|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
23.11.2007 22:29:24   
KT
Odlična ideja Drnula - veš kaj s svojo idejo kozarčka pa naj kar sami lovijo srednji curek user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.11.2007 22:29:44   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

... Sem si danes zrihtala eno vrečko, ki jo pritrdiš na luliko. Tako drugod po ZD menda dajejo. Bom to v ponedeljek naredila doma in potem odnesla takoj v laboratorij. Itak mora še kri dati.
Bom vidla kolk bodo zadovoljni z mojo idejo vrečke.

Ja sej nekaj takega so meni dali, mu okrog lulčka napopam ...user posted image . Jst bom tudi v ponedeljek poskušala srečo, če ne bo ratalo, imam še v torek čas user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 177
23.11.2007 22:31:48   
Padme

... srednji curek ...

Tale "srednji curek" me še od nosečnosti mori ...user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 178
23.11.2007 22:34:50   
N _ B
jaka je ravnokar iz bane. sem ga šla kar še enkrat stuširat (tretjič dons).pridno čvekajte, midva pa greva probat zaspat.
Nočko.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 179
23.11.2007 22:37:06   
Drnula
Jaz sem si res privoščla eno pivce. Prav paše.

Moj in Neca spita jaz pa študiram in iščem cene za najcenejše OSB plošče za pod leseni pod user posted image

Sem si ga zaslužla al ne ! Pa še mleka bo user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 180
23.11.2007 22:40:13   
januška78

Padme - meni je zdravnica rekla naj grem enkrat ta teden v laboratorij dat vodo s punčko in da naj kozarček vsabo prinesem. Da jo bom tam razvila tako da jo bo malo lahko celo zeblo in se bo lažje polulala in jaz bom ujela z lončkom (pazi to) srednji curek. Zravne me je še opozorila naj dobro operem lonček ki ga bom prinesla, da ne bo še kaj sladek od npr. frutka in bi se potem pokazal povišan cuker. Jaz sem si sam mislila svoje.
Nič, sploh nisem šla še ta teden. Sem si danes zrihtala eno vrečko, ki jo pritrdiš na luliko. Tako drugod po ZD menda dajejo. Bom to v ponedeljek naredila doma in potem odnesla takoj v laboratorij. Itak mora še kri dati.
Bom vidla kolk bodo zadovoljni z mojo idejo vrečke.

Ta s sredjim curkom, pa opranim lončkom je pa res dobra. Pa kaj si tam mislijo, da boš otroku najprej v lonček dal frutek, pol pa v ta isti neopran lonček lovil srednji curek , saj so čisto user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 181
23.11.2007 22:42:41   
januška78
Drnula tudi tebi na zdravje.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 182
23.11.2007 22:44:01   
Drnula
Sej sem ostala brez besed.

So mi pa iz ušes gledale ko sem prišla v laboratorij, ki je bil nabit folka in vsi so nekam otopelo gledali in pokašljevali. Ma sem se sam obrnila in šla, tud krvi nisva dali.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 183
23.11.2007 22:45:23   
Drnula
Januška - hvala, ampak mi res tekne. Kar za 5 cm sem se  s stola dvignila tolk sem lahka ratala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 184
23.11.2007 22:46:46   
Drnula
Veste kaj sem danes kupila Neci?

Zobno ščetko.
Še zdaj mi gre na smeh user posted image
Ampak če ima pa zob user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 185
23.11.2007 22:47:40   
Padme
Jst se pa v Photoshopu mal hecam s fotografijami od Jaka in se zraven jezim, ker mam prešvoh PC - ma mal premal spomina, pol mi pa skoz blokirauser posted image .

N & B upam, da boste imeli čim bolj mirno noč.user posted image

Zdej se grem pa še na daljinca namontirat user posted image , se bliža moja nadaljevanka - Urednica tabloida na HTV2 - je res bitch, tale Coourteney Cox...user posted image

Nooočko ....

Neposredna povezava do sporočila: 186
23.11.2007 22:49:51   
Drnula
Menda bom šla še jaz to nadaljevanko gledat, ostale menda tud gledajo ...
user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 187
23.11.2007 22:50:45   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

jaka je ravnokar iz bane. sem ga šla kar še enkrat stuširat (tretjič dons).pridno čvekajte, midva pa greva probat zaspat.
Nočko.

Lahko noč in mirno noč N & B!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 188
23.11.2007 22:52:31   
KT

Zobno ščetko.
Ampak če ima pa zob user posted image user posted image user posted image En cel zob user posted image  - BRAVO! Veš kok bo uživala, ko si bo lahko po mili volji dlesni masirala!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 189
23.11.2007 22:53:29   
KT
Jest grem tudi Alini družbo delat, da ji ne bo dolgčas user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 190
23.11.2007 23:00:07   
januška78
Jaz grem tud počasi spat. Lahko in mirno noč, pa lepe sanje.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 191
23.11.2007 23:08:12   
Anonimen

Zobno ščetko.
Ampak če ima pa zob user posted image user posted image user posted image

Jaz jo bom pa jutri, no pravzaprav bom unga zajčka. Mi mamo pa dva zobauser posted image . Drnula a ima še vedno samo enga zobka?

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
23.11.2007 23:11:11   
Anonimen
Evo jaz sem pa po telefonu čvekala, zdaj ko bi pa za vami ste šle pa spat user posted image .

No vseeno vsem lepo  mirno in prespano noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
23.11.2007 23:36:56   
ŠpelaP
Alina - za pet mesecev!
   user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 194
24.11.2007 0:25:49   
ŠpelaP
Ojla!
Sem že prej začela nekaj pisati, pa sem morala prekiniti zaradi "motečih" faktorjev. Sem vas pa zdaj tako dolgo brala, da ste že vse odšle dol.
Tako, zdaj pa lepo po vrsti:

Drnula in ostale -
če morate imeti za lulanje za vaše pikice lonček, se da v lekarni kupiti sterilni lonček oz. ga lahko dobite tudi v laboratoriju. Drugače so pa najbolj fajn vrečke, ki se tudi dobijo v lekarni.

pametni kuža - naša Sara ga dobi za božička. Tim pa dobi v ponedeljek za roj. dan  tistega kužka, ki lula in laja... Bo vsaj našo živo psičko  Žužopustil pri miru. Jo kar nekaj čoha in hrani in se mota okoli nje.

Naša Sara je pa zdaj še fasala prehlad - nahod. Malo je imela tudi vročine (38 v ritki), samo ji na srečo že pada. Zdravljenje vnete ritke je pa itak postala prava umetnost. Bepanthen in canesten se nista najbolj obnesla, zato sem še enkrat poskusila z Elocomom in ZAČUDA ji pomaga. S tem, da sem danes dala vmes med pampersko in njeno ritko dva čisto navadna velika bombažna robčka. Pa se mi zdi, da ji je končno resnično začelo iti malo na bolje.

Moja nečakinja je bila zdaj tri dni do danes v bolnici (uroinfekt). Danes pa smo izvedeli, da je pediatrični oddelek SG bolnice v karanteni - obisk dovoljen samo staršem, ker razsaja rota virus na oddelku med otroki in zdravniki. Zdaj me je pa strah še tega user posted image . Soba, v kateri je bila Tjaša, še sicer ni bila izolirana, samo nikoli se ne ve. Upam samo, da nas bo ta hudič obšel.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 195
24.11.2007 7:44:08   
*ANA*
Jutro jutro.

Mi smo pa vsi bolani- kašljamo ko pri norcih user posted image , najprej Pia, nato jaz , potem še moja mami in nazadnje še Svit user posted image .
Noč je bila v znamenju kašlja in zato zelo boga user posted image

No zdaj vas bom pa za nazaj malo prebrala koo ste včeraj tolk načvekale user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 196
24.11.2007 8:12:28   
nky 23
jutro!!!!!!!!

ANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim hitreje pozdravite.

zdaj si grem pa po kavico v kuhinjo!!!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
24.11.2007 8:24:11   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: tajag

Evo mene nazaj? Špežo sen nabavlauser posted image doma šanrole že napolnla in fanta nahranla. Sinuser posted image je star čez 5 dni 5 mesecev ,  težak 9kg in velik 70 cm (mogoče mal več ).  Podnev se rad crta in igra, ponoč pami spi. Rojen je bil z 3,40 in velik 53cm. Tko., Zdaj grem pa kosilo delat. Eno zelenjavno mineštrco na hitro. user posted image
Kako pa je sončku ime?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
24.11.2007 9:40:40   
KT
NEJA user posted image ZA 5.MESECEV

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 199
24.11.2007 9:43:17   
mentos
jutro,

ANA da se čimprej pozdravite,pa fajen pijte čajčka user posted image
ŠpelaP: upam da prehlad mine, in da se znebite user posted image vnete ritke.
N&B : za Jaka pa enega user posted image , da norice čim prej izginejo, pa da ne bo preveč srbelo. 

za vse ostale pa postavite pred vrata user posted image , da bomo varni in zdravi.

Hana in ati še spita, skupaj v pojsteljici, mami pa hiter na čvek. Smo imeli budnico ob 1,20 in nato še 2* za dudo, potem smo pa ob 08,30 papcal in zaspančkal.

ups, voda bo prevrela

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?