gruška
|
Oj, mi smo ponoči spet spali 9 ur v kosu, dopoldne sva šli na sprehod ob 10:30, je bila budna, ob 11:15 je zaspala v vozičku in spala do 15ih, ko smo prišli domov, se je fino najedla in spala dalje ... Zdaj je pa še budna in bo čez kakšno uro šele zaspala v "nočno"! Sva pa prehodili danes kakšnih 10km, je bilo prav super... Nicolina, jaz sem že zadnjič razlagala, da vsi ful hvalijo Mustelino peno, ampak kupit jo pa nisem šla ... bom šla jutri, ker Taja ima toliko las, da sploh zraven ne pridem oz., ko se jih znebiva se naredijo nove. Res grem jutri po Mustelo... Mama11 in ostale, ki pravite, da vam zaspi v naročju, ko ga prestavite v posteljico se pa zbudi... Mi smo ugotovili, da se Taja med dojenjem in crkljanjem pri meni tako segreje, da ko jo spečo prestavim v posteljico, se zbudi, ker jo zebe... Zdaj jo par minut preden jo preložim, pokrijem s pleničko, na katero jo potem dam spat, posteljico in kovtrček pa pofenava, da se segreje. In to pri nas pali. Mala lepo spi do zjutraj... Pa tole Nicolina, o kolegici, ki so jo zašili... Jaz sem po 1. otročku mislila, da so me, pa sem na pregledu povedala G. in je rekla, kar slečte se, vas bom pogledala, ne bi bila prva ki bi jo zašili... Sem jo kar čudn pogledala in je rekla da se to kar dogaja... No, pri meni je bil vzrok, da ni šlo tko kot bi moglo drugje ( sem imela precej spuščeno maternico in je trajalo, da se je postavila nazaj...)... Vsem čestitke za obletnice!!!! Pa kakšno fotko s srečanja Celjank s Scubo pričakujemo, a ne punce? NOČKO!!!
|