|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
24.11.2007 9:47:14   
mentos
NEJA ZA 5 MESEC user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 201
24.11.2007 10:00:46   
N _ B
Jutro.

Za nami je kar pestra noč. Sem spala z Jakom v naročju do 5-ih, potem je mož vstal in sem šla spat do 8-ih. Jaka je spal edino tako, da sem bila v polležečem položaju in sem ga privila k sebi. Čim sem ga odložila se je zbudil. Jedel celo noč ni nič. Čim sem mu ponudila je bil jok.

Se tolažim s tem, da bo minilo. Še kak dan ali dva. Sedaj se že počasi sušijo, novih je malo. Edino kar me skrbi, je okoli ust, če se do ponedeljka ne umiri, grem nazaj k P. Ima takšne čudne pikice in se bojim, da bi se mu zagnojilo. Potem je potreben AB.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 202
24.11.2007 10:09:16   
KT
Jaka user posted image   N & B user posted image  še malo pa bo. Lupčka od Aline!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 203
24.11.2007 10:24:52   
nky 23
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 204
24.11.2007 10:25:10   
KT
Vraga *ANA* pa ja ne že spet, ekpresno vam pošiljamo en kamionuser posted image , nekaj deset kartonov  user posted image , ogromno vrečuser posted image in še nekaj user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.11.2007 10:33:23   
nky 23
mi pa gremo jutri na božični sejemuser posted image  zanimivo saj je šele november, ampak nas je tašča povabla bo pa to na gradu. no pogledat res ni greh, boga denarnica spet bo trpelauser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 206
24.11.2007 13:27:53   
*ANA*
Ja na žalost nas je kašelj spet napadel user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 207
24.11.2007 13:34:46   
nky 23
skoraj ne morem verjet da je Kevin spal prej skoraj dve uri od 10ih pa skoraj do dvanajstih, zdajle je pa časopis dobil v roke in je čist nor še dobro da nisem selsalauser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
24.11.2007 14:01:10   
*ANA*
NKY uživajte, denarnico pa kar doma pusti user posted image user posted image user posted image .
Tudi Svit je nor na časopise, prej je skoraj enega pojedel user posted image še dobro da sem ga vidla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Svit pa pošilja še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 209
24.11.2007 14:02:32   
*ANA*
No zdaj grem pa risat božične slikce za na okna user posted image user posted image user posted image - Svit jih obožuje,pa Pia tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 210
24.11.2007 14:21:10   
nky 23
jaz morem pa še najprej kupit barve za steklo, no grem počasi ploščice brisatuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 211
24.11.2007 14:39:06   
Kati81
Bodo slike sam da si vzamem čas, včer ga ni blo, ker smo zvečer še šli pohajat in prišli prepozno domov, popoldan sva šla pa fasado pogledat ker so jo včeraj končno končali. Tko da takoj ko bo čas se posvetim slikam, pa še na gsmju jih imam tko da mal več časa rabim.

Kaja je pridna, sam danes je bila malo sitna preden je zaspala, ne vem kaj jo je matralo, ampak upam, da bo še malo spala, da bom še kaj pospravla.

Se še oglasim. LP

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 212
24.11.2007 14:54:11   
Kati81
No pa mi je uspelo!

Slike s srečanja.

Alina z mamico!

user posted image

Jaka z mamico!

user posted image

Nikolaja z mamico!

user posted image

Manca z mamico!

user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 213
24.11.2007 14:55:29   
Kati81
Jaka sam!

user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 214
24.11.2007 14:55:30   
ŠpelaP
user posted image user posted image user posted image user posted image    - za pet mesecev!
user posted image       

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 215
24.11.2007 15:01:00   
nky 23
joj ste vsi lušni res!!!

upam da se vam bova lahko kdaj pridružila na kakšnem serčanju!?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 216
24.11.2007 17:08:53   
nky 23
tako izgleda ko si dam sam dudo v usta
user posted image

tako ko se najem:
user posted image

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 217
24.11.2007 20:07:17   
neja24062007
'ČER

najlepša hvala vsem za voščilo... ja danes smo stari 5 mesecev in SAMA SE JE PREVALILA IZ TREBUŠČKA NA HRBET in SAMA SEDELA 1 minuto user posted image user posted image user posted image user posted image  vsak dan nas bolj preseneča.
Je že izgledalo, da bo spala ampak sedaj z mano sedi za računalnikom in 'žura'. Sploh ji ni do spanja.
Upam, da bo katera za čvek... danes imam malo več časa.
Moj je šel žurat s fanti, vse je pospravljeno (no ja, še likanje user posted image -ampak ne danes), še nekaj sladkega bi morala spečti (no ja še ne vem, mogoče bodo pa dobri kar Pečjakovi navihančki user posted image ) - jutri dobim obiske, razen Neja še ne spi, se na polno gunca v gugalniku, prav smešna je user posted image .

Kakšni cukri so vaši malčki in malčice, da bi človek kar vse domov odpeljal user posted image

ANA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z Nejo upava, da bodo hitro pomagale in kašelj odnesle čez vrata ven.

N&B- Jakec, bošček, naj se pikice hitro posušijo, da le ne bi preveč srbelo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja vam vsem pošilja user posted image  in seveda veeeeeeeliiiiiiiik user posted image

< Sporočilo je popravil neja24062007 -- 24.11.2007 20:10:17 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 218
24.11.2007 20:39:22   
Drnula
nogica - za enkrat ima samo en zobček, pridno raste.

Z Neco sva imeli otvoritev GH danes. Jedla je zmečkan krompirček z mojim mlekom in bilo ji je kar všeč, čeprav ni bil prav posebno nov okus. Zdajle pa tu zraven mene sedi na kavču, jodla svoje speve, se gunca naprej in nazaj, vsake toliko ugrizne v rob računalnika... vrtavka vam povem.
Danes je odkrila dve novi fori.  Ko sedi poskakuje naprej in se pomalem pomika. Ali pa se iz sedečega položaja vrže naprej (še dobro da je to prvič naredila na kavču) se potemuser posted image rine naprej z nogicami in dviguje ritko in se po malem uspešno pomika naprej. Ji je ful všeč,  vsake toliko pogleda gor in se zasmeji ... kolk je prisrčna.

N&B - joj bogi Jaka. Da bi mu bilo čim prej bolje.

Neca je s spanjem po starem. Čez dan spi 2x po pol ure user posted image Zdajle pa še vedno razgraja tu zraven.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 219
24.11.2007 21:22:57   
januška78
Dober večer,

NEJA
user posted image za polnih 5 mesecev in seveda user posted image user posted image user posted image  za obrat in sedenje.

*ANA* user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite.

N&B tokrat pošiljava z Manco cel kamion user posted image Jaku. Upam, da bo ta noč bolj mirna.

NKY kakšen bonton pa je to, kar noge po jedi na pladenj user posted image user posted image user posted image .

Mi smo bili danes popoldan na rojstnem dnevu, od kolegice sinček je praznoval 1. rojstni dan. Je bila Manca tako pridna, samo gledala je okrog, ko se je toliko dogajalo (je bilo 7 malih otrok in je bil pravi cirkus). Smo pa morali kmalu domov, ker je bila Manca tako zaspana, ampak zaspati pa nikakor ni mogla.  

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 220
24.11.2007 22:09:48   
mentos
naša je ravnokar zaspala, popoldne je prava tečka. Najbolj je muči ker je tako utrujena pa ne more zaspati. Drugače je bila pa prav pridna. Smo bili v novem nakupovalnem centru, smo šli malo na kavo, vendar je bila taka gužva, da smo se kar hitro pobrali in šli v Mercatorja na kavo in po hrano. No, konec reklam in kmetija

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 221
24.11.2007 22:27:59   
neja24062007
user posted image  a dons pa ni nobene za čvekat user posted image ,
pa sej je konec kmetije...
čvekice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 222
24.11.2007 22:37:54   
Anonimen
ALINA IN NEJA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

N&B ubogi Jaka, naj se pikice čimprej odstranijo. user posted image user posted image user posted image

Kakšni cukri na srečanju user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa komaj zdaj najdla par minut časa. Danes smo cel dan "shopingirali", pa je še zmanjkalo časa, bo treba še enkrat.
Evo zdaj grem pa še pod tuš in nato user posted image . Lepo noč vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 223
24.11.2007 22:50:53   
neja24062007
user posted image user posted image  je katera tu???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
24.11.2007 22:53:19   
neja24062007
sem pozabila povedati user posted image :

koledarje bomo naredili samo, sva kupila HP-jev novi printer in zraven dobila na CD-ju neke programe. Imava program za delanje koledarjev in sva danes sprobala (naredila sva koledar). Ma vam povem user posted image user posted image user posted image . No ja sam tolk, da imam malo samogovorov... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?