nezzek -> RE: Bebe Confort - High Trek (27.6.2014 11:04:34)
|
Stabilnost pri HT je super, lepo je vodljiv, jaz ga precej z eno ali 1,5 roke peljem, ker imam v drugi psa - flexi. Na makedamu je super, ker voziček ni težak in okoren, ampak deluje pač "majav", kar je toliko bolje, ker je pač prilagodljivejši terenu, vsaj tak občutek imam jaz. Košara spodaj je visoko od tal, velika in močna, kar je tudi super. Kar se tiče košare za dojenčka, je pa tako - če boš rodila jeseni ali pozimi, je idealna, ker je res globoka in topla, ga ne more prepihat nikakor. Ker je pa ena redkih košar, v katerem se otroka lahko prevaža tudi v avtu, je pač ožja, kar mene osebno moti zdaj, ko je poletje. Metulj333, vaših ni motilo, da je ožja? Jaz gledam svojega, kako uživa na hrbtu z rokicami gor, ampak kmalu ne bo imel več prostora za to, pa bo kmalu dopolnil 2 meseca. Res pa je, da jih veliko da otroke v športni del pri 4 m. Športnega dela še nisem uporabila, sem ga pa izbrala zaradi praktičnosti. Je pač ve enem kosu in mi ni treba skakat gor dol da popravim noge in hrbet posebej. Govorijo, da je športni del manjši, ampak imam fanta in močno dvomim, da ga bom pri 2 letih + še toliko nucala, da bi me kaj bistvenega motilo, sori.. eni pač furajo otroke do 4 leta v vozičkih. Športni del se da tudi obrniti proti tebi (če piha, nabija sonce, želi tako otrok), kar marsikje ne moreš. Idealno bi bilo, da bi se obrnil ročaj, ampak to je še redkejša možnost pomoje. Jaz sem izbirala med HT in peg perego G3. No slednji se mi je zdel okornejši in ne toliko vodljiv, je pa pač večji in privlačnejši. Ker imava mali avto in ker je treba voziček dnevno nositi po stopnicah, sem se seveda odločila za HT. Če bi imela pritlično hišo/stanovanje, bi se pa morda obratno, kaj pa vem. Mogoče zato pravim samo zato, ker mi je PP G3 nekaj novega in bi bilo obratn, če bi najprej izbrala tega.
|
|
|
|