klara1 -> RE: Bebe Confort - High Trek (25.8.2010 19:19:39)
|
Drage mamice, sem brala temo in zasledila, da vas veliko povprašuje po aktualnih cenah v Italiji. No, jaz sem nekaj o tem že pisala v temi, ki je nekaj postov spodaj, z naslovom Bebe comfort Pebble lupinica pa lahko tukaj še enkrat napišem, če seveda katero zanima. Mi2 sva v začetku tega meseca kupila HT v Italiji, Tutto per il bambino, Monfalone, komplet, in sicer: lupinica-BEBE COMFORT PEBBLE (ne navadna od bebe comfort) + športni del + košara + marela + zimska vreča + previjalna torba = 780 €. V Sloveniji bi dala za komplet voziček, to je: lupinica-NAVADNA OD BEBE COMFORT + športni del + košara + marela + zimska vreča + previjalna torba = nekaj čez 940 €. Je pa bilo možno tudi v Italiji dobiti identični komplet z NAVADNO LUPINICO od Bebe comfort in bi tak komplet stal nekaj čez 600 € (tukaj nevem točne cene, ker sva se zanimala za tisto boljšo lupinico, ki je identična Maxi Cosi -Pebble lupinici in o čemer sem že pisala v temi Bebe comfort Pebble lupinica). Lp, če pa katero zanima še kaj, naj kar vpraša. Na zalogi so imeli še rjav voziček, pa tistega zeleno-črnega in pa samo črnega, ki je bil ponujen v kompletu prav tako s to boljšo Pebble lupinico.
|
|
|
|