|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
24.1.2008 21:30:15   
scubadiver
Čer,

MIdve z Lano sva se danes cel dan potepali po celju. Nemrak, Barika, Ajtak ful vas je blo fajn spoznati user posted image . Hvala tudi za kavico.
Potem sva bli do šestih pri moji babici in je blo prav luštno. Babica je bla ful vesela, pa še dan sva ji skrajšali. Morva zdej ko imam čas res it mal večkrat. Je stara 94 let in ne bo več prav dolgo, morm zdej izkoristi, ker mi bo potem kasneje žal.
Potem sva se pa ustavili še pri enih prijateljih v ljubljani. Sem šla iskat darilo za nečakov rojstni dan. Sem mu kupila neoprensko plavalno oblekco. Tko da bo lahko dlje v vodi čofotal, pa še sonček ga ne bo opekel. Jutri bo star 2 leti. Njegova mamica pa ima tudi jutri rojstni dan, tko da morm it še jutri iskat darilne bone za masaže al pa savne. Bom šla verjetno kar v Atlantis. Sej jih sigurno imajo  a ne?

Rozika zate pa en objem user posted image . Vsaka smrt je grozna, če pa umrejo tako mladi ljudje pa sploh user posted image

Nicolina tale štorija s tvojo prijateljico je pa res smešna. Sej se je grdo smejat nesreči drugih ljudi, ampak vseeno user posted image
Velika britanija kakšne lepe tortice si spekla slavljencem user posted image

Sonchek, Martita jaz sem za da naročimo skupaj. Sigurno malo prišparamo na poštnini. Jaz morm edino še preverit z mojim če imamo za tako 6-kotno sploh prostor. Pa treba je preverit koliko točno pride poštnina za Slovenijo. Da nisem jaz slučajno tistih 15 funtov kaj narobe razumela. Ampak po mojem je 15 funtov za EU.

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 24.1.2008 21:34:06 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
24.1.2008 21:53:06   
ajtak
scuba tudi vaju je bilo prav lustno spoznat in jaz sem za, da tole ponovimo veckrat ko bos v ce!!
Seveda pa bi bilo super ce se nam se katera pridruzi, vsaj narascaj!

grem gledat forenzike, lahko noc!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
24.1.2008 22:06:30   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Sonchek, če imate probleme s kakanjem, dej probaj s koroškimi kapljicami za vetrove (proti krčem).
Preverjeno deluje; danes mi je sestra potožila, da hči (stara 6 mesecev) že dva dni ni kakala in sem ji dala v žličko 15 kapljic in malo čaja in je spila po žlički. Čez dve uri je sestra klicala, da je punčka kakala user posted image user posted image user posted image !
Probej!!!

Kje jih pa lahko kupim, a mogoče veš?..ja še to bom probala...

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Ampak res ne vem več, kaj bi še lahko naredila, da pridobi več kot 600-700 g na mesec.

..ja sej to je čist dost...sej naša tudi nima več, pa pomoje ni nobene panike kar se tega tiče...

no zdej grem pa tud jaz spat, pa mal se stisnt user posted image ...
nočko...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
24.1.2008 22:14:13   
gruška
Oj,

mi smo ponoči spet spali 9 ur v kosu, dopoldne sva šli na sprehod ob 10:30, je bila budna, ob 11:15 je zaspala v vozičku in spala do 15ih, ko smo prišli domov, se je fino najedla in spala dalje ... Zdaj je pa še budna in bo čez kakšno uro šele zaspala v "nočno"! Sva pa prehodili danes kakšnih 10km, je bilo prav super...

Nicolina, jaz sem že zadnjič razlagala, da vsi ful hvalijo Mustelino peno, ampak kupit jo pa nisem šla user posted image ... bom šla jutri, ker Taja ima toliko las, da sploh zraven ne pridem oz., ko se jih znebiva se naredijo nove. Res grem jutri po Mustelo...

Mama11 in ostale, ki pravite, da vam user posted image  zaspi v naročju, ko ga prestavite v posteljico se pa zbudi... Mi smo ugotovili, da se Taja med dojenjem in crkljanjem pri meni tako segreje, da ko jo spečo prestavim v posteljico, se zbudi, ker jo zebe... Zdaj jo par minut preden jo preložim, pokrijem s pleničko, na katero jo potem dam spat, posteljico in kovtrček pa pofenava, da se segreje. In to pri nas pali. Mala lepo spi do zjutraj...

Pa tole Nicolina, o kolegici, ki so jo zašili... Jaz sem po 1. otročku mislila, da so me, pa sem na pregledu povedala G. in je rekla, kar slečte se, vas bom pogledala, ne bi bila prva ki bi jo zašili... user posted image  Sem jo kar čudn pogledala in je rekla da se to kar dogaja... No, pri meni je bil vzrok, da ni šlo tko kot bi moglo drugje ( sem imela precej spuščeno maternico in je trajalo, da se je postavila nazaj...)...

Vsem čestitke za obletnice!!!!

Pa kakšno fotko s srečanja Celjank s Scubo pričakujemo, a ne punce?

NOČKO!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
24.1.2008 22:47:39   
Oranža
Čer,

Neža vse najboljše in mamica tudiuser posted image user posted image user posted image .
Jst sm čist izmozgana...grem spat........nočkouser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
24.1.2008 22:56:46   
rozika12
Mame in bebe sladke sanje ...

Moja je v kengurujčku zaspala user posted image .

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
24.1.2008 23:48:51   
kanarka
Ola, tole vam pa morem napisat.

Sej me je sicer totalno sram ampak ...se zgodi. Sva tamalo hotla peljat na terapijo, pa sem pred tem samo mojga odložla (je moral delati) in tamalo dala zadaj v avtosedež, ga fino zataknila za sprednji sedež in je ne pripasala in niti sedeža pripela. No, tako smo se vozili že večkrat, samo da je drugače vedno kdo sedel zadaj z njo. Vendar se nama je tokrat tako mudilo, da sva bila oba nerovzna in posledično tudi vožnja temu primerna. Nakar se moj pri 30/h skor zaleti enmu v rit, jaz zakričim pazi (na sprednji avto), moj na bremzo in ta mala se naenkrat znajde zadaj na tleh. user posted image user posted image user posted image  Sej me je skor kap. Dete joče od šoka, jaz v šoku...vendar na koncu vse ok. Nauk....NIKAR NE POČNITE TEGA DOMA:). No, saj ne dvomim, da je še katera tako smotana kot sva bila midva, ampak ... ja sedež se je prekucnil in dete je padlo na tla in res ni zastonj ta zakon o pasanju otrok. Upam, da mi bo oprostila.

Debeluška...tudi jaz sem imela in še vedno imam kakšen dan isti problem s hranjenjem kot ti. Mi je non-stop. Glavno je, da ti čez cel dan poje zadostno količino (kar jo sigurno doseže), dozo pa bo že postopoma povečala. Moja je bila tudi ful lahka ob rojstvu, pa zato nismo mogli v njo spraviti več kot 30% tega kar je pisalo na pakiranju. Zdaj smo že na 80%, vendar še vedno razporejamo na 7 do 12 obrokov.

Cepljenje...meni so jo cepili brez da bi me vprašali. Torej je to že za nami.   Ah, sej to je že stara tema...sam  sproti pozabim, kaj vse ste napisale.

Pozdravček

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
25.1.2008 0:19:13   
kanarka
Imam še eno vprašanje. Ali že lahko Sari sčistim nosek z BabyVacom ali je za to še premajhna? Namreč je prehlajena, kiha in ima polnega. S palčkami pa ne morem pregloboko in ji očistiti kar je noter. A je potrebno slučajno tudi pri tako majhnemu otroku izpirati s fiziološko prej, ali samo Babyvac na sesalc in to je to?

Lahko noč vsem skupaj....ah dobro jutro vidim, da bo prej.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
25.1.2008 0:26:13   
martita
Dober večer še od mene.

mama 11
- sej glede uspavanja nimam kakega posebnega recepta. Jo nahranim, položim v posteljico in malo mrmram Barčica po morju plava in pa delam ššššššš šššššššš. Vmes jo malo božam ali pa se naslonim z glavo na stajico, zaprem oči in ji poskušam dopovedat naj me posnema. user posted image Pri njej sem dokler ne zaspi in še 5 min več, saj se včasih predrami, me pogleda in takoj nazaj zaspi. Če me takrat ne zagleda se pa prebudi zažene alarm. Je pa res, da se trudim bit cel čas zelo umirjena, saj se mi zdi, da ko sva se z mojim izmenjevala pri uspavanju, ker sva bila že oba malo nervozna zaradi konstantnega joka, da je tud njo pol zgrabu živc. Danes je trajal ta obred 1 uro, včasih tudi manj. Na začetku, ko je še jokala, ko je samo zagledala posteljico, sem ji začela s tremoforčkom pogrevat ležišče in je bilo bolje. Tako kot je rekla Gruška...med dojenjem se fino segrejejo, pol jih pa mrzla posteljica čisto iz tira spravi. Na rokah je pa ne uspavam...niti je nisem nikoli, saj se zvečer dojiva leže in velikokrat že tam zadrema. Tako uspavamo mi. Ni še idealka, ampak veliiiiko bolje kot je bilo.

scuba, sonchek - sva z mojim računala površino stajice in ugotovila, da je skoraj enaka pri 1X1m in pri tej šestkotni...mogoče edino da bi kvadrat deloval bolj prostorno?  od te firme sem zasledila samo pravokotnik (75X100)m kvadrata pa ne. Glede poštnine pa sem tudi jaz razumela, da je 14 funtov znotraj EU.

Danes zvečer sem naredila tiramisu...ga bom jutri nesla v službo, ker grem malo obiskat sodelavce in pokazat našo lepotičko. V ponedeljek šibam v Postojno slikat kolke, v torek pa 3. posvetovalnica in cepljenje. Kako so vaši malčki prestali? Je bilo veliko joka?

Lahko noč in pridne bodte.user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
25.1.2008 8:22:56   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro, spet sem ta prva user posted image  tle gor, no zato častim kavo (upam, da tokrat slikca rata):

user posted image

Sonchek, meni je poslala koroške kapljice LEX in sicer po pošti, ker je blizu lekarne doma, kjer imajo te kapljice. Poišči jo na forumu in ti jih bo poslala. Meni jih je res takoj, še isti dan, stanejo pa s poštnino okoli 5 EURU!

Kanarka, naša je pa pravi "buhteljček" in poje dosti sam res po mal in 10 do 12 krat na dan user posted image  , od tega 3 krat ponoči, res pa gre ob 19-ih spat!

TinTin, se dogovorimo za naslednji teden za srečanje?

ŠTORIJA; Od moje kolegice sestro so pa tko zašil, da ni mogla na veliko potrebo in je revca doma trpela 10 dni in jo je skor razneslo. Nato je šla pa h ginekologu in takoj nazaj v porodnišnico, da so "popravili" user posted image  GROZA!

Nayya, midve bi se pa tud lahko zmenila za kako kavico v Medvodah in seveda sprehod, pa čvek!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
25.1.2008 8:39:50   
DEBELUŠKA30
Sem vedla, da sem nekaj pozabila in sicer mi naši princeski čistimo nosek s pumpico že od enega meseca in ji ga res "spuca", da otrok lahko diha.
Najprej pa ga s fiziološko našpricam, posesam in še enkrat s fiziološko, čisto malo da se stene noska na vlažjo!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
25.1.2008 8:47:45   
Laubica

A vam povem še eno štorijo? Od moje prijateljice znanko so preveč zašili pri porodu in morda sploh ne bi pogruntala, ampak ko sta z možem , nikakor ni šlo. Na pergledu G. tud ni takoj ugotovil, ampak šele pol. Morala je it na operacijo, da so ji prerezali in spravili v red tako, kot je bilo prej. Mislim, halo... sej ne vem kaj bi jim naredila. Po eni strani je ful smešno , ta revica je pa kar muke prestajala.

Ojej-moj se je pa še zafrkaval -daj reči naj naredijo en šiv več,pol ko so mi šli narazen pa je reklel-jaz sem rekel več ne pa da imaš zdaj 3 luknjeuser posted image user posted image
Mi imamo tudi te tečne temence-bomo tudi probali z to peno
Danes imava UZ kolkov-saj sva v p. že imela 1A

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
25.1.2008 8:59:05   
Tanayya29
Jutro!

pozdravček tudi od mene.No pa mi je uspelo,poglejte moj nickuser posted image user posted image .Malo sem dodala odspredaj...
Hvala za kavico Debeluška in res,ko boš kaj pri času mi javi.
Šibam malo pospravit preden se sinček zbudi...
Se javim kasneje!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
25.1.2008 9:42:53   
GB
Dobro jutro vsem skupaj . Hvala za kavico bila je odlicnaaaaaaaaaaaa. Vceraj sem vas pozabla nekaj vprasat ( bila sem zaposlena prevec s torticami user posted image ) in sicer tiste mamice, ki dojite. Kako greste ven z malcki za vec ur in uskladite dojenje?????? Jest se nisem sla ven vec kot 1,5 ure , ker moram dojite  na vsake dve ure in si ne predstavljam ,da bi moje mlekarne javno ven vlekla in dojila. Namrec rada bi sla mal u shoping pa mal tko u civilizacijo med ljudi user posted image  pa me je strah kako bi izvedla dojenje. Moj pravi ,da bi sla u avto in tam podojila user posted image user posted image user posted image  , patronazna pa prav ,da bi si mlek stisnila v flasko . Problem je  pri stiskanju , da tamala ze ko ji dam mal vode iz flaske nezna vlect in se samo spakuje, tko da nevem kako bi to izvedla. A ma katero kaksno idejo ?????

Nc tamala se ze dere . Lep dan vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 1964
25.1.2008 9:48:08   
nicolina
Dobro jutro,
Debeluška hvala za kavico. user posted image

Tanayya user posted image  za nick.
Kanarka komot ji  lahko spucaš z babyvac pumpico, daš ji fiziološko v nosek in posesaš ven, mi smo našega tako rešili, da ni šel prehlad naprej.

Sonchek, jaz sem kar sama poklicala v koroške lekarne in so mi jih poslai po pošti. Joj, ne vem zdej kam sem založila številko user posted image , bom probala poiskat, morda jo imea še katera, ker vem da so jih naročale.

Sem se pa spomnila, da jih je Mammathea ponujala, ker so ji baje njeni prinesli iz Koroške 10 flašk. Samo se ni že dolgo javila, a je vse ok z njo in Tijanom? Jo pogrešam tle gor. user posted image
Grem zdej mal pospravit, moj user posted image  zdej spi...

Neposredna povezava do sporočila: 1965
25.1.2008 9:55:58   
scubadiver
Dobro jutro punce,

hvala za kavico, jaz jo kr rabim, sem čist zalimana.
Lana je včeraj ful pridno zaspala ob pol devetih, se zbudila ob enih in potem ob 5h ko nikakor ni mogla zaspati nazaj ker so jo matrali krčki. Sva kupila nočno formulo Novalaca in ji očitno nikakor ne paše user posted image . Na srečo sem dobila od ene prijazne oktobrke ene angleške kapljice, ki ji še bolj pomagajo kot koroške in je bila v pol ure kot nova in je zaspala nazaj. Sam problem je bil ker sem se jaz ful predramila in nisem mogla zaspati. Tko da sem zdele kot cunja. Bom šla danes kar z Lano spat user posted image

Kanarka si kar predstavljam kako sta se ustrašila. Samo da je s tamalo vse ok. Ste imeli kar srečo.

Jaz pa zelo pogrešam Mamatheo. Se mi zdi da se že dolgo ni javila user posted image
Tanayya luškan nov nick user posted image .

Laubica midva sva se tud zafrkavala da naj naredilo en šiv več da bo bolj tesnilo. Še dobr da ga niso user posted image
Debeluška seveda lahko že čistiš z baby-vac-om. Boš videla, dela čudeže user posted image

Martita kok sta pa naračunala površino stajice?

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
25.1.2008 9:58:16   
scubadiver
Nicolina to je bil pa prenos misli za Mamatheo. Medtem ko sem jaz pisala post si ga ti že objavila...
Razmišljam če bi ji kar SMS poslala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
25.1.2008 10:01:10   
pikapikica
hej cvekice ... ma vas sploh ne dohajam... sem komaj prelistala, še prebrati nisem uspela...

mama 11, sem imela podoben problem kot ti pri moji Ani - starejši lumpi...KO je bila stara 1 mesec sva se premalo zredili in je P rekla, da bi morala po vsakem obroku dodajati mleko in čez 1 teden kontrola. Mi je bilo tako hudo... Potem pa sem kot nora pila malinovec in jedla sezam... in mala se je v 1 tednu zredila toliko kot prej v celem mesecu... No priznam imela sem jo več na dojkah kot ne...  ampak se je obrestvalo... do 6 meseca sem jo izkljucno dojila... potem pa nadaljevala še do 17 meseca (takrat sem se sama odločila, da prenehamo, ker ponoči nisem nič spala - se je hotela skozi dojit - jaz pa sem bila v sluzbi kot zombi user posted image )... Skratka poskusi, izgubit nimas nic...

joj sedaj pa moram letet

martita te stajice so noro dobre, posebno pri 2 otrocih (da ga prvi ne pohodi ...)  mam sreco, ker imam super prijateljico... s pol leta starejšo punčko in mi jo bo posodila... user posted image

sedaj pa moram cisto zares letet...
cau cau

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
25.1.2008 10:11:59   
martita
scuba, mislim da je moj naračunal, da je površina šestkotne 95 cm2.  Pol sem še neki gledala za poštnino, pa se mi je zdelo, da prek unga linka pošljejo sam še v Francijo in Irsko ter da za vsak dodaten kos plačas dodatno poštnino. user posted image Ma ne vem....jst ne znam upravljat s tem e-bayem. Sem pol šla na nemškega gledat in je tam ogromno enih stajic. Če se kaj bolj spoznaš, poglej še ti malo.

Nič, jaz se grem počasi napravit, ker greva z malo na obisk v službo. Prav veselim se že!!! Pa še nove pisarne mamo....me prav zanima, kaj me čaka, ko pridem nazaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1969
25.1.2008 10:14:55   
scubadiver
Martita z veseljem bi pogledala še na nemški e-bay ampak ne znam nemško, tko da sem tam čist mrzla user posted image . Uživaj v službi in ob tiramisuju user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
25.1.2008 10:30:19   
sonchek
Dobro jutro...
mi smo odlično spali..in zdej spimo naprej...
..tudi pokakali smo se že danes..in  to tako da sem jo mogla celo preoblečt...
user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Mame in bebe sladke sanje ...

Moja je v kengurujčku zaspala user posted image .

..rozika..ker kengurujček pa mate, če lahko vprašam??? a je uredu?

Kanarka...dej ne seri gaaaaaaaaaaa....tokrat se je na srečo vse srečno končalo hvala bogu..ampak je pa dobra šola za naprej...
..jaz se tud ne usedem v avto ne da bo jo dvojno pripela...
..zdej pa po PAMETI..nikamor se ti tok ne mudi da ne bi jo mogla pripet..a ne????
..pa seveda da ji lahko sčistit z "sesalcem" user posted image ..mi smo ji že prvi teden ko smo domov prišli ker je imela skoz zamašen nos..pa ni bilo nobene panike...

IZVIRNO SPOROČILO: martita
. V ponedeljek šibam v Postojno slikat kolke, v torek pa 3. posvetovalnica in cepljenje. Kako so vaši malčki prestali? Je bilo veliko joka?

Martita..pa si ti rodila v postojni...? al zakaj imaš slikanje kolkol tam...ker tudi smi smo imeli tam slikanje zato ker sem tam rodila...tretje bom šla pa verjetno kr na vič..
..naša ni čisto nič jokala...drugač mej pa dudo al pa kakšno flaško čaja sabo...sam za tam, če bi slučajno jokala, da jo lahko zamotiš, da lahko slikajo..

Debeluška30..hvala za info...jo bom probala najdt...

Martita, Scuba...dejta to probat nekak zrihtat..jaz nimam čist nič časa da bi pogledala...nemško pa tud ne znam...haha

joj morm it..tašča neki kličeuser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
25.1.2008 10:50:16   
Oranža
Dobro jutro,
Debeluška hvala za kavico, super je bila. No naš mali še spančka....ful napišete jst pa sproti pozabim...sej probam spremljat da pol ni veliko za prebratuser posted image user posted image user posted image
Mamtheo tud jst pogrešam...upam da so ok. Ja Scuba dej res ji pošlji sms, da bomo vedle da je res ok.
Kanarka....se zgodi...samo da je vse ok z dojenčicouser posted image . Zdej jo boš ziher prvezvala tud samo za 1 m vožnjeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija

in sicer tiste mamice, ki dojite. Kako greste ven z malcki za vec ur in uskladite dojenje?????? Jest se nisem sla ven vec kot 1,5 ure , ker moram dojite  na vsake dve ure in si ne predstavljam ,da bi moje mlekarne javno ven vlekla in dojila. Namrec rada bi sla mal u shoping pa mal tko u civilizacijo med ljudi user posted image  pa me je strah kako bi izvedla dojenje. Moj pravi ,da bi sla u avto in tam podojila user posted image user posted image user posted image  , patronazna pa prav ,da bi si mlek stisnila v flasko .

Jst sicer zaenkrat še nisem šla nikamor tako da bi bil lačen in bi jedel, ker se še izogibamo gužvi v teh centrih k je tolk enih viroz, ampak če bi šla bi ga definitivno podojila v avtu, nikakor pa ne po flaški, ker otroka samo zmedeš in to res ni dobro. Vodo mu pa jst dajem po žlički. Sem mislila da so v Angliji patronažne kej bolj moderneuser posted image  No ja sej ne smem sodit k ne poznam - pardon.

Tanayya29 user posted image user posted image  za nick.

Mal sem zmedena, nekatere imate že 3. posvetovalnico, martita se mi zdi; ja kolk so pa stari vaši otročki, mi imamo naslednjo tam okoli 3 meseca, pol se mi zdi pa da okoli 4,5 al se motimuser posted image user posted image

Stajica: Punce a vam ne bi bli manj komplicirano v neckermanu jo naročit al pa it kam v štacuno pogledat kolk je sploh razlika v ceni...sej imajo pr nas tud vse sorte oblik, al pa recimo Austrija Babys'r'us ma tud ziher vse živo...pa do Austrije tud ni dalečuser posted image . Ne vem no, se vtikam ane....sej bom nehalauser posted image user posted image user posted image   
Kakšno imate pa kaj vreme...pri nas je oblačno, pa so rekli da bo sonceuser posted image , no bomo vseen šli mal ven. Dons mam oba škrata domauser posted image user posted image

Anit28: dobila cduser posted image user posted image . Hvala, samo račun še pošli prosimuser posted image

Nč grem , da še kaj naredim, kosilo že kuham: bomo imeli juhico, pa puranje zrezke v smetanovi omakci iz soje in graham široke rezanceuser posted image
Nasvidanje....                                 

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
25.1.2008 11:00:41   
martita
ja, sonchek, rodila sem v Postojni, zato greva kar tja na pregled, ker so naju naročili že ob rojstvu. Pa ninočka je tud tam rodila...sva bile skupaj v porodnišnici...aha...ninočka, kdaj maš pa ti slikanje? Mogoče se vidiva v PO? Glede dude za jo zamotit med slikanjem....to pri nas ne bo šlo....ne mara dude, ne take al drgačne...bomo mi kar zajčka tolovajčka s sabo vzeli!user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
25.1.2008 11:11:46   
barika
dobro jutro, se mi ne da klofat po tipkah, pa sam tole

te stajice imajo v toys˝r űs, 100%, ker sma jih z mojim gledala in ko jo bomo rabl, boma šla po njo, je pa se mi zdi, 6-kotna in ful vlka (tako rabimo, morema prostor v kuhni zapolnatuser posted image )

Slikic s Skubo ne bo, ker stuped me, pozabim fotoaparat v torbiuser posted image

kanarka, ti si čist divja, mene bi kap, ne ga srat!

no, da vam povem, kaj seje men dve al tri noči nazaj zgodil...sanjal se mi je,da mi je odtekla voda in mi je resuser posted image ...komi da sem prišla do wc-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...vsaj sanje sem dobla nazaj, pa tud če so tak čudne, danes ponoč sem pla do polzele peš k bratu od mojga user posted image , pa sem prišla do enga kozolca, naprej pa nisem več mogla it, me noge niso nesleuser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
25.1.2008 11:14:49   
barika
Punce, kaj pa TOLE???

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?