|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
27.11.2007 12:50:40   
Kati81
Ja fliperja smo kupili v baby centru in je super, sem ga kar v tuš postavla in Kajo not ter jo lepo stuširala. Je uživala 100/uro.
Bom kako sliko nardila pa jo pripopala.

Drnula fasada je full lepa in smo zelo zadovoljni.

Danes sva samo na banko nesle ene papirje in sva čakale 30 minut za to da sem samo tam pustila en papir. Mi je kar kri zavrela. Zdej se pa kaže sonček tko da se greva mal zluftat.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.11.2007 12:52:51   
Kati81
Aja koliko je interesentov za srečanje v petek?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.11.2007 12:55:40   
Palčica*
Ojla Punce,

Tko...sem vas mal brala pa vidim,da nismo samo mi bolni.Tud z naši strani en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse Vas,ki ste bolni.
Hja,prehlad gre počasi skozi (mimogrede KT domače naloge zaradi slednjega danes ne bo,sva za pregled dogovorjena naslednji teden če bo vse o.k.),mamo še mal smole ker je zdaj še očka za angino zbolel,tko da zaenkrat sem le jaz o.k. Ampak sej bo,mal jih bom scrkljala zdej pa bo kmal boljš.

Aha,Vam pa pošiljam še eno slikco iz dopusta v Olimju,kjer smo se res mel fantastično.Kar pa se Fredovega obroča tiče-zakon ! Aljaž je ful užival !

user posted image

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.11.2007 13:08:49   
*ANA*
N&B Pia je dobila antibiotik ker se je razširilo na celo pljučno krilouser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.11.2007 13:14:35   
N _ B
ANA: pri nas je imela Nika pred slabima dvema letoma bronhiolitis. K sreči je bila saturacija (pretok kisika v krvi) še ok, sicer bi šli v bolnico na kisik. Takrat je dobila Sumamed za tri dni. Ji je takoj pomagal. Čez noč je bila čisto druga. Ampak smo jo kljub temu držali še skoraj tri tedne doma, da se je čisto pozdravila in se je imunskih sistem spet vzpostavil. Saj bo boš videla. Le pazite, da ne bo izpostavljena prevelikim temperaturnim razlikam zraka, ker to obremenjuje pljuča in otroka duši. user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.11.2007 13:24:40   
nky 23
Žan Luka
user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.11.2007 14:06:58   
*ANA*
N&B saj bi tudi mi dobili sumamed antibiotik- če bi ga še delali v obliki sirupa- ampak ga delajo samo še v obliki tablet, tako da smo dobili Macropen.
In Pia je imela saturacije kisika 94%(normalno je do 97) user posted image

No saj vem da bo ampak je potreben samo čas user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.11.2007 14:09:14   
nky 23
vsem bolanim ogromnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimhitreje pozdravite!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
27.11.2007 14:18:31   
nky 23
morem malo pohvalit kevina, včeraj, ko sva bila v posvetovalnii in je probala, če že sedi, j on pridno sedel, kot tavelik, prav prefrigan je kot bi vedel, da morauser posted image , no nato je rekla da to do 6mesecev pričakujejo od njih, čeprav jih sedi samo nekaj malega...., počasi morava začeti z uvajanjem glutena, jogurta, skute, meso-tega že uvajava in pa rumenjak ali ga primešam h kašici trdo kuhanega ali pa iz njega naredim vlivance za juho...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.11.2007 14:20:59   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: neja24062007

Tudi tale SLEX (padme) ni slab, kje ste ga pa kupili in koliko ste dali zanj?

SLEX-e prodajajo v Pikapolonici in je okrog 150€user posted image , ampak sej pravim, mi smo ga dobili še za darilo za Jakovo rojstvo od mojih staršev.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 335
27.11.2007 14:23:57   
Padme
OJ!

Midva sve se pridno sprehajala po sončku 2,5 ure, pojedla kosilo in sedaj Jaka spi svoj popoldanski spanec. Kar naj se naspi, ker greva popoldan v laboratorij, da ne bo sitnobe zganjal....user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.11.2007 14:25:10   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Dan.

Opažam, da vas velika večina pridno vozička in uživa v sončku.

Tudi za vaju bo prišel kmalu ta čas ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.11.2007 14:26:01   
Kati81
midve sva tudi s sprehoda, je že tam odspala eno uro, sedaj pa je zunaj še z babi jaz pa kuham kosilo. Sem kompič kae v kuhno prnesla da bom lahko sledila.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.11.2007 14:29:12   
nky 23
kati in kaj bo dobrega za kosilo

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.11.2007 14:32:18   
Kati81
Za Kajo: pire krompirček, bučke s kolerabo, z malo kisle smetane.

Za naju: Makaroni, s piščancem in bučkami v smetani.
Pa juhica

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.11.2007 14:33:26   
nky 23
ooooooooo

dober tek vsem trem!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.11.2007 14:38:39   
Kati81
hvala!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 342
27.11.2007 16:52:40   
nky 23
moj sonček je pa popoldan spal celi dve uri, se mu je vidlo, da je bila noč slaba, no zdaj je pa poln energije in vadi svoje kričanje.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 343
27.11.2007 17:12:00   
ŠpelaP
Oj!
Za vse bolančke user posted image , da se čimprej pozdravijo!

Mi smo pa današnjo noč preživeli oz. prespali kot sardelice v konzervi - vsi štirje v taveliki postelji. user posted image

Midve s Saro sva bili danes zopet pri zdravniku - Sarina ritka oziroma bolj konkretno boki, sploh ne nehajo biti vneti. Sranje! Zdaj jo moram mazati še s kremo za vneto ritko, pod pampersko ima navadno bombažno pleničko. Če pa do drugega tedna ne bo OK, jo pa pri zdravniku že čaka napotnica. Jo moram v tem primeru naročiti k dermatologu.

Tim bo naslednje dni doma, ne bo šel v vrtec, ker zdaj razsaja rota virus že v našem vrtcu in šoli. Dva Timova sošolca sta že bolna. Upam, da se Tim še ni nalezel. Moramo biti previdni zaradi Sare. Mi je to še posebej naročila zdravnica danes na regledu. Pediatrija bolnice SG je pa tako že nekaj dni v karanteni. Včeraj so prepovedali čisto vse obiske.

Zdravnica je pregledala Saro tudi zaradi prehlada, pa zgleda, da je zaenkrat na srečo le nahod fasala. No, saj ta gre tudi počasi na bolje. Jo ful s fiziološko zalivam in s pumpico ven črpam.

Jaz sem tudi včeraj naročila antiolp stolček, ga bomo imeli za Saro v eni kuhinji, v drugi pa še tistega starega od Tima. Tako da nam ne bo treba stolčka prenašati iz enega nadstropja v drugega.

Zdaj pa moram iti, ker se mi malo dete prebuja in kliče iz posteljici.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 344
27.11.2007 17:25:19   
nky 23
ja tudi jaz sem slišala da je slovengraška bolnica v karanteni, saj razsaja rota virus, tako da se kar malo izogibamo teh krajev in pa otrok, ki hodijo v vrtec, v bolnico pa niti stopit ne mislim, bi se raje v celje peljala, kot pa  tamalmu rota virus prvošla...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.11.2007 20:01:40   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

nikical & Jaka + jest itak & Alina. Še ktera?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 346
27.11.2007 20:04:05   
januška78
Dober večer,

Najprej pošiljava z Manco kamione user posted image tistim ,ki ste bolni.

ŽAN LUKA vse najboljše
user posted image

Midve sva bili danes na telovadbi, potem pa tako lep dan izkoristili tudi za dolgo vozičkanje. Manca se je (upam, da jo bo to držalo) odločila, da je podnevi prav lepo spati tudi dalj časa skupaj. Včeraj in danes mi je eno rundo spala več kot eno uro user posted image .

Tudi midve sva začeli z GH, in sicer v nedeljo (KT podatek za seznamček: uvajanje GH 25.11.). Sem se odločila, da začnem z zelenjavo in brez soli, seveda če bo šlo. Sprobala je že krompirček, jutri pa poskusi korenček. Kakšna pa izgleda kuhinja po jedi pa raje ne bi govorila. Najlepše je, ko s polnimi usti kihne, po možnosti proti meni.

NEJA za stolček Antilop se lahko kupi tudi oblogo, ki je plastična za napihnit. Midva sva to oblogo napihnila do konca in jo dala v stolček, pa je zasedla toliko prostora, da Mance nisem uspela spravit v stolček. Potem sva jo ob straneh skoraj spustila in sedaj je OK.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 347
27.11.2007 20:08:05   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Jaz sem za v primeru, če pridete v Kranj, v Ljubljano pa po pravici povedano se mi ne da vozit vsak teden.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 348
27.11.2007 20:42:03   
FLASK_A
Jaz pridem v petek- itak. user posted image  Aja, pa Jaka tudiuser posted image

Grem jest, mi po trebuhu kruli da pomoje že Kati slišiuser posted image   A ne, sosedauser posted image  user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 349
27.11.2007 20:51:35   
Anonimen
Nogica sorry k ti zadnjič nisem odgovorila na ZS, sam trenutno nič ne kupujem v BCju sedež smo pa kupili v Arielu.

Kati sej ni nič hudga - mi je blo itak bedno težit ampak sem si rekla vprašat ni greh (sem še Drnulo vprašala). Hvala vseeno.

januska se bomo enkrat gor pri vas dobile in bomo izropale vaše nove otroške trgovinice user posted image . No punce jaz sem za, da gremo enkrat na gorenjsko. No se pa ne bom preveč oglašala, ker sem redko na srečanjih - nisem glih blizu Lj., drugča bi večkrat težila.

Moja Tara se pa po stajci valja, jo bom paočasi dala spat - pa spet sva same doma. Oh ti moški user posted image

vse naj naj
user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?