|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
25.1.2008 18:53:16   
Laubica
Nicolina-saj za mafine ni nujno imet pekač -lahko samo tiste papirčke kupiš in not vlivaš maso-no jaz imam model-bi tudi prosla za recept za zelenjavne mafineuser posted image user posted image user posted image
Zapp-meni tudi ni fajn ker ne more ležatuser posted image
Tanayya - dober nick

JOJ Kanarka, jaz bi te kar za ušesa, sorry!!!! Jaz tavelkega, ki bo star 7 let, ne pustim neprivezanega niti 100m, kaj šele dojenčka. Ker nikoli ne veš. Tko kot si rekla, ni zastonj zakon!!! Saj verjamem da si se ful ustrašla, pa hvalabogu da je s tamalo vse uredu, pa nočem ti solit pameti, ker si se verjetno že sama dovolj ustrašla, ampak.... ! Boš verjetno v bodoče bolj previdna.

Se pridružujem temu mnenju-jaz mam 8letnega sina in ga VEDNO za vsak meter prepasam

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
25.1.2008 18:54:32   
gruška
Evo, dala slikce v album - Taja 3.mesec, geslo:tpt!

Nicolina, samo Tajo zrihtam, pa ti napišem recept. Čist enostaven je....

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
25.1.2008 18:58:12   
Laubica
GRUŠKA-BILI STA V DREKUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač pa imaš zelooo lepo pupo-koliko las ima pa take lepe očkeuser posted image
Jaz sem tudi napisala da prosim za recept

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
25.1.2008 19:17:41   
Oranža
Gruška_ da dol padešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no sam da je šlo ven aneuser posted image .
Ne pri nas ni vsak mesec posvetovalnicauser posted image , mah kr neki....je pa res da je samo ena zdravnica ampak vseen....
Mi smo tud meli sončekuser posted image user posted image  in bili zunaj, jupi!!
Jst bi tud recept za zelenjevne mufine, prooooosiiim - si pa dobra da dojiš, pa tole lahko ješ....vauuu kolk sem ti fouš....sej bom tud jst nekoč lahkouser posted image , zato pa rabim receptuser posted image .
Pa super se mi zdi da se požvižgaš  na vse in daš pupi jest kjerkoli pač jeuser posted image
Ajaa btw je prava mala lepotičkauser posted image
Nicolina - pekač dobiš v vski mal bolj založeni štacuni.
Jst ga imam samo vedno kupim tud papirčke ker men ponavad ful mase ostane tko da jo pol še tja nafilam in spečem.
So pa fajn mufini - je vse tolk hitro narejenouser posted image user posted image . Jst imam en ful hud recept za čokoholike.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
25.1.2008 19:22:26   
Laubica
Jaz še nisem imela takega primera da bi ga mogla -nekje zunaj dojit-vedno tak naredim da ga predno gremo nahranim pol pa mamo mir 3-4 ure.Saj jaz tudi ne bom smela zdaj tega jest-nekoč pa kot Vanja praviuser posted image user posted image user posted image .
Da povem kako sem bila zadnjič pametnauser posted image je tašča naredila mineštro z grahom in koruzo-pa dajem grah ven koruzo pa full jem-pol smo pa meli veselico-pa pravi tašča kaj pa je saj si grah ven dala -jaz -ja edino koruzo sem jedla-ona pa jooooj saj koruza še bolj napenja kot grahuser posted image bogec mali se mi je tak zasmilil

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
25.1.2008 19:38:54   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

GRUŠKA-BILI STA V DREKUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image
Drugač pa imaš zelooo lepo pupo-koliko las ima pa take lepe očkeuser posted image
Jaz sem tudi napisala da prosim za recept

Ja, res sva bili v dreku user posted image

Hvala za kompliment, sem zrasla za 10 cm user posted image

Sem vidla, da si tudi ti prosila za recept, a sva istočasno pošiljali post...

Evo:

V posodi zmešaš 1 razžvrkljano jajce, 60ml olja, 300ml kisle smetane (ali navadnega jogurta), 100g moke, 150g koruznega zdroba (ali polente), 100g naribanega sira, 2,5 kavni žlički pecilnega praška, 1/2 žličke sode bikarbone, sol, poper in na koncu dodaš in nežno primešaš 100g koruze (iz pločevinke) ter očiščeno, na koščke narezano papriko (1 rdečo in 1 zeleno).
V pekač za muffine daš papirnate lončke ali pekač namažeš z maščobo in ga pomokaš. Maso nadevaš v model (ne s kupčkom, ker naraste) in posuješ čez še malo narbanega sira. Pečico segreješ na 180°C in pečeš od 25-30 minut! Ponudiš lahko tople ali hladne!
Priporočam, da maso naložite direkt v pekač, ker se na papirnate modelčke prime....

No, pa dober tek!!! user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
25.1.2008 19:44:54   
Laubica
Vauuu super -samo bom res mogla čakat da bom jedla saj je sir not in koruza.
Saj prav da si zrastla ker imaš zakaj bit važnauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
25.1.2008 20:17:48   
Oranža
Gruška - super recept....komaj čakam da ga sprobam...nekočuser posted image user posted image .
Evo jst pa prispevam enega za čokoholike:

125 g margarine
lonček navadnega jogurta
125 g sladkorja
(lahko tudi manj)
2,4 dl mleka
( za bolj čoko okus
dodaj mleku kakav)
100 g jedilne čokolade
2 jajci
vanilin sladkor
pecilni prašek
380 g moke
150 g čokolade
sesekljane na koščke

Margarino in čokolado stopimo nad vodno paro. Medtem razžvrkljamo jajca z malo mleka.
V drugi posodi zmešamo skupaj pecilni prašek, moko, vanilin sladkor in sladkor.
V stopljeno margarino in čokolado vmešamo jogurt, mleko, razžvrkljani jajci.
To maso nato dodamo v posodo z moko in vse skupaj dobro premešamo(če je masa presuha dodamo mleko, če premokra pa moko ali še boljše kakav ali čokolado v prahu).
Dodamo čokoladne koščke ( lahko jih zamenjamo z vsem, kar nam pade na pamet).
S pripravljeno maso napolnimo modelčke za maffine, ki jih damo peči v pečico ogreto na 180º C in jih pečemo 20 -25 minut. Ko čas poteče, zapičimo v en maffin zobotrebec, če je suh, so pečeni, če pa se ga drži masa, moramo peči mafine še malo dlje. Ohladimo.

Naj vam tekne - njamiuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
25.1.2008 20:31:43   
gruška
Vanja, super, verjetno bom v nedeljo sprobala in javim ... Jutri gremo v Bohinj, ne bom imela časa pečt .....

Kaj pa če Mamathea ful dela (v službi), pa se zato ne javi... ? Ker Sliva se namreč zato ne oglasi že nekaj časa. Me je danes klicala, je rekla, da dela user posted image ...

Uživajte!!!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
25.1.2008 20:41:24   
barika
Gruška hvala za recept, bo to jutri za kosilo,  pa solataravenuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vanja, tvojga recepta, pa ne bom brala sploh...mam željo, da še  malo shujšam, pa s čokoladnimi mufini bolj težkouser posted image user posted image user posted image

a ima še katera po pecilnem prašku tak čudn po ustih??? mene vedno ful jezik peče, pa mi ni dober, zdej sem kupla neko bio stvar, pa je isto... pa v vsakem pecivu (kjer je to not)ful čutim limono...bljak

Vanja, postav se pred ogledalo,p a boš vidla, jaz sem tud mislala da je mali zlaman not v slingu, pa ni, je tak polhek, fajn zvit

zdej se je pa moj polhek "usral" pa zaspal...upam, da se bo čez pol ure zbudil, da ga grem prevituser posted image

ja pa še neki je, začelo me je v grlu praskat, pa ušesa sta me začela bolet, sem že 2 lekadola+c spila, pa da vidim kok bo jutri. ko se zbudima z malim pa taprva stvar, ko jo nardim (poleg procedure, hranjenje, riganje, previjanje) skok v lekarno po zalogo

če se še kej spomnem, napišem

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
25.1.2008 20:52:37   
barika
Barika..v podpisu sem vidla vaš album...ful lep..
A mi lahko zaupaš, kako ste naredili tega robina hooda...je fuuulll hodo...
V katerem programčku? a v picassi?
hvala ti

v  jasc paint shop pro-ju ...to je moj user posted image  stručko za takle špileraj...sej je martin hood tudi v avatarju, če si bila pozorna

aha, sem se spomnala še neki, jaz imam silikonske modelčke za mafine, pa gruška, povej mi kok ti narežeš papriko, kr na kockice al jo zmixaš??

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
25.1.2008 20:59:26   
gruška
Barika, na kocke jo narežem - mal večje od koruze ... A maš od tupperware modelček?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
25.1.2008 21:18:14   
barika
Barika, na kocke jo narežem - mal večje od koruze ... A maš od tupperware modelček?

ne, v lidlu sem jih kupla, take pisane, posamezne

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
25.1.2008 21:22:19   
barika
npr...tale
http://www.bambinoworld.eu/Schutzgitter/BAMBINO-WORLD-room-divider-GIANT-XL-up-to-580-cm::11.html

točn takole hočema midva za malega, ne za najuuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
25.1.2008 21:27:48   
kanarka
Barika...sem probala. Ni mi ratalo. Sem jo dala spredaj, pa noge narazen, da kao sedi, pa je po dveh minutah začela jokati. Ji ni pasalo. Jutri poskusim spet.

Gruška, sej si zaslužim eno okoli. Sam tuki ta zakon sploh ne velja (kar seveda ni nobeno opravičilo). Ker tamalo vozim 2x tedensko v glavno mesto (90 km), gre vedno kdo zraven, da jo zadaj lahko hrani. Celo ena prijateljica od tuki, ki je logopedinja ravno za dojenčke, ko gre zraven, jo vzame v naročje in jo zadaj crklja. No, od zdaj naprej je vse to prepovedano.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
25.1.2008 21:34:29   
ajtak
Dober vecer!!!

Barika, a si sla na sprehod do doma? Kako je blo?

Muffini- bomo probal!

Vozicki, barika ce si dobla reklamo od ariela si verjetno vidla da ma hauck nekaj blazno podobnega tistemu chiccotovemu za 50€.

Danes je bil nas cmrl takooo priden, da sploh ne morem verjet! Pravzaprav je nenormalno priden ze kake 4 dni! Se full smejcka in cveka in blazno ga zanima okolica...

Narascaj ce Taja ne more kakat ji skuhaj mocne in full, full sladke kamilice!! Preverjeno-pomaga!
(Bo taka ko od gruske user posted image ).

Sploh ne vem ce sem vam ze povedala, da je moj svak eden od 70-ih pripravnikov za poklicnega gasilca, trenutno so vsi na solanju na Igu in po pol leta zacne delat v ce na brigadi user posted image .
Kar pomeni, da je sedaj med tednom v lj in hodi domov samo za vikend... in seveda prinese domov cote uprat... no tasca mu jih je dala prat ob 16h ko je sla v sluzbo, med tem je prisla k nam se njegova gospodicna in sta ze cel cas v sobi in se hihitata... Cote pa se kar v stroju, ce misli, da se bodo same obesle (ali se slabse, da jih bom jaz)se moti! Ko bo pa tasca domov prsla bo pa spet glasna da ce tud cot ne mormo ubest in ji bom kr povedala, da pr tem, da je star 20let in ima celo punco tule jih jaz njemu sigurno ne mislm obesat!!!
Uf, mal sem se mogla skaslat user posted image

No pr nas je blo tud cel dan oblacno pa sva sla pol ob 16h pes do tusa in je prav pasalo!! Barika si me zadnjic sprasevala kok casa rabm- danes 35min, sam sem hodila vsaj 1× hitreje kot to midve pocneva user posted image .

Vsem zelim eno lahko in mirno noc, pa da bi nasi cmrlji cimvec spali!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
25.1.2008 21:37:58   
ajtak
sej sem vedla da bom neki pozabla...

Men je pa tole full vsec!!!
http://www.bambinoworld.eu/Schutzgitter/BAMBINO-WORLD-room-divider-SUPERGIANT-XXL-max-780-cm::26.html

aja pa kanarka... sej so ti ze vse ostale povedale in sama si tud ugotovila... otroka je treba prvezat!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
25.1.2008 21:42:59   
barika
Barika, a si sla na sprehod do doma? Kako je blo?

ne, je bilo premrzl, pa mali tečn, mogoče jutri, bom vidla, ko bo moje grlo

Vozicki, barika ce si dobla reklamo od ariela si verjetno vidla da ma hauck nekaj blazno podobnega tistemu chiccotovemu za 50€.

nisem vidla, bom mogoče jutri, če grem domov, na netu jim po navadi ne dela

Cote pa se kar v stroju, ce misli, da se bodo same obesle (ali se slabse, da jih bom jaz)se moti! Ko bo pa tasca domov prsla bo pa spet glasna da ce tud cot ne mormo ubest in ji bom kr povedala, da pr tem, da je star 20let in ima celo punco tule jih jaz njemu sigurno ne mislm obesat!!!
Uf, mal sem se mogla skaslat user posted image

user posted image user posted image  lenuhu tud jaz ne bi cot obešala...nej si jih sam, al pa punca... sej pa nisi ti dekla tam, pikolino, kdo pa tebe pedena????

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
25.1.2008 21:44:41   
barika
sej sem vedla da bom neki pozabla...

Men je pa tole full vsec!!!
http://www.bambinoworld.eu/Schutzgitter/BAMBINO-WORLD-room-divider-SUPERGIANT-XXL-max-780-cm::26.html

men tuduser posted image user posted image user posted image , more še moj pogledat na računalnik, je priliman na tv, me sploh sliši ne ko mu kej razlagamuser posted image user posted image , pa tud cena je normalna

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
25.1.2008 21:45:31   
rozika12
Sladke sanje.
Vsi so že v komi. A za enega člana, ne vem kako dolgo user posted image .

Recepta sta huda. Upam, da ne bom prelena in jih bom sprobala. Njammmmi.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
25.1.2008 21:46:46   
barika
pa če naročiš, lahko celo državo Slovenijo izbereš, zdej je treba pa pogruntat, kolk pride poštnina, pa če bi nas več naročil od tam, bi si lahko stroške razdelile

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
25.1.2008 21:50:12   
barika
poštnina  za slo je pa 18 €, če naročiš eno, tam je reba neke točke gledat

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
25.1.2008 21:52:36   
manca
Po dolgem času se spet oglašam...ste tako pridno klofale po tipkovnici, da sem sedaj šele na strani 64, tako da me čaka še kar precej branja.
Včeraj smo se šli v zdravstveni dom k taščici stehtati in izmeriti...od 20.12. pa do 24.1. je Maja zrastla za 3 cm in ima sedaj 59 cm, zredila se je pa za 1.165 g in ima sedaj že 6.280 g.

Rotavirus-Maje ne bova dala cepiti. Namreč na gorenjskem so ugotovili, da trenutno ne razsaja Rotavirus, pač pa Norovirus, ki ima simptome kot Rotavirus. Tako, da če bi se cepili za Rotavirus, lahko še vedno stakne podobno različico in je cepljenje res brezzveze.

Toliko zaenkrat od mene...zdej grem pa hitro brat stvari za nazaj

Manca

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
25.1.2008 22:02:28   
nicolina
Gruška in vanja, hvala za recepte. user posted image  Sigurno jih bom sprobala čimprej.

Grem počasi spat, se nekam čudno počutim. user posted image  Upam, da ne bom zbolela, najbrž sem samo utrujena.

Nočko...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
25.1.2008 22:11:23   
nicolina
Gruška, moram še komentirat tvojo pokakano Tajo user posted image  , kaj takega pa še nisem vidla. Ste imali dost dela, da ste jo zrihtali in očedili. user posted image
Lepa je ta tvoja princeska,pa kolk las ima. user posted image  Bi jo kar rezervirala za snaho...user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?