marantz -> RE: Bebe Confort - High Trek (17.6.2010 17:25:38)
|
Drugače pa bi tudi jaz samo pohvalila ta voziček. Ga mamo že pol leta v uporabi. Mogoče bo na prvi vožnji občutek malo čuden, ampak HT se hitro navadiš. Kolegica, s katero se vsak dan sprehajava z vozički ima peg perego GT3. Je všečen voziček in deluje proti mojemu HT ogromen. Ima veliko torbico, veliko košaro, ampak mislim da te stvari mamice gledamo samo na začetku...pozneje pa se želiš znebiti vse" šare in navlake" in imeti karseda preprost voziček. Mnogo ljudi je mnenja, da je njen voziček boljši, ker je bolj kompakten, ogrodje bolj glomazno...že mogoče, ampak jaz ga ne zamenjam. Moj je lažji, spretnejši pri vožnji, pa še tako enostavno se zloži (zlasti ko zapiralo pošpricaš z WD40, kajne metulj333). Kamorkoli se lahko sama odpravim, ni mi problema dajat vozička ven pa noter. Kolegica pa mora (pri istem prtljažniku) sneti vsa kolesa, pa še s tem ga komaj stlači noter. Edino za kar sem ji "nevoščljiva" je streha, ki je še večja kot pri HT, predvsem pa bolj praktična. To je moje mnenje, pač vsaki mami pristoji svoj voziček.
|
|
|
|