako še ene 2x do 7ih. Pol sem pa imela dost , si šla skuhat in priklopit PC... Zdej sem pa tle ... Jaka pa lepo mirno spi....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:53:30
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Jutro. jaz sem tudi za Jutro tudi tebi! Kar pridruži se nam... A ste imeli že kaj bolj mirno noč?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:55:24
|
|
|
|
N _ B
|
, a ma kera kej kave za posodit. Sem vedela, da sem brez cukra, sem dala natreen, sem vedela, da mi je zmanjkal kapučina (tega ponavadi pijem), sem hotela dat običajno kavo, pa je tud te za en vzorec . Bo bolj pofarbana voda. Nujno moram v trgovino.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:57:37
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme A ste imeli že kaj bolj mirno noč? Ja, smo kar spali. Zbudil se je za jest, in pa dvakrat za dudo, samo kaj, ko mu duda ne odgovarja. Ko je imel okoli ust vse razboleno, jo je začel zavračat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:57:37
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B , a ma kera kej kave za posodit. Sem vedela, da sem brez cukra, sem dala natreen, sem vedela, da mi je zmanjkal kapučina (tega ponavadi pijem), sem hotela dat običajno kavo, pa je tud te za en vzorec . Bo bolj pofarbana voda. Nujno moram v trgovino. Mi imamo vse - esspreso, kapučino z ukusom vanilije, navadnega, za turško, .... Ti sam prlet iskat, al ti jo kar skuham? Kakšno že?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 7:58:05
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B , a ma kera kej kave za posodit. Sem vedela, da sem brez cukra, sem dala natreen, sem vedela, da mi je zmanjkal kapučina (tega ponavadi pijem), sem hotela dat običajno kavo, pa je tud te za en vzorec . Bo bolj pofarbana voda. Nujno moram v trgovino. N & B jest imam tudi kapučinček (kterga si pa privoščiš), če se podvizam bom do kosila glih pri tebi z novo dozo .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:03:01
|
|
|
|
N _ B
|
Evo s taščo sem se zmenila, da bo imela Jaka, medtem, ko bo skočila v trgovino. Sem si naredila belo kavo z Bianco. To sem še našla. KT: običajno imam Nescaffe Classico. Padme: če že pridem po kavo, bom še bolj komot in jo bom kar pri tebi spila. Jo doma ne bo treba kuhat Kaj boste danes kuhale za kosilo. Jaz sem sama in pojma nimam. Najbolj, da nč, pa tist dober.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:09:47
|
|
|
|
*ANA*
|
DOBRO JUTRO ŠE OD NAS No če lahko sploh tako rečem- za nami je ubitačna noč, vsi smo kašljali ko norci, jaz pa najbolj ,tako da sem ponoči mogla kar bruhat it No upam da ste ostali boljše. Kevin dobro opravi pri P.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:12:53
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Kaj boste danes kuhale za kosilo. Jaz sem sama in pojma nimam. Najbolj, da nč, pa tist dober. Jaz, če sem sama ni nikoli nč , ziher najboljš - nič ropotanja z lonci, nobene posode, krasen mir
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:14:27
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Padme: če že pridem po kavo, bom še bolj komot in jo bom kar pri tebi spila. Jo doma ne bo treba kuhat Lepo vabljena, seveda ko boste pregnali vse kurje pikice...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:16:31
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Kaj boste danes kuhale za kosilo. Jaz sem sama in pojma nimam. Najbolj, da nč, pa tist dober. Jst zase nič, no mogoče kakšen sendvič, ker greva na plavanje. Jaka bo pa danes jedel riž s cvetačo in korenčkom.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:23:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
KT imaš ZS. Dobro jutro vsem! Mi imamo pa ful mrzlo u stanovanju Mal zakurim, pol si grem pa glavo umit ker sem groooznaaaa! Moram poklicat frizerko, da me mal u red spravi Vsem bolančkanim da se hitro pozdravite In seveda Jaki , da se še zadnja pika posuši in bo vse vredu.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:24:48
|
|
|
|
neja24062007
|
JUTRO še od naju... kako smo kaj? No ja, danes je prva noč po enem tednu v kateri sem se naspala - brez zbujanja ponoči. V prejšnjem tednu je vsako noč neki jokcala in sem vstajala. Včeraj je bila Neja prvič pri babici in dedku v varstvu za 4 ure. Z mojmu sva šla na koncert Oliverja Dragovejiča (SUPER FINO FAJN), tako da sva uživala in se malo odpočila tile prehladi in polni noski - naj pikapoke odnesejo prehlade, viroze in ostalo ven... Dobro opravite pri P. Neja vam pošilja veeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik . A je kateri še kaj kave ostalo??? Se mi je ne da skuhat
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:39:04
|
|
|
|
Drnula
|
Nogica - ne nisem se odločila za Chiccota, bi rada enga s tisto plastiko med nogami pa da je na stolčku- ma sem že tečna s to plastiko. Kot npr iz mami.si Prima Pappa Diner, recimo : http://www.mami.si/si/prima-pappa-diner-free-style-mint-i6523.shtml q q q Meni je pa sicer tisti BBYjev, ki ga ima BC v akciji, temno modra plastika in pisan sedežek ful lep. Lepši od čist vseh, sam ko nima te plastike Pa pladenček ima še super za lovljenje umazanije, ampak dobro No - menda zaradi tega ne maram shopingat, ker težko najdem glih tako kot bi rada pa še poceni mora bit
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:41:54
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikical KT imaš ZS. Ti tudi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:43:09
|
|
|
|
N _ B
|
Kt: po moje bo kar tako, kot si rekla. Le sadje si moram kupit. Jaka zdaj s svojimi pikicami izgleda kot en pubertetnik. Grem v shoping. Lp
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 8:51:59
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Nogica - ne nisem se odločila za Chiccota, bi rada enga s tisto plastiko med nogami pa da je na stolčku- ma sem že tečna s to plastiko. Drnula: mi imamo SLEX-a (sem že pisala o tem), ki ima plastiko med nogami in izgleda takole: Mehko podlogo dokupiš in jo namontiraš gor, ravno tako lahko dokupiš pladenj in ga dodaš zraven. Meni sta svetovali P in P, da je najbolj če je otrok pri mizi (brez pladnja) in se s tem počudi del vseh, ki so za mizo... Več o SLEX-u na njihovi uradni strani: http://www.brevi.eu/public/page.jsp?sez=132&pag=157
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.11.2007 9:09:16
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Dobro jutro ! Tudi jaz že strašim tu, medtem ko čakam, da se mala pikica zbudi. Tavelikega junaka smo pa že odpremili v vrtec z eno škatlo kokic, smokijev, sokov, balonov... Se sploh ni bunil, da mora že vstati, ko pa ve, da bo danes v vrtcu njegov dan, da bo on glavni. V vrtcu imajo tako nerejeno, da tisti dan, ko ima kdo rojstni dan, je tisti glavni. Je cel dan posvečen njemu - mu/ji rišejo slikice; ko gredo na sprehod, je tisti prvi v vrsti... Meni je to ful . Zdaj pa počasi grem, se mi že pikica oglaša iz spalnice, ekonom lonec juhe pa iz kuhinje. Lep dan vsem!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?