izalina -> RE: Bebe Confort - High Trek (16.5.2011 10:24:15)
|
Mi smo košaro kupili, kljub temu, da je rojena konec maja. V njej je bila 1 mesec. Ni se marala vozitv košari pa še lansko poletje je bilo noro vroče. Kljub temu, da sem šp.del imela v najbolj ležećem položaju se je mala na začtku notri ni ležala lepo. Vedno je bila nagnjena na eno stran. Tako da jaz košaro priporočam v vsakem primeru. S košaro je nismo nikoli prevažali v avtu, ker otroka privežeš z 2-točkovnim varnostnim pasom, pa še ta zaponka mi je ful težka in se mi je zdelo da preveč pritiska na njen trebušček. Drugače mi je košara zakon. V njej je spala v stanovanju in počitnicah. Samo vozit v njej se pa ni hotela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Lupinica Creatisfix je bolj takotako....majhna (prerasla jo je pri 6m) in smo zamenjali za MC Cabrio. Mala se je v njej raje vozila in tudi ni bila tako sključena v njej. Voziček kupili v Gradišču. Za komplet šp.del, košara, lupinica dalli 500€. Imeli so razprodajo starih modelov oz. delali so prostor za novo kolekcijo. Barve - zadnje čase so res monotone. Mi imamo košaro in lupinico barvo mango (živo oranžna) in mi je super, šp. del je bež. Teren - ni nas še pustil na cedilu. Pa mesto ni naš priljubljen kraj....smo bolj na off road. Z rolerji gre super, zelo stabilen in lahko vodljiv. Sneg, nesplužene ceste,.....ni da ni. Jaz vsakič ko grem ven z vozičkom ga dol peljem po stopnicah. Voziček postavim na zadnja kolesa in grem stopnico po stopnico (jih je pa res samo 6). Gor ga pa nesem. Aja še to: v navodilih piše, da šp. del lahko obračaš v obe smeri (v nasprotni smeri in v smeri vožnje), lupinico in košaro pa NE, lahko samo v obratni smeri vožnje. Nisem pa probavala kako se obnese lupinica ali košara v smeri vožnje.
|
|
|
|