Katja 271 -> RE: Bebe Confort - High Trek (13.11.2007 13:12:03)
|
Pozdravljeni! Tudi midva s partnerjem kupujeva prvi voziček in tudi najin favorit je ta High treck, saj med vso ponudbo tri-kolesnikov združuje vse poglavitne funkcije, ki sva jih postavila za pogoj. V Baby centru pride cel komplet 860 EUR (športni del, košara, lupinica). Ta cena se mi zdi tudi vzrok, da voziček ni med najbolj uporabljenimi. Foxina, lepo prosim, če sporočiš še, kje v Italiji si kupila ta voziček?? Jst sem na spletu sicer zasledila ena trgovino v bližini Milana, kjer je cena kompleta 680 EUR, vendar so potni stroški do tam precejšnji in ni več računice. Po pošti pa pošiljajo samo v ITA. Bom pa kar prekopirala še mnenje nekoga, ki se je odločal med parimi tri-kolesniki. High Trek + košara Windoo + lupinica Creatis.Izjemen sistem! Zelo domiselno, high-tech ogrodje: vzmeteno na obeh oseh (!), se fajn zloži in je peresno lahko. Na balanci ni samo zavora, ampak tudi stikalo za blokado smeri prednjega kolesa (pri vseh drugih vozičkih je treba iti okoli in nekaj pritisniti pri kolesu). Sedež se da enostavno obrniti. Košara in lupinica sta razred zase - po mojem mnenju najbolj fensi-šmensi na tržišču.Ampak:- precej sem ga vozil v kleti Baby centra in vožnja rahlo razočara - občutek ni čisto pravi- stvar ima prvisoko težišče- plašči s prenizkim presekom imajo grob profil tudi v osi, tako da je vožnja na gladki podlagi po nepotrebnem groba - meni se sicer zdi vreden tega denarja, ampak stvar res ni poceni- in glavno: žena ni mogla preboleti, da je sedež čisto majhen in da se ga skoraj ne da regulirati, kaj šele povsem zravnati. Vsa mnenja voznikov tega vozička so pa več kot dobrodošla!!
|
|
|
|